Журналист се закани да съди Павлова за клевета в Белгия

Работещият в Брюксел български журналист Георги Готев се закани да съди в белгийски съд министъра по Европредседателството Лиляна Павлова за клевета.

Обратно в новината

Коментари - Журналист се закани да съди Павлова за клевета в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

давай, жоро, съди я, ние сме с тебе!

Видях сайтчето на тоя и има доста истина в думите на свинетка.Той си знае какво заслужава.Срам за България!

Той е от прокопиевите главички "най независимата журналистика"! Син на служител от ДС се изказва "обективно" и винаги "честно",особено в неговия случай колаборирайки с манипулации!Това ,че нашите са заспали по интернет въртележките и как се нагласят препращанията е видно,но и злоупотребата на това плазмодийче от снимката-също!

Интересни изказвания прави Лиляна Павлова. Не, че не са верни. Да протестираш било все едно да се оплачеш на Арменския поп. Интересно кого поставя в ролята на въпросния поп. Правителството? Или пък евродепутатите? Или всички вкупом? Значи, протестирайте, протестирайте, не ни пречите. Ще ми бъде драго да я осъди белгийският съд, крайно време е.

Каза":Дано Европа разграничи кой протест за какво е.Но това е все едно да се оплачеш на арменския поп".В смисъл,че има 11 протеста точно днес ,но каза е "щом са решили ,че днес им е деня да протестират,нека"!

Е това е ,помиярска работа,както се казва!Да създадеш умишлено дублиращ сайт на българското председателство, да тиражираш омраза към страната си,още от лятото.А да се оправдава със слободия на словото и ,че няма грандажии съзаклятници или "подобни на тях,от задкулисието,все тая,целта е ясна,да съботира.Каква " клевета бълнува г-на ,след като тенденциозно създава дублиращ сайт,насочва към него,а не към истинския с действителните приоритети на председателството.То никой не казва, че корупцията е изчезнала ,но ако насочваш само към днешна дата,а неглижираш целия обиржийски преход,особено началото и след него,то няма как корупцията да е от днес,а си има дълбоки корени,които изобщо не са неизвестни.

Сайтът е законно закупен на свободния пазар, а 'омразата' е тънка ирония спрямо някои похвати на управляващите.

Закупен,незакупен се вижда ,че е дублиращ и това изобщо не е случайно.

Класическия български модерен - кириак стефчов.Баща му дс мръсник с куфарче,съсипал живота на хиляди българи,а синковеца- виден комунярски протестър,надменен соросоид и третополов либерален борец антибойковист. Един ден преди Българското европредседателство- създал критичен сайт случайно - айде,бе??,в който пише че,българите не са за тази територия. Що не съди Павлова в Москва,а сие е наместил трътката в загниващия Брюксел ,който баща му громеше наверенето?

Един ден преди Българското европредседателство- създал критичен сайт ЕДИН ДЕН ЛИ??? АЛОНКОЛУ, ТИ СИ 80-ПРОЦЕНТОВ.

ти си сто процентов

Нагледен пример за представител от третия пол-или едно голямо нищо/жество/

Съди бе майка ти стара, съди и парите изяш до пукване .Баща ти обиколи света по тошово , изучите подреди те ,ти сега съди . Б-я ти плати образованието сега ще ти плати и масрафа халал да ти е . Алекооооооо ела да си видиш главния герой .

Като го гледам и тоя е от третият пол..!Зашо го слушате изобщо!

Ние българите масово си плюем един друг А също така плюем и срещу държавата си но когато някой българин отиде да живее в чужбина и започне Да плюе оттам страната изведнъж става предател, това нашето е някаква шизофрения

Пич , Тиквите са си Тикви , тази дебела свиня ще види скоро Коледа! С Боршош не можаха да поделят 50 милиона евро за ремонта , но нали е по близка с Мутрата Борисов я остави , а онзи го изгони !

Политици на фалшивите обещания тръгнали да се възмущават от информации, които разкриват капацитета им и стореното от тях, обявявайки го за фалшива новина.

По-долу ми се обяснява, че всеки можел да си кухи какъвто и да е домейн. Добре, така е, но това означава ли, че в случая не се е преследвала конкретна цел или този домейн е подбран случайно! Тази цел не е ли заблуда? А какво се цели от заблудата?

Дано не само се заканва, защото самозабравили се от ласкателства на обслужващ ги персонал властови велможи са тотално скъсали връзката с реалността. Когато видим охранените им физиономии да се клатушкат свободно сред хората и по разбитите улици , тогава г-жата да поучава. Защото не всичко, което не им харесва е фалшива новина.

кадрите на герб са лъжци

Тоя е национален предател.Слугс на прокопиевата мафия.

метрополия в задунавието ???

Ако може да осъди Прасетка , тя си вдигна много носът ! Приветствам и благословявам това начинание , време е някой Гробар да си получи заслуженото ! Тя за това е дебела защото получава проклятия всеки ден от народа !

Затвор за лоената топка - кухото Лиле.

Леле в каква дива паника са герберастките тролове, не е истина! Някакви каруцарски термини, несвързана мисъл, плюене, храчене, злоба, злъч... на соросоидите поне им спускат опорна точка, а тези едноклетъчни, господарите им - калинки са ги оставили сами да се оправят! Твърде заети са да се излагат през минута пред чужденците, та не им е до техните тролове сега!

Прочетете сайта на вашето момче от Брюксел.

Ей тази малката Фидосовка е много противно и гнусно същество!Много зор ще види България,докато тези боклуци Гроб са на власт,но после може и да ги хване лавината и всичката тази пасмина за ръчичка да се завре в Централния и сливенският затвори!

За съжаление България е видяла от предходните и ще види още много зор и от следващите, различни от ГЕРБ, защото всички са еднакви.

син на покойния журналист горан готев, който по правешко-каскетско работеше дълги години по цял свят и за когото излязоха данни, че е офицер от тошовата държавна сигурност ???

Е....и какво като е бил от "тошовата държавна сигурност"?????? ТОГАВА ПОНЕ ИМАШЕ СИГУРНОСТ!!!! А СЕГА КАКВО Е!!!! Ще ти дойдат в къщи, ще те ограбят, ще те пребият, ще те гръмнат на улицата.....и още много...много....И КАКВО????? ЕДНО НИЩО!!!!! Седиш и трайкаш повече и от тошово време, че знаеш ли!!!!

е изпълнител на криминалния преход и точна тя и нейните отрочета поддържат криминогенната обстановка страната ???

Прав си! А преди тези неща можеха да ти се случат, само ако не си от "нашите".

Всички съдят и искат от България. Начело с Кобурга който от начало каза ... Аз България .. никога, а сега ни скъсва от съдилища иска и майчиното мляко да му върнеме, копеле гадно .

Разбира се, западната дива, расистка пропаганда срещу България никога не е спирала. Дано лековерната Лиляна, окрилена от успехите си в организационната дейност, малко се отрезви и си даде сметка на кого всъщност се слага ...

на Павова свещта изгоря

каква мисъл на един идиот!!!!

Личи си, че съществото от снимката с мазната косичка клони към третия пол май, май...Ама пък я колко поддръжници има из коментаторите тук, болшенството от които до днес не го бяха и чували кой е и какъв е. Но така е - в днешни времена е модерно да си хейтър, пък ако може и да си пел - това е гаранция за успех!

Какъв българин си ти и кой ти дава право да ни оплюваш държавата.Измикяр.

Определено не симпатизирам на Свинетка, но влязох в сайта на тоя т.нар. "журналист" и прочетох заглавието на една от статиите - Без Българите, България е много красива. И това написано от "българин". Този не би трябвало да се нарича Българин. Би трябвало да му се отнеме гражданството и да си стои в Белгия.

До Yann- Сбъркал си годината другарю-сега е 2018 а не 1958! Ти ми изглеждаш сякаш нямаш българско гражданство!

Нямаше да е лошо освен да видиш заглавието да вземеш и да я прочетеш, ей тъй да не се излагаш.

ние българите се плюем един друг,плюем и по страна всекидневно!но когато българин плюе, от друга страна ,става предател.що за шизофриния е това! ?

една боя...

Два гафа до обяд! Дали довечера бате Бойко ще я похвали и по гали

,..нали държавата плаща !?

ходят при една и съща... фризьорка...

явно папка червени парички

Абииии...

Явно папка герберски парички

страната ,ни и другарите... им,се радват!...

А този субект от снимката /каква визия само!!!/ като плюе по страната ни и повтаря като папагал полуистините, разпространявани от някои западни, антибългарски настроени издания, да не се мисли за новия пророк? Такива като него ние пък ги презираме така, както той презира нас и страната ни.

КОИ СТЕ ТИЯ ВИЕ, БРЕ???

Ало,фена на дебелата каруцарка,това което е написъл субекта на снимката се отнася имено за герберски калъфи като теб,затова квичиш

Проблемът е, че това, което пишат някои западни медии, го споделят и много българи. Да не би да не е истина?

Управници и политици заливат народа в България всеки ден с ФАЛШИВИ ОБЕЩАНИЯ И НОВИНИ ! Фалшивите новини , идват от ГОРЕ !

Журналистически проект за декриптиране и придружаване българското председателство на Съвета на ЕС ??? Що за проект е това ? Оплюване на България.

"BulgarianPresidency.eu"!!! Не става ли ясно, че името подвежда, че това е официалният сайт! Този е измамник! Бил белгийски гражданин, и какво от това?

Домейна е бил на пазара и той пръв се е сетил да го купи. Хайде да не обвиняваме хитри журналисти за плиткоумието на управляващите. Всеки иска парче от баницата и никъде няма безкористност, това е ясно.

ти ми използваш ника и това е долно

Абе вие уж имате интеренет а незнаете как работи. И един зулу може да си купи BulgarianPresidency.co,za ,стига да е свободен домейна

управляващите следва да изпитват на гърба си всеки ден ударите на либерализма, в който ни натикаха.

Ей муньо,ти за кого се мислиш,бе ?

И ти може да си регистрираш такъв домейн, нет орг биз ио ..и каквото е свободно.. къде ти е проблема ? купи си домейн,плашай си го, направи си сайт ,пиши за кисело зеле със сланина, лой и каквото ти е кеф. Свобода

Тези идеи за киселото зеле са си твой,пиши си ти за тях !

Този сайт ако наистина не е официалният сайт на българското председателство, то опитът за заблуда е очевиден! Защо ще се прави подобен опит, ако не участва в хибридната война срещу България?

Защо не вземем да изядем свинята? То вярно ,че Коледа мина , но все пак. Какво ще прави Павлова след като мине Евро председателството не знам.

ще и намерят друга службичка - лапачица! Гладна няма да остане нашата другарка, пардон експерт по..., абе дялан камък.

"Готев обяви, че причината са думи на Павлова ПРЕД ГРУПА ЧУЖДЕСТРАННИ журналисти в София - че неговият сайт BulgarianPresidency.eu е разпространител на "фалшиви новини" и "слово на омразата". Лилянка плюе зам.- редактора на Euractiv пред чуждестрнни журналисти?! Много проста била тази Лилянка, непростимо проста... Euractiv е сайт, от който можете да си "сверявате часовника". Г. Готев изнася инфо от кухнята. От него разбрахме, че в ЕП поискали Е. Захариева да ходи с преводач, че не разбирала какво й говорят. За европодвизите на банкянския Фактор също... Стана ли ви ясно как полиглотите от дългата герберска скамейка подписват договори и конвенции?!

И аз го следя сайта, нека си пише човека, резонно пише .Някой хора да си мерят думите преди да се изказват - така няма да попадат на мушка.Много по-трудно е например да се пише в Афера бг отколкото в Белгия, но нали сме в ЕС- всеки избира къде да живее

Павлова колкото е дебела, толкова е и нагла.

Важното е , народа в Бг да се ''САМОИЗЯДЕ'' ! Гаф след гаф .

Съдейки по съдържанието на сайта, се габаркат с не особено адекватните изказвания на Павлова всеки ден. 10.01 "Запитана защо досега България е останала скрито бижу, Павлова отговаря: "Само българите са причината"...Така че, отсега нататък скъпи гости, гледайте планините, реките, курортите, морето, но не питайте за българите". Муахахаааа!

поантата

К'ъв е пък тоя? Щом в медийното пространство има драскачи, които пишат неща от сорта ''Лада отново се връща в гаражите на българите.Продава се повече от Сеат(вероятно и от Ферари)'' или ''УАЗ е по-добър от G- клас на Мерцедес'', значи то (медийното пространство) е свободно не, ами и повече, даже...Иначе, подобни хибридни помияри, щяха да са по затворите. Както ги лекува Ердоган

поредният комундел дочакал звездният си миг в странство! в брюксел разбира се, а не в москва!

Sm3hurk0

Българските политици бъркат думата "служа" със "слуга"... Политиците служат на народа, а народа им е слуга..... ИЛИ трябва да е обратно... и аз се обърквам вече....

Човекът се сетил да регистрира същото име, но с домейн EU, а не BG. Вдига пушилка, продава реклами в Гугъл и е щастлив, че Павлова е достатъчно глупава да го коментира публично и още повече да му вдига рейтингите на гугъл. Много си обичаме страната, особено ако има келепирец. През останалото врете е "скапаната държава" А аз съм белгийски гражданин.

Всеки може да си регистрира какъвто си иска сайт и домейн и да си пише каквото си иска.Това е домкратично,ако има спорове - на съд .

Погледнах сайта. Няма никакви "фалшиви новини" и това, което прочетох беше истина. Лила Дебелата и останалите Калинки трябва да се научат, че хората извън България не могат да рекетират и плашат и все ще се намери някой да каже истината. Ти погледна ли сайта преди да тролиш в полза на мафиотите от ГРОБ? Или щом е против спонсорите ти, значи не е вярно, а?

Кой ще рекетираш, бе? Журналистите на Батков, На Пеевски или на Прокопиев?! Що не пробвате да видите какво ще ви се случи..

На сайта няма една реклама, лейке. Поне като лъжете, се подгответе малко.