ЕК ”сканира” София като кандидат за Агенцията по лекарствата

Европейската комисия представи оценката си за кандидатурите на държавите от ЕС, които желаят да приемат европейските агенции по лекарствата и банковия надзор.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ”сканира” София като кандидат за Агенцията по лекарствата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да отговоря само на двата първи въпроса, но като българин гарантирам, че са 100% верни. Ето отговорът и на двата: Зависи, варират! Подробности: - Зависи дали искате да летите от Марс до Враждебна, /или от Г.Оряховица до Божурище/, в коя класа на совалкате ще сте, совалката ваша ли е или е нискотарифна. Цените варират. - Работа в София може да намери всеки един. Стига да е над 12 год., да иска да работи като продавач, оксиженист, готвач, в Чистотата и т.н. От друга страна, ако иска да е митничар, министър, нотариус, известен чалга певец, борец и т.н -шансовете са под 0.1%. За мин.председател- 0%. Както Ви казах: Варират нещата според зависи. Другите въпроси задайте, където трябва. Възможно е а Ви отговорят, даже.

не се пънете, няма да се мести в софия :) няма бе, хората не са чак толкова луди, дори и да изглеждат на такива :)

Единственият проблем е че служителите на тази агенция са назначени за 10 и 15 години от приближените кръгове на Меркел и няма начин да се преместят на друго место без тяхно съгласие. И не искат да идват в България (да не им се налага да идва линейка от Брюксел например).

ша додат тия и цените по магазините за шопите ще скочат тройно и шопа ке ревне. Тия земат поне 6 пъти колкото назе и то в евраки.

Е дай боже! Това ни е шанса, НО аз смятам че решението ще бъде в полза на Бон, Виена или най-вече Милано. Планира се високоскоростен влак Базел-Милано. Това не е за шопинг, щеше по-рано да се осъществи.

Я елате пиленца при батко ... Да видите и вие дебелия.

А Боко каза че ще ги вземем и двете. Тикавата си е тиква

Е само претекст за ЕС.Не ви ли стана ясно,че България винаги ще бъде отхвърляна. Борисов ни направи за резил. Целува чужди задници,плещи простотии,хвали се с небивалици. Страната ни загуби авторитет и суверенитет.А, бяхме силна и авторитетна страна. Сега,всеки ни подритва.И какво може да предложи София? Вечно разкопани,прашни и мръсни улици,бурки и брадясали субекти,мръсен въздух,разбити тротоари,изкривени плочници и още... и още...... Европа ни гледа със съжаление и пренебрежение.До тук докарахме България. Сърдете се на себе си.

дааааааааааа знаем че са ни тровили и облъчвали и че ще ни тровят и облъчват! ---------- ЕС требе да се унищожи! европата - да се потопи!

Целият този шум и суета само показват колко излишни межд. организацийки и чиновници към тях има на фона на изнемогването на средния човек, в опитите му да живее що-годе достойно и да има възможност да възпитава децата си. Тези разглезени чиновничета заслужават по една лопата 8 номер и да ходят да копаят диги /у наводнения в Бангладеш. Така поне ще има полза от тях и ще заслужат всеобщото уважение.

Сега би трябвало да уволнят тези, които са готвили документите, без право да работят някога в държавната и изобщо във всякаква публична администрация. Така както би трябвало всякакви щети, нанесени на държавата, да се плащат от длъжностните лица, които са ги допуснали. Та ако ще да плащат до 9-то коляно. Иначе няма оправия!

Прав си, но трябва да си зададем в същото време и въпроса къде са такива знатни бълг. личности като Паси-то и Станишевия, които би трябвало да работят открито и в полза на държавата България?!

София е духовният център на Балканите и един от трите в света. Пъпът на този център е градинката м/у НС и СУ, където е паметникът на Св Кл. Охридски. Не случайно император Константин Велики обявява София за своя втора столица. Топографията (релефът) и парковете на София я правят уникално место, освен всичко друго. Заведете някой от тези чиновници в изт. край на Борисовата градина и им покажете т. нар. комплекс "Братска могила". Разбира се той няма нищо общо като смисъл с братски могили, а е един от няколкото масонски комплекса в света умалено (дословно) копие на комплекса с обелиска пред Белия дом във Вашингтон. София е най-избираемата кандидатура, и ако някой я прецака, прецаканите ще бъдат онези от Лекарствената гилдия. Но явно те нямат капацитета, за да осъзнаят това.

Колко си прав ако сравняваш София с Факултето, но не и с Милано. Малко се поразходи по света

Отивай да се лекуваш бе ненормалникооооо!

На тоя "пъп" чужденците само като му видят движението по улиците и разбитите тротоари и изпадат в шок. А когато се срещнат и с разбитата престъпност, картинката им става пълна.

това с имп. константин велики ти го остави, щото ваште комунета са му изс.али отгоре бнб, партиен дом, цум, шератон, ... ненормална среда за живот хахаха

както и недостатъчност на данните на този етап по някои въпроси. че то оня мухлбо дето е собственик на софия техпарк и си търси наематели кво си мисли че ония са балъци кат него?...пък и неговия ментор от Банкя с тва рахитчно сканирано накриво писмо в последния момент и той......духане на супа е тяхното упражнение...

Агенцията по лекарствата едва ли ще се премести в София. Защото, както е известно, българското общество не е толерантно към хомосексуалните.

Това пък няма нищо общо с тази агенция. Но по въпроса за толерантността-прекалено толерантни сме-например-като имаше казарма-хомосексуалистите ги освобождаваха от казармата, а нормалните ходиха по 2 години войници-това беше много нечестно.

това дори не е тема вече на запад. Просто на никой не му дреме какъв си, както и трябва да бъде! Не става дума за "толерантност", а за елементарна култура и възпитание, което определено липсва на българското общество.

Станишвия да лобира за София?! Май ще се окажеш прав.

Доста меко го карат в тази статия. Отидете на сайта на Европейския съвет, там ги има всичките предложения. Това на София видимо е писано в обедната почивка, а и е подадено буквално часове преди крайния срок. Поредната излагация на България, причинена от простотията и некадърността на режима в Банкя. Сега са активирали и опорните точки за някакви гейове. Нали режимът никога не носи отговорност за провали, все някой друг е виновен...

За по-лесно-в гугъл напишете "offers to host the european medicines agency" и ще видите всички оферти. И сравнете. вижте първо София, после другите оферти...

Сега погледнах в сайта на ЕМА и ме хвана срам от това "предложение", което прилича на скалъпено от някой ученик в 8-ми клас. За сравнение прегледах това на Швеция и Румъния...ами нямам думи.

Това е поредният ход на правителството "вижте, колко сме активни - подадохме документи за ЕАЛ", но са подали такава, че да не ни одобрят. Нещо като кандидатурата за неизбираемия президент Цецка.

Вижте-нека да ви кажа-българската брошура с офертите е 4. страници. Другите брошури са-румънската 128 страници, немската-68 страници. Има снимки на всичко-на музеи, на обеществен транспорт-с карти, на забележителности, схеми на разстояния със самолет, снимки и представяне на университети, на музеи, панорамни снимки от градовете и тн. нашаа оферта няма нито една снимка, няма схеми, няма карти. Тези брошури с оферти са като туристически справочници. линковете са забранени, напишете в гугъл "offers to host the european medicines agency" . Просто брошурата с българсктата офелта е безумно слаба, говорим за брошурата, а кандидатурата си е добра. Прочетете сами българската и другите брошури с оферти, за да се убедите

Просто брошурата с българсктата оферта е безумно слаба, говорим за брошурата, а кандидатурата си е добра. ни мй да не е силна НЕГОВАТА кандидатура макар и от 4 стр ....смешно и жалко писание по-горе....пък и не знаех, че ма брошури от 4 стр ама вече ще знам...)))

Aleko

Единият от въпросите е как се намира работа в София. Ха-ха-ха. Как? Ами само с връзки.

Основната причина за да не настанят агенцията в Булгария е това, че тука не са разрешени гей браковете. Това е мноого важно за чиновниците от тази агенция и никога не ще дойдат тука. Инак е очевадно, че нашенските гейове и лезбийки, които са оформяли документите с предложението са били тежки абдали като не са посочили особено важни параметри, изисквани от ЕК за да се направи оценка на възможностите. Това е капацитетът на гербаджийската администрация, пъкаща от калинки и тунеядци! Пълна излагация!

Не е това. Причината е -българската оферта е некадърно и слабо написана. напиши в гугъл "offers to host the european medicines agency" и ще видиш всички оферти. българската е 4 страници, румънската-128 страници, немската-68 страници

Какво може да предложи една РумъниЯ?! Не ме разсмивай. Проблемът е, че човешкият материал в св. мащаб е достигнал най-ниското си ниво и за това сме свидетели на подобни циркове. Лискавите опаковки и реклами, с които ни заливат само целят да скрият този факт. А че ние не умеем да си "рекламираме" най-доброто, което имаме, го е казал още банкерът А. Буровм разказвайки на Парижкото изложние.

Поне си признават, че живеем в кенеф. Дано дойде тая комисия в София. Поне заради тия хора, от кумова срама, да понаправят малко!

ЕК "сканира" София като .. брои гейовете и лесбийките тук?!!

Агенция няма как да има край София,докато съществуват в задунайская -рубладжийските бардаци в драгалевци,сараите и позитано! Три томахоука за заразата и чак Бъкингамския я дворец ще се премести във Факултета!

Шъ ги мачками тия гадни комюнисти! Ти бъди спокоен.

изяж си т"шките от яд ТОЙ праи друго обаче хи хи

Какво има да сканира. Нямаме ЕС институция -трябва да имаме.точка.

у шестъко на 31 февруарий!!!

Некадърниците от ППГЕРБ отново доказаха колко са зле и че нищо не разбират от европейските правила . Къде е сега моя министър къде давал цялото си сърце за премесрванвто некадърна политическа сган

Aleko

Пак не сме го написали както трябва или сме спестили някои неща.

То не било като правиш анфетки в Гъзница, трябвало и акъл

Ми като България се управлява от аматьори и лаици, така ще е. И рекламния клип е правен от профан. Всичко - от до... Всеки що годе образован човек би се сетил за подобни "подробности"....

преброяване на дивите орки в мордор ..

Предложението за кандидатурата--Толкин ли го е писал?:)))) ....или гербава калинка без диплома?:))))

Що не написахте направо "ЕК "шкартира" София като кандидат за..." ами ни оставяте да тънем в догадки и празни мечти? Ми те още вчера или оня ден казаха, че 90% от чиновниците там напускат, ако София вземе агенцията. Е, по-красноречив израз за "шкартиране" от тази новина, здраве му кажи...

ни мой тъй то дъ със шкъртиръ на негуву височиству най-гулемот дипломат в ЕС териториййката...ни върви ки

Наскоро гледах една европейска карта с агенциите на ЕС. Направи ми впечатление, че в някои страни има дори повече от една агенция. Вероятно се дължи на факта, че агенциите вече са били разпределени още преди да влезем в ЕС. Редно е да има поне една агенция и в България.

Абе, пейзани български. Кой нормален западняк ще дойде в тази клоака София? И то от Лондон.

като не им харесва да се махат!

о овцекрадци от южната страна на долен Дунав....- Бисмарк

българина е толкова примитивен и прост че за него това са ненужни и смешни подробности за разлика от деликатните и обстоятелствени и предлагащи комфорт французи и европейци!

си типичен представител на българите, за които говориш!

Е, развеселиха ме. "недостатъчност на данните на този етап по някои въпроси" Цялото нашенско предложение е около.... 3 страници. Гръцкото - около 170, румънското - към 200, за другите не знам. От калинки какво повече да очакваш?

магнолии са

има и сканирано накриво писмо лично с НЕГОВИЯ падпис ама ....все тая де...))))

С две думи, освен посредствена реклама, нашите нищо не са направили. Алооо, я стига сте харчили само парите на данъкоплатците за глупости, ами седнете и си свършете работата. Дори и да не се получи, положете усилия да се представим достойно.

Ако не иска ЕС са копира имперска структура, където всичко е столица и провинция. И да не водят всички пътища към Рим(Брюксел) е редно повече агенции да се пръснат по държавите. В света на широколентовият интернет комуникацията между структурите не е проблем. ПП освен това се елиминира възможността много чиновници от различни структури да се събират на чашка в ресторантите и да обсъжда далаверки и корупционни практики.

Защо пък трябва да е у София ? (пак столица) Може и в Дупница. Лекарства, Фармация, граници и какво ли още не. Пък и Перник скоро ще има ново летище.

За твое сведение, Перник има летище...И може да стане международно..."Магистрала Люлин" се използва за това, за сега от голфове, но не е далеч денят, когато ще видим Боинги и Еърбаси да отлепят от там...Само един-два тунела насред нищото трябва да махнат...

и ще получи Перник агенция ама с името на неговия университет)))хи хи

и що реши че БГ подмандатната територийка спада към "държавиет" моля?

"В обобщението на оценката е записано, че предложението...не посочва каква е честотата и продължителността на полетите от и до София. Не е уточнено и какви са възможностите за намиране на работа в българската столица... ...в предложението не са представени план за преместването на агенцията, нито цената, срещу която институцията да използва предоставените помещения. Отчита се липсата на посочени специални условия за цената и осигуряването на необходимата инфраструктура." Общо взето, нищо не е посочено. Пак си правят сметки без кръчмар...

абе при нас всичко е по евтино има и полети всеки ден. може малко с спецялистите да закъсат. ама от тези 900 човека сигурно само 150 са трудно заменини - останалите могат да се намерят в софия от местни кадри.

хич не ми точи лиги гейбераст нещастен че дуате тараторя и то якло нема гювеч за вас

Начи той Путин, ако успее това да постигне, после ще премести и европейския парламент в София, окончателно да разпадне ЕС.

незнам за путин,ама виждам тъпунгери