Лондон обмисля двугодишни визи за млади имигранти от ЕС

Велиокбритания може да предостави на младите трудови имигранти от ЕС двегодишни визи с право да живеят и работят в страната и след излизането й от Съюза.

Обратно в новината

Коментари - Лондон обмисля двугодишни визи за млади имигранти от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Лондон! Извинявайте за минустчето... к е пред о...Велиокбритания_ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, който не работи, той не греши, това не е проблем, проблем има в булгаристан

Те сега ли почнаха да обмислят какви ще са последиците от Брекзит? :))

Направо Обединеното Кралство да пишат.

"...на младите трудови имигранти..." А шибаните англичани и циганите им да лежат. Хай сиктир!

някой да те кара там да ходиш стоиш си тук в кочинката и се кефиш

Реципрочно ще въведем визи за 60 000 -те хиляди арбайтери от Англия в България - нали сме юнаци!

Лондон от кога стана държава, че и визи въвеждат!?

ми в Ситито даже Нейно НЕвеличество не може да влезе без разрешение...))) анадън му за кво иде реч...))))

ного си тъп саше... много буквално приемаш нещата! Как пък толкова бъзро изпростя толкова много тоя народ!

са поне 100 г. пред нас и ни ЕС , ни Господ може да ни помогне да ги стигнем, Стига сте гледали в тяхното канче ами да видим как да си изринем авгиевите обори.

Не забравяйте, че ние не сме имали колонии, които ненаситно да изсмукваме откъм ресурси. Ако не са им били колониите, щяха да ядат въглища и картофи.

Idi na doctor v Angliya I posle prikazvai dali se izostanali 100 godini! Nasheto zdraveopazvane e sashto tolkova dobro, no e mnogo, mnogo po-dostapno - nyamam predvid cenite!!! Makar che si plashtash kato pop soleni osigurovki chakash sedmici nared za GP I posle oshte tolkova da otidesh na pregled pri specialist!! Tyahnata zdravna sistema (NHS) e napravena da obslujva doktorite I sestrite, no ne i za pacientite. Otvratitelna e otvsyakade!!!

Бо Бо

ЕС да въведе 3-седмични реципрочни визи за млади английски пияници.

младите първо обикновенно са здрави - стават за работа вякаква и е малко вероятно да натежат на бюджета на болници и старчески домове, второ млади хора е по-вероятно да имат деца (решение на демографска криза), хората си правят сметката какви хора им трябват. а източно европеиците са толкова хитри, че само крака им да стъпи в англия никакви визи не могат да ги спрат да останат.

Значи новите джихади Джон-овци ще са добре дошли. Те попадат точно в тази група, а вчера имаше и дечица вампирчета от Габон, дето ще ги привлечат като репресирани, заедно с безименните забулени от Афганистан. Биг Бен ще бъде идиално минаре на нов Британистан.

А ние ще въведем 3- седмични визи за млади английски пияници и почти девствени англичанки.

Че има ли девствени англичанки?

Дир кви глупости сте писали? Визи мизи. Всеки може да си намери работа в Англия. Не обръщат изобщо внимание дали имаш диплома и каква е? Искат препоръки от предния работодател и къде си работил, защо си напуснал? Ако всичко е наред и предния работодател е доволен получаваш по хубава и по-платена работа. С наемите е същото има сайтове където се проверяват рейтинга на наемателите и наемодателите. Гаран за сделката е винаги някоя банка. Няма как да не си платиш тока, газта, водата и данъците към общината, няма как да потрошиш имота и да офейкаш ами после изобщо няма да си намериш квартира.

може без виза, ама сега, не в бъдеще. и не всеки е кадърен и работлив, започването не е гарнция за задържане дълго време, а за квартири - може и без препоръка от предишен хазяин, но трябва да покажеш дебела пачка, ако си пресен от българия откъде ще имаш англииска препоръка?!

Може и да работи твоя модел за общ работник...Аз нямам спомен да съм наеман без удостоверение за квалификация,предпоръка и интервю.

В Лондон вече няма квартал дето да не се чува българска реч. Масово бачкат в хотелите, ресторанти и закусвални.

има такива квартали без българска реч - скъпите.

Notting hill пък е пълен с българки в пералните, бояджии и електротехници.

Аз вчера се върнах от тази картина. Никъде не пушат, банковите карти никоя касиерка не ти ги пипа с ръка и не ти прави фасони като искаш да платиш с карта. То всъщност вече почти няма касиерки. Безконтактните карти стават и за транспорта. Тука кога?

И тука на много места се ползват. Проблемът е че малко българи си правят кредитни карти.

ама наистина ли ...ти май не пазаруваш смехурко...особено около каря на месеца повечето посове "не работят" а колко ги има е друга бира...и си плати такси с карта и после дърънкай

Аз съм един от тези които никога не биха си направили кредитна карта .Това е подобно като да живееш под наем-времето си върви и все имаш да дължиш.Ако квартирата все пак може да ти е единствената алтернатива то кредитната карта ти създава фалшивото чувство ,че имаш пари докато задлъжнееш.Ако всеки път се бръкваш и плащаш от джоба си сериозно ще се замисляш всеки път .

Какъв е този вой срещу Брекзит във форума? Членството в ЕС решава едни проблеми, но създава други. Нечленството - също. Британците искат повече самостоятелност и независимост, но това не е автоматично краят на света, нали? Правете разлика между Европа и ЕС. Свиквайте.

Като пишете евро-мигранти, я ме открехнете защо евреите от цял свят свободно и безвизово могат да се заселват в т.н. Обединено кралство.

е то като си кух гой то е завинаги

Нещата покрай този Брекзит тотално отидоха у ряката, а действията на властите стават все по-хаотични. А като цяло, все-още НИКОЙ от властимащите, както и повечето британци, НЕ РАЗБИРА, че НЯМА алтернатива наработещите в ЮК еврпейци. Нито квалифицираните, нито неквалифицираните. Просто НЯМА кой да заеме освобождаващите се 3 милиона работни места. Европейците вече МАСОВО се пренасочват към страни, различни от ЮК. По проучване, 56% трвърдят, че до март 2019 ще са ИЗВЪН ЮК. Основните причини - хората се чувстват несигурни за семействата си, както и чувствителното намаление на доходите (за една година паундът загуби 20% от стойността си). Накрая, вчера един ирландец съветваше ЮК какво да правят с Брекзита си. Завърши с интересен факт, че от началото на годината, 500,000 битанци са подали заявление за ирландски паспорт, за да не изгубят позицията си в ЕС. Та. На този фон, да говориш за ВИЗИ, е най-малкото несериозно. Би трябвало да се говори за поощтряване на миграцията на младежи. Ама това е против партийната линия на торите и на Мей. Патета в кълчища. Следват тежки времена за британците. Особено за бедните тъпаци, които накараха да гласуват ЗА Брекзита.

Ти що се нервиш? Кво ти пука за британците - оправи си кочината и се се загрижи за англетата?!

англия беше кочинка преди да им е оправим, а България си беше раиско кътче до скоро и икономическо и като природа, и като удобства и като култура, трябва такив акато теб , които наричат България кочинка да бъдат изпратени във Великобритания след Брекзит без право на връщане в България

С други думи, да излизаме от ЕС но няма да се откажем от евтините бачкатори на тежък физически труд от Източна Европа и техните мускули.

...няма да се откажем от техните мускули и глупост, да ни бършат задниците за половин заплата!

Не знам някой насила да е отишъл в Англия! Стой си тука и бърши сопола на Доганя!

"Въз основа на проучването ще се реши дали да бъде въведен граничен контрол." Мога да се обзаложа, че няма да има граничен контрол. Тия на такива пачи яйца се насадиха, че в момента започват да стават жалки в опитите да ограничат щетите от Излизането...

"Британското правителство вече възложи на независима комисия да проучи икономическите минуси и плюсове на миграцията от ЕС." Това не трябваше ли да са го направили преди въобще да започнат да говорят за референдум? Ето това е популизмът - лозунги на качествено ниво без количествена оценка, която да покаже несъстоятелността им.