Акциите на Валери Симеонов през 2017 г. (снимки, видео)

Вицепремиерът Валери Симеонов е министърът с най-много гафове - това смятат повечето българи в края на 2017 година, показа неотдавна социологическо проучване.

Обратно в новината

Коментари - Акциите на Валери Симеонов през 2017 г. (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никакъв електорат няма - заедно едва събраха 300000 и то само защото народа не излезе да гласува и така се преброиха само тези които гласуваха, така като народа не гласува утре и с 10000 гласа ще влезе, ама прост народ такива управници си заслужава.

абе колко тъпи сте бе, абе тоя не е депутат,а е във властта и тогава неговата работа е да отговаря защо дадена институция не работи и защо няма наказани в тази институция, имало жалби, полиция, инспектори не се справяли, а наказани няма, абе вие не сте наясно какво трябва да работиш когато си във властта, боже и овце и стадо, показва на полицията как да работи ли, какво точно е оправил?? Няма да се оправите, а тоя ей така ще си лапа заплати.

не едно и две неща, за които Валер Симеонов може да бъде критикуван. Но за писаното тук, затова че спира неспираемата простотия на т.н. водещи музиката в Слънчев Бряг и за другите изборени инициативи, Хвала и Благодаря. А инче, в цивилизованите държави това е работа на полицията а не на Народни Представители, но у нас, като това не работи, добре е, че този Народен Представител се е намесил категорично. И дано да е полезно и за сегашно и далечно бъдеще. Честито Рождество Христово на всички!

pensia

баба Себиле съм! Честито другарю Симеонов, Рождество Христово и Весело посрещане на Новата 2018!

Политиците имат трески за дялане, безспорно, но кой ги избира, ние нали? Дяволска работа, само времето може да каже кога ще се оправим и те и ние и дали въобще ще се оправим като хората.

Подрепям Симеонов. Странно защо джурналистите не потърсят отговор на въпроса защо след като е имало много актове за шума в заведението на божо кравата полицията не го е затворила? Та зе налага вицепремиер да налага закона?

Тия акции, що така имат привкус на рекет и не са нищо ново за държавната администрация!!! Когато минеш на "абонамент" започват бонусите /питайте Цеко Минев/ !!!

Не харесвам Винкела ,но акциите му по морето и Банско бяха правилни ,лудницата на слънчака трябва да се прекрати ,мутрите малко да се озаптят ,колкото до оградата колкото и кусури да има по нея ,дори и да са я преминали малко талибани със стълби ,тя си оказва възпиращ ефект ,реално незаконното преминаване на границата последната година е сведено до минимум през изминалата година ,а сега за тоалетната на Калотина ,който не е минавал тази граница лятото той не знае ,виси се по 1-2-3-4 часа заради братята турци тръгнали да се прибират или връщат и е някакъв ад ,мъжете някак се оправят покрай пътя ,но жените .....

Те,гафовете му ще продължат и през новата година.То,човекът си е такъв.Циркът ще продължи...

Бих определил Валери Симеонов като "наглец 1" от цялата палитра управляващи наглеци.Не само нагъл,но и агресивен,безцеремонен и безскрупулен.Трудно би се откопчил ББ от него,дори и Доган не може да помогне.

ДИР-а, защо не съобщавате за смъртта на К.Чакъров. Тази вест е по-важна от много други. Да се отдаде почит на човека.

Това се казва заглавие. Първоначално си помислих, че този има някакви дружества и АКЦИИТЕ са много... Като се замисля сигурно и това е вярно. Хотел не се прави без пари.

Валери е тарикат от Първа Класа - Мафията се принуди да му даде няколко милиона Подкуп за да спре . Той знаеше че като Депутат е трудно да го гръмнат показно . Това е Най_големия Коледар на Републиката - ще си отиде с като Крадец обрал Мафията .

Ще му гледаме сеира и на него

Честита Коледа, от баба Себиле Симеончо !

Този Валери Симеонов да се маха от властта, защото такова чудо не ни трябва!

Наистина ли той е най големия трън в българската политика, че трябва да напусне пръв.

Този се прави на прост и до сега е удвоил богатството си от 100 милиона евро на 200 милиона евро ! Под шапката на Национализма , този стана Олигарх и влияе на живота в България към пълно унищожаване на Български род и Държава !

Борисов,Доган,Пеевски и другите олигарси какво направиха за България. Добре, Симеонов е олигарх. Но това което лятото направи в СБ е правилно и нужно.

Ае заради тоа Симеонов не можах дъ си пласирам дрогата у чалготеката бе.

Малев, няма нищо по-логично на границата да има чисти и поддържани тоалетни. Нелогично е някой да ги "открива" и това да е новина.

Интересни хора управляват страната. Чисти, като моминска пазва. Никой не е забелязан да забогатява незаконно, никой няма хотели по Черноморието, няма корупция, няма конфликт на интереси, няма нито един, дето да не прави всичко за благото на народа. И всички Българи ги славят, покланят им се доземи и на следващите избори пак ще гласуват за тях. И ще им пеят "За многая лета"... Абе май имаше един, дето спомена за някакви 80%, ама и той не е прав, изобщо не са толкова. Според мен цифрата е силно занижена, ама нейсе... Впрочем, знае ли някой кои са концесионерите на повечето Български плажове? Един приятел питаше завчера, та и аз да попитам. То и вицепремиера има някакви интереси, зер как няма да не си ги пази човека. Няма като Сталин и Тодор Живков да умре с един шинел или с кърпени чорапи я, прилича ли му на положението...

Всъщност акцията на Симеонов по опазване на тишината в слънчев бряг кой я окачестви като гаф? Не бяха ли платените журналисти на хранилката на мафията? Гаф на журналистиката е че не оповести публично имена на лешоядните журналисти .Нещо лошо има ли в това че беззаконието по южното черноморие е посочено и се води борба за ограничаване на създадените мафиотски стуктури ,печелещи от наркотици,кражби и проституция? Ами там се генерираха луди пари и с тях можеше да се купува журналистика и да се манипулира общественото мнение . Какъв гаф е това за граничните тоалетни-ами нека господа журналистите не тичат като лешояди след него и да преекспонрат какво посетил,какво открил . Ако говорим за гафове на Симеонов-голям гаф беше дето му спретнаха по изборите дето дърпаше жената. Ама откакто влезе в управленския режим, има голяма промяна и се показва като опитен политик. Ако търсим създателите на гафове със Симеонов трябва да погледнем към платена журналистика на ДПС, дето ще се изядат да го видят във властта. Но това е положението-Симеонов във властта е полезен и не е гаф че си гледа работата .

Малев, не знам къде живееш, но явно си на Луната! Аз съм работила в Слънчев Бряг и там хората отиват за да се забавляват! Това че той е идвал да си иска пари за да не спира дадено заведение е друга тема. И извинявай, но този е толкова прост човек, че чак се чудя как стана министър. Но................. като ти гледам поста, вероятно си на неговото ниво, което е никакво!

Ако част от акциите на БС будят смях, то изявите на Цв.Цв. и Боби будят недоумение. Хубавото все пак и понеже са празници е да отбележим, че и двамата се научиха да правят пируети, което забавлява народа.

Всичко, което г-н Симеонов прави е правилно и в полза на България. Тези които не го харесват са соросоидни тролове и трябва да бъдат разобличени и изолирани.

Много имате да се надявате някои кръгове хората да се отвърнат от г-н Симеонов! Но ядец! Все повече хора го харесват и нищо чудно той да е следващият министър-председател.

ВИДЕОПОЗДРАВ ЗА ВАЛЕРИСИМЕОНОВ ОТ ЕЛЕКТОРАТА МУ :))) GOOGLE .... Heavy Weight Bhangra (Full Video) YOUTUBE .. МАЛКО СВЕЖЕСТ В ЗИМНИЯ ДЕН :)) ...

Един човек от правителството започна да си върши работата и троловете започнаха да реват кански!!!!!

Българите са дебили. Искат ред, но са против всички мерки.

Ти редът как си го представяш? Щом си вицепремиер, твоят хотел е наРЕД да се пълни с командировани държавни служители, така ли?

и службогонец,Сидеров е провелен смешник и жалко човече. Симеонов го обсъдихме по-долу. Тия ще оттекат в канализацията.

едиственият работещ българин за българия в парламента другото е много пари и интереси и той се опита да ги покаже-странно защо никои нему пука за плажовете

При всички тези усилия да се изопъчи истината, който може да мисли или пък е видял как се правят нещата в нормалните държави, ще се досети, че няма как да реализираш някое твое право напук и в ущърб на околните! Затова акцията срещу самозабравилите се дискотеки за мен си беше правилна! Нека има повече такива политици, за да влезем в нормите някога. Стига сме се слагали сами във втора категория! Крайно време е да се обединим - но преди това да се осъзнаем! Тогава ще бъде лесно всеки проблем да бъде разрешен така, че да няма ощетени, защото всички граждани са еднакво много важни и никой не е по-важен от другите!!! Ако искаме да бъдем силна държава, икономика, авторитет, трябва да на правим това.

Егати държавата, щом вицепремиер й е Валерката Симеонов!!! Срам ме е, че съм българка! Но съм горда, че избягах навреме от страната на този лумпен.

От страната може да избягаш, но от СЕБЕ СИ е НЕВЪЗМОЖНО. След Аржентина 1945 година, България е определена през лятото на 1988 година на таен конгрес на "Световния еврейски конгрес" втори СОЦИАЛЕН ПОЛИГОН, на който да се приложи "изобретението" ХУМАНЕН ГЕНОЦИД. Така наречените "ГАФОВЕ" на Симеонов се осмиват от ционистите, защото създават ОТРОВНА ПОЛИТИЧЕСКА АТМОСФЕРА за "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - 1988 г. и "ПРОГРАМАТА НА РИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ" -1990 г.. Това, че няма АНАЛИЗ на "постижения" на тези две "програми", показва каква е свободата на словото в ПОРЪЧКОВИТЕ МЕДИИ - СМОЧ. СМОЧ - СИСТЕМА ЗА МАСОВО ОПРОСТАЧВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Минусът ти няма да спре ходът на колелото на Историята. В момента в който Господ българина оттегли Подкрепата Си за Бойко Борисов, ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ. Колко и да ти плащат на един минус, няма да станеш милиардер.

Симеонов - най-простият и най-наглият човек в политиката, синоним на агресивната посредственост. Скоро ще изтече в канализацията, за да дойде следващото лудо Яне.

У нас на свестните казват, че са луди ... Цитат от стихотворението "БОРБА", на Христо Ботев.

политик с претенции да се наложи на национално ниво...но с авторитарния си маниер и ограничеността си...ще изпадне бързо и ще се върне там откъдето е дошъл.

бяха обявили че техен приоритет е армията,туризма...на парламентарните избори....дали щяха да влязат в парламента? Техен приоритет бяха пенсиите,битовата предстъпност границата...и затова влязоха. След изборите проявиха интерес към съвсем други ресори....ами ще платят на другите избори.

Защо Валери Симеонов не насочи усилията си за премахване на гетаа и спиране на обгазяването на кварталите с това горене на гуми,кабели и стари дрехи? Защото е трудно и изисква много енергия.... Много по-лесно е да нахлуеш в дискотека....

Защото не е сам в тази държава. Ако някой друг политик подхване тези теми -добре.Някой да се заеме с насилието в училищата, трети да подхване незаконното строителство и т.н. Току виж след 10 години заприличаме на нещо европейско. Но той поне нещо направи.

Специално за шума в СБ не е гаф , а постижение. Това е проблем от поне 15 години. С тези дискотеки гониме истинските туристи с пари и култура и привличаме бедни пияни тинейджъри. Браво за това на Валери Сименов- независимо от неговата партийна принадлежност и вътрешни мотиви за тази акция.

на курортите...и евтин ПР.

Първо .Никой не може да купи всички курорти. Второ , може и ПР да е. Но покрай този ПР все пак се достига и положителен резултат. Други лица си правят ПР без никакъв резултат.

гоним, а не "гониме" ако нямаш достатъчно акъл - автоматична корекция при писане (спел чек)

Дали ги "гоним" или " гониме" не е важно. Важното е че тук ги няма.