След речта на Доган - БСП внася вота на недоверие без ДПС

Парламентарната група на БСП ще внесе вот на недоверие към кабинета "Борисов 3" на 17 януари, но без ДПС. Темата ще е провал в борбата с корупцията.

Обратно в новината

Коментари - След речта на Доган - БСП внася вота на недоверие без ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Събитията (които организирахме) от последната седмици го доказват!" Това е фразата, която характеризира опозиционната дейност на БСП.

7 процента растеж на икономика за 2007ма, двойно на герберския растеж сега. 51во място по свобода на слово за 2007ма. Сега сме 109ти. Само голи факти и нищо лично. БСП ни вкара у ЕС, а герб ни вкара у гроба. Раждаемост - Станишев поема на 70 000 деца и издава за 4 години на 80 000 деца годишно. Боко поема 2009та на 80 000 деца и издава 2018та на 62 до 63 000. ФАКТИ.

А през 2008 Станишев и финансовият му министър Орешарски твърдяха, че у нас криза няма и няма да има. Помним, помним...

девалвира валутата си и наистина избегна кризата, ние като вързани за еврото при мутренски некадърници и действително профукан безполезно резерв за предизборни цели малко я поокъсахме. Ама коментирай фактите де.

Инвестиции - в най-добрата си година Станишев е получил чужди инвестиции към 9 милиарда евро (годишно)- толкова герб не е получил от 2009та до 2017та общо. Не слагам еврокелипира, който така или иначе герб го крадат директно половината.

Само Слави и кака ви Нинова ще оправят България,другото са празни приказки изречен от един прост пожарникар,и физкултурник!!

а да уточним за последно - Северозападът към Русия ли ще се присъедини, или към Румъния?

Сирия!

Добре де анормални червени кратуни нормалния човек не прави нещо като знае че нищо няма да се случи

Патериците ще се проявят за да бъдат отстреляни заедно с герб.

те мога само,да ИЗНАСЯТ!

например да изнесат герб с краката напред от властта. Завинаги естествено.

ако можеха да внасят чували с бюлетини и фалшиви протоколи Калфин още щеше да е бил отрепника плевньо. Помниш ли пловдивския кмет как инструктира хората си да драскат по бюлетини на БСП за да ги правят невалидни. Герб сте пътници за небитието по маршрут през панделата.

Има ли все още някой, който да вярва на тази политическа проститутка Нинова? Най корумпираната, най лъжливата, най безочливата. Заедно с няколкото продажници около нея и подръжката на Руското разузнаване и ДС смятат, че и сега ще и повярват. Да, ама не! Разрушиха БСП, сега се мъчат да унищожат и България, та да стане Руска република. Хора, осъзнайте се. Не ви ли писно от лъжите на "г-жа лъжа"? Най синята крадла от времето на Костов, до най гнусната лъжкина от БСП. Това е нейната биография. Милионер с трудов стаж по малко от две години! Да я изритаме от България. Путин може и да си я вземе.

той,си има такива,като нея достатъчно...

Излиза, че Доган определя кой да управлява, явно много са добре при ГЕРБ, щом искат оставането му на власт.

Разбира се, разбира се... Именно възможността да се правят такива внушения целеше изказването на Доган. Големият проблем обаче е, че това е ясно на всички.

Русия ще направи всичко възможно за да отрови българското председателство на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

Нинова ще бори корупцията! Все едно, кучето да си отхапе опашката.

БСП ...правилно се дистанцира от ДПС ...на някой много му се иска Нинова да е като Миков и Станишев ,но няма да стане ...

а търси подкрепа...смешници,сте другари,смешници!

Тъпи гербери не знам как все още ви търпим. Какво още трябва да се случи в изстрадала ни Родина, колко народ трябва да измрели за да идете в забвение или както казва квачката Лили навсякъде по света стават убийства, нали естествено

Ще ви се нали? Да налапате вие и ортаците ви държавния кокъл? Да ама не! Ако изборите са днес пак Баце ще ги спечели и пак ще ви държи далече от кокъла и държавната баница!

Правилно решение! Успех!

11:1,другари...!

искам да видя герб след първата загуба докъде ще стигнете . След 11 загуби БСП има 1/3 от парламента. Не е зле.

"Русия упражнява влияние върху България основно чрез доминиращата си роля в икономиката ѝ, главно в енергийния сектор, както и чрез пропаганда, отношения с политически партии, културни връзки и силно влияние върху българската армия, която продължава да разчита на въоръжение от съветско време". Това се казва в доклад на Конгреса на САЩ, изготвен по инициатива на сенатора от Демократическата партия Бен Кардин.В специалния анализ детайлно са посочени усилията на Кремъл за ерозиране на демокрациите в САЩ и Европа. "Българското правителство трябва спешно да намали зависимостта си от руското оръжие в светлината на Закона за противодействие на противниците на Америка", се препоръчва в доклада. "БСП поддържа добри отношения с Москва, а лидерът Корнелия Нинова призовава за падане на европейските санкции срещу Русия, а прокремълската партия "Атака" настоява постоянно за по-близки отношения с Русия и се противопоставя на членството на България в ЕС и НАТО. Волен Сидеров започва предизборната кампания на партията си през 2014 г. в Москва, където критикува "содомитите от НАТО", се посочва в документа.

Дебелоочите на БСП няма граници! През всичките години на тяхно управление България е била ограбвана и е затъвала все повече и повече. И те имат очи да искат оставки и власт!

7 процента растеж на икономика за 2007ма, двойно на герберския растеж сега. 51во място по свобода на слово за 2007ма. Сега сме 109ти. Само голи факти и нищо лияно. БСП ни вкара у ЕС, а герб ни вкара у гроба.

БСП с тези 500 хил. бабички електорат се изпокараха с ОП, сега се изпокараха и с ДПС. БСП ако случайно влезе в парламента на идните избори след 4 години, няма да има с кого да се коалира.

ЕВАЛА КОРНЕЛИЯ! БАНКЯНСКАТА ТИКВА И ФИЗКУЛТУРНИКА СА НЕОБРАЗИМО НИСКА ТОПКА ЗА ТЕБЕ. ДАВАЙ, СМАЧАКАЙ ГИ НА ИЗБОРИТЕ!

ще участва ли в мачкането ...или,ще е на концерт с крантата?!

Всички гербери сте прости иначе как ще серазбирате с лидера си. Съсипани България, тук останаха само тези дето и за чеп за зеле не стават по думите на техен министър, напълно точно и справедливи и още след осем, почти девет години в управлението още се оправдават с Орешарски нагледци.

ВМЕСТО ДА РЕШАВАТЕ ПРОБЛЕМИ СИ ИГРАЯТ НА СТРАЖАРИ И АПАШИ, ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРПИ

БСП са направо уникални, нема като тех. Поне най-после измислиха за какво да бъде вотът?

най-после измислиха за какво да бъде вотът? ТИ СИ ЕБАТИ ДЕБИЛЪТ.

Значи човекът е дебил, защото бсп няколко месеца се чудиха за какво да бъде вотът на недоверие така ли?

Виц на деня постнат в Афера: ----------------------------------------- София мъж си стои в колата в традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука: Какво искате? пита мъжът. Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Бойко Борисов и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите който колкото даде да помогнем. Някой дал ли е нещо? Дават по 2-3 литра!...

Приватизацията е най-добрия път към забогатяването и корупцията.

Лиляна Павлова: Протестите са като да се оплачеш на арменския поп Дали сега е момента да протестираме по вътрешни проблеми при старта на европредседателството? Нека да покажем всичко, което можем. Това е малко като да се оплачеш на арменския поп. Политическа стабилност е факт. Това каза Лиляна Павлова по БТВ. Според нея еврочиновниците няма изобщо да се трогнат от протестите, защото те не се интересували от това. Опитите за дискредитиране на правителството са факт. Това е политическа заявка на опозицията и определени групи хора. Но дискредитиране на правителството е самоцел, носи лош отзвук върху държавата, като такава. Имахме свободни и честни избори. Ние сами се принизяваме. Трябва да говорим как преодоляваме корупцията. Тя е усещане. Това се случва всеки ден във всички европейски страни. Прикачването на убийството на Петър Христов към европредседателството е контрапродуктивно. Службите си вършат работата. Нека да сме спокойни, балансирани и уверени. Да не създаваме изкуствено напрежение. Не трябва да се фиксираме и да живеем в страх.

цц..ц.. не я е срам! ама тук за нея ли пише или?

воинът е воин. Успех.

грух

щом грухтиш си Свинетка.

аха от тия новите германци ли си бе,дето се селфят с дръти бабички,ако онождат германците,ти ще си бадива

Корнелчето как не проумява, че при едни следващи избори било то предсрочни или редовни ще трябва да си подава оставката. Доган и го каза в прав текст - бсп не е алтернативата на сегашното управление. Не, че то е нещо много добро, но за момента друго просто няма. Така, че всичката бесепарска пара пак отива само в свирката. От бяс и злоба друго не могат да измислят.

отдавна загуби позиции и сега слуша Боко и Ердоган.

Нинова , Доган уплаши Карадайъ и той се отказа ! С една дума Циганска работа от ДПС , първо искат , сега се дърпат ! За мен Доган не е политик , не е турчин , а татарин , един психически болен , нарцис и калинка по всичко което му приписвате че знае ! В този момент не иска да помогне на бедния Български гражданин , поне малко да върне правото си на нормален живот ! Да пукнеш проклет татар !

АМИ В НАШИЯ МАЛЪК ГРАД, КМЕТЪТ ОТ ГЕРБ НЯМАШЕ ПАРИ ДА ПИЕ ЕДНО КАФЕ, ПРЕДИ ДА СТАНЕ КМЕТ, А СЕГА ИМА ИМЕНИЕ В ГЪРЦИЯ, ВИЛИ И НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ.ТОВА С 1500 ЛВ. ЗАПЛАТА Е ТРУДНО ДОСТИЖИМО БЕЗ КОРУПЦИЯ.

Много ниска заплата, на други места са 2000+ (в малки градчета с под 1000 души) а с 1500 са председателите на общ съвети

И да има и да няма вот на недоверие все тая, важното да има панаири и да викаме за да не ни забравят.

Димо Гяуров: Петър Христов командваше като бос МВР, версията за убийството му е корупционна Никак не съм привърженик на героичната версия за убийството на Петър Христов, а именно, че е съдействал за разбиването на Наглите. Много по-вероятно са останалите версии да речем корупционните. Този човек командваше администрациите, МВР, участваше в обществените поръчки в цялата Великотърновска област.

Интересно ако можеше да се сравнят истинските приходи на ББ,Доган и Нинова да се види кой е най-богат от тях? Дали приватизаторката няма да се окаже просто една Пепеляшка в листата?

Тази ''умната'', вярно ли казала, че Видин иска да се присъединява към Русия, пък после рекла ''Румъния, де'' ? ОбъркАла се..Уж...

Това само ти го казваш,едва ли е толкова проста като теб! То и за трол трябва малко акъл!

Крайно изцапани хора, отказващи твърдо да променят дори фасадата на партията си, правят вот на недоверие, и то точно на тема корупция. Представят се за "алтернатива" - все едно на хората им пука парите от корупцията в Румен Овчаров ли отиват или в Бойко Борисов. Обещават несбъдици, само и само те да са начело. От пет техни управления 4 са завършвали с фалит на държавата, банковата система, валежи от павета, опашки за хляб и мляко, заплати от 5 долара, пенсии от 3.. Но следващият път ще е различен! Обещаваме твърдо. Никакви заменки повече - то не остана какво да заменяме! Банкови фалити - тоже нет! Всички банки вече са чужди, та няма как. Свободни медии - купихме ги, свободни са да пишат! ..и после се чудят защо им се налага да купуват цигански гласове и да гласуват за Пеевски, че "да не падне Правителството".

ти е парите да одят у Сик.

А на тебе и бягат важни неща, най-главните.

ОТ ЕДНАТА СТРАНА ! ОТ ДРУГАТА Е МУТРЕНСКО МАФИОТСКО РАБОЛЕПИЕ !! СЪЩО КАТО ПРЕДИ "89 - ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА ОТЧАЯНИЕТО БЕШЕ ДА СЕ СКРИЕШ ЗАД ЩАНДА НА КОРЕКОМ И ДА ИСКАШ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ ! КОШМАРЪТ Е ЛИПСАТА НА КАКВАТО И ДА Е АЛТЕРНАТИВА !!! И ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕТВЪРТ ВЕК СИ ГО ПОСТИГНАХА ВСИЧКИ КРАДЛЯВАЩИ ДО СЕГА !!!

ТИ СИ ЕГАТИ КУХАРКАТА. ХОХОХОХООООО

БСП ВПРЕХНАХА ВСИЧКИ МАФИОТСКИ СТРУКТУРИ КОИТО СЪЗДАДОХА ПРЕЗ 1989 година, ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ. НО СЕ ОКАЗА,ЧЕ ТУРСКИТЕ БЪЛГАРИ СА ПО БЪЛГАРИ ОТ БСП !!! САМО ТАЗИ ЧЕРВЕНА ОЛИГОФРЕНСКА ПАРТИЯ НЕ РАЗБРА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРВИ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА И БЕЗ ТЯХ!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ В ПОЛЗА НА ПУТИН И ЩЕ ЗАГУБИТЕ ОЩЕ ОТ ЕЛЕКТОРАТА СИ !

Ако вота успее: ДПС губи 5 милиона за избори + нови преговори за баницата с БСП. Дали ще се разберат за 50 на 50 с тази изгладняла кокошка - не се знае! Ако не успее: ДПС продължава по схемата 5 за мен и 5 за теб с ГЕРБ!

Дори Доган обяви официално,че Корнелия Нинова е крадла и лъжкиня! Каза го по леко заобиколен начин. Който разбрал, разбрал. Явно нН инова е разбрала и за това уж се дърпа от коалиция с ДПС.

И Баце също....

И българските турци се оказаха по големи БЪЛГАРИ от БСП ,че и по умни !

Те ще са както каже Ердоган,няма две пет

''Почетен председател'' звучи абсолютно идентично с ''бос на мафията''! Аз не знам в политиката да има ситуация, хем да не си в политиката, хем да си шеф на партия?! В такъв случай не носиш политическа отговорност за нищо, а същевременно разпределяш порциите на властта.

...след речта на Доган БСП и ДПС излизат със съвместна декларация за излизане от заробващия Европейски съюз и присъединяване към Евроазиятския съюз който ще гарантира независимоста на България!

не Нинова. Доган е приятел на баце .

1/3 от депутатите. Достатъчно за да се води ясна националноотговорна политика. А да видим. Вотът и да не мине ГЕРБ е пътник с тези все по-явни кражби, корупция и мафиотски истории. Лично аз бих искал да видя и нови партии в играта.

от една крадла-приватизаторка,бе?!

в неподходяща компания. Корнелия не е зависима от Доган,друг да му мисли.

от тов.Решетников...

Правилно се е дистанцирала,ако продължава да го отстоява ноже и да разчита на доста екстра гласове от негласуващите 50% в следващи избори.Истината е обаче,че не се създахоха сериозни нови партии на интелигентни.млади хора необвързани с предищите власти.

а злобния клепоух тъпак-мълчи!

мазохистки се радват на разпада на държавата!

Ахмед Доган е един мъдър човек, 27 години е в политиката и сам разбира, какво би станало, ако вотът успее, ако предположим, че успее. Понеже Ахмед Доган знае технологията на управление и много добре познава БСП, познава и неговата партия, и дава ясен отговор, че няма кой да ни замести това управление. Вотът на недоверие се прави, за да се покаже на света колко сме калпави. За съжаление политическата класа в България е такава. Обикновено като идват гости, майка и татко ме предупреждаваха: "Няма сега да правиш бели. Ще се държиш възпитано", за да си тръгнат гостите и да си кажат "Ей, това е възпитано семейство". Ние искаме да покажем всичките си магарии и всичко, което можем за тези шест месеца. Не ме дразни вотът, фактът е такъв. "Да видим какво ще изнесат, ние ще им отговорим със същото", закани се лидерът на ГЕРБ към БСП. И изрази разочарование, че за тези 6 месеца вместо да се съсредоточим и да изкараме малък дивидент за България,"ние искаме да си извадим кирливите ризи". "Тези хора ще дойдат и единия ден ще слушат от мен как искаме Западните Балкани - че сме по-мъдри, че искаме да се развиваме, да се инвестира в тях, да се вдигнат доходите и да се подобри материалното благосъстояние. В същото време ще ни слушат в парламента какво говорим един за друг. Сами разбирате, че ние няма да ги оставим в този вот да ни бият нас и ние да ги гледаме.", коментира още Борисов.

защо пак ,се издънихте,бе? И ПАК останахте сами с клепоухия тъпак,а?!

на Резидентина,ще падне!

ще падне в мръсния канал202!

имам предвид...

С голямо неудоволствие подкепям Нинова за първи път в живота си (и то временно) поради липса на алтернатива и заради разумния вот на недоверие. Не може да продължава така:наи-бедни,най-болни,най-корумпирани и най-обезлюдени.

и тя ще те направи здрав и богат ??? Блажени са вярващите !!!

колкото теб те направи ББ

Богатството( в смисъла дето влагаш) не ми е самоцел, а за здраве се притеснявам ,четейки статистиките и гледайки некролозите.На последно място в ЕС , нали така сочи тя ?

До болка познат изтъркан театър за отдавна съсипаното, опростачено и вече напълно пасивно население. Нима някой все още си въобразява, че има някаква съществена разлика между тези и онези, или че нещо може да се реши чрез фалшивите им избори? Това, че сега един от шайката краде повече, а после ще е другия какво значение има? Какво значение има кой ти надява примката?

Символично вотът на недоверие за несправяне с корупцията ще бъде докаран в багажника на Бенчо Ролса. Процесията ще тръгне от гьола Белене, ще мине покрай Панаира, ЦУМ и ще стигне до Народното събрание. Заради смога, ролса ще се движи на електричество от ВЕИ, а покрай него ще притичват като охрана добревчета със сакове долари.

БСП отдавна не са алтернатива. При тях всяка истина е примесена с лъжа, точно като от лукавия.

Хахаха - БСП разочаровани - Нинова като символ на корупцията - участник в бандитската приватизация чрез корупционна схема - какво по голямо доказателство за корупция в България ама управляващите се опъват - няма та няма корупция.

най-логично. Доган е партньор на Герб не на Нинова. Скоро патриотите ще ги изритат ...то това им се и полага и ще има еправление на малцинството на Герб с подкрепата на ДПС или открито управление на ДПС с Герб...Зависи какво ще поиска Ердоган.

Без ДПС, я. Гълъба случайно ли се учи от Мъдреца, подарява му кучета и управлява с него?!