Прокурор: Ако Цветан Василев иска да се яви в съда, да идва

Ако Цветан Василев е добросъвестен и иска да се яви пред съда, може да даде съгласие да бъде екстрадиран.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор: Ако Цветан Василев иска да се яви в съда, да идва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За милиарди ниама закони за кокосшка ниама пршка

Сега се започва с голямото мотане, докъто мине давност и край ! В България краденото на много пари се опрощава, все още няма един осъден, съдят се само дребните крадци !

това e мангалистан , крадлива мрcсна паплач,хич да не ги взимат в шенген само ще ги крадат, мангалистан ще стане част от анадола.

"...срещу Делян Пеевски няма намерени доказателства..." Има си хас - срещу него имаше заплаха за убийство; Според Цацарутарата от КТБ изнасяли чували с милиони; Шишковците имали тайни срещи с Почетния носител на наградата "Ходжазаде Мехмед Мухйиддин ефенди", на която решили съдбата на КТБ... Реакцията можеше да стане верижна - бързите и адекватни мерки на Орешарски и ръководството на БНБ спасили още 16-17 атакувани банки от държавната мафия... В България никой няма да ни каже истината, но силно се надявам, че ще я научим отвън. Европредседателството отсега мирише...

докато не се изясни къде и как са изчезнали 4 милиарда държява все едно не съществува,става дума за над 4 милиарда ,това са 4 камиона с пари ,ако така просто могат да изчезнат значи държава тука не съществува реално!!!! и не виждам защо въбще някой си плаща данъците,след като те просто изчезват безследно!!!

Този спомня ли си когато не кой да е, а премиерът на България, не от където и да е, а от трибунатз на Народното събрание, обяви, че Доган, господарят на Пеевски, който пък е господар на главния прокурор Цацаров е поръчал убийството му. Та този сериозно ли смята всички за абдали, к Цветан Василев, а и който и да е на негово място, независимо виновен или не ще иде при тях шайката им да го съди!?? Още повече, че Мустакът бе един от тях, техен основен играч и отлично им знае спатиите и проговори ли публично те са история, но ми се струва, че още се пазари с тях и те са на фазата на страхуването му, както бе при Местан, екзактния...

Простия народ си заслужава съдбата!!!

Защо нашето правителство не поставя с цялата сериозност искането към Сърбия за екстрадицията на Цв. Василев. Обикаля външен министър, главен прокурор, премиер, отчитат голяма дейност, но не чуваме да се поставя решаването на този въпрос като условие за наше съдействие за решаване на сръбски проблеми по отношение на кандидатурата им за членство в ЕС. Явно никой там горе не желае Цветан Василев да се върне.

Ако иска да се яви???Прокуратурата да не е надрусана,че да се изказва като десет годишни хлапаци нямащи понятие от случая с КТБ? От отдавна Василев твърди че няма да стъпи обратно в България заради Боко и Прасето които ужким го искат мъртъв.Друг е въпроса защо не иска да покаже уликите против тях и да приключи всичко?! А видео конференция явно е отвъд въображението на на прокуратурата.

си е много добре, ами всички ние све за мустака, т.е. за никъде!

В съда да бъде представен доказателствения материал - ЧУВАЛИ ПЪЛНИ СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА!! Ами ако ги няма и са изчезналиот СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА ??? КОЙ ЩЕ ГИ РАСЛЕДВА ТОГАВА ТЯХ?!

ОБВИНЯМИЯ СЪДИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР В САЩ ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ, а Цацаров пък съди него в България. Кво прайм когато ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП обяви главния прокурор и приятеля му ПЕЕВСКИ в престъпници?! КАК МОЖЕ ПРЕСТЪПНИК ДА СЪДИ и да обвинява някого в нещо по което се е произнесъл един съд на НАЙ ДЕМОКРАТИЧНАТА И ПРАВОВА ДЪРЖАВА В СВЕТА - САЩ!! Става нещо като КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. НЯМА КАК - ще отлагате докато приключи представлението в САЩ !

тъкмо сега гледам филма на костурица "ъндърграунд", даите ми два бона в зелено, аз ще му връча призовката, ако трябва, ще седна на онъз му работа

Фърчат айна, а Василев жули ли дюлова на брега на Сава и Дунава? Нещо го няма ли, защо ли? свърши голямата социалистическа лапачка, която буташе на рашаните гювеч и сега балъците ще го чакат. Не, че Цацарон не би го докарал, аз щом знам как няма как и Цацарон да не знае. Но понеже глупостта и наглостта са братовчедки заразни болести, та няма как скоро да го видим.

Управителя на БНБ от тогава ИВАН ИСКРОВ да бъде така добросъвестен да каже как проспа КТБ и после зачезна..

Наближава Коледа.В нашата кочина има много свине. Но на първо време има три мазни шопара , които ако им теглим ножа ще има национални празненства.

Вече много пъти съм казвал че НАИВНОСТТА Е ОЧАРОВАТЕЛНА,НО В РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ.При големите тя има друго име: ГЛУПОСТ.Само един глупак може да смята че оня с овчарските мустаци е "собственик" на ктб. Сигурно представите на БГ за банкерството са такива:некакъв идва от гората иииии става банкер.Щото това е била детската му мечта.Този овчар е само параван на истинските собственици.Тези които замислиха и осъществиха "прехода"-кръга около живков.Тези които причиниха на БГ ктб са най-долни крадци,като майките и бащите си в най-"светлата" дата в историята на БГ -декември 1947г когато издигнаха КРАЖБАТА, в РАНГ НА ЗАКОН-"закона за национализацията"

Почна се - нередовни призовавания, болнични и др. хватки.. Този филм сме го гледали, разликата е, че този е най-скъп...

''АКО" не му позволите да се яви , какво става ?

то отдавна си мирише на спогодба и цирк за дебилите .

А какво щеше да стане ако не 1,25% от БГ,а поне 51% от тех беха ИЗБРАЛИ най долното квадратче от бюлетината на последните два избора.Дали тези панаири щеха да бъдат възможни...След като са ти свили 6 МИЛИАРДА лева(то да беше само това,макар че и то стига) и ти въпреки това не си "разбрал" за това квадратче... Айде да не ползван думата дебил че пак ше ме скрие оня хубавец

Българска работа.

Идвай ? Хората с видеоконферентна връзка ги разпитват на другия край на света. Искайте съдействие от Габриел, тя е спец по цифрови системи. Какво направиха швейцарците по случая ? Българио, тука живот веке нема ! Айдуклък. С жалки и продажни медии.

Само един идиот може да смята че мустакатия селяндур е "собственик" на банката.Това го написах в другия пост по случая днес и беше скрито от "експерта" админ.

Ако не бяхте толкоз смешни, нямаше да е истина!!!

Не разбирам защо Василев не се разпитва с видео конферентна връзка, това се ползва в цял свят, той се страхува за живота си и не напразно. Ние вече отдавна не живеем в правова държава, абсурдни неща се случват, не искам да кажа, че Василев е невинен, напротив той е основния виновник, но явно някой се страхуват от това , което ще каже.

Адвоката : Могат да му връчат призовка, може и да не го намерят. Прокурора : Василев може да се яви на делото, а може и да поиска. Делото може да започне, ама може и да не започне. Съдията : Съда може да стигне до присъда, а може и да не стигне. Народа : Парите може и да не се намерят, а може и да не ги търсят, щото вече ги няма. Извод : Духайте супата, както сте свикнали - хахахахах

би могъл да бъде бъдещия министър председател ако се разговори.

всицко мозе и на майка ти любовник мозе да бъде

Дали е виновен или не Цв. Василев- не знам (мога да предположа, но няма как да съм сигурен). Знам обаче, че ако бях на негово място в абсолютно никакъв случай не бих се оставил на българската съдебна система! Абсурд! Арслан го чакат, за да могат да стоварят всичко в/у него, така че другите виновни да си се измъкнат ни лук яли ни лук мирисали.

АЛО,ШИБАН МОДЕРАТОР - ГЪЗОЛИЗЕЦ!!!Кое в поста ми ти бръкна в кьоравите очи,като всичко,което съм постнал са копи-пейст акценти от статята ! Цирк България отвори вратите!Клоуните се разтърчаха по манежа и настана шумотевица: Иван Гешев -Той гарантира, че прокуратура ще спази всички правата на подсъдимите. Константин Симеонов. "Има едни хора, които са забогатели последните години много, включително и благодарение на КТБ, но "тях никой не ги проверява, защото държавата е тяхна, визирам Делян Пеевски", продължи Симеонов и допълни, че е поискал депутатът да бъде призован като свидетел, но е получил отговор, че по делото имало вече 400 свидетели. Шефът на спецпрокуратурата припомни и преди излагана теза, че срещу Делян Пеевски няма намерени доказателства, затова той не е в съдебната зала като обвинен. Симеонов допълни още, че инициаторът на процеса също не е разпитан..... Този човек нито е потърсен, нито разпитан, допълни защитникът, според когото сигналът съдържа информация, че в банковия надзор на БНБ не си вършат работата. _ Ботев обясни, че задочна процедура срещу Василев ще започне, когато се установи, че не може да бъде открит абсолютно никъде, но всъщност се знае къде е той в момента. -ТАТКО КАЗА,ЧЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО,АМА ДРУГ ПЪТ...

Аз не съм за Цветан В., но кога е било това прокуратурата да запази всички права на подсъдимите. Последно като проверих, тука е България.

"Никога не съм чувал банкери да са престъпна група, посочи още Гунев. ..... " Мноо як лаф......

Всички са служители на ПЕЕВСКИ !!

значи, ако му е кеф, да идва, ако не -да не идва! га ти ташака, гя ти прокуратурата, га ти държавата! Тая държава ще влезе в Гинес - за замитане на най- голямата банковакражба висторията- 2.5 млдр евра!

верно сте дебили ,как ще го докараш от там , като чървените сърболя го закрилят , а иначе цветанов си е поредния червен окрал българския народ , влезнал да учи с рабфак Това са долните комуняги !!!

цветан *

Яко го юркат, ама и то се не дава!Шиши да помага!

Абе, прокуроре, да разчиташ на добрата съвест на обвиняемия си е меко казано загубена работа!;) Я по-добре да призовеш досбросъвестния свидетел Делян Пеевски - к'во толкова - след като и спецпрокуратурата твърди, че нямал отношение към делото за КТБ, значи може да разкаже поне за "човека Василев" - в крайна сметка цяла България знае, че си бяха много близки... до едно време;))

Абе Пипи, като знаеш колко е чиста и непорочна нашата съдебна система и как изобщо не се влияе от политически интереси, да те питам, ти ако си на мястото не Цветан, ще ли се върнеш?:)Не казвам,че той е много чист, ама като знам "адекватната реакция" на прокуратурата след фалита на КГБ....Аба мани,мани...

не ти отговаря, горделиво е

Не разбрах за кога е отложено делото?

И какви са законите в Гърция, на ден конфискуват по 1000 запорирани имота, има 1 700 000. Какви са тия протакания, съденета у нас... ?! Защо няма в момента укаушени 100 човека крадци на 4 милиарда лева!!?? Пък после да ги съдят 10 години. Иска се коренна промяна на НПК и НК!

...ама... не му разрешават свише!

ЦИРК "БЪЛГАРИЯ" Представления - всеки ден и нощ /без прекъсване/. Цени - достъпни и народни. Главни рекламоразпространители - всички медии - вестници, радиа и телевизии. Главни действащи лица - ББ, Шиши, Цв.Цв., Сокола, Черния Иван, Иво Червенобузия, Гриша Кокаинчето, Кака Кури и много други артисти и дресирани животни.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Браво, Грух! Ако не друго - то твоята тъпотия удря в земята всички други многознайковци! Що не се пробваш с нещо по-новичко, стига с тази вечна премъдрост за държавата! Ей, бягай да си вземеш Златния скункс!

Като се каже Цветан и все за престъпници се сещам, защо за нито един свестен цветен...??? !!!

Истината е, че само се шуми по разни дела и нищо накрая не се постига. Как е възможно да не се спази процедурата по правилното призоваване? Та това е елемнарно упражнение. Кой носи отговорност за такива пропуски? Не се разбра кой окраде банките през 90-те години и сега няма да се разбере. Шум голям,резултат никакъв. Но идва европредседателство и мутрите трябва да рапортуват пред Брюксел,че се борят с корупцията.

Мустака го закъса много яко ! В България му взеха банката , в Сърбия му свиха завода , но това е по-малкият проблем , защото ако се върне , НИКОЙ ОТ КРАДЦИТЕ НА КТБ НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ЖИВ ! Какво ще стане ще видим , едно е ясно , ИЗИГРАХА НАРОДА ОТНОВО !

Да бе, защо Пеевски не е подсъдим? Аз мисля че ще е подсъдим, а те даже и за свидетел не го канят! Стах ги е, да не бъдат уволнени!

Боби Цанков, Манол Велев, Илия Павлов, Георги Илиев, Поли Пантев, Емил Кюлев ......Всичките, те си заминали след 2002г., защо ли?

А пък прокуратурата наредила на отдел 03 в Столичната полиция да издирва ЦВ и те проверили по морги,болници , арести и нам къде си и се оказало,че е в неизвестност.Объркана отвсякъде територия!