Условна присъда за дрогиран служител на НСО

Служител на НСО е бил заловен да шофира под влияние на наркотици, но се е споразумял за условна присъда от 6 месеца затвор с 3-годишен изпитателен срок.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за дрогиран служител на НСО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

льольо, те всички са едно котило и само ги менкат по различните управления...!

Циганин ли е, а, българчета?

на новоназначените в силовите структури на държавата! Всъщност дали това е новост или добре отработен стар трик може да отговори и г-н- Борисов и президентите ни от времето му като главсек на МВР та до сега, защото хора които са били като "охрана" в някои места чрез които се източвали бюджета и държавата, като "Кремиковци" и подобни, изведнъж се оказват шофьори в НСО и то на хора с възлови длъжности.

А това наркоманче още ли е служител на НСО?

Е той колегата до сега е бил служител с минала присъда, та какво му пречи да си кюта и с две. Такива утрепки-връзкари подронват авторитета на ведомствата и залужават да им се вземе душата направо!!!

Браво на мъдрите съдии! Наркоманището ще утрепе поне някой и друг началник от неговото си котило - толкова по-добре! Че може да утрепе и някой от не-нашите - ами странични жертви, ше знаеш...

НСО е пълно с комплексирани (явно и дрогирани) отрепки, пазванти на политическата измет. Карат като малоумни и редовно правят катастрофи. Лично мен веднъж щяха да ме изблъскат на Цариградско щото 2 платна им бяха тесни.

деер

Ами , супер! Да видим къде е френският посланик! Холандският го няма на площада с френска ябълка в ръка! Къде сте, стожери на чистата съдебна система?

Виж какви лоши хора има? Как можаха да осъдят това `убаво момче и да го окепазят?! Не трябва така, нали? Какво ще си помислят хората за тези свидни служители? Че те са нашата гордост-нека да се знае това... Сгрешил, сгрешил, простете му - човешко е да се греши, а и той няма да прави вече така...А иначе именно това се случва по нашите географски ширини, назовавани все още България...Как ли е по белите страни, кой ще ми каже?!

Със шуро бажанашината напред към алкохола , наркотиците и безоговорността.

Наш'те хора съд ги не лови! Пак ще се друсат и ще си карат, Защото имат специални и многобройни "смекчаващи" обстоятелства! Сетете се сами, какви!

Ако сме нормална държава, айде по веригата, веднага уволнения за 1. Личен състав 2 Преки началници до зам.на Управление. с.Дисциплинарно за началника на новото УБО. Колко бе прав Радой Ралин "Бягайте по тротоарите идват колите на другарите" Какво се е сменило.? Нищо !! Обслужващите "другарите" станаха новите чорбаджии. Нема такава служба на Запад от нас с бюджет повече от разузнаването.

това май само тук го има-висящи дела и условни присъди...

присъда ,ама условна...все едно нищо,нали и преди е бил осъждан вероятно пак условно,което показва, че от такива присъди файда няма..

смешковци

Браво бе! Добър пример за колегите му, с ясно послание: Правете си к'вото поискате, стига да имате връзки, всичко ще ви се размине! Нали ви е ясно, че в НСО не се влиза случайно, а пък и тоя младеж, на всичко отгоре вече е имал и присъда... Чудно, как точно си е изкарал чисто свидетелство за съдимост, когато е постъпвал в тази специализирана държавна структура?! Представям си ако беше някой семпъл плебей, какво щяха да го направят... Ей заради такива случай на "правосъдие", никой не ни взема на сериозно и никой не ни уважава никъде! Корупция и шуробаджанащина от горе до долу - БУЛГЕРИЪН КЪНТРИ МУРАФЕТ!...

Да караш дрогиран и да се спасиш от затвора и с по лека присъда заради ?изключителни или многобройни смекчаващи вината обстоятелства? въпреки миналото пълно с "многобройни наказания за нарушения на Закона за движение по пътищата" заради които не бива да е бил назначен на сегашният пост.И от всичко това прокуратурата само не е съгласна че срокът за отнемане на шофьорската книжка е 6 месеца заради което иска увеличение до 8 месеца!? Тези съдии и прокурори шапка им свалям за това как малоумно тълкуват конституцията.

Да караш дрогиран НО автомобил със специален режим на движение.Всички ти правят път.Това означава че не му е за първи път.Тогава са го хванали.А колко са го пуснали не се знае.

да, и сто съдебни реформи няма да са достатъчни за да възтържествува справедливостта и върховенството на закона да въдвори в ред хаоса в обществените отношения - не наказването на нарушенията няма как да осигури дисциплината на гражданите - точно обратното се случва. Защо швейцарците не си и помислят да нарушават правилата, а у нас дори многобройните нарушения се оправдават от съдиите. Особено опасни за обществото се оказват ненаказаните престъпления при саморазправа (вместо незабавна намеса на полиция), оправдания за нарушения при употреба на упойващи вещества, нервна болест и афектирани емоции. САМОРАЗПРАВИТЕ СТАВАТ ЕЖЕДНЕВИЕ В ЖИВОТА НИ. ПОЛИЦИЯ И СЪД ДРЕМЯТ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВАТ.

Полицията няма право да спира коли на НСО, според последните поправки в закона за НСО, лансирани от Плевнелиев и свита. Заловили са го случайно с цивилен автомобил. Ако беше заловен докато вози някой скъпоценен връз от парламента на служебната кола, можеше да получи строго наказание... Можеше ли?

Например при Путин военните лица преминават периодично тестове за наркотици - ако е положителен теста се уволняват незабавно! При това без право на пенсия! Така трябва да се процедира във всяка армия и полиция.

Откъде такъв акъл у нащите законотворци? На тях сивите клетки им стигат до толкова да направят пазавантите си недосегаеми. Това, че в един момент ще се окажат твърде недосегаеми и неконтролируеми - не са го отчели.

Такива са на Суджука свитата - дрогирани, пияндурници и малумни

Оправдан е, значи. А продължава ли да работи в НСО, след като вече се знае, че употребява наркотици? Или там са нужни точно дрогирани?

Името, господа! Съобщете името.

Да има овде некой очуден ?!.... Они веке не се и криът ..... Яо да се криът ? Ониу издека Банкя е зад тех .............

От съдебния акт не става ясно какви са били изключителните или многобройни смекчаващи вината на служителя обстоятелства, но в него пише, че той е бил осъждан. Задължително условие за постъпване на работа в НСО е кандидатите да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо дали са реабилитирани, или освободени от наказателна отговорност, както и да не са обвиняеми или подсъдими. Отделно от това младши сержантът от Националната служба за охрана имал и многобройни наказания за нарушения на Закона за движение по пътищата. Именно заради това прокуратурата предложила и защитата се съгласила, срокът за отнемане на шофьорската книжка да бъде увеличен на 8 месеца. За сметка на осъдения са и разноските по делото от 637 лева. Определението на съда, с което е одобрено споразумението, е окончателно. За случая с хванатия да шофира след употреба на наркотици служител не са съобщавали нито от МВР, нито от прокуратурата или от НСО. През годините пък са ставали известни не един и два инцидента с НСО, свързани най-вече с поведението на служителите при движение в кортежи. Явно това момче е от нашите, а нас Б.Б. ни защитава от наказания!

Всичко смърди в тази държава.

Това условната присъда е ебати измищльотината. Присъдите трябва да са глоба и/или обществено полезен труд и/или затвор. Условни, пробации, глупости..

Скъпо платените слуги на цървулския ни хайлайф са известни с големите си заплати и с нулевата си ефективност за обществото, само със съвестен слугинаж на хора, които стават само за слуги. Но у нас всичко е наопаки. А с тези смешни присъди на жалкото ни правосъдие, картината на упадаща, воняща крепост на беззаконието и повсеместната духовна и материална мизерия, се затвърждава.

Като стана диктатор първото нещо, което бих направил е да заменя всяко "условно наказание " с минимум 1 година поправителен труд.Има толкова работа за вършене.

...чи аз ако не смръкна не моа да шофирам

Преторианската гвардия на Дебелаците.

d4

не очаквайте едни боклуци да накажат себеподобните им.

Гарван гарвану...

НСО е страшна сбирщина от некадърни хора, не знам как ги подбират, но половината са идиоти. Другата половина явно са наркомани и престъпници :( Но не дават да се съкрати или реформира тази служба, като симулират непрекъснато заплахи за охраняваните, заплахи за националната сигурност и кви ли не глупости...

Не си прав, половината са идиоти и престъпници, а другата са наркомани и престъпници...

та да си дойдем на думата. Чистка трябва. Яка чистка В МВР и във сякакви служби, които още от ерата на милиционеро_социализЪма се считат за недосегаеми. Мислят си че всичко име позволено и могат да вършат всякакви безобразия. А на всичкото отгоре протестират за заплати. Когато усравлява ББ. Когато БСП-то са на власт се спотайват като пръдня в гащи. Тъй де, нали до преди 27 години са били "железния юмрук" на Партията-ръководителка

"Дрегерът отчел, че мъжът е употребил амфетамин и фенобарбитал." ?! Сами по себе си, думичките звучат обвиняващо, но всяка медицинска сестра ще ви обясни, че амфетамин е стандартно лечение след травми, след обездвижване, а фенобарбитали има даже в сироп за кашлица. Лично аз, много бих се смял на подобни открития в организма ми.

Ти тях не ги мисли, те са добре обгрижени здравно. Ако беше от травма, щеше да си има документите и въобще нямаше да го обвинят за нищо.

Не лъжи, амфетамина не се изписва за никакви травми, а какви травми ще има шофер от НСО - "боли го гъзо травма"? А фенобарбитал в сироп за кашлица няма от поне 20 години ... Приматите се тъпчат с амфети да са "мастър шофери" (мислят си че помагат) и после пият сънотворни да заспят ...

И все пак, за да се случи всичко това е виновен конкретен съдия. Именнно съдията е погазил всякакви правни и морални норми. Съдиите са най-големите мутри и престъпници в тая "държава".

Когато прокуратурата и подсъдимия се споразумеят, съдията няма какво много да направи, няма право да присъди над исканото от прокуратурата... "Служителят на НСО обаче постигнал споразумение с прокуратурата, която внесла в съда предложение за налагане на пробация с 8 месеца поправителен труд за осъдения и отнемане на шофьорската книжка за 6 месеца. "

Като се видят всичките му други изброени "геройства" (напр. осъждан), то е изумително, че въобще е на такава служба. Извън това, ако е блъскал много извънредни часове, би могъл да каже, че е взел амфетамина за да не заспи от преумора, но пък защо тогава е взел силното успокоително фенобарбитал?

Хора, човекът продължава да е служител на НСО. За какво говорим?

За неспазване на законите,чадър за мафията уникална правосъдна система алчни измекяри няма да остане нито един читав човек в тази държава,помия на всякъде!

На кого да вярваме ,та нали приеха нов закон за тези дрисльовци ,какво значи "договориха" ,пандиз за този боклук разглезен и то на такъв пост с такава заплата ,кариерата и чукане на камъни до припадък 1!!!

За кокошка няма прошка..За НСО няма закони!!!

Ако беше полицай от МВР щяха да го показват 65 пъти по ТВ, да го сложат в ареста, да го обявят за член на ОПГ и т.н.

А,бе льольо, тоя не е полицай ,а охрана на големците.

от тоя ли трябва да очакваме да ни защити! При това след месец-два ще ревне, че му е малка заплатата!

Още ли кара Борисов ? Да знаем как да си пазим децата . По времето на Соца и Бай Тошо имаше решение - Такива ги съдеше военен Съд , бяха под пагон . Вкарваха ги в Белене . Сега всички такива са с Пенсия като Репресирани . В САЩ и Русия още има такъв Закон . И е Правилно .

Очевидно има още нещо, което се спестява. Ако ми открият фенобарбитал, изобщо няма да се притеснявам. Идея си нямате в колко безобидни лекарства се използва. Но за да сключи споразумение - има нещо значително по сериозно.

Ето нагледен пример как в държава ни законите не ловят хора всички! Този е осъждан, работи в НСО, има многобройни нарушения по пътищата и пак се споразумява с прокуратурата, като забележете има изключителни смекчаващи вината обстоятелства! Та той е направо за орден стара планина този не за затвор! Баси правосъдието баси стадото дето сме щом ни се гаврят така и си траем!

Просто следващия път ще убие някой невинен на пътя, за съжаление!

Организирана престъпна група с 3 букви - МВР

Държавните пазванти са отвратителни по пътищата! Те са държава в държавата! ОТВРАТ!!!

Вие си чешете езиците колкото искате, но по Тошово време такива простотии нямаше, а този юнак щеше да изгние в затвора. Правете си изводи за каквото искате.

Имаше, просто ако е от партията не се казваше ;D А наркотици обикновеният човек от къде си купи и с какви пари? Тук партията е под друго име, но пак е същата като кражби и вътрешни хора.

новото дс е нсо.

Този да не е шофьора на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов?

Статията нагледно показва защо НИКАКВИ законови промени не са в състояние да намалят броя на жертвите на пътя. Просто тези, които предизвикват ПТП не се съобразяват със закона! Така че всякакви глоби и санкции водят единствено до увеличение на споделяемия кеш, който трябва да имат тези, които все пак са решили да спазват правилата.

тва ако се разровим в МВР и ДАНС и там пък кви ще се появят дето сигурно цялата менделеева таблица я има в вид на наркотични вещества и стимуланти!

loyola

Да не би да има грешка - "държавното обвинение" да е "държавното защитение" ? Значи многократно нарушавал , осъждан - и половин присъда?