Путин ще каже на руснаците какво ги чака занапред

Днес руският президент Владимир Путин ще даде традиционната си годишна пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Путин ще каже на руснаците какво ги чака занапред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Миналата година президентската пресконференция на Путин трая 3 часа и 50 минути, зададени бяха 67 въпроса. Рекордът датира от 2008 г. - 4 часа и 40 минути" С две думи - отново е време за ШОУТАЙМ! И все пак Кастро си остава ненадминат, с неговите речи, които държеше на кубинците в 8 часови маратони, в които им обясняваше за светлото бъдеще, докато те живееха на купони и с по 21 долара на месец (и продължават да са така)!

Путин червените велможи и олигарсите им го избраха и лансираха във властта и ТЕ ЩЕ СИ ГО СВАЛЯТ! Защото настъпи ЖЕГА, ГОЛЯМА ЖЕГА! Нахлуването в Украйна и участието във войната в Сирия поотложиха малко неизбежното и отклониха вниманието на хората за изестно време, но ... само за известно време! Както в приказката за "ала-бала и истината"!

Путин ще каже на руснаците какво ги чака занапред ...Миналата година президентската пресконференция трая 3 часа и 50 минути, зададени бяха 67 въпроса. Рекордът датира от 2008 г. - 4 часа и 40 минути, 106 въпроса. Най-кратка бе първата подобна среща с медиите през 2001 г. - един час и 35 минути, а въпросите бяха само 22, напомня "Росийская газета"." С две думи Путин ще каже на руснаците, на онези, които могат да мислят и разбират, че: " КАКВОТО БИЛО - БИЛО, ОТ СЕГА НАТАТЪК ... ПАК СЪЩОТО ЩЕ БЪДЕ!" И че пак ще взимат петилетките за по три години, или както се пееше в една хубава песен: "Така навярно мога да сгреша напред да гледам, а назад да крача...!"

"Путин ще каже на руснаците какво ги чака занапред".....една дума: ВОЙНА!

този път няма да има подкрепа от САЩ, т.е. освен война ги чака и гладна смърт.

Шило

Ще пращат на родата консерви от България. Все пак, родители на съпругата ти са.

С две думи, викаш ще има пак: Вставай, страна огромная, вставай на смертный бой! С фашистской силой тёмною, с проклятою ордой.", а:) Ами като няма хляб, поне танкове, оръдия, самолети и бойни кораби да има... Някои казват, че само с мускули и фъчкане не ставало, трябвало и акъл, ама знае ли човек как е при "вярващите" и главатарите им и зомбирането им.

им каже чакайте светлото бъдеще поне още една петилетка и след това ако мине номера ще направим рокадо с другото жуже и аз ще стана премиер и след още една петилетка пак ще ме изберете за президент понеже всички опозиционни лидери ще съм ги вкарал в затвора или ще са на едно по-добро място:)

една и съща каста се преоблича неколкократно в новите дрехи на царя, верно пази си властта и богатството от външни фактори, но от това нещата вътре в страната не стават по-добре.

Защо най-големите успехи на Путин (като близо 10% ръст на икономиката) са все в ранния му мандат - когато се е 'борил'с наследството на злия предател Елцин, а сега тъпчат в рецесия и обедняват 3та поредна година?

Вярно е, че се готви много сериозно за такива конференции. Преди години губернатори споделяха, че седмици преди такава конференция са на педали практически денонощно, да подават всякаква информация. Не се наблюдава такъв работохолизъм у наши политици. Да не говорим за европейски или американските плямпала. За това е драстичната разлика, каква Русия пое Путин и каква сила е сега. Направи я отново фактор в света. Не случайно по анкети в европейски държави, хората изявяват желание Путин да е техен лидер. Путин отдавна не е нито президент, нито премиер. Той е лидер и водач на народа си. И то изключително добър. За това си го уважават. И е голяма разликата му с Меркел, която с почти успя да бастиса Германия. А сия емигранти, май ще успее да ликвидира германския народ като такъв. За това не я искат.

То народът има една подходяща приказка за това, "ЛУД УМОРА НЯМА"!

Путин е роден на 7 октомври 1952 година, време му е, да се пенсионира тази гадина.

наборчета са с меркелица , а тръмпи е по дъртичък

В Германия има избори, а в Русия- 'избори'

Виж факти какво направи Путин Итоги правления Путина - Это должен знать каждый. Съкрати болниците 2 пъти, училищата станаха с близо 40% по-малко. Един харвардски университет има 4 пъти повече бюджет отколкото бюджета на цялото висше образование в Русия. Учител педагог в Русия взима 10 пъти по-малко пари от немски. Средна заплата на учител 10000 рубли или около 170 долара. Средна заплата на доктор 15000 рубли или около 250 долара. Затова недей дрънка глупости.

моля. Фейково инфо, само толкова - точно за здравеопазването ли се заловихте? Глупости на търкалета - но така е, когато четете т.н. опозиционни интернет източници и либерасти.

Ами нали съм ти дал видео да гледаш, източниците са справка от 2000 година какво е било и сега, за 17 години управление на Путин.

Знаем ги тия фейк нюз. Радио "свободна" Европа, Дойче Веле и останалите фейкомати от западните медии. Доказани Фейк нюз мейкъри. Соросоиде, ходи се гръмни с лъжите си.

Зомбита сте, щом нещо или някой не ви изнася и веднага го обявявате за соросоид.

Е, най- великият политик в нашето съвремие.ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ!!!

На Путин голямата слава, скоро ще отиде в забрава. Простите, на герой го оприличават, всички хора в светът ги разобличават.

Остават 20 мин. до началото. Гледайте!

Ако Путин за президент не ще се кандидатира, световната заплаха от война ще се ликвидира. 100 години руснака живее с заблуждение, че живота на този народ ще има подобрение. Затова руският народ от отчаяние се е пропил, от празните им обещания, нищо не е получи. Само празни лозунги и военни приготовления, на руснака, това са всекидневните забавления. Тези държави, които от генерали се управляват, тяхните народи винаги в мизерия си остават.

напиши стихотворение по темата за нас, остави другите народи. ОК? Като поезия е доказателство, че не е писано от бот - и толкова. Сори, недей да пишеш нищо за нашия народ, за него са писали други като Ботев, и за руския са писали други.

Хаха, дали са ти файл с клишета и сега ги копи/пействаш из форумите. Вече към американското посолство наема вече съвсем безмозъчни тролове. Това си е копирано и пейстнато текстче. И после ги четем едни и същи в различни форуми.

Че то също като у нас бе...

що е то "мурзилка" на военен жаргон: "В стандартните терористични атаки това са използваните от мюсюлманските фундаменталисти в качеството на смъртници, които преди това биват подложени на информационна, идеологическа, психологическа обработка, като често използват за целта психотропни препарати. Иначе мурзилка не е трол, първоначално, а е симпатичен персоаж от детско списание. Не е зле първо да се знаят значенията на дадена дума, а после да се използват. Що се отнася до троловете - употребява се за ВСЕКИ фанатизиран трол, без значение чий фен е. Дано допринесох за вашето ограмотяване.

Путин ще каже: "унас все будет хорошо!" и я ему верю

Не само руснаците, но и цял свят...

ПОМНИШ ЛИ КАК ГРЪМНА СССР СЛЕД ПОБЕДАТА В АФГАНИСТАН?

СССР беше предаден от ръководството си. Разликата между Горбачов и Путин е от небето до земята! Първият е кариерист и предател, Путин - патриот и държавник... А аналогиите между Афганистан и САР се оказаха напълно неуместни...

ВСЕКИ СИ МОЗЪК И може сам да разсъди ! какво направи Путин за РУСИЯ- Въстонови (направи нови заводи в русия)всичко това което беше в Украина и сега не работи за отбраната на РУСИЯ ! В ЛВОВ ИМАШЕ ЗА ЗАВОД ЗА ВИСОКОТОЧНО ОРЪЖИЕ - НЯМАЩ АНАЛОК В СВЕТА (които сега не работи и всичко е продадено на севереа корея)Или просто казано човека постоянно създава нови работни места !!!!!!!!!!!!!!!!!! какво прави боко тикавата????? останаолто е простотия

P.S ОКОЛО 2 МИЛИОНА РАБОТНИ МЕСТА В УКРАИНА КОИТО СЕГА НЕ РАБОТЪТ СЕ ОТКРИХА НОВИ ПРЕДПРИЯТИЯ С ТАКАВА ХАР-КА В РУСИЯ !!! Или създаде НОВИ 2 МЛН РАБОТНИ МЕСТА ЗАРАДИ ЗАКРИТЕ В УКРАИНА ЗАВОДИ

eми, кво да им каже...деньги нет, но вы держитесь там...за родину, за сталину.... лошите империалисти и т.н....нашите олигарси не са олигарси, всичко е под контрол....наблягайте на културата... вън петата колона...тва е , в общи линии.

това което прави Путин - а именно дава прескофереция за хиляди жур-ти от всички стани - свърх ДЕМОКРАТИЯ В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА !!! ВТОРИ ТАКЪВ НЯМА И ПО ИНТЕЛЕКТУ И ПО РАЗУМ

По въпроса за свръхдемокрацията съм леко раздвоен - опонентите му са в затвора! За дълбочината на мисълта му не съм убеден така, както за лаконичността му - на въпрос "Что случилос с Курск? отговорът съдържаше неизмерима дълбочина на мисълта: " Она утонула"! Гениално!!!

Че ти кво очакваш да ти каже за Курск бе - че литна ли!?

чака ви дебелия...

пресконференциите на действащия президент в края на годината са посветени на равносметките от същата и на най-ярките събития през 2017 година - за какви "какво ги чака занапред" може да става дума? Въпрос на елементарна култура е да се знае тази "малка" подробност. Иначе темичката е много приятно поднесена за част от форумистите, усвоили думите мизерия, бояришник, бедност и т.н. Не прочетох нищо остроумно, но дерзайте.

нещо не ти изнася руската мизерия, а, мурзильо, хахаха

Шило

Кога сте бил там?

що е то "мурзилка" на военен жаргон: "В стандартните терористични атаки това са използваните от мюсюлманските фундаменталисти в качеството на смъртници, които преди това биват подложени на информационна, идеологическа, психологическа обработка, като често се използват за целта психотропни препарати. Иначе мурзилка не е трол, първоначално, а е симпатичен персонаж от детско списание. Не е зле първо да се знаят значенията на дадена дума, а после да се използват. Що се отнася до троловете - употребява се за ВСЕКИ фанатизиран трол, без значение чий фен е. Сиреч - промит глобално мозък,. Дано допринесох за вашето ограмотяване.

ЧАКА ГИ РАЗПАД НА РФ. КАТО СССР.

рИвете ли, сороси?рИвете, рИвете! Ревът ви е радост за ушите на нормалните хора!

нормалните хора не са сороси. но нормалните хора не са и путкинисти! затова са и нормални, де, защото не са горните две извращения...

Пицата на козяк днес рано са я раздавали))

както и на позитано-борша за изтрезняване от бояришник...

По-малко бедните - водка, най-бедните -лосиони за баня;)

Мизерия и омразата на всички ,това ги чака занапред ...

Путин е ясно какво ше им каже: Искаш друг президент - ще има война. Искаш реформи - ще има война. Искаш да произвеждаме компютри вместо ракети - ще има война. Искаш да вкараме престъпниците които ограбиха народа в затвора - ще има война. И руснака, завалията, дето все е свикнал или да е във война или да се готви за нея, стои в окопа (Русия) с великия ВВП, не мрънка и прави и говори каквото му кажат. А на запад хората правят бизнес, правят пари, живеят си и му се смеят. А той обяснява, колко му е хубаво.

Много си е добре Путин, натрупа милиарди в западна валута и още ще трупа, да му мислят мужиците, корени ще гризат.

О велики фараоне, кажи ми какво ме чака. Поведи ме и ще те следвам. Напред към светлото бъдеще.

На годишнат пресконференция Птин разпалено обяснява. - Таварищи, обещавам, че още догодина ще живеете по-добре от западняците. Глас от задните редове. - Защо, на тях какво ще им се случи?

ще направи водката безплатна за да не се изтровят вечните победители с препарати за вана

Какво да ги чака ? Обичайното, глад, кал, мизерия, бездарожие, шампоан за пиене, но пък много пъчене и размахване на ракети. Както едно време, тавариши. Ура!

не забравяй и десетината му най-близки приятели от детството и от ленинградските улични банди и петдесетте високопоставени лично от него чиновника-олигарси. те ще прибавят по още една нула към дивашки награбеното от руските недра и от руския народ, нямащ зъби още на 40 години. язък, че им се явиха някои проблеми със сметките в щатите, но те ще се оправят. все пак, са протежета на самия "велик" путин и неговата "велика мисия", да напълни своята и тяхната гуша, докато народецът му ръкоплещи, преизбира и боготвори...докато се гърчи.

От Ленин насам всички руски водачи казват следното: Минало - мрачно, Настояще - във възход, Бъдеще - светло. И тоя не се отклонява от модела.

Затова и миналото и настоящето и бъдещето им е винаги тъмно на рашките.

Като гледам повечето почнаха да реват на чужд гроб. А всеизвестно е, че на чужд гроб не се плаче, защото не знаеш къде му е главата и къде оная работа.

ДЖУДЖЕТО ПАК ЩЕ СЕ ПЪЧИ.

това което ще се случи на руснаците много малко зависи от путлер ;)

А бре нашия гламавец Боко ,кога ще излезне поне един път да ни каже нас какво ни чака ,а не само да коментираме другите !??

Ти мислиш ли че на тиквата му дреме кво те чака?

много по-добре сме от ватенките.

4 часа да говори умно, с факти, данни и да поема отговорност?

Средна заплата в русия 300 евро, средна заплата в България 500 евро.

Krasimir Mihaylov

А стига с тези средни заплати. Ако сравниш заплатите само на парламента и северозападния край със сигурност средната ще бъде доста над 1000 лв.

Ну бляд, зажигала?

ще отговаря на въпроси зададени от вестника на Кремъл. т.е. от него. този филм сме го гледали.

Дежурните дебили налазиха новината.

Русифилистичните дебили, нали?

Мне, псевдолиберални такива.

С нетърпение чакаме да чуем мъдрите ви слова другарю Путин !

ОТ ЛЕНИН ДО ЕЛЦИН ВСЕ МЪДРИ СЛОВА ПАК СЛУШАХТЕ, ХАХАХАААА

с мъдрите думи на Червенков, Живков, Симеончо, Първанов, Росенчо и Тиквата

Кво да им казва.....те мурзилките си знаят кво ги чака - глад, мизерия, нищета, унижение.....и един дебел американски Фуй !!!

ТАМ Е РАБОТАТА, ЧЕ ВАТЕНКИТЕ НЕ ЗАНАЯТ, ЧЕ ГИ ЧАКА МИЗЕРИЯ, А ЧАКАТ ДА ЧУЯТ ОТ ПУТЛЕР. А ТОЙ ЩЕ ГИ ЛЪЖЕ. ХАК ИМ Е.

Това може и да си го говорите насаме в леглото. Не е нужно да ни правите свидетели на извратенящините ви.

И сигурно си мислиш, че си страшно оригинален и дори остроумен? Хехехехе!