САЩ са съгласни Асад да остане на власт?

Американски медии пишат, че правителството на САЩ се е примирило с възможността Асад да остане на власт поне до 2021 година.

Обратно в новината

Коментари - САЩ са съгласни Асад да остане на власт? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък съм мега навит ким да опраска усарско :))) Планетарен герой ще стане жълтурът. Ей , насила ни направиха фенове на корейчето ...

Това е опит да се включат в следващата фаза на процеса. А ако не бяха съгласни какво щеше да стане?

Това е новина. САЩ и Русия вече са се разбрали. Сферите на влияние са в сила. Щат не щат, ще трябва и на Иран и отчасти и на Турция да дадат нещо. Навярно прави ще излязат ония който пророкуваха разделяне на Сирия. Редът е на кюрдите, какво ще става с тях? Израел да не го мислим, той ще вземе неговото.

Ма от къдЯ на къдЯ бяя, аз в таз супер държава се кълнях хамериканската то кво стана само трансджендъри и бабичкив сената и армията!!!

Ами мнението на САЩ в случая е маловажно предвид факта че никой не ги пита.но е грешка да се мисли че всичко е свършило.достатъчно е телохранител на Асад да го застреля и край -всичко започва отначало пази боже.

Краварите вече откровенно казват кой , колко и как ще управлява в други държави.Имат света за двоя собственост. Междупрочим и България е в списъка на подмандатните територии на Вашингтон.

"Администрацията на Доналд Тръмп е приела сирийският президент Асад да остане на власт до 2021 година" Нещо да не е в ред в това ? Сирийците нямат думата май...

САЩ значи, са съгласни Асад да остане на власт! Само не разбирам, ако не са съгласни това какво променя?!

Още кръв,руини и бежанци.А те са майстори в това!!!!

САЩ са съгласни Асад да остане на власт? А Асад дали се е съгласил Тръмп да остане Президент на САЩ.

"...ако бунтовниците отново вдигнат главите си, ще ги ударим с такива удари, които те още не са виждали и сънували..." Това беше послание до спонсорите и поръчителите на агресията срещу САР. Явно е било чуто и разбрано там, за където бе предназначено и ето че резултатът е налице - Вашингтон се обърна на 180 градуса!!! В САЩ разбират само от езика на силата, ако им бъде скръцнато със зъби и ясно намекнато какво би ги сполетяло, ако не се държат сполучливо, то стават кротки, послушни и изпълнителни... Факт!!! :))

САЩ са съгласни Асад да остане на власт?......БЕ КОЙ ИЗОБЩО ГИ ПИТА ЛУДИТЕ КРАВИ ЗА КАКВОТО И ДА Е?! ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА ТАЯ КОЧИНА ТРЕТОРАЗРЯДНА КРАВАРИСТАН! РУСИЯ ПОБЕДИ В СИРИЯ, КАТО ИЗБИ КРАВАРСКИТЕ ДЖИХАДИ ДЖОТА, РУСИЯ И ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК!! НЕ СЛУЧАЙНО ВСИЧКИ ЦАРЧЕТА И ЕМИРИ НА ЙОРДАНИЯ, САУДИТСКА АРАБИЯ, КАТАР, ЕГИПЕТ, ТУРЦИЯ, ИРАК,ЛИБИЯ, СЕ ИЗРЕДИХА НА ЧЕРВЕНОТО КИЛИМЧЕ ПРЕД КАБИНЕТА НА ПУТИН ДА МУ РАПОРТУВАТ......ФАКТИ

Утре ще пишат САЩ са съгласни Ким Чен Ун да остане на власт само и само да не ги подпука с ядрените ракети.

напъват да се съгласявали били? Никой ги не пита съгласни ли са или не. В самата статийка ясно е казано: Русия, Турция и Иран, от които зависи мира в Сирия НЕ ОТДАВАТ ЗНАЧЕНИЕ на мнението на САЩ. Тва е великия "успех" на американската политика в борбата с международния тероризъм. Първо създадоха ИДИЛ, второ дестабилизираха съюзниците си с емигрантски вълни, трето скараха се с наистина важнаата им като партньор Турция и я тласнаха към Русия, четвърто посяха недоверия и в Ирак, който стигна до там да моли помощ от Русия вместо от Запада, пето провалиха се в опита си да установят проамерикански режим в Сирия, шесто загубиха лоста си за заплахи и намеси ИДИЛ, която бе разгромена, седмо загубиха международен авторитет и сред правителства и сред обществата на съюзниците си с неадекватните си, непоследователни и най-вече неморални действия.

Извинявам се за очевидния въпрос. А имат ли друг избор? Не, не ми е любимец Асад, а и всякакви почти династични наследсвтвености. Само че, винаги има и по-зле. "Жирафът" поне ще гарантира светският характер на държавата. За разлика от брадатите "умерени" канибали, дето щяха да го наследят. Е, поне в това отношение, вече имаме опит. Какво става, когато свалят местния...

Точно така - някои народи имат НЕОБХОДИМОСТ от диктатор иначе се получава хаос. По същия начин ние русснаците, сме доволни от нашия диктатор Путин. Той може да трупа милиардни богатства в офшорни зони, да убива политическите си противници по мостове, но това нас, обикновените русснаци, не ни касае - за нас е важно да има Боярищник и това-онова по хранителните магазини, за да сме напълно задоволени.

ооо никокрадец :) от 100 километра си ли личи че си тъп и вониш на лаина ... целият саит умирисваш като влезеш под чужд ник ... пуснах компа , отворих дир-а и смърди ...не се трае ... а то ти си бил тук ха ха ха

Точно така - някои народи имат НЕОБХОДИМОСТ от диктатор иначе се получава хаос. По същия начин ние българите, сме доволни от нашия диктатор боко. Той може да трупа милиардни богатства в офшорни зони, да убива мутренските си противници (когато беше глаДен секретар), но това нас, обикновените гербери, не ни касае - за нас е важно да има биг-брадър и фермата, и банани, и кока-кола по хранителните магазини, за да сме напълно задоволени.

си ти, с точката отзад. Толкова ли не можа да си измислиш твой собствен?

БЯГЕЕЕЦ ПАЧПАВРА СИ

ДИР-а, ще ни уморите от смях, бе! :))) Откъде го изровихте това невзрачно сайтче на някакво квартално радио в Ню Йорк? Моля, уважавайте тези, които четат, гледат и пишат в ДИР.БГ, защото не всички са на нивото на разните му "обичащи РФ и Путин". Имайте ни уважение, за да ви уважаваме и ние!

Е точно вие "русофобите" се информирате от разни украински източници и сайтове на ДС-БКП номенклатурата като Клуб Z.

продължавай да квичиш

да спрат да поставят заглавия, които завършват с въпросителни????))))))

Истината е, че американците отново подлъгаха руснаците да направят ненужни разходи. Победата е скъпо струващо удоволствие. След войниците идват строителите, а това няма да са руснаци.

не, протест, няма да са руснаци, ама само в твоята сбъркана глава. точно руснаци и китайци ще бъдат.

Откакто свят светува, правото принадлежи на по-силния и по-богатия. И най-важното - на този, който не повтаря грешките от миналото. Не по няколко пъти, а нито веднъж. А следното не съм го казал аз, а по-умен от мен-"Без военна платформа, способна да подчини на волята им техните противници и приятели, САЩ ще трябва да се справят с нова реалност, която включва правенето на компромиси и воденето на преговори нещо, с което САЩ въобще не са свикнали." Е нищо, "Научил се поп на варен боб. Но бобът свършил ..."

Протести, кво стана бе, вашите клекнаха май а??? Ядоха големия и клекнаха...........хахахахахахахахаххахааххахахахахахаха

САЩ били съгласни. Че ,с какво право ще решават,кой и къде да бъде на власт.Я,чиба! Да си гледат краварника и да оставят света на мира. Тюююю...

те са гус'ин никой за региона. Техните терористични банди ядоха пердаха!

Само не разбрах какво са САЩ на Сирия че да определят кой да управлява и до кога

Истината е, че западът тръгна да сваля Асад със сила по либийския сценарий. След като се намеси Путин обаче, ситуацията коренно се промени. В резултат САР бе съхранена, Асад остава на президентския пост до изтичане на мандата му, а запада бе принуден да капитулира пред Путин и РФ...

Не ви ли се струва, че има малка разлика между "САЩ са съгласни" (заглавието) и "САЩ са се примирили" (в материала). За мен има.

Ама как така са съгласни, нали Асад беше приоритет ?!

Путин им показа дебелия...

дкми

В Латакия и Алепо беше адски красиво и спокойно преди американската демокрация да ги сполети.... всички си живееха без никакъв проблем помежду им.

Ама какво означава съгласен съм/не съм съгласен? Избран ли е от населението? Избран е. Точка. Ама не ни играе по свирката, дай да му спретнем една война. Ще ги демократизираме. Спрете се бе, говедари!

Сами няма да се спрат.Ще бъдат спряни.

Краварес веч на всичко са съгласни хехехее

Цитат: Путин допълни, че ако бунтовниците "отново вдигнат главите си, ще ги ударим с такива удари, които те още не са виждали и сънували" Май на Путин и Ким Чен Ир (Ракетчо) едни и същи хора им пишат речите.

а бе соросите защо вече приличате на попикано мушкато?

Защото от еурогейско мушкане са се попикали.

Соросите са най-долната измет - същите дето преди обслужваха СССР.

Ох, и тук трябват санитари ! Господине, вдигнете си ръцете напред - санитари, обличайте ризата ! иуиуиуиу

Не само, че Путин би запада на терен в САР, но и го унижи като го накара да приеме неговите условия!!!

той запада се интересува не от Асад, а как да направят кинти. Дори може и медал да дадат на Путин в чест на победата.

кои ли са наивниците ,които ще се оплетат за пореден път в дяволските лъжи .дяволът никога не се примирява,само променя плановете и стратегиите ,но асад вече го разбра с цената на толкова много жертви и пълна разруха .дано поне имат свобода в бъдеще и повече разум !

Голямо заглавие - все едно някой ги е питал....

Какъвто и да е Путин, браво за блестящо приложеното "Изкуство на войната". Сун Дзъ би се гордял с такъв ученик...

Добре, че беше водената от USA коалиция , за да може сега Путкин да се хвали че е победил ИДИЛ. Ако не бяха УСА рушняците съвсем бяха осрали процепа, между впрочем както бяха и през Втората световна война, но сега не си го признават, а се присламчват към победителите.

готина пропаганда. имам чувството че някоj ви пласта

"Парите не миришат" Веспасиан

Путин им плаща, за малоумни коментари "против" него.

Гола вода си. Стани товарач на гарата.

Гол съм когато товаря, майка ти и жена ти!

пълзащата гад влюбена в путин изпълзя от черупката си

Водената от САЩ коалиция /-59 държави!!??/-вече е пример за неефективност и не само това!Виж - в ООН се води разследване,че тая коалиция е убила в Сирия повече цивилни отколкото ислямисти!?

И разследването ще установи, че това не е вярно и е част от хибридната война на Русия.

Е нали според тебе ИДИЛ подкрепяше Асад? По твоята логика след победата над ИДИЛ и Асад трябваше сега да е на бесилото, а не САЩ да се примирява с него.

Алооу, хибридния къде съм казал, че ИДИЛ е подкрепял Асад?

Ох, и тук трябват санитари ! Господине, вдигнете си ръцете напред - санитари, обличайте ризата ! иуиуиуиу

Колкото повече минуси и коментара, толкоз по голям ще ми хонорара. За днес заработих добре, благодарение на активността на опонентите ми. До утре вечер, до другия спектакъл! И да сте пак активни! Поздрави: >>>

Това са пари на вятъра. Или пък работиш за тия дето плюеш.

се оказа тоя

че кои ги пита пък американците ... нали опитаха да го съборят , избиха милион невинни хора ... съгласни са разбира се ,и с ким са съгласни маи ... ха ха ха

да раздаваш столици и да определяш президенти на чужди държави...

това от личен опит ли е ?

"Техеран, Москва и Анкара Верни във борбата Скоро ще наложат Нов ред на Земята" Познато, а!?

Путин да не остане назад от Тръмп - щял да ги удари с нещо невиждано и нечувано. Колкото свинчо се уплаши от заплахите на Тръмп , толкова ичалмарите ще се уплашат от Путин.

Напротив ,даже и невоенните специалисти виждат за какво става дума по отношение на новите въоръжения и подготовката на руските военни!Даже Путин е въодушевен от действията на своите хора-струва ми се ,даже той не очакваше такива добри резултати.и затова на запад сега са толкова кротки!Разбира се ,те няма да стоят със скръстени ръце ,но ще трябва да се съобразяват!

Както е казано в статията ,Асад няма реална алтернатива.Т.н. опозиция срещу него е жалка и това са просто протежета,а една значителна част от тях- мекерета. Трябва да си припомним ,че Асад е поддържан и от християнската общност,която беше голяма едно време!А тази опозиция ,която е неумерена,вече трябва да се страхува за съществуванието си ,защото руснаците си изпитаха новите видове оръжия -според някои от 300 до 600 вида въоръжения- и при повторно изостряне на обстановката руснаците със сигурност ще ги умерят и те ще станат навечно умерена опозиция!За мен е особено важно и това ,че Асад е цивилизован,образован ,светски човек,търпим към различните религии... и нетърпим към екстремистите!Недоумявам как е възможно САЩ и съюзниците им да се обвързват с крайни радикални ислямисти против Асад,да си затварят очите за избиването на десетки хиляди християни в Сирия и след това да имат наглостта да говорят за морал,демокрация и т.н!?Такъв гьонсуратлък надхвърля,според мен всичко виждано досега в последните 50 г!Какво по-сериозно доказателство за деградацията на Запада!?

Бая нагло е САЩ да казват кой ще е на власт в независима страна, като Сирия.Интересно е да ги питаме Боко дали ще остава на власт или ще го махат.Така и така друг го избира Бочко -не ние....

Тръмп уж бил съгласен според това лъжливо парцалче, ама да не стане да набие още 60 томахока ей така за кеф. И Путьо пак да се пени. И да обяснява как Земята е крива и тяхното ПРО не видяло томаховките.

Трольо козяшки, като няма какво да пишеш, поне не пиши глупости! За тях не плащат!

ДИР защо препечатва всяка глупост която намери , но в полза на Путлер? Това издание не е NYT или WP.

Моля ?!!! Съгласни или примирени , две коренно различни неща са . Аз пък не съм съгласен уса да определя правителство в чужда суверенна страна . В конкретния случай думата имат само сирийците .

The New Yorker ???? ха ха ха , какво е това смешно интернет издание? Някой дето дори не си е сложил и снимката под статията написал някаква глупост и всичките русофили се насраха от кеф!! Да беше някакво сериозно издание разбирам, ама това чудо никой не го е чувал. Дали не е сайт за руска пропаганда? Влезте в тоя сайт да се посмеете малко.

като гледам май само ти си насрания!

И аз съм съгласна със всички неща, за които въобще не ме питат ;)) Извън шегата - Сирия извади наистина голям късмет и се размина със съдбата на близо 30 страни, опостушени от САЩ. Поне засега, де. Естествено, че ролята на Русия е интерес, не братство и приятелство, но съвпада и с интересите на обикновените хора, които просто искат мир и спокойствие, не пародия на западна демокрация, насадена от марионетки, терористи, война и мизерия.

Турция де факто правилно се ориентира..Де юре още не, но и това ще стане.

Е тогава защо скачаха да го свалят и съсипхате целия регион?

Предният път като САЩ се изказаха така, седмица по късно сътвориха химическата атака в Сирия. С очевидната цел, да бъдат настроени срещу Асад, който пък нямаше никаква изгода от това. Да видим дали ще повторят такъв номер.