БСП-Пловдив зове: Гергов е лоялен към Борисов, вземете мерки

Председателят на БСП-Пловдив Георги Гергов безцеремонно наруши редица установени норми, трябва да се взмета мерки, разграничиха се от него съпартийците му.

Обратно в новината

Коментари - БСП-Пловдив зове: Гергов е лоялен към Борисов, вземете мерки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е Георги Гергов да бъде изгонен от БСП !!!

Другари, да изгоним Гергов и всички останали крупни капиталисти и по-прости милионери от БСП. Опс..грешка...не става - няма да остане никой от ръководството.

Ами то това е по дефиниция! То следва от дефиницията на "комунист"! Няма такова животно УМЕН ЧЕСТЕН (тоест със съвест) КОМУНИСТ! Ако е умен и честен, почтен един човек не може да е комънист! Ако е честен комунист, значи е глупак и тъпак, не е умен (каквито са голямата част от електората им!) А ако е умен комунист, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е МОШЕНИК, КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ, тоест НЕ Е ИМЕН! Или както едно от комунистическите говеда се изока "находчиво" на времето - те ВИНАТА Я ПРИЕМАТ САМО С МЕЗЕТА! Или друг от тези дебили допълни - мисля, че бе Капутев, или Кутев,... още

БСП, ДПС и ГЕРБ са ОПГ - ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ, в лицето на ръководствата и лидерите им! Те са ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, "ЛЕГИТИМНОТО" ЛИЦЕ НА МАФИЯТА И БОСОВЕТЕ Й, пред хората в България и пред света! ДПС и ГЕРБ възникнаха, бяха създадени от КУКЛОВОДИТЕ НА БСП - т.н. генералско движение, ЗА ДА БЪДАТ ПАТЕРИЦИ НА БСП, ПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД МАТЕРИАЛА ЗА "АЛТЕРНАТИВА", за да могат да си прехвърлят властта, СЛЕД ПОРЕДНОТО НЕМИНУЕМО ЗАСИРАНЕ СЛЕД КРАЖБИТЕ И БЕЗОБРАЗИЯТА ИМ! Междувременно от време на време същите създават и други измислени партийки и лидери - като Атака на Болен, РЗС на Янев, Бизнес Блока на клоуна Жорж Ганчев, НДСВ на дъртия мошеник и меркКА(н)ТИЛ Симеон Кобурготски, шахката на Капута, измислените пишман-патриоти, разни мадам Йес и прочие твати с бепомерни амбиции... Затова България е единствената страна в Евтопа, В КОЯТО МАФИЯТА ДИ ИМА ДЪРЖАВА И ПРОКУРАТУРАТА ПАЗИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И РЕПРЕСИРА ГРАЖДАНИТЕ, и НАПАДА БАНКИ ЗА ДА БЪДАТ РАЗГРАБЕНИ ОТ МАФИЯТА!

интерес - личния. Пет пари не дава за държава, род, народ. Затова, драги сънародници, българи, гответе се да свалим мутренската, свинска, олигархична и прочее престъпна власт, която вкара родината в ново робство и да отворим отново Белене. Народен съд!

Навлизането на бизнесмени в политиката е вредно. Техния начин на мислене е като на търговци. Това важи и за Марешки и за Валери Симеонов.

Грешка! Търгаши---като тоя ПРОТОСУДЖУК----не са лоялни никому!:))) ..... Даже цецо миризливата гуменка ----няма да го вземе! :))))))

Преди 2000 години--Христос е изгонил търгашите от храма!:)))))..... преди 80 години--другаря Сталин ---също!:)))))

От формалната логика знаем, че зад всеки един обект, стои един субект. Обаче, тук не е ясно кой всъщност е написал това писмо. Няма име и няма подпис. Ами ако е фалшиво?! Разбирам, ако беше написано в стил: Аз, Путьо Марийкин, обвинявам преседателя на областния съвет на БСП в следното..и отдолу подпис или подписи на съчинителите на писмото. Обаче, тук няма такова нещо! Защо? Страх ли ги е? Или е нещо друго? Има ли някой днес, който да разглежда анонимни сигнали? Работата е силно вмирисана другарки и другари, социалисти!

Писмото е написано от Нинова, какво толкова се чудиш!

Янко, а не ни взимай за толкова прости като тебе! Яж суджук и се успокой!

Уважаема госпожо Нинова, преди да затворим страницата по случая Георги Гергов добре е да си кажем още някои неща, защото човек, дори често да си служи с неистини трябва да го прави с мяра. Много добре знаете, че по Ваше предложение отговарях за Коалиционната политика в БСП. В това си качество съм се срещал с ръководствата на почти всички български партии. Политическа партия ГЕРБ не прави изключение. За резултатите от всяка среща съм Ви информирал лично. Когато се учудвате, че съм разговарял с политическа партия ГЕРБ Вие се показвате като човек, който не е приятел с истината. Твърдението, че "Интервюто на Георги Гергов е най-добрият пример за паралелна държава и за задкулисие, срещу което се обявих на конгреса, на който бях избрана." е невярно. Ако това е вашето разбиране за задкулисието и паралелната държава то Вие се борите срещу нещо друго и лично можете спокойно да си останете част от задкулисието. Относно ходенето ви в Пловдив, поканата с открито писмо и съдържанието на не съвсем лицеприятния разговор, за който говорите. Пред очите на публиката и присъствалите Вие подменяте нещата. Защо употребих думата "инкогнито" Вие най-добре знаете. Относно това дали ви е страх като заявявате: "Не ме е страх, заявявам категорични и принципни позиции, това е промяна на прехода, която цялата политическа класа, обвързана с икономически връзки окраде този народ" по-важното е дали си давате сметка къде стоите лично Вие в този преход.

Преди да пишеш прочети статията и осмисли за какво става дума. Статията цитира изказване на Пловдивското БСП. Ами към него се обръщай. Това твое писменце много прилича на една приказка останала от баба ми - човек като не знае какво да прави, ходи от време на време при магарето да му рече "чуш".

Че кой е председател на "пловдивските социалисти" ако не Георги Гергов? Те трябва да се обърнат към него на открито събрание с лицата си и имената си, а не така- анонимно и от името на всички. Много ти се иска да му кажеш "Къш" без даже да го изслушаш, ама тази работа няма да стане. Анадънму!

Отдалече ви личи, че сте преял със суджук! Уригнах те се, облекчихте се и вмирисахте обстановката.

КОЙ е по верен на Путин?

"Пришълецът срещу Хищника" - кой е по-страшният звяр?

Забележете още нещо важно за този червен лумпен - той сам разказа между другото, пoкрай лакардиите си за срещите си с Цацаров и Дончев, че познавал Сашо Дончев отдавна, "когато Дончев ИМАЛ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ И ... ТОЗИ КАПУТ, ЧЕРВЕНИЯТ НАЗНАЧЕН БИЗНЕСМЕН И ПОКРОВИТЕЛ НА ЦАЦАРОВ ПРЕДИ ВРЕМЕ, вкл.масон и пр. червени простотии... ОТИШЪЛ ПРИ ДОНЧЕВ ЗА ДА МУ ОБЯСНИ... КАКЪВ МУ БИЛ ПРОБЛЕМЪТ НА ДОНЧЕВ С РУСНАЦИТЕ!?!?!? РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО И С КАКВО ТОЗИ Е ТОЛКОВА СИЛЕН ПРИ ТЕЗИ И СА ГО ИЗБРАЛИ СРЕД НАЗНАЧЕНИТЕ ЕДРИ БИЗНЕСМЕНИ!?!? АМИ ... "ТОЙ СИ ГОВОРИ С РУСНАЦИТЕ, КОГАТО ... те ИМАТ ДА КАЖАТ НЕЩО;)"

ПОЧЕТЕН КОНСУЛ НА РУСИЯ В ПЛОВДИВ!

Да си припомнят с кои Гергов си пие кафето.

Много хубава новина. Пловдивчани са будни хора и паразити не търпят. Шопара си изпя песента. Да видим дали другарите от Шумен ще разкарат другия паразит - Димитър Дъбов. И той доста добре осребри престоя си в БСП. И доста поразии направи в Шумен. И той беше любимата дружшка на Гергов. Между двамцата имаше една перверзна старческа любов, изградена на принципа - краставите магарета и през девет баира се подушват.

Аз много пъти съм се питал определения като "червени говеда", свине, боклуци,...обида ли е са всъщност за ръководствата на комунистите, или за говедата, свинете и боклука и комплимент за комунистите.

Напише нещо и за говедата от "Америка за България", нали там си вадиш хляба!

Бих написал, нямам никакъв проблем, но за съжаление не ги познавам. Иначе бих написал каквото мисля и за тях - всеки, който ме знае и познава няма съмнение. ДОКАТО ЧЕРВЕНИТЕ ГОВЕДА ГИ ЗНАМ ПРЕКРАСНО И ОТ МНОГО ГОДИНИ, ПОЗНАВАМ И КЪТНИТЕ ИМ ЗЪБИ! А и по принцип не виждам как някои други ховеда (ако са такива - АЗ НЕ ЗНАМ И НЕ ГИ ПОЗНАВАМ) ПРАВЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ГОВЕДА ПО-МАЛКО ГОВЕДА! Комунустите умират - като не могат повече да крият и отричат свои простотии, безобразия и престъпкения НЕПРЕКЪСНАТО ДА НИ ДАВАТ ДРУГИ ПРИМЕРИ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛУМПЕНИ - демек "ние не сме най-лошите", "има и по-лоши", "приемете го за нормално" и пр. КАК ПЪК ПОНЕ ЕДИН ПЪТ НЕ НАУЧИХТЕ НЕЩО НОВО И ДОБРО, бе, КАК ПЪК ЕДИН ПЪТ НЕ СЕ СТАВНИХТЕ С ДОБРИ ХОРА И ПИСТИЖЕНИЯ, бе ДА ВИ Е.А МАЙКАТА ТЪПА, НАГЛА, ЛЪЖЛИВА И КРАДЛИВА!

Защо БСП си присвояват историята на БКП (БРСДП т.с.)? За незапознатите - БРДСП т.с. е българска социал-демотратическа партия тесни социалисти. Ако заграбват най-безцеремонно историята на БКП, да поемат вината за всички злини, които докараха на Родината ни: от терористичните акции и убийства, взривове и кокошкарски грабежи на мандри, заможни земеделци, банкери, индустриалци и интелектуалци, през концентрационните лагери и лагерите на смъртта, през продажната политика за Македония. Те са и ядрото на Петата колона на Русия, КГБ и ретроградните кръгове на империята (бивш СССР, сега Русия начело с Путлер)!!

Гергов е лоялен към Русия. Къде ли се вписват с интересите на БХ-С или и той е скрита лимонка - хахахахх

Освободете Гергов , да върви при ББ4 в Герб и да става крадлива тиква ! Да върне всичко на БСП , което е присвоил или му е дадено временно да го ползва ! Край и никакви разговори и преговори с тази редка фекалия ! Навсякъде позори БСП и Нинова , народа заради такива наяли се милионери не иска да гласува за БСП !

Няма нужда да вземат мерки, Гергов не можа да стане заместник-председател на БСП, може в ГЕРБ да го огрее.

ГоУем праЗ! един комунист бил лоялен към друг комунист.

Абе и аз го атакувам, но не му увира главата. Разбери, Гергов, не си прав!!

Свинарят и суджукарят да се захванат да произвеждат суджук ''ГЕРБ''.

БСП? Ха това значи Бесни социопати!

не усещате ли че нямате държава и ви остана само една дума Родина! Ама и тя скоро ще бъде продадена! Тоя Гергов усещате ли че просто подля вода на съпартийката си и на цялата БСП. Не че са много свестни там, те са същите боклуци като ГРОБ! Ако не сте разбрали всичко е за пари! А така наречената борбамежду червени и сини е за глупаците дето скачаха!

Гергов няма един работещ бизнес и е административен милионер. На главния си готвач плаща 500лв. и вие го изкарвате капиталст. Този е комунист за пример.

той просто е партиец! Недей да сравняваш комуниста с цървула - партиец Гергов!

Панаирите са за пред нас , бизнеса е на колене пред партиите , и с това ниво политици ... - учениците гледат към чужбина (еднопосочно) !!!

От кого е декларацията ? Напишете ! Другарите му е много общо . А и той не е председател на градската организация от година и половина !!

От Корнелия Нинова. Да не си помислил, че е от някой друг?

От сериозна партия се превърнаха във феминстко движение! Провалът им е пълен, явно не го осъзнават.

Г-жа Нинова е много напориста..особено след като старателно е забравила миналото си!

То май и Борисов е лоялен към него. Те всичките са си лоялни един към друг. Както се разбра тия дни, псуват се за пред нас, после заедно си пият ракията, после се пръкват скандали като КТБ, после ... една или две кражби са. На оня наивник от форума, който писа, че Корнелия разкарала старите боклуци искам да напомня, че беше с цел да уреди новите боклуци, начело със самата себе си. А боклуците отвън са печени боклуци и ще й го върнат. Аз лично много се надявам на това.

Ха.. БСП с "морална и идейна платформа"...май нема такова животно!!!

Цацата и Свинаря не членуват ли в една пловдивска масонска ложа Ориент-Слънце?

Същите тези пловдивски социалисти-кимунисти като го уволниха от ръководството излезнаха с изявление че го подкрепят, а сега обратно. Какво се промени за няколко месеца в БКП Пловдив. Иначе ръкводството и депутатите в Пловдив са едни младички момченца и момиченца с незнайно какви достойнства. За пореден път доказателство, че това не е никаква партия а фирма с няколко съдружника.

И защо си измисляте????Нищо не са подкрепили а поискаха среща с Нинова на която тя отиде по тяхна покана пък после гергов взе да си фантазира че отишла да го ''моли за прошка и компенсации да му обещава''.. Хората помнят виждат и знаят а и някакво човешко достойнство имат за разлика от много такива като вас

Не знам кой си измисля. Гледах две интервюта по това време по пловдивските телевизии. А иначе потърсете в нета новини по темата от 25 април и ще видите. Хронологията е следната - първо го подкрепиха но след като се срещнаха с Нинова нищо не казаха за оттегляне на доверие, сиреч се тая.

Тука в случая няма 6/5 или изказваш ясно позиция евентуално оттегляш доверие или ако си мълчиш значи подкрепяш. Когато не осъдиш публично постъпка от този вид означава, че я подкрепяш. Всяка организация, та дори и местна партийна, ако претендира за висок морал и т.н. при такива ситуации следва веднага да заеме отговорна позиция.

Поздравления ,Пловдив ...по-добре късно ,отколкото никога ...

Олигархът свинар, хотелиерски въжеиграч, грабител на Стария град, панаирджийски гуляюджия, ЦУМски онбашия - какв социалист може да е тоя. На него му аргатуват стотици, ако не и хиляди работници и служители на МРЗ, за него няма социални дейности в помощ на работническата класа и средното съсловие. Това е абсурд - олигарх-социалист. Масон, ш-беш с баш тамплиера Ралчев, който му организира охраната. Въртиопашак с всеки който може да му носи печалби или далавери, сега най-вече с ГРОБарите. Това същество е дървено желязо! Как може толкова години социалистите да се заблуждават, че тоя див капиталист е какъвто и да е социалист с ляво и средняшко мислене!??? Вън от тая партия на тоя измамник и плутократ.

Социализъма е едно недоносче!

хората са недоносчета!

Гергов не беше ли изключен от БСП и в момента е Клиент на Прокуратурата заедно с няколко Банки ? Или се Бъркам ?

Към Борисов ли? Ама тоя бил наистина голям свинар, бе?!?

Гергов, като цяло, не се вписва в профила на социалист!Засега, единственото добро нещо от Корнелия е, да чисти старите муцуни и да ги заменя с нови кадри!Дано, новите не са подлоги, а истински и почтени идеолози / до колкото може да се простира социализма в ЕС /!

Има още една неяснота. Кой точно са "пловдивските социалисти? От статията се подразбира, че това са всички социалисти, без нито един?! Дори този един да е самият Гергов! Дали обаче са само част от пловдивските социалисти?! Добре, но колко е голяма тази част? Кога го решиха, на кое събрание и колка са гласували подобна декларация? Гергов като областен председател бил ли е поканен на този форум или събрание? Обаче кой говори от името на пловдивските социалисти? Не е ясно. Само Гергов има право /за сега/ като председател да изказва мнение от името на всички, за останалите това си е частно мнение. Кой е обаче носителя на "частното" мнение, което е титулувано от името на "пловдивските" социалисти?? Пълна мъгла. Май е време Киро Добрев да пали мерцедеса и да сложи "легитимен" представител на т.нар. пловдивски социалисти, защото до тук не е никак ясно кой-кой е в тази структура.

Имат си история и традиции хората...Дълги години са драскали анонимни декларации и доноси..

Че Гергов, с другото мафиотче Добрев отдавна са ортаци и първи дружки. Е вярно е, че Добрев сега се спотайва, ама има един висок човек в БСП, който е доста по-нависоко от Корнелия, дето рано или късно и на него няма да му прости.

Хвани Курнела, удари Свинаря.

Гледах интервюто. Не съм учуден, защото и друг път съм слушал този човек. Що за политик, с амбиции да е водещ, може да говори за такава безпринципна коалиция? Гласувах за БСП тъкмо защото не харесвам управлението на ГЕРБ. А и всички сериозни анализатори говорят скептично за миротворческата роля на ББ. Кога някой в Европа ни е приемал сериозно дори в миналото, когато сме имали опитни, интелигентни, получили образование на Запад политици? Да се твърди нещо такова е наивно и нереалистично. Опитваме се, което не означава, че можем.

гергов е много по почтен и честен отколкото г-жа лъжа нинова,човека може и да богат от отглеждането на свине,но не е крадец и приватизаторката г-жа лъжа нинова,бсп може и да се саморазпусне с тази детска градина на която е дала власт,но не е дала морал

Г-жа Лъжа отшумя, сега на мода е г-н Суджук!

Не намирам нищо почтено в поведението му в ЦУМ гейт

Кой е по-лош - убиецът-рецидивист или онзи, който го крие и защитава, или пук педофилът, според теб и харесва ли ти НЯКОЙ ДА ТЕ ЗАНИМАВА И ИЗПРАВЯ НЕПРЕКЪСНАТО ПРЕД ПОДОБЕН ИЗБОР, и докъде води това?

посерковци - ГЕРБСП-ОПДПС.

Избийте се червени гниди, избийте се и потънете заедно със посестримите си от ГЕРБ. Отървете българия от проклятието на кремълските подлоги! Вземете и ПатрЕотите със себе си! Една майка ви е раждала, проклета да е!

Маркс е гений, защото е изрекъл:"Битието определя съзнанието!"Още едно потвърждение на тази мисъл,- не може да живееш между свине и да останеш - човек.

Грух! Ти кого ще обиждаш на човек бе!

Айде, другари, не се помайвайте - кога ще го тричате другаря Гергов, че и без това лятото е оскъдно откъм политически зрелища;) Най-добре - за целите на партийния пиар, е да направите тричането на Бузлуджанския ви сбор!

ИМА РЕШЕНИЕ:ШУТ И ВЪН!ЗНАЙТЕ ЕДНО,ЧЕ ГЕРБ,ЩЕ ГО ПРИЕМЕ В СВОИТЕ РЕДИЦИ,ЗАРАДИ ПАРИТЕ МУ! ТОГАВА,ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО, КАКВО ЧОВЕЧЕ СТЕ ОТГЛЕДАЛИ???

Коледа при нас дошла е, коледа при нас сега е....................

Свинарчето Ивайло си показа истинското лице. Това вече е началото на края му в политиката. Предателя е предател за цял живот.

Сега Корни стъпи в акото. Що ли е трябваше да бъде отмъстителна? Нали въпросът беше приключил? Да, ама не! Как се играе срещу човек, който има огромна финансова мощ? Де да беше само Панаира, ами то най-големия хотел в Пловдив "Санкт Петербург", ами комплекс "Слънчев ден" на Дружба, или ЦУМ София, или какво ли още не..? Има ли представа срещу какви пари се изправя тази жена?! Спомням си, че преди години пак го бяха махнали, та нямаше кой тока им да плати, да не говорим за други разходи! Абе, как се подминава такъв мастит СОЦИАЛИСТ?! Това да не е някоя "Пунта баба Мара" от селото на Корнелийка?! Сега май наистина настъпи мотиката. Да не се окаже след известно време да му рече:-"Жоренце, извинявай батка, много сбърках! Готова съм заедно с вината да го поема целия! :)