Синдикатите отказаха на Борисов да ползват запазен билборд

Синдикална федерация на служителите в МВР (СФСМВР) обяви, че няма да използва един от билбордовете, запазени за Европредседателството, предложен им от премиера.

Обратно в новината

Коментари - Синдикатите отказаха на Борисов да ползват запазен билборд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека ръководителите на синдиката СФСМВР, които към момента получават и пенсия (тавана от 900 лв) и заплата - сумарно над 3000 лв и не само те а и доста ръководни служители с подобни по големи и от министъра заплати ги обявят на билдбордовете пък тогава да спекулират със заплатите на новоназначените сержанти

Фатмашки хумор. А уж се бара за генерал-лейтенант, колкото и оперетен да е.

Да обяснят органите на реда първо къде дремаха 8 години и не го прибраха убиеца на семейството преди да искат заплати като на полицаите от ЕС. Ако аз така си върша работата през пръсти, и моя шеф няма да ми вдигне заплатата. Иначе като са написали, че взимат 350 евро, да напишат и колко плащат данъци, наеми, застраховки за коли и т.н. Лошото ще стане ако и европейските полицаи и те почнат да пишат как наем на жилище в Германия е 700-800 евро, данъците не са 10%, застраховките и разходите за живто в Германия също са в пъти повече от България. Нашите глупаци обаче тръгнали да се излагат сравнявайки ябълки и портокали.

Какви синдикати ебати?....

Аз от политика не разбирам, но имам само един въпрос: Защо за деня на откриването изведнъж изникнаха 9 протеста в София?

той Борисов може и да не издържи. И да даде на Нинова да им вдигне заплатите, за работа не говориме защото са крайно недостъчен щат !

Има нещо много странно и неясно с това предцедателство. Нали ЕС е желана и високо прогресивна организация. Защо тогава са тези камери, тройни огради, полиция и жандармерия, след като българския народ толкова обича ЕС и боци от банкя.

Важното е да има за циганите - бъдещето на тази територия изоставена от синове и дъщери продажни, отишли да бъдат бели роби навън.

Затова сме на тоя хал, щото има примати като Вас

Цвъки Цвък е наредил на мястото на протестният билборд на полицаите да се сложи портрета на Бойко Борисов ,когато е бил генерал в парадната му униформа.Така бе предизборно,така да бъде и при Европредседателството,та да се пукат от яд чужденците.Обективно доказано Бойко включил за товаа нахокал Цвъки и го шамаросал за втори път,след президентските избори.Комунистическо-пожарникаро физкултурна им работа.

На кой му пука?! Заплатите са увеличени - но на кого от сектор сугурност? Има сума ти новоназначени фатмаци, но по села и паланки е един на 10 села. Гледам кибичат на изхода на града /при това не от кат/ и пишат актове за фарове и винетки, а пък през това време разни бизнесмени се стрелят по къщите и мангалите се бият из махалите.

Посирано 20-там,му е мястото!

От ''посирано 20'' ли оприделят заплатите на МВР????

Като истински демоКРАД Борисов се възмутен!

Ха!,абсолютно си прав.Нищо добро не може да очакваме от бившите комунисти ,които са на власт вече 9години.Ако не бяхме в ЕС,да са ни спретнали досега един преврат по модела на Ердоган.

Едно лай.о, след като вече е факт, колкото повече го мажеш повече смърди.

Борисов сваля,Борисов разрешава и качва рекламите по бикбордовете,вкл.протеста на полицаите,за да не се изложите пред чужденците.Той Бойко не вдява,че на Европа и е ясно дережето ни и Хил не и пука.Това правителство с простотиите си клати стабилността на държавата и саботира просперитета и.

ПРОСТОТИИ само с главни букви.

Да, дават се пари ,но всичките отиват за обществени поръчки ,,спечелени" от наши фирми. Кой печели? Да ...познахте.

Комунистите по цяла нощ врат с дявола в един казан и на сутринта родят нещо! Що да не спретнат някое и друго протестче като за европредседатели...

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

Де го чукаш, де се пука...

Е с това съобщение може да кандидатстваме за ГИНЕС. Не знам само дали има такъв раздел - 'простотия на квадрат'. Не е истина? Държавата предоставя билборд , предназначен за отразяване на европейско събитие, за рекламираме на протест за на държавни служители за по-високи заплати, срещу същата тази държавата. Българи, България е най-уникалната държава в Космоса ( света е малък за нея ). Тодоре , Тодоре до къде ни докара?

Даа, а преди време като монтираха визията на мутра в геералска униформа, какво констатираха от същата фирма?

преди 09.09.1944 г. са ги активирали и международно /КРЕМЛЬ/ и/местното ДС/, бившите милиционерски началница.Дано наши евродепутати и политици обяснят на европейските чиновници,че в България е нямало лустрация и икономиката и парите са почти изцяло във бивши партийци на БКП,техните синове и внуци,на кадрите от ЦК на Комсомола,на създадените от тях мутренски групировки.За това всичките над 200 поръчкови убийства в България от 2000 г. насам не са разкрити.България освен най-бедната и корумпирана страна в Европа е и най-поскомунистическата в континента.Верния пудел на Москва.Това е 28 год.истина за нашата нещастна България.Смърт на комунизма,свобода на народа!

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

Еваларката за пълното и точно описание на мъките и тормоза на които е бил подложен от комунистите лидера на най-голямата дясноцентристка партия в България...!!! Да се свети името Му, и да се помолим на Началника да Го освободи от мъките Му, като по-скоро Го прибере при Себе си...!!! Дааа...!!!

А европейските чиновници защо от 8 години наливат пари на гавазите от БКП(широки)?

Кога шъ съ състуи мученето на простия по талавизорите, чи съ изнадахме мноо и съ измъчихми от чекане... :::))) Дааа...!!!

Работещите в МВР са не само полицаи и пожарникари, ами и чистачки и секретарки. И те ли са недоволни от заплатата 340 евро на месец? Синдикалистите са рядко неграмотни....

Не пари и мотивация ще помогнат а работеща правосъдна система.

Какво значи не ми пречат. Това е самата деиствителност.Примиера трябва да приеме истината и да се замисли завсичко останало. Заплатите на всички и пенсиите.А на него нему пука ." На мене не ми пречат". Абе ти къде живееш и не си ли премиер на тази държава.

Тиквун не се дръж като мъжка проститутка.Охранил си се като шопар а мрънкаш като помияр.

Има хора които ги вълнува това Европредседателство.Но има хора които не ги вълнуват такива неща и не искат да им бъдат натрапвани.Отделно цяла Европа ни знае посраното ни бельо тука така че старанието всичко да изглежда добре УЖ е ала бала.Проблема е защо трябва ни надуват главата всеки ден със тая фалшива помпозност.

Стига с тая Русия бе. Навсякъде я бъркате.Навремето САЩ и Роналд Рейгън бяха врагове и на селските кокошки, сега вие правите същото с Русия. По-добре гледайте и се учете от там. Защото в Русия има една обща комунална такса - за 50 лв. на месец получаващ ток, вода, парно, топла вода, телефон и най-наложителен ремонт на жилището. Как ви се струва, а? Даже с много по-малките заплати от тук живеят много по-добре. Защото у нас 50 лв. са само таксите към банките, които плащаш за превода на парите за горните услуги. А самите услуги струват колкото 2-3 заплати. Щели да ни съсипят председателството. Първо тях тази простотия изобщо не ги интересува. Второ кажете ми поне една реална полза от него / не общи приказки и локуми/. И трето, народът е казал - " Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го направи". Така че стига сме обвинявали навремето САЩ, сега Русия, че някой ни....... в гащите.

Това са едни и същи хора. Така беше през соца, така е и днес, утре ако се появи някаква система, те са винаги в първите редици. Марионетки!

Петата колона на Русия в булгаристан е активирана. Глейте сеир.

Къде е сега билборда и кой е бил физическия извършител на това грозно деяние? Накрая ще го намерят самоубит.

Та ква е сега всъщност ''визията'' ,такава каквато всъщност е , или каквато му се ще на Боце да се представя. И без лицемерие по възможност.

Куките с вродената си природна тъпота избраха "най-подходящия момент" за да протестират. Дори и такива като мен дето винаги са ги защитавали заради ниските им заплати ще ги пратят по дяволите. На тези малоумници и това което сега получават им е много. Да ходят на нивата да копат кукуруз и да протестират по къра.

Очевидно си повлиян от риториката на Премиеро.

Русия ще направи всичко възможно за да отрови българското председателство на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

Реанимацията в "Правителствена" подготвена ли е?... Да не "изтървете" Баце, и да се наложи скоропостижно да дава "отчет" пред Началника...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

нещастници,защо не се огледате как живеят другите хора ?Пък какъв момент сте избрали,...трябва да ви уволнят дисц.,,по-добре да ви съдят за некадърничество !!

като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

''с предвидена визия, която популяризира СЪБИТИЕ'' Им чи то си е баш визия бе , ако накачим цялата и пълна ''визия'' ум че ви зайде. Що се посрахте така от едно билбордче.

професиите полицай, пожарникар, "военнен", старшинка дори и "спасител" винаги са били притегателни за мързеливи търтеи-тарикати в България. символ са на лесни пари от корупция, голям мързел и нулева лична отговорност.

Използване на държавни средства не по предназначение, използване на служебно положение.

Ето! Това е майсторът на джобния билярд! Премята си ги от единия крачол в другия!