Турция привика американския шарже д'афер заради Сирия

Американският шарже д'афер в Анкара е бил повикан в турското министерство на външните работи във връзка с развитието на положението в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Турция привика американския шарже д'афер заради Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Викаш едни добри управници не знаят какво правят други лоши подчинени?Ми то като при Сталин бе!!!Яаа пък ний да не знаем!!!Кви се прости ама вече ни светна

Турците пазят някаква псевдо граница в чужда държава ?!?! WTF

Не е добре да си съсед с една разпадаща се Турция...Турците отлично знаят, че Киурдите направят ли държава с тях е свършено...само да се изпикаят 30 млн Киурди насред Анкара и Истанбул и Турците са се удавили....ЗА ТОВА Ердоган му прилушава от тази мисъл, ама Америка тва цели...тя няма файда нито от силна Турция, нито от Силна Германия, или който и да е.

И още повече от една загниваща Русия

Баш Манафина Ердоган търси кого да обвини, че му е срал в гащите султански. Един път това са американците, другия път руснаците, иранците или Европа.

Еврейските дебили от Турция нямат задръжки. Русия ясна каза, че дроновете, не 13, а 30 които нападнаха руските бази в Сирия, са излетели от провинция Идлиб. Какво ще каже Турция по въпроса.

Абе чибурашки, нали путеф победи в Сирия? Защо има вече граници вътре в страната, м? Всеки си ръфа от Сирия, каквото си иска. Нали сирийците подкрепяли Асад? А султанът мъмри ватенките да не припарват вече до османската империя, че пак ще пратят някой чукча при Сталин. Абе защо ви бомбят базите нон стоп, а?

Бо Бо

Турският министър на външните работи Мевлют Чавушоглу заяви, че отношенията между Турция и САЩ може още повече да се влошат, ако САЩ не поправят грешките си и спрат да подкрепят и да продават оръжие на тероростите.

Турция се оплаква, че Сирия нарушава собствените си вътрешни граници? По-голям абсурд от това е само евакуирането на джихадисти от незаконно присъстващите части на ФАЩ.

Дааа го еба....Те дърпат америчка за...каквото хванат.Как не вземат пример от НАС/европреДСЕдателите/, дето преди КСНС президента покани официално посланика да ,,уточни,,правилната линия.

Сега Турция може да бъде приета в ЕС и да бъде основа на европейската армия... И без това Инджерлик имаше германски чорбаджии...А откъде да знаем кои са бомбените цели на САЩ СЕГА......Ама Турция,Франция,Швеция и Германия са 100% вътре...А нас ни накараха да обявим Русия за ВРАГ, ТА ДА СИ УМРЕМ ОТ РУСКИ БОМБИ,да не си хабят американците техните...бе майстори са..

Сирийската армия в момента щурмува военното летище Абу Духур. Прочетете какво е Абу Духур и вижте къде се намира. Определено кризата в редовете на "опозицията" е сериозна.

Сирийската армия вече е завзела летището в Абу Духур, провинция Идлиб.

Лека корекция - официалното изявление на тигрите е цитирам "Водят се боеве в покрайнините на базата, очаквайте информация за контрол" -това е от преди 2 часа.... към момента няма потвърждение от тигрите за контрол. Относно призива на Турция за зоните на деескалация... На Турция им е припомнено, че прекратяването на огъня не се касае за Ал-Кайда и по тази причина текущата операция на Сирийската армия не е нарушение на примирието

МДааааа, Кюрдите не са особено приятна тема за турците, Но ооо рано или късно те (турците) ще трябва да решават този въпрос.

ДО МДААА, Много си прав, само да добавя, че след разрушаването на стотици кюрдски села и изселването на над 300000 кюрди, избиването им със съдействието на Ирак, решението ще е мнооооогоооо трудно.

Турция съвсем се оплете в Сирийската криза. След като години наред наливаше масло в огъня, дойде ред самата тя да се опари от него. Процесите, които произтекоха от кризата няма вече кой да ги спре. Има всички признаци, че на част от територията на Сирия ще се появи нова държава, която ще бъде доминирана от кюрдите. Това е положението-" Който сее ветрове, ще жъне урагани"

Турция е единственият много печеливш от войната в Сирия. И територията ще си увеличат и собствените си кюрди ще изселят към сирийски кюрдистан.

Съмнявам се да има кюрдска държава в Сирия... Самите кюрди признават че не могат да контролират западния бряг на Ефрат. Около Ракка има съвместен кюрдско-сирийско-руски координационен център, който да координира действията между кюрдите и сирийската армия.... В Алепо, кюрдите предадоха вече административното управление на кюрдския кантон в града на Сирийското правителство. Дамаск е даде автономия на кюрдските райони, но в рамките на единна Сирия, а не на отделна държава... Ще видим какво ще стане в крайна сметка де, но за сега няма индикации за кюрдска държава в Сирия...

Този май ще счупи дебиломера. А наш Бокич се мляска за пари с такива недоразумения.

боко тиквата си пази пътя на амфитамина през турция

Всъщност подкрепяните от Турция сили са пред разгром от сирийците в Идлиб. Историята с дроновете е свързана с това.

ли става въпрос ? Дето не е трябвало да излитат от контролирана от Турция територия ?

нее! става дума за едни русские, дето е време да си се прибират в кочината!

засранец ... ха ха ха

Пачанга, даже тази ситуация не ти е много ясна май?

Чисто и ясно-що не ти ебапуткатамайна..точно по темата..

ОООО,реакцията е показателна....Значи-затова е.