Проф. Александър Маринов: С вота БСП поставя капани

БСП допуска грешки при внасянето на вот на недоверие поради недостатъчно сериозно обмисляне и подготовка на основните си политически стъпки.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Александър Маринов: С вота БСП поставя капани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига тъпотиите на Нинова. Ако трябваше вот - то сега му беше времето, а когато от 1 .01 2018 поеме председателство БГ - до септември ще са все тия предатели

Цялата игра е да се отклони вниманието и КОРНЕЛИЯ ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА за огромните далавери предизвикани от нея и завлякла с кражбата си милиони долари принадлежащи на страната ни. Това ако е в друга държава ТЯ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА ДО КРАЯ НА ДНИТЕ СИ, а не най нахално да се хили в парламента.Тия комуняги щом имат такава лидерка сме спокойни че само ще крещят като нея и ще се излагат.

Много неубедително! Щом БСП не се страхува, че "като рие, може нещо да падне на гърба й" и иска вот по този конкретен повод, нека да чуем. Не, че не знаем отдавна какво се случи и колко компетентно беше извършена не само приватизацията, но изобщо промените. Най-точно беше разгадаването на абревиатурата СДС - Стани Да Седна! Сега пак сме там, откъдето тръгнахме - една партия, която се стреми към пълна власт и се самозабравя с "успехи", които само тя вижда.

професор.Но умерен и със разсъждения и необременен партийно.Със такива леви хора може да се разговаря,водят дебати и политически противоборства,а не като набедените професори като Иво Христов,Румен Гечев ,Стефан Данаилов,"доцент" Масларова.А не е ли така?Когато вола рови,пръста му пада на гърба.Искам да парафразирам.Когато монтанската крава рови,рови,пръстта ще падне на нейния гръб.Дори и днес "приватизаторката" и "боркиня" срещу корупцията се включи,заедно със младежката си камарила във корупционните схеми на фармацевтичната мафия.

Професори, доктори на всевъзможни науки и "науки", нека си мерят знанията както намерят за добре. Аз съм безпартиен и единственото, което ме интересува е, че пенсията ми ще се повиши с 3,8%, а водата в София - с 10%, за другите консумативи да не споменавам. Кой ще ме убеди, че държавата се развива добре и забогатяваме?

управляващите прекалиха, опозицията също

интеличгентните са в ОП и спорят непрекъснато с Герб за последното място.

Ех, другарю професор и ти си един анализатор нема що. БСП прави този вот на недоверие през януари в началото на европредседателството, за да се покажат като опозиция и после до юни месец нямат да внасят никакъв вот, та да може да мине европредседателството. Най-веротяно, дори са се разбрали с Герб вота да е сега, вместо после ... очеизвадно е, ама мисленето е сложен процес, дори за професорите.

Така е Велчо, не всеки мислещ може да му хрумне такава глупост като на теб.

непрекъснато статии от Оф нюз. Не забравяйте че в тоя информационен буламач чегев всички сайтове и тенденциите на редакционната политика се забелязват. Три сайта вчера писаха за разследването срещу Юнкер....два от тях бързо ,бързо скриха статията в дън земя.... Остана само в Сега. Не е истина колко усилия трябва да положи човек за да се добере до информация. Става задължиелно да се четат и европейските новинарски сайтове за да се разбере какво се прикрива у нас. За тези които не владеят чужди езици...повечето от браузерите предлагат преводач...на много ниско ниво но се разбира поне за какво става дума..и какво се скрива от наште медии.