Поне 6700 са избитите мюсюлмани рохинги

Поне 6700 рохинги, сред които 730 деца под 5 г., са били избити само през първия месец на военната кампания в западна Мианма между 25 август и 25 септември.

Обратно в новината

Коментари - Поне 6700 са избитите мюсюлмани рохинги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поради бурното нарастване на броя на рохингите и появата дори на техни въоръжени групи, нападащи вече и околното бирманско население и държавни органи, бирманското управление взема решения и действа с мерки, които в този момент могат да решат радикално проблема!С насилие се прогонват рохингите, защото ако не се вземат някакви мерки сега, след 15-20 години проблема с тях ще е абсолютно нерезрешим за бъдещите бирмански управления!?Говоря неутрално!Подобни събития се състояват на тази Земя от много векове и много често са били разрешавани с взети решения за насилие!?

А когато рохингите минаха нелегално границата и избиха цели села не написахте нищо?

В коя война умират само от едната страна? За другата не ви стигна мястото в новината или тя просто не е политически правилната и демократична страна?

а когато рохингите нападаха будистите в бирма тогава защо не плакахте ?

Някак си не ми става тъжно за ислямските терористи.

Страната Мианма ли се казва или МианмаР, освен че се е казвала Бирма? Защото според Гугъл за Мианма намира 19 500 резултати, а за Мианмар 1 100 000 и така го дават на картата, и предполагам, че последното е прието. Тук и преди го писаха Мианма.

ами така става, като започнеш да вярваш на собствените си измислици, че ислямът е 'религия на мира'. После започваш да обявяваш, че будизмът е релгия на насилието...

Лекари без граници... за бежанци без граници... = цигани без граници...

Да, според журналистите и ООН, горкичките мюсюлмани са винаги жертва на насилие. Никой не споменава, че рохингите са клали, изнасилвали и тормозили другите етнически групи. Само че на другите им е писнало от този тормоз и резултатът се вижда в момента. Не може да има мир там, където коранът определя правилата на живота. В Мианма са го разбрали.

... да ти го... ...укам между прасковките, ананасе...

Глупак!

Малоум-ници, защо не пишете за избитите от ИДИЛ християни, а ревете на чужди гробища?!? Ислямските мигранти- терористи ги изхвърляха от лодките дори!

Това няма значение, важното Сирия да не е на Русия.

Е как да не ожалиш перхидроленият атентатор от Бангладеш!