ВКС сезира КС: Спецсъдът става извънредно съдилище

Върховният касационен съд (ВКС) сезира Конституционния съд (КС) заради промените, с които Спецсъдът вече ще гледа делата за корупция на висши държавници.

Обратно в новината

Коментари - ВКС сезира КС: Спецсъдът става извънредно съдилище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лозан Пантоф пак се изряза. Абе на тоя мушмул тамън му отшумяха далаверите с имуществените декларации и пак се подаде от дупката си!

ТОВА НЕДУРАЗОМЕНИЕ ОТ ТРЕТИ ПОЛ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНА ПЕРСОНА , ИСКАМ ДА ГО ПИТАМ ПРОКУРАТУРАТА ЛИ ОСЪДИ ШВЕДА КОЙТО РИТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА НА 5000ЛВ. ГЛОБА, ПРОКУРАТУРАТА ЛИ ПУСНА ТУРЧИНА КОЙТО УБИ ДВАМА МОТОРИСТИ , ПРОКУРАТУРАТА ЛИ ОСЪЖДА УСЛОВНО ЗА УБИЙСТВА НА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ ?????????

на няколко десетилетия се налага да има извънредни съдилища...в държавите не е така, изкарват по една истинска революция, отрязват необходимото количество "зелки", след това потомците помнят!

По 18 заплати годишно, допълнително за какво?! Заплатите им са по 4-5 хиляди лева!?

Ами то и без ЗЗД сме под непрекъснат страх и следене така че как няма да си направят и извънреден ''съд'' за самите себе си герберасите дето знаят че много от тях от много отдавна са за съда въпреки прочистените досиета и замазаните гешефти..

,,чрезвичаиная комисия,,...??? сталин си имаме...търси се другарят дзерджински...???

Съдът не се търпи. Промените в Съда не се търпят. Реално никой не иска промяна. Всеки си е намерил ниша и черпи блага. И народеца и той така - за едни задължителни колани и камери ореваха света. Сега реват за многото жертви по пътищата. Мила родна КЪРТИнка.