Проф. Христов се оправда за ”80% от населението е дебилно”

Депутатът от БСП проф. Иво Христов изтри скандалното видео, в което защити Русия за спасяването на българските евреи и казва, че 80% от населението е дебилно.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Христов се оправда за ”80% от населението е дебилно” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно е получил много по голямо доверие от това, което заслужава при мажоритарни избори парламента ще се напълни с такива

Този вече е политически труп и каквото и да каже, няма смисъл.....

Единствените дебили в България са комунистите и руските подлоги-копейкаджиите.Преди са им викали рубладжии.Сега една рубла е 2 стотинки.

Предполагам професорът знае, че дебилите не могат да видят собствената си дебилност, а вместо това хвърлят това върху нормалните хора. Всички дебили вярват, че са прави ... нека професорът да си го припомни... за съжаление той е типичен пример за човек, окичил се с власт и забравил кой е и откъде е...

Всъщност, медицински факт е, че мнозинството от българската популация е с тежък когнитивен дефицит, т.е. дебилитет. За да се харесаме на дебилните им казваме, че са умни и красиви, но си знаем, че са тежки идиоти с интелектуално развитие на павиани.

Съюзихме се с поробителя Турция , срещу освободителя Русия ! 100% дебили сме !

Жалък не професор а ПРОФАН В ПОЛИТИЧЕСКИ, ИКОНОМИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И ГРАЖДАНСКИ АСПЕКТ!!! От още по-наглото му извинение не стана ясно за какво се извинява: - за това, че нарече 80% от населението (в т.ч. и децата??) дебилни или - за наглата путлерова провокация?? "Дебилните" ще го отстрелят още на следващите избори!! Наглостта на ВСИЧКИ представители на БСП/БКП е безгранична, отвращаваща и отблъскваща!

Г-н Професор хонорис кауза! Да не Ви номинират и за Нобел скоро? Само, че Нобел за Дебилология не се присъжда! Струва ни се, че като доцент бяхте по-умерен! Я директно да Ви попитам: Някой следи ли какви теории развивате на лекциите си пред "горките" студенти? Нещо я занемарихме цензурата и е възможно да модифицирате духовни генетични малформации в стил Франкенщайн, които скоро ще се извисят от бутилката!Затова ли Ви плащат дебилите за Професор и Депутатин?

Иво Христов е тъп руски г*з

За какво да се оправдава... че то такова население остана тук. Ако има свестни хора, които още са тук, то е защото не им се е удала възможност да напуснат страната с управляващата ни политическа чума, която всички ще затрие!

не е виновен човека...просто се е престарал, рублите все още имат някаква стоиност, колкото и да е миjava

ТОЗИ ПРОФЕСОР САМО ИЗЯСНИ ИЗРАЗА НА ГОЛЕМИЯ ПРИЯТЕЛ И ЛЮБИМЕЦ НА БАБА МЕРКЕЛ, ЕНП И ЮНКЕР - ДРУГАРЯТ БОЙКО, СЕГА ЛЕТЯЩ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ КЪМ ПОБЕДА И НА БАЛКАНИЕТЕ! ДЪЛГО НАРОДЪТ МУ СЕ ЧУДЕШЕ ЗАЩО В ДАЛЕЧНО ЧИКАГО ТОЙ ГО НАРЕЧЕ "ЛОШ МАТЕРИАЛ", КОЕТО СА ОСТАВИЛИ В РОДИНАТА МУ, ИЗБЯГАЛИТЕ В САЩ БЪЛГАРИ-КЪСМЕТЛИИ / СИРЕЧ, ОСТАВИЛИ СА МУ БОКЛУКА.../. ПОСЛЕ ТОЗИ "ЛОШ МАТЕРИАЛ" ТРИ ПЪТИ ГО ИЗБИРАШЕ ЗА НОВИЯ НАСЛЕДНИК НА ТОДОР ЖИВКОВ / А ТЕ СА И ЛИКА-ПРИЛИКА/ И ГО ПРАЩА ПРЕЗ ДЕН В ЕВРОПА, ТА ДА ПРЕГРЪЩА ЯКО ТАМОШНИТЕ ИЗБРАНИЦИ... И ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЕДИН ПРОФЕСОР, ИЗПРИЩЕН В ЧЕРВЕНО, И НАЛИ Е "ПРОФЕСОР", ДА ОБЯСНИ И ПРЕВЕДЕ ПО ЯСНО И РАЗБРАНО, ЩО Е ТОВА: "ОСТАНАЛ "ЛОШ МАТЕРИАЛ"? НО НАЛИ Е ПРОФЕСОР, ТОЙ ГО ОПРЕДЕЛИ И НАРЕЧЕ - "80% ДЕБИЛИ"! МАЛИЙ, ТОЯ НИ ЗАКОПА ЖИВИ...! ДА БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ СМЕ "МИЗЕРНИЦИ" ПО НИ ПРИЛЯГА, НО ТОВА "ДЕБИЛИ" НИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ВСИЧКИ ТУРИСТИ, КОИТО ИДВАТ ДА НИ ВИДЯТ...

Прав е, за съжаление... Аз затова останах с една шепа приятели, които са свестни хора, от останалите 20%

Този сам си лепна прякора.Вече е ИВО ДЕБИЛО.

ха ха 80=99 обаче

БРАВО! Точно в десетката!

колегите му от университета съгласни ли са той да се върне там

професорчето.Да си лепнеш за цял живот,че си този който по най-долен начин нарече народа си дебили.Трябва да излезеш безмозъчен олигофрен,че да носиш този срам цял живот.Как,как бе ще преподава и учи българското студентство,кой ще му вярва и с какъв стил и самочувствие ще си налага болните възгледи?

в казаното от този "професор" и тя е следната: При положение, че този човек е български професор, явно нещо в обществото ни куца. може да не е дебилност, но щом такива са ни професорите...

да се извинява професора! Щом ни разиграват дебили близо 30 години, как другояче да ни наричат?

На 02 02 1943 г завършва битката при сталинград и хастъплението на Ч А към Берлин започва! през март 1943 г Борис !!! защитава евреите пред Хитлер На 6 юни е десантът в Нормандия и откриването на западия фронт! Преди Сталинград имал ли е дупе борис !!! да се опълчи срещу Хитлер!

Допълнение

Професор Дебилов ли,се казва?

Скоро,ще го гледаме с ново пуловерче втора употреба,май?!

Ботев А вий вий сте идиоти! Дядо ти Славейков Не сме народ не сме народ а мърша хора дето нищо не щат да вършат! Още по силно от дебили! Ще ги отречеш ли!

Ако четеш дира! В дир публикуват само дебилите! Хората с друго мнение не публикуват!

идете по родопите и проверете колко знаият да четат и пишат ... човека е прав особено ако чете тук коментариите ... ами сами си го изпросихте !

Ивооо .... народът е казал: "Никога не е късно да станеш за резил!" :)))) ти явно си решил да последваш Антон Тодоров. Ще ми се някой психиатър да коментира изцепките на тия двамата, професионално ... с диагноза

Не се оправдавай! Наистина В БГ всички са дебили! ЛИчи от коментарите!

И тоя ли мушморок стана професор ? Науката да не е казарма, за прослужени години и хоп нашивките ???!

Мушмуроците ги е страх да казват истината!

е за лично ако не прочета мнените на Рада Дълбоката( тя и Кордоба. ама това е друга бира) няма да мога да спя да знаете

Защо има разлика в икономиката и манталитета между запада и изтока? Защо има разлика между ГФР и ГДР, един и същи народ.

"Проблемът е защо вие осирате съветските паметници? Защо не направите същото с Паметника на Съветската армия в центъра на Виена? Унищожаването на съветските паметници става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви говори това? Когато имаш един оскотял, необразован, примирен народ, манипулацията става много лесно". Професоре, Какво е общото между Прибалтика , Полша ? Каква е разликата между Австрия и цитираните държави.

Като стана дума за паметника във Виена, знаете ли как е известен сред виенчани - "паметник на неизвестния мародер и изнасилвач" Вероятно си има причина да с енарича така. Първо той не е в центъра. Някога е бил на края на града. Второ, той е доста по-малък - един фундамент с няколко надписа и самия паметник. А не цял комплекс. Трето, самия паметник наистина е много добре поддържан. Но около него е може би най-мръсното място в цяла Виена. Дали заради руско-съветските групи ( и "високата" им култура) 9или просто самите виенчани и те не пазят, не знам. И последно, знаете ли кой еофициалния празник на Австрия? Денят на напускането на последния съветски войник. Защо ли е така?

каква простащина и мърлявщина навсякъде, колко груби, мнителни и нечистоплътни хората, не само телесно, но и душевно, изцяло подкрепям този професор. Съграждани! той ви е казал откровенно една известна истина, не се обиждайте на него, а изцяло обмислете накъде върви България и до къде ще стигнат българите, ако продължат да ес гаврят с нацията си.

След прочетената защита на дебилния, вече съм напълно убеден, че г-н Христов е направил заключенията върху основата на собствените си колеги и електорат.

не съм разбрал, че дебил бил медицински термин то и идиот е медицински термин, ама Иво го е използвал някак художествено, не обидно ха-ха. Тъпня и то голяма! Има някои дебил, който непрекъснато се оправдава. Ако беше млъкнал - всяко чудо за три дни. Но това го знаят нормалните.

ПРОФЕСОРЕ НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ ТИ СИ АБСОЛЮТНО ПРАВ !!!!! ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОТЧАЙВАЩО !

Извинил се за грешката и се поправил. 99,99%...

ако седим по нашия вход процента е точно такъв

нали помните защо в социализма тоалетната хартия не стигала понеже я изчислявали на глава от населението но гъзовете били много повече

в тези 80%

защо не се погледне в огледалото, дялан с брадвата комунист, баба му и дядо му от култово ТКЗС, той велик комунист, е това е дебил, но не го разбира, нали е дебил

щом един народ търпя не грамотните от БКП, трудно говорещи няма предел неговата простотия

на проф.Христов:ДЕБИЛИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ!!!

а него не го ли е срам от дебилния университет в който преподава

Прав е разбира се, как по друг начин да наречеш русофилите? Те са си дебили.

прав си другарю, хохолите са такива но на 100 процента

прав си тавариш, ватниците са такива но на 100 процента

Медиите са мобилизирани на 100 процента. Колко е прав човека!

проф. иво христов явно е с купени и подарени дипломи щом има идиотизма да кажа подобно нещо!!! Та този ..... е пълен б,.о.,к.,л.,у.,.к!!! ОСТАВКА!!! Те бсп(бкп) сами си ритат столчето на което седят, щом обиждат собствените си избиратели!!!

Я да направим едно проучване за тези 80%. Който смята, че е дебил да натисне "минус". Дали ще се съберат 80%!

И че го докажем!

Абе, харесва ли ви, или не, ДЕБИЛИ сме! Иначе, какво друго обяснение може да има факта, че въпреки, че сме последни в Европа, продължаваме да си избираме да ни управляват мутри и охранители?!! Та те, дори, един цял мандат не могат да изкарат. А сега, курдисах ме до тях и националистите и ....ще цъфнем и завържем.

Ами добре, тогава и 80% от твоите роднини са дебили щом приемаш. Аз не приемам.

Приемаш или не, с това засега не доказваш, че не си дебил...

мене една мутра която мечтае да е квартален охранител ме отакова

Да се извинява. Казал е истината. Дебили са повечето сорисоидни. Трици и гола вода. А,от трици,хляб не става.