Уллах искал да убие много хора в пиков час за Манхатън

"Тръмп, ти не успя да защитиш страната си". "О, Америка, умри в яростта си". "Направих го за ИД". Това са послания на атентатора от Манхатън Акайед Уллах.

Обратно в новината

Коментари - Уллах искал да убие много хора в пиков час за Манхатън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само като му видиш муцуната заслужава да изпита лично богатата гама от изделия на конструктора Самюъл Колт

.... без съд да се въдвори в зоопарка при шимпанзетата. Ако до 5 години не се оправи да се прехвърли при лъвовете, тигрите или коьотите-хиените.... за по-строг режим.... така де....

ПОДИГРА НА ТРЪМП,А МУ НАПРАВИ УСЛУГА! ТРЪМП И БЕЗ ТОВА СЕ БОРИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА МИГРАЦИЯТА!

В Балнгадеш такива атентати стават всеки месец. Освен взривове, се ползват и автомати, ножове. Обект на нападенията са християни и хиндуисти. Попривършиха им християните и хиндуистите вече и сега започват да атакуват Хора в други страни. Проблемът е, че по азиатските ширини ислямът е индоктриниран изкуствено от англо-скаксите, за да раздели Индия. Сега този "социален вирус" се разпоространява и удря други части на света. Има един блогър, който обяснява нещата много добре: Bangladeshi Blogger on Brutal Attacks by Islamist Militants.

терорист Америка му е в устата? Да не би защото финансирането му да идва от другия край на света. Крият съществуването си като офшоркаджиите.

Не е лесно да си прост ...пречиш хем на себе си хем на околните!!!Простотията и вселената са безкрайни"Айнщайн"

абе хамериканци за каква доживотна присъда за това животно говорите!слагаите му бомбата на гърба и го пуснете без парашут при неговите братя и сестри!!!!

БХК да му защитят правата. Или поне да го изберат за маймун на годината.

умри от простотията си..

Чучелото е за доживотен затвор !

Нямам представа колко им е издръжката на разни организации като ЦРУ, Емигрантски служби, ФБР и т.н., но тоя само на снимка като го видиш и нещата са ясни. В същото време има визи за разни европейски държави.

Най-после се убедих, че Бай Дарвин е прав-човекът е произлязъл от маймуната! Този шебек на снимката е някъде по средата на еволюцията и примерно на 250000 години от европейската цивилизация!На фаза Homo erectus и начална говорна комуникация. За какво им е бил на американците този тетраедър-да се чудиш!

Какво са му виновни хората за да ги убива?Нещастник!

Този звучи, като червените тролове в този форум. Това едва ли трябва да ни учудва след като и двата типа хора (мюсюлмани и социалисти) са синове и внуци на терористи (мюсюлмани и комунисти).

знаете ли колко много бежанци от Бангладеш има и у нас?!

и къде са мръсен троле

знаем! ти, и гордият европеец, ама него трябва да са го арестували, щото трети ден го няма никакъв!

Такъв карък е тоя, не е истина направо! Хем сакат, хем с доживотна присъда минимум. Ако беше на наша почва, щеше отдавна да вкъщи е под парична гаранция хиляда лева и накрая с условна присъда три години, все пак е младо момче и му е за пръв път, а и е готово да обещае на българския съд, че повече няма да прави така!

човекоподобно му трябва виза само за зоопарка, а на този, дето го му я е дал - за затвора.

Егати и имената - Акай ИД Уплах

Това човекоподобно могло да пише!

стивън падок,в лас вегас -милионер,бял и немюсулманин, уби 58 и рани 530,този е искал само да подобри рекорда .

Ами той е бял, какъв е проблема? В тоя дух на мисли - аз мога да ошамаря моето дете, но ако циганин почне да го бие - ще му счупя ръчичките!

бангладеш социализъм съветски модел!президента все е някакъв генерал. на територия колкото нашата се гъчат 157 000 000 индивида! а тоя изобщо не трябва да го съдят! събират всичкото бангладешко сиган от цялото щати, товарят ги на кораб, и си ги пращат обратно! тоя със сигурност няма да стигне до бенгалският залив!

Както се казваше в едно стихче от соц-а: Бангладеш, Бангладеш Аз с ра а ти ядеш!

висотите в куртурата до които си достигнал през онзи период все още ти личат

Този е толкова тъп че дори един атентат не маже да направи като хората. А те очакват от него да работи и да стане пълноценен гражданин.

интересно, като даваш виза на такова нещо и го пускаш в страната си, какво точно очакваш? че това нещо ще работи? че ще спазва законите? че няма да върши свинщини? че поне ще се къпе? че няма да завъди 17 чавета, на които не знае имената? и като ги казвам тия работи, мисля не за америка-бай тръмп вече им вдигна мерника, а мисля за европа, която се наводни с тази паплач и си няма бай тръмп,но си има мути меркел. мисля и за България-щото тая снимка е все едно от столипиново....

снимката може да е првена около Лъвов мост или на женския пазар.

този говори като русофилите

куче да те лае!

Такива изроди не трябва да се хранят в затвор, а да се хвърлят от самолет над вражеските позиции. Без парашут, разбира се.

Този ли е перхидролен терорист?