Атака срещу джамия в Египет уби повече от 230 души

Най-малко 235 души са убити и около 125 са ранени при нападението срещу джамия в Северен Синай, съобщи BBC. Броят на жертвите расте постоянно.

Обратно в новината

Коментари - Атака срещу джамия в Египет уби повече от 230 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този атентат е признат за грешка и тактиката на атентатите е прекратена от БКП.

От тези мусилмасни по-добри са само наште комунисти. Атентатът в църквата Света Неделя е най-големият терористичен акт в историята на България. Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Света Неделя в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната. При атентата загиват 250 души.

статистика.

ИД прилага точно и ефективно преписанията на Корана и убива еретиците суфити, пренесли шаманизма в исляма: И ги убивайте там, където ги сварите... (Коран, 2: 191), хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник (Коран, 4: 89), А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! (Коран, 9: 5). Всеки опит за тълкуване на горните и много други подобни апели за страшна жестокост в Корана, в някакъв исторически контекст, нямат основание. Свещената книга на исляма е "паднала от небето" и това което казва и САМО това е нейният смисъл и значение. Добрият мюсюлманин гледа към "неверника" като към враг, който или трябва да приеме исляма, или да плаща тежък данък, или да умре. Явно, най последователните мюсюлмани са в ИД.

FuckTheEU

Жо суис египшън? Не? Никой ли?

Тероризъм в духа на максимата "Ordo ab chaos". Кой беше излъгал че целта оправдавала средствата? Помислете по темата. Кой създава религиозният екстремизъм под фалшивия флаг на митичната ислямска държава, за да нагнетява напражение, страх и несигурност в обществото, с цел да ни внушава че разделението на религиозна , политическа и икономическа основа е зло, а идващото и желано от него обединение на света в сатаниските заблуди подпечатано с белегът на авторитет на звярът (папството) - неделният закон, който е в директно противоречие с четвръта вечна Божия заповед, е спасение на света, когато в действителност е гибел? Кой създава религиозният екстремизъм за да може да осъди малко по-късно този "ектремизъм" с съдействието на изплашеното и заблудено мнозинство чрез консенсус, защото знаят че вечното евангелие на Господа трябва да бъде чуто от всяко ухо за да може да има справедлив съд? Понеже знаят че Божиите хора имат тази последна мисия на Земята като представители и емисари на небесното царство. Този Който основа Небето, Земята и всичко което е в тях, и Който каза не убивай, не кради, не лъжесвидетелствай срещу ближният и не прелюбодействай, каза още не работи в събота, защото съботата е свят ден на Господа осветена за вечността. Вечен паметник на сътворението, творческият подпис на Творецът и белег на Неговият абсолютен авторитет в нашият живот. От Който имаме всичко добро даром. От всемогъщият съвършен и свят Бог, Който създаде видимото и невидимото за шест 24 часови дни и си почина на седмият ден, и така създаде ритъма на седмицата, който не е свързан с небесни явления, а с Неговата абсолутна и непоклатима воля, която ще бъде изпълнена съвършенно.

Не изразявам съпричастие, към загиналите в битка между улични банди! Радикална банда, напада еретична такава, която облъчва свойте наборни войници!!! Който се чувства прав, пръв да хвърли камък!

Минусите на страхливците, подчертават силата на написаното!

Това е американска работа.

1МАЙ срещу 2МАЙ 2016 Едновремено в Ню Йорк и Куийнсланд Австралия избухва пожар в Сръпски Православни Църкви.Предполага се че пожарите са дело на Албанци -арнаути работещи за Мафиотския клан Гамбино държащи бизнес със наркотици за цялото Източно клрайбрежие на САЩ.Клана Гамбино работи под контрола на ДЕА иЦРУ

Пи скоро руска, отмъщават си за сваления самолет.

Египет - още една страна, която глобалистите съсипаха и продължават да съсипват!

"...Министерството на външните работи на България категорично осъжда терористичното нападение...."

Е няколко десетки циганина по малко. кво му е лошото

Преди да загине, скорпионът жили най-силно. Но вижда му се краят и скоро ще е. В собствената си отрова ще се задави и редно си е, а загиналите Бог да прости.

Тъй като ДАЕШ е креатура на ционацитата, не се надявам да изчезне тако лесно. Ония няма да мирясат, докато не опразнят територията за голям Израел, уви!!!

Емир ДАЕШ полоковник от хМосад вербовал иракския мизрахи Елиот Шимон (Ал Багдади) да основе ИД .За целта Емир Даеш дава на ръка нещо кат първа вноска 100 хилки в зелено на Албагдади нещо каго ето не се шегувам действай.ДАЕШ на вавилонски (мизрахи) иврит СТЪПВКАНЕ подтискане ебане съвукопление

епа кво? атаката на европата над балканите уби десетина милиона и отвлече десетина милиона? некой да се интересува, а? ОО-нетото, а?

Логика - Ислямска държава - рожба на спонсора ЦРУ - е значи атаката е от ЦРУ - следователно Америка в черния списък с държави поддържащи тероризма по светъ

Египет трябва да иска официално помощ от Русия,само те могат да се оправят с терористите.

Русия ще изпрати на тренировка частите. проблема е, че не само Русия няма да иска да ги изтегли. ПроблемЪт е, че и разумните египтяни няма да искат руснаците да си ходят.

Знае как да си събира дарадонките по Земята...

Тия боклуци трябва да се избиват като бесни кучета. На площада пред всички нормални хора. Да нападнеш невъоръжени хора, които се молят, даже са и от твоята вяра - това е върха на подлостта. Страхливи гадни садисти - да ги избият и погребат увити в свински кожи!

Тези които стоят зад тях и ги финансират по-скоро.

ххехе как ше стане представяш ли си - 100тина Американски евреи илюминати изпозаклани и увити в свински кожи насред Бизнес сититу в Америка и Лондун ЮЮЮхааа кеефффф и на Ислямска Дъжава им секват спонсорството и гладните мюслита се кротват и умълчават и мир по светъ :)))

Десетки невинни хора загинали,а форумът пълен със словоблудство.

С чалми и резани пищови? Тъпотата, пич, не е оправдание...

е ти молебен ли очакваше - осъзнай се българи сме тук обичаме да даваме мнение за всичко и за всички да псуваме да сме компетентни да блудставаме със слова :))) нима ти правиш нещо различно !!!

вече утвърден шаблон!! Точно както оная луда крава в Лас Вегас! Ноонова лудио говедо ги води по точки! Почти 600 фрага направи, докат тия платени от Краварника Джихади Джота, направиха едва 235! Дааааааааааа, ЦРУ добре си обучава главорезите, спор няма!

Тия са на път да надминат по жертви най-кървавия комунистически атентат в църквата Света Неделя в София.

жертвите които фашистите са избили в Жългария, или от лудите говеда които бомбардираха майка България 1944-1945 година! Може и на тях да дигнат паметник! Както направиха паметник в Южния парк на говедата бомбардирали София!

Най-кървавият е 11-ти септември.

Тези борби са от хиляда години и няма да приключат с политическо решение. на нас трябва да ни прави впечатление, колко лесно се избиват стотици с автоматично оръжие, а службите после ще си правят оперативки и анализи. Такива случаи имаше в Бомбай, във Филипинитв, даже и Брейвик. И какво се подобри подготовката на хората у нас?

"АраПската Пролет" на Обонго и Клитори Клинтън има и положителен ефект

има, защото охулените рашки ги изгониха. иначе... нямаше да е там ефекта.

Пожелавам през новата 2018-а година десетки нови и още по-мащабни такива случки! Хо-хо-хо!

Дали няма да ударят скоро и най-голямата джамия в Европа - тая в Масква ??? После Путя ще построи още по-голяма в знак на лщбов към Алах и Ердоган !!!

"Джийзъс акбар!!!" случайно? Няма по-големи отрепки и помияри от мюслитата - щом и "свои" взеха да избиват, значи са ударили дъното и продължават да рият надолу... Мелиха, тури си един колан и се взриви от яд, че резняците пак се изложиха като пълни олигофрени..

Deus vult Това е било последно при кръстоносните походи.

Много моля българските байганьовци да не си навират почупено-кривата гага там, където не им е работата. Тук става въпрос за огромна трагедия, а вие маниакално-просташки ни занимавате до засиняване и полудяване с дребно-бунашките си политически лакърдийки, като ни пилите изстрадалите мозъци с отдавна претъркано-претоплени опорни точки! Не вдянаха ли най-после криво-сплеснати ви валчесто-топарлак тикви, че ИД е раково-убийствено образувание НЕ само на мюсюлмано-мохамеданска основа!!! Там са сбрани и шейтанско-свирепи, кръвожадно-вампирски олигофрени и от т.н. християнство!!! Иначе как можем да си обясним маниакално-параноидната намеса на една православно-монголоидна империя, която в миналото подтискаше робски 16 "съюзни" републики, над 432 автономни републики, области и окръзи, както и над 345 различни националности?! Дълбоко-неуважаеми българчета, защо със същия огнено-горещ плам във вампиро-изцъклените си зъркели не се застъпите за правата и свободите на якутското мюсюлман-национално малцинство, брутално потъпквано от червените имперски ботуши с високи токчета, с втъкнати в тях висящо-разхлабени жартиери, придържащи замърсено-тесните бикини на тоталитаризма и шовинизма, от които тече лепкавия мензис на ксенофобията? И с какво право узирпирате националността "българи" , при условие, че истинските българи са скромно-работливи хорица-мюсюлмани, отправящи своите горещи молитви към Аллаха по бреговете на река Волга в хилядите джамиите на величествения град Болгар, всеизвестно-средновековната столица на Истинската Волжска България. Вие сте своеобразно-сурови кейкове, направени от лепнещото балканско тесто "смес" от дълбоко-неизвестно семе!

Но все пак не ми обръщайте особенно внимание, тъй като всеки знае, че съм просто една анално разглезена турчееща се циганка която като малка си е падала на главата многократно..

Те всички чалми и резняци в това вярват (че друг им е срал в гащите). Истината е, че няма по-малоумна и деструктивна сган от вашата. Я ми посочи някой арабин, турчин или въобще мюсли да е измисли нещо свястно? Телефона. автомобила, самолета, компютъра, класическата музика, атомния разпад, космическите пътувания, лечението на толкова много коварни болести... Нещо от това да е измислено от чалма? Или ПОНЕ нещо подобно? НЯМА!!! Това е истината! Ако го нямахте нефта, отдавна да се измрели като най-келявата издънка на човешкия род. Скрий се, и

Абе Мелиха, вземи се образовай малко и тогава троли. Откога якутите са мюсюлмани, патко?

САМО на мюсюлмано-мохамеданска основа.Да си чула някой будист или християнин да се е присъединил към ислямска държава?Няма и да чуеш.То си има причина да се нарекат ислямска.

Типично ежедневие от наскоро "освободените" арабски държави....

и мулти-култи и гей-!

прав е колегата. въпросът е: кому въйгодно?

Въй!

Службите за сигурност в Египет явно не работят!

Кой има интерес да ръчка в Синай? Справка: Египет и Израел са водили война за територии на полуострова, т.нар. "шестдневна война", 1967г. Някой забавят, но не забравят, а после се чудят защо им спретват ответни тер. актове чак в България.

и децата разбраха, че повечето джихадисти изповядват путинизъм. впрочем в синай падна руският пътнически самолет и путин няма нищо, ама нищо, общо с падането на самолета.

В Ню Йорк и Вашингтон паднаха 3 самолета, уж управлявани от хора на бивш агент на ЦРУ. САЩ няма нищо, ама нищо общо с атентатите.

но има много общо с путин и неговата кръвожaдност.

А крещяли ли са "Исус акбар" докато са стреляли ? :)

Амуджите ще ни превземат, онзи резака с мустака от аналодлната част казва на техните хора да имат минимум по 5 деца. Каква паплач какво чудо ще плъзне, не е истина. Скоро и у нас, очаквайте такива борби на ислямски групи с различни имена. Обикновеният човек ще бъде заклан и убит, а другите НСО ги пази ...

американските служби вече не могат да бомбят в Сирия и търсят други полета за изява.

А те там какво бомбеха главно? Пустинята, струва ми се... Изразходваха военен ресурс, за да има нови поръчки и да върви икономиката. А част от уж избомбеното даваха на ИДИЛ...

американците пак ръчкат ... в сирия се закучи ,в иран ,в турция и северна кореа също... проклети да са з00 пъти !

Не забравяй, че на краварите чифтетата им дърпат конците...

руските джихадисти, които по думите на путин са повече от 5000 за готови да рапортуват на путин, че добре е инвестирал в тях.

е Путин е гръмнал бомбата и джихадистите са само руски /+ още 35000 европейци и сащисани талибани/. Путин враг на клошарите в манхатън и Столипиново и първи враг купонниците във ФАЩ.

А европейските джихадисти, които според думите на Франсоа Оланд са над 7000 на кого ли рапортуват за успехите?

сега "всички са Синай" ли ще са? или лозунгите са само за европейските театри на заблудата

Ти ако искаш може да бъдеш Синай. Аз си запазвам правото да бъда съпричастен към проблемите в Европа.

Бегом марш в Париж, ама после да не дириш България!!!

Явно сащ прехвърлят терористичната си армия -идил вече в нова държава за дестабилизиране от близкия изток-Египет.Не се накрадоха.И в Сирия се загнездиха при кюрдите ,за да могат да базикат.Пълен гнус!!

Черен Петък е. Алахуту прибира на промоция.

освободен, демократичен египет...

да разрушат и пирамидите и да ограбят музеите

А наща джамия кога ще спре да вие всеки ден и то по 2 пъти?

Това, което свързва Африка с Азия се нарича "Суецкия провлак", а не "Синайския полуостров". Така е според географските правила, а според журналистическите такива, не знам.

После иди кажи, че краварските Джихади Мюслита са правоверни мюсюлмани! Никви мюсюлмани не са краварските Джихади Джота! А чиста проба краварски наемници, продали душата си за пари на Големия Сатана-Краваристан! Защото никога не биха стреляли по боижия дом-джамията, и то по време на молитва, която е възхвала на бога-Аллах!

Дали не са били руски джихадита?

Пише со кви са-КРАВАРСКИ, от платени отрепки на ГНОЙНИКА НА ЗЕМЯТА-ХАМЕРИКСНАКИ КРАВАРИСТАН! СЪЩИТЕ ТИЯ 10 000 ДЖИХАДИ ДЖОТА ДЕТО КРАВАРНИКА ИЗВАДИ ОТ РАККА!!! ЧЕТИ ББС КОНЧИ, ИС Е ОБРАЗОВАЙ:): Raqqa's dirty secret - BBC News ........Fall of Raqqa: The secret deal - BBC News

Ислямистите се прибират по родните си места... Днес в Египет,утре в Европа...

Хайде сега всички да си сложат египетското знаме във фейса, Айфеловата кула да свети в цветовете на знамето им, пред посолствата да има плюшени играчки. За малко да забравя - жо суи Египет.