Борисов първо прие протестиращи от ”Емко” и после - на КСНС

Служители на оръжейния завод „Емко“ се събраха отново на протест на пл. „Независимост“. Те скандират „Оставка“, развяват българското знаме.

Обратно в новината

Коментари - Борисов първо прие протестиращи от ”Емко” и после - на КСНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да върнат и договорите на ЕМКО. Ако собственикът се извини подобаващо. Той Борисов (който не яде суджук) затова е закъснял за срещата с президента - нали трябва да се уговорят подробностите по връщане на договорите, на каква сума са, колко е печалбата, как да се разпредели... А и президента иска да се борят с корупцията. Всички знаят, че в България корупция няма, няма нито един осъден за корупция, значи няма корупция.

Какво недоумяват тия и се правят на абадали ?!? В къщи могат да си правят каквото и с когото си искат.Но да вършат безумните си и абсурдни безобразия "недоумявайки " ,те това си е вече диагноза,освен откровенно престъпление спрямо проспериращо предприятие и неговите работници .А онзи Кара ...нам кой си " не знаел това,не знаел онова,не се бъркал в работата на дружествата".Тогава за чий се води министър ?!?

Трите прасенца - Цаца, Боко и Делян искат да хапнат Емкото

Кралят слънце показа истинската си простоватост! ГРОБ си отива с трясък!!!

Лъже тоа Брантийски, тва просто НЕможе да се случаи в европейска България!

Приемен изпит за членство в ГЕРБ: Първи кандидат -Какво означава ГЕРБ? -Ъъъ.. Гражданско единение заа...ъъ... -Ха ха, спокойно и ние сме били така в началото,ще се научиш върви в съседната стая да ти оформят членството, честито, приет си Втори кандидат -Граждани за европейско развитие на България. -Яаа.. я го виж ти комунист под прикритие, мамицата ти комунде, дошъл си да ни бламираш а?

До колкото разбрах на КС при президента трябваше да се обсъжда борбата срещу корупцията. Не ме учудва факта, че г-н Борисов е закъснял, а това че въобще е бил поканен. Г-н Борисов няма нищо общо с корупцията, защо са го поканили ?

Средна заплата при Жан-БСП - 3 долара! Средна заплата в Африка 150-долара! Средна заплата при Бойко ГЕРБ - 600 долара! Мухахахахахаха!

Така, както го казвате звучи грозно. 3 долара, ама си бяха 10 000 лева! А сега пенсията колко е?! 200-300! Ми тогава беше по-добре!

При Бойко за такава работа може да ти плащат 600 $ Мухахахахахаха . Заплата от 2000 лв. Номер на обявата 103970041 Преглеждания 75 Набира масажистки може без опит добро заплащане квартира.

Нерде Тиква,нерде Жан?Ако искаш да коментираме хан Аспарух?

Бойко, дай им заплати по 2-3 долара като при Жан, белким мирясат!

Не тиквата дава, НИЕ му даваме за неговата заплата!!!

се прави на интересен. Селските му номера нямат край!

Прав си, градските номера на Жан бяха направо префинени! Заплати по 2-3 долара, купуваш 2-3 кутии "Средец 100 мм." и пей сърдце!

Така си беше. Пенсиите също по 3, 4 $. Хляба, ако го имаше сутрин беше 1000лв., по бяд 1500лв. , привечер е стигал до 3000 лв. Така галопираше инфлацията.

....,,,Да НЕ се спомева/и посещава/ президента!!!!Подли ,козяшки номера.

Подли, ама заплати по 600-2000 долара, а при Жан 2-3 долара! Има ли разлика?

Защо ги избрахте ?

Ми щот не щем заплати по 1 долар, като при Жан!

работниците от Емко на разговори с...Караниколов.

От този човек всичко може да се очаква. Радев внимавай. През 5 минути е различен.

Нищо подобно, винаги е един и същ. Едно време имахме в квартала едно момче, само един трик знаеше във футбола и все с него мислеше да мине, та му викахме Ваньо Финта. Този е същият. като му научиш номера и го чакаш да го приложи.

За такъв невеж народ , такива управници , КОРУМПИРАНИ И КРАДЛИВИ.

Няма да има пари , за зрелища !

Дон Бойко Корлеоне закъсня за най-важната за страната среща!

Аааа, Баце се сетИл, че ни е премиерин, а не международник;) И го проумя баш в деня на КСНС - е, няма лошо, де - важното е , че го е проумял все пак... макар че доста дни му трябваха - тези хора му крещят под прозорците от няколко дни!;))

...целуна два пъти,един клепоух катър!Да хлъцнеш от умиление...

...доста загладена-явно и на нея ,са и сипали увеличена дажба...

Как избирате "важните" новини бе дирници? Като ?Работническо дело" някога ли? Важно е колко палета е сковал енският трудов колектив, а не че е гръмнал Чернобил. Та и при вас е същото!

Добре де, накрая на Борисов ще му писне и ще си подаде оставката. Познайте обаче кой отново ще спечели на изборите.

нема да е той!

Народа е отвратен от гербаджийските гейтове!

Народът е отвратен, но пакще го избере

"Някой" НЕДОУМЯВА?! ... А като как "УМЯВАШЕ" когато: Отне лиценза Готовата продукция чака за експедиция Развали договора с Кинтекс Прати поръчката другаде Върна лиценза Поиска ДДС за неплатена и непродадена продукция Изпрати НАП и Полиция веднага след "връщането" на лиценза ..... НЕДОУМЯВАЛ БИЛ ....

Прав е БХ-С първо да се среща с "ЕМКО" щото от там може да падне комисионна, а при Президента ще получи един гол ....

Емил Караниколов изрази недоумение???Емил Караниколов Е НЕДОРАЗУМЕНИЕ!!!! ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА ГЕРБ Е ДА ПОДЦЕНЯВА БЪЛГАРИТЕ - НАЙ ДРАЗНИ ОБАЧЕ КОГАТО РАЗНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ПРАВЯТ НЕСВЪРЗАНИ С ФАКТИТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ.

Тъпи детски игрички на момчето, което скоро си отива......Той и тъпите му съветници не могат и друго да измислят.

Добре, че президентът Радев насрочи КСНС, за да може Борисов да се срещне със стачкуващите от "Емко".

Нали трябва да се споменава името му на тоя па макар и с глупости.. Едва ли протестиращите от Емко щяха да имат нещо против първо да си свърши работата при Президента а след това да говори с тях. Поредната му манипулация как го е ''еня за хората'' сякаш държавния рекет срещу Емко не се вихри от месеци ама от разходки не можа да се срещне с тях.. Мизерник дето борбата с корупцията му е бодил в гащите защото ако има такава борба няма как да краде лъже и рекетира

Мутренски фасони. Радев започвай ги.

Комисионните с които,се нагуши ли?...

Боко саботира всичко,което не е под негов Ипонконтрол и не му носи чекалък.

за КТБ от президента Радев,Борисов не каза ли че повече няма да ходи на консултанивен съвет при Президента,а? Лъже ли ме нещо паметта?

Тиквеникът макар и голям стойкаджия и мачо е един голям страхливец. Нямам спомен да е излизал очи в очи с протестиращи български граждани. Все вдигаше кръвно. Така че проверете в Правителствена дали не се е наврял под някое легло. А тези хора, които работят във военната промишленост и изнасят части за шевни машини и като ги сглобят стават все пистолети и автомати са твърде опасни. Току виж някой от тях реши, че само с плакати няма да стане работата.

Тиквеникът бърка КСНС с нощен бар, където всеки може да влиза и излиза, когато си иска!

ФУРАЖКАТА Е НА ХОД:ДА ВИДИМ ПОРЕДНАТА ТЪПНЯ НА ПРЕЦЕДЕНТА;)

Мин-преседателят действа по най-добрият за него начин и със закъснението си за КС нанася тежък удар на Президента. Причина- уж среща със стачката. Така показва Кой кара влака в държавата.Той е ръководен от най-добрата, опитна и богата дипломация в света. Тя понезе няма пълно доверие е готова във всеки един опасен момент, ако има риск нещо да се обърка, да извади персонален суфльор-направленец, който на ръчен режим да дирижира събитията. Така беше когато катурнаха Волен пред НАТФИС с чалъм ала" Кенеди Осуалд Руби"- суфльорката беше под ръка с министър МВР, Така беше при Сарафския гърмеж-Шеф Бренан -ФБР дотърча на 12 час, уж случайно наминавал тъдява- сакън някой да не обърка нещо. За Стратегически случаи се използва Аварийна група "Сенатор" готова да се стовари на болното място за оказване на методическа и всякаква помощ. БГ бече скъсана на изпита по ВВС и сега трябва да се яви на поправителен. Отговорът на изпитния въпрос може да е бил правилен, но се оказва, че въпросът е бил сбъркан, затова тестът ще се повтаря по правилен въпрос -до привилен отговор.

И трябва да се гордеем, че някакви си ни управляват дистанционно чрез чучела?

Този негодник Б.Борисов и неговата утрепка Цв.Цветанов трябва да бъдат изметени от българската политика!!!

Кой бръсне за слива Руменн Грипена? Кой? Никой разбира се;)))

Грипавия Румен is the proper nickname. Sorry, nesto mi izbega Alfabetikata.

Това е скандално- министър-председателя да не отиде на Консултативен съвет по национална сигурност при Президента!

..пък ако беше отсвирил протестиращите, сега щяхте да ревете, че е скандално ;))

среща с протестиращите следобед..

Всеки ден защитаваш втората част от името си за отличен. Всеки ден.

Да беше отишъл при тях при предишния протест!

Той Президента ще го отсвири! Да е дошъл на срещата навреме!

изобщо няма да отиде? Не каза ли вчера Цецо че Герб ще изпрати на КСНС свои представители? Да видим...с беквокали няма да стане...

Аркадашларите са казали: Или един път, или три пъти. Време е за краткосрочната втора червена вълна. После- един мандат ясносиньо небе и после пак- няколко мандата в сивата мъгла. И после пак червено-синьо- в края на 2030-те. И 2044-та-край на заслуженото наказание.

Естествено че са по-важни частните интереси пред държавните! Защо Борисов да ходи на КСНС, когато частните интереси на някого са застрашени?

Тоя пак се прави на цар. Само малоумниците не виждат, че Борисов постоянно играе в някакъв негов си филм, където той е главният герой и единствен персонаж. Не му пука ни за емковците ни за емките, но ако отиде на гости при главнокомандащия, най-вече на СВИКАН от Радев КСНС, ще изглежда, че не е най-велик, а неговото безкрайно его не позволява това. Освен всичко и малко ПР за доброто ченге за бонус.

протестират работниците-клакьори от "Емко".Е хайде от мен да мине,клакьори са ,ама си пазят хляба,щото червения честен бизнесмен Гебрев ще ги натири на улицата.Та да си дойдем на думата.Държавната "Кинтекс" насочила поръчките си към държавната фирма в Сопот,а не към частната "Емко".Ами затвориха му корупционното кранче на Гебрев със бившите му колеги от "Кинтекс" .То и за това сега "Кинтекс" се разследва от прокуратурата.Те за това рИве "бизнесмена" Гебрев и натирва жалките работници да се дерат по жълтите павета. И аз като пенсионер предпочитам поръчките да са в държавни фирми,че да влизат повече пари в бюджета,а не т.н.частни,да заобикалят,крият и лъжат държавата и внасят минимални данъци и други приходи за държавния бюджет.

Мафията протестира, че държавна фирма е изпълнила държавната поръчка.. А слугинажа на мафията протестира, че може да си загуби работата. Навремето и служителите на Ковачки протестираха против държавата, не против Ковачки. Въпреки боя на опашката за евтина наденица.

За разлика от скъпия суджук, който се разпределя от Гробарите.

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА УЖ ГОЛЯМ ПИЧ ... .. САМО ДЕТО МЪЛЧИ ЗА СУДЖУК - ГЕЙТОВЕТЕ КАТО ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН :))

възоснова на които бе отнет лиценза обективни ли са, да, е какво тогава?

Боко съсипва ВПК по поръчка на американците, които не могат понасят, че една колония ги конкурира на международните пазари. По същия начин Боко съсипа енергетиката, нанасяйки и щети за десетки милиарди със спирането на Белене, Южен поток, нацвъкването на солари и т.н.

Говориш глупости, точно сега ВПК е отново в разцвета си. Казвам това, защото работя в завод с 11 000 персонал , а се търсят още 3000. Знам какво се случва и в Казанлък и в Сопот, работи се като през далечните 1984 - 1988 най-силните в ВПК.

Дай боже повече такова съсипване! ВПК не е имал такъв износ и през соца! Целият проблем е, че дръпнаха поръчките от мафиотите и вече не им дават да точат държавата.

Боце не може да мине от Дондуков 1 до Дондуков 2

Отново ще изиграе ролята на доброто ченге. Създава проблеми на де когото му падне,изчаква реакциите и се явява като спасител. Мизерник.

Сега Гербп спечели местни избори в Трън, Вълчи дол и др. и показва мускули на президента - еееххххххх велик изборджия е моя Цв....но аз съм най-най......