Мария Габриел: 80 млн. европейци не ползват интернет

80 млн. европейци не ползват интернет. По време на Председателството ние ще имаме решаваща роля по теми от Директива-аудиовизуални услуги за Защита на малолетни

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: 80 млн. европейци не ползват интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария Габриел има много идеи които ще раздвижи. Дано размърда и българската администрация, че страната ни да се възползва от тях.

Малко е забавно, че един от акцентите е киберсигурност, но ще пускат безплатен интернет из европа "Мария Габриел обяви, че след месец ще стартира пилотен проект за безплатен безжичен интернет на обществени места в Европа". За хората, които разбират знаят, че точно тях не трябва да ползваш :)

Населението на ЕС е около 500 млн., а на цяла Европа - около 720 млн. На кое госпожата вика европейско население? Да се светне какъв е делът на невръстните деца, дебилните старци и бежанците и тогава да прави изводи. Много е бърза с анализите, без да си е изяснила ситуацията.

''Велико откритие'' за такава ''скромна'' заплата.....

Дали журналистите са объркали в превода или г-жата ГабриелФ го е казала, но нещо ми се вижда като пълни глупости. Създаване на повишено налягане в балон в тръни. Супер компютър с дебилно задклавиатурно устройство е нещо като дигитален комисар.

Даа, ако са 80 милиона- на практика това означава че трябва да ги принудим да се научат английски ида им дадем възможността всеки ден да бъдат обработвани с лъжлива информация. Нататъка го знаем- всички заобичват запада и искат да заминат там.

Да, ще накараме баба Парашкева от Палилула, която е на 86 години да ползува интернет.

По други изследвания, 1/3, или 150 милиона европейци не си мият ръцете след посещение на обществена тоалетна. Не, не само в България, и в Белгия е същото. Дайте да назначим и един комисар по обществената хигиена !

Децата гледат порно в този интернет още от 7 години !

Твоите деца или внуци?

Аз деца нямам.Момичетата ме мразят,че да имам деца !

По-важно е да преброят колко са педерасите, лезбийките и другите с психични отклонения. За да разберем колко процента от европейското население тероризира останалите с постоянните си претенции.

ми пусни им оптичен бре

Туй корморан от кой пол е?

Това е скандално! Веднага тези 80 мил. да бъдат проследени, намерени, маркирани с "числото" и вкарани обратно в МАТРИЦАТА!!!

След "компетентната" намеса на тази "фейк", числото на неползващите интернет в еврогейско ще нарастне поне двойно...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Тази говори глупости. Само броя на невръстните деца в ЕС надвишава 80 милиона.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Ас сам ти почитателка, продалжавай да го постваш! ВЕРНО Е ДО ПОСЛЕДНИЯ СИМБОЛ!

Ало, напористата и мегаамбициозна натегачка, време е вече да ти е просветнало в главицата /ако е въобще възможно, разбира се/ - интернет се пълни с информация от същите тези неграмотници, които имат нужда от него ! Още при номинацията ти хора около тебе казаха че си недоразумение, и все повече ти личи. Откъде ги намират такива ?

Намират ги на "магистралите" - предимно на отбивките...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

И най малко хора ползват интернет от целия ЕС в България, измерено като процент от населението. На дъното сме главно поради безпаричие и бедност. Поради тези причини около 2 милиона българи у нас нямат интернет.

Вие сте твърдо убедени, че България е най-най-лошата. И дойчевелето така казва. Обикновено сме някъде по средата, но разбира се, казва се, че сме най-най-зле, най-най-лоши. Специално за интернета това убеждение в играе лоша шега. България е на първите места в Европа по разпространение на широколентовия интернет.

Аз не съм убеден, а и няма значение какъв съм, аз чета статистиката! И тя казва, че България не е по средата а е на дъното! Не говорим за разпространение на какъвто и да е интернет, а говорим КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ВСЯКА ДЪРЖАВА ОТ ЕС ПОЛЗВА ИНТЕРНЕТ! Българите ползват НАЙ МАЛКО интернет спрямо останалите народи и държави. Факт. С най висок процент сме като процент от населението ни което не използва интернет, спрямо процента от населението на останалите държави които не ползват интернет. Това са ФАКТИ. И никой не си ги измисля или някой се убеждава или не както вие писахте.

При 80% дебили, тези приказки може и да минат. В България има пренасищане в предлагането на тази услуга .

То може и да има пренасищане и интернета да ни е мега бърз на второ място в света, НО тук говорим за колко процента от населението на всяка държава ползва или неползва интернет. И ние сме на дъното. На първите места са скандинавските държави. Там някъде около 4-5% от населението им НЕ ползва интернет. Докато в България едно над 25% от населението ни НЕ ползва интернет! На дъното сме. И това е много тъжно. Аз например в моя град и моя квартал мога да кажа, че във всяка втора къща НЯМА интернет!

Най-обичам да ме управляват хора без грам ценз и понятие в областта . А можеше да назначите на тази длъност и чистачка от някоя интернет компания , поне ще е работила в областта... То го създадоха супер компютъра , та почна и да лекува и да бълва хапечта ...

ChatGPT

Най-добрата защита от интернет е липсата на такъв!

деер

И да има интернет, и да няма все тая! 90% от населението са "дибили" според Масачузетския университет. Пример - Какво е общото между Сергей Станишев, Крисналина Георгиева, ТИ или дъщерята на проф.Петров? Реално намате 1 работен ден без да сте използвали връзките си.... Нали? Да не говорим, че сте супер "експерти"...

Какво ли щяха да правят евробюрократите като тая без ЕС???? Вероятно за тях светът ще свърши след ЕС... :)

С промяната на етническия състав в Европа и нахлуването на ордите варвари, които мразят знанието, броят не само на ползващите интернет, но и на неграмотните ще се увеличава в началото в аритметична, а по-късно в геометрична прогресия

Много е важно да ползуваш интернет да те е... у овцата глупава!

да я ...

Звучи като байТощо за пъните проводници ! Та така де - задаваш на супер компютъра хапче за рак и след секунди хапчето готово . (егати тъпотията) . Изправяш се пред супер копютъра и диагнозата след секунди готова ама това кръвни проби ,скенери , магнитни резонанси , изследвания няма нужда. Малеее . що безработни ще има . А този супер компютър ще може ли и да готви , та колко му е няколко метанни пръчки и да готви мамка му !

Бай Тошо: "Тази година полупроводници, догодина цели проводници." ;) И тази така.

Тая що общи неща и глупости е изприказвала. Някой ще ми каже ли например, какво са "цифрови умения"? Че може да брои от 0 до 9 и да изписва всичките 10 цифри. Това май в детските градини ги учат. ЕС като тръгне да прави регулации, на нещо което не разбират политиците и накрая се осират. Например с предупрежденията за "бисквитки" по сайтове. От това нещо положително, освен досадните съобщения, произлезна ли? И да ви светна, в компютрите основно само абстрактно се ползват цифри и числа. Същото важи за тъй наречената цифрова телевизия. И там няма реално цифри и числа. Имаш състояние на има и няма ток или за помнене друго (намагнетяване, вдлъбнатини на дискове, перфокарти и всичко двоично). Което само формално се приема за 0 и 1. Можеше да се приема и за X и Y, а логически е истина и лъжа, и всъщност от там се тръгва. От логическите двоични елементи се изгражда после физическите транзистори, с които се правят процесорите. Истина се приема за има ток, а лъжа за няма ток. Друг е въпроса, че последователност от двоични сътояния, се приемат за означение на стойност, която може да е и число. Но дори това са числа, а не цифри - символчетата от 0 до 9, както буквите, че често го бъркат с числата, които са последователност от цифри. Ако го разглеждаш и шеснайсетично, то включва 0-9A-F. Все едно A-F са цифри. Това са абстракции, а не реалност. По-лесно се означава. И за удобство red, rgb(255,0,0), #FF0000 и така натък. Битовизацията въпреки, че е основна, си е абстракция.

нема значение дали са клошари , бездомници и немат кво да едат... най важно а да са у сурат тефтеро! таа ного па шашава ша излезе!

до мадам Габриел ЕС е чудесна идея - свобода на движение на хора , стоки и работна сила. Подобни на Вас госпожо, чиновничизираха и опорочават тази идея със семкаджийски директиви - за прави краставици, 60вт. лампи, гей-лесбио идейки и т.н. Просто всичко което можете е за де загнездите на високоплатени длъжности и да произвеждате глупости. Целият апарат на ЕС трябва да се съкрати на 90%.

Много добре, че не използват. По-здрави физически и психически ще бъдат.

От местния фолклор - защо махнахте Калинките та те нямали дипломи за дадена работа а тази лейка има ли ? Извинявайте ама няма ли да се изкаже някой който разбира от материята . Ни диплома според материята нито нищо подобно . Е.С назначава кухи лейки само да запълни бройката ама щом е така Всеки ли без диплома за дадена работа и без ценз може да я заеме . Примерно аз като нямам ценз за доктор може ли някъде да пооперирам някой eвро или роден Депутат за да разбере що е човек некомпетентен да заема някаква длъжност .

ЗАЩОТО ТАКАВА Е "ДИРЕКТИВАТА ЛИ"?! ВСИЧКИ БАБИ И НОВОРОДЕНИ-В ИНТЕРНЕТ! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ИЗПЛЪЗВА ОТ ГЛОБАЛНОТО ШПИОНИРАНЕ,АМА ХА! ЩЕ СЕ ЖИВЕЕ ПО ЗАДАДЕНИЯТ ОТ ЕС НАЧИН: ГЛЕДАНЕ-САМО ПЛАЗМЕНИ ТВ,ГОВОРЕНЕ-САМО НА СМАРТОВЕ,ЧЕТЕНЕ-САМО В ИНТЕРНЕТ,ПАЗАРУВАНЕ-САМО В МОЛОВЕТЕ! ДА ЖИВЕЙ СВОБОДАТА,БРАТЯ!!!

Габриел, Капон, Майдан - да живеят евро-прос--тутките.

Строят се подслони за бездомните кучета и се смята кой има и кой няма достъп до интернет, вместо да се строят жилища за бездомните българи и да се пресметне кой гладува и кой студува, примерно. Да не говорим за приемането на зоофилията и педофилията, които ни предстоят, както и за разните му африканци, които Брюксел/Меркел иска и в България да пробута. Преди няколко години германците в Дрезден пяха "Merkel nach Sibirien, Putin nach Berlin", което ще рече "Меркел в Сибир, Путин в Берлин". Дано да излезем от тоя ЕС и да се присъединим към Евразийския икономически съюз на Владимир Путин и неговата възродена Русия. Жалко, че Волен излезе такъв предател.

европейци. "80 млн. европейци не ползват интернет".

БЛАЗЯ ИМ. ТОВА СЕ КАЗВА СПОКОЕН И ХАРМОНИЧЕН ЖИВОТ. ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМО.

Решаващата ви роля в цифровите комуникации повиши цените им от 1,5 до 2 пъти в българските телекомуникационни оператори. Широко прокламираният роуминг, който се съмнявам, че ползват 1% от клиентите, вдигна цените на 99%. Освен това гъвкавите преди това условия, съобразени с клиента, бяха заменени с дърварски, еднотипни, приличащи си във всички фирми договори. Лично аз предпочитам да ги няма слонските ви действия в моят стъкларски магазин, понеже най-малкото са по-близо до комунизма, отколкото до пазарната икономика!

a през това време тези които ползват интернет,да придобият по-добра представа за теб като личност(Маро) да посетят сайта на БИВОЛ :) Тарикатка

Това добре, а Бойко кога ще потърси отговорност на крадците на прехода? Три мандата не стигнаха ли? Не може, не иска или какво? Откраднаха парите на гражданите, държавата ги възстанови със нови заеми и после?

кои крадци от прехода? На луканов, илия павлов и петър христов ли да търси отговорност?

Да не се търси отговорност казваш, нямало на кого, така ли! То затова няма нито един висш функционер в панделата сигурно. Може би трябва да се даде шанс на крадените пари да се върнат под формата на бетон, но при спазване на всички екологични норми и закони.

които служебно са задължени да го ползват биват затруднени. Само игрите там им се удават.