”Да, България” иска оставката на министъра заради ”Дунарит”

Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов - "Да, България", призова за оставка на икономическия министър Емил Караниколов заради "Дунарит" и "Емко".

Обратно в новината

Коментари - ”Да, България” иска оставката на министъра заради ”Дунарит” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз не знам да българия да правят нещо друго освен да искат оставки. то няма лошо да си коректив, ама и като самият ти правиш нещо.

Като гражданин живо се интересува от къде имат пари за медийни изяви Да България, при условие, че останаха извън парламента.

Това ли ти е най-важното, наистина?! Но като "гражданин" хич не те интересува какви ги върши министъра-слуга на чужди интереси?

на снимката - поредната слуга на ненаситния пеевски търбух.

надават вой, грантовете свършиха и тия огладняха :)

КОЙ все още обръща внимание на платените грантаджии и защо им публикуват мненията?

Дай България на педерасите соросоиди.

Повод да се протестира, а медиите да броят дните.

Как може тоя 37-годишен сопол без никаква експертиза да е министър на икономиката? Явно, да си съученик на Прасето е достатъчно да се замогнеш в България.

Ми приличат си със Шиши - по гениалността;) И двамцата на по 21 г. са блеснали на хоризонта с моженето си - Шиши на 21 стана член на борда на БМФ, пък министъра му на същата крехка възраст е завършил "вишу" за юрист!;) Е, баща му бил декан на факултета, където сина завършил, ма т'ва е друга тема! Децата ИМ са гениални, бе!;)

НЕКА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ! Протест на ЕМКО - утре 20.09.2017 - 11.30, площад Народно събрание Ето прессъобщението, което казва много: https://link/file/d/0B62cbaDQqUtbMHhZV2lyTE5GdUk/view?usp=sharing

Кои бяха тия? Един файтон хора нечии платени лобисти. А им дават постоянно трибуна като че ли са някакви важни представители. Толкова ли сме зле откъм истински новини, че всеки ден ни занимават с "да...българия"?

Напрегни останалите ти 2 мозъчни клетки и се опитай да вникнеш в написаното, а не кой го е написал!

В написаното няма нищо ново, нито нещо впечатляващо! Да докарат пак белия роял и може да си съберат повече публика.

За Протокола : Очевидно И г-н Гебрев - Към ЗаконаМагнитски.

Кои бяха пък тези "Да, България" и кой беше този смешен човечец с талибанската брада, за да има претенции и да дава акъл кой какво да прави. Да не би да е спечелил доверието на някои избори или е в парламента? Какво му става на този човек, че се има за някакъв решаващ фактор в България?

Христо Иванов. Юрист. .. Единственият който Публично Заплю 'властта' на 'наште'. Кристиян Таков. Юрист. ... Си отиде. Мануела Малеева-Фурние. Тенисист. ... ГлобалноИзвестна. Хората които Изказаха че Правосъедитео Е ЗА Всеки. И ! - които Ни отсрамиха 'посрещайки' оняТулуп на Късака с : - Чайка, ВЪН от Европа ! (и то АчикАчик на Входа-на-София)

таз продажна сган.

От Дай България да хванат да се изнасят при соросоидите и да не дават акъл на един от малкото читави министри !!!

Я кажи сега, батенце, кое му е читавото на този? Ама с аргументи и факти, please?

а бе тия соросоидните политически трупове още ли се гърчат