Атанасов: Главсекът на МВР е предложен на Борисов от СИК

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов атакува вътрешния министър и главния секретар на МВР, като дори намекна за връзките на Бойко Борисов с бившата групировка СИК.

Обратно в новината

Коментари - Атанасов: Главсекът на МВР е предложен на Борисов от СИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаруга, Прасчо и Бай Х....

Абсолютно вярно. Маринов- един некадърник който управлява МВР. Костов- бивш некадърник ,който назначи всичките си приятели и роднини на ръководни постове в МВР. Хора ,които никога не са знаели какво е полицейска работа. За това е на този хал МВР.

А ти отиди да си завършиш основното , че на всички им писна да те хрантутят.Учи бе , не е толкова трудно.Поне основното , никой не изисква повече-колкото си можеш.

Атанасов, обясни коя Генерал - Щабна Академия завърши, че стана генерал ? Той ще ми говори за образование ! Наглец !

Дайте нещо конкретно-какво е откраднал , кого е убил , колко фирми е присвоил и унищожил , с кой олигарх е близък.Защото аз за всеки друг политически лидер ще ви кажа(то всеки знае) но за него не знам.Чакам ви , нали сте много знаещи и мъдри.Айде де

ти на този "политически лидер " ли му викаш ? Ходи се прегледай.

Драгалевската банда - гаргамел,радо гъза,гнома ,тръцко и благодетеля им Караибрахим сръбски е най гнусната ,долна и подла шпицкоманда на Партията ,активират ги винаги когато Курнела е забъркала нова кофа с помия срещу Бойко Велики - гробокопача на ДСБСП!!

За другите не знам, но с "лъва от Банкя" ме разсмя.

Голямо налапване на лайна, напрай!

То премиера ни го поставиха СИК, та главсекретаряли?

Пекенезьт културист пак се изходи на метеното! Ама, моля БИ, не им давайте трибуна на тези престьпници! Всеки от тези изкопаеми е и нац. предател, затова я докарахме до дьното! Мрьшляци!

За жалост сте доста прав г-н Атанасов за ГЕРБ, те не са нищо друго освен един сбор на крадци и мутри, то се вижда и по резултатите масова съсипия на всичко, мизерия безпаричие и тем подобни ГЕРБЕРАСКИ "благини".

Брей! На фона на съграденото от Имате все още съвест да отваряте устата: СДС, ДСБ и прочее (половината от тях са с доказани досиета, а другите - с прикритите)! Освен разрушения мавзолей, съсипаното селско стопанство, разпродаденото на безценица, договорите с Мариците и т.н. няма с какво да се гордеете !

Тоя шъ съ спомине от инфаркт съвсем скоро.

Чувам овце а Бойко говеда, мене майка изплет кууче , зове: Айде, Йаноо, ти потерай , стадо, доошло, Боце, дари да ти даде Тиквунски*ми дари, не требаю, и я имам , ДСбе , кое любе мене... Хайде, само налегнете, Ю тубе!

ТИ СИ В НАФТАЛИНА

Тоя Атанасов какво посмешище е :)))

трътлестата цецка, ангелкова с ангелското личице, сияещата земеделка, подпухналата бъчварова, мижавата фандъкова, лиляна мести цице, и нотариус фидосова, те просто са "връхта"...

А това прави ли Атансов по-малко палячо?

Гласувайте за герб цъфнал герб хахаха

в България е наложен по образ и подобие на сальфецкия, с тяхната пряка намеса и контрол.

ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Този още ли не е освидетелстван?

Бойко пристигна с важна стъпка много наперен и надъхан. Тогава бе във вихъра на славата си. Снима се за протокола с Борис Бекер и с Маги Малеева, а веднага след това започна да разгрява и да надъхва партньора си Илия Кушев: Илийка, стягай се, трябва да ги бием!. Това е нелепо все едно аз да уча Лео Меси на футбол. Имайте предвид, че Илия Кушев е професионален тенисист, а Бойко е 120 кила и почти не може да се движи. Загащи си шортите до пъпа като бай ви Ганьо и излезе с по-голям номер фланелка, защото го беше срам да не му се друса шкембето и да не го заснемат телевизионните камери, иронизират спортната форма на Борисов тенис треньори. Бекер бил предварително подучен, че за да направи кефа на премиера на България, трябва да му даде един-два сета. На Бекер обаче му направи неприятно впечатление, че Бойко много се връзва и играе насериозно срещу него, като си вярва, че побеждава... Затова реши да не му пуска повече аванта, а го подкара, както си знае. Резултатът беше обърнат за минути... Тогава Борисов с целия си акъл започна да се кара на Илия Кушев пред стотици зрители на корта. Когато загубиха и този гейм, Бойко хвърли демонстративно ракетата и напусна корта, без дори да стисне ръката на Борис Бекер и Маги Малеева, нито дори на партньора си Илия Кушев... Борис Бекер усети, че става нещо нередно, и когато Борисов си тръгна, а той се здрависваше с Илия Кушев, го попита на английски: Този вашият премиер в ред ли е? Мисля, че има психически отклонения. Да не си мислеше наистина, че може да победи световен тенис шампион?

Нямам съмнение, че активността му е подтикната от оня дето стои в Белгард - приятеля на Драгалевския герой.

Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България! Много се кефя да чета коментари когато се появи името на Костов. Невероятна шизофрения настава - бил комунист, ама направил приватизация... Бил окрал всичко, ама си седи в къщата в Драгалевци... Съсипал България, ама за пръв път след 1989 имаше цял мандат и редовно вдигаше заплати и пенсии... Абе като си личност и правиш нещо, средностатистическият мързеливец се чуди каква махна да ти намери... Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Когато Костов каза, че в договора подписан по негово време за Мариците няма никакви заробващи числа, почти никой не го чу или му повярва. По-късно, Делян Добрев оповести (оспорвайки по този начин шефа си от Банкя), че заробващ е не самият договор, а анексите към него, подписани от съответните енергийни министри по времето на НДСВ и Тройната коалиция. Ама който чул - чул, който разбрал разбрал, куче влачи диря няма. Важното е, че се чу, че сестрата на Иван Костов е ку р ва! Разкритията стават все по-гадни! Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина!

Добре, че народа не е толкова прост и ги изхвърли от властта. Та, колко са умниците като теб ? Два файтона на последното преброяване през пролетта.

ТОЙ ТИКВУНДЕРА Е ЯСЕН ! ....АМА СВЕТЕЦЪТ КОТОВ ??? ....И КЪДЕ Е КОТОВ СЕГА,КАКВО РАБОТИ КОСТОВ,КАК СИ ИЗКАРВА ПАРИТЕ ОТ 20 ГОДИНИ(ИЛИ КОЛКОТО СТАНАХА).......АМИ ХАРЧИ СИ КРАДЕНОТО,ДОБРИЯТ И ЧЕСТЕН КОСТОВ,ПРОСТО И ДВАМАТА ТРЯБВАШЕ ОТ МНООООГО ГОДИНИ ДА СА В ЗАТВОРА ?!

Той изплю камъчето за Тиквата ! Щом каза А кажи и Б ! Има Посолства отиди и кажи за ББ-3 всичко което знаеш , те ще докладват на Правителствата си и могат да помогнат да изритаме ! То и баба може да хвърля димки ,петарди !

Западните служби и посолства знаят всичко от а до я, но са се хванали за главата, че българският народ не може да излъчи нормален, а не бандитски елит и се мъчат да работят с който и да е, само и само да има някаква стабилност.

Ама нали точно в докладите от посолствата преди много години беше написано че боко е мутра, наркотрафинант и за това много лесно може да го държат на повод да им играе по гайдата..Нима си мислите че всичко що прави боко е негова мисъл или действия???Преди всичко се натиска за власт защото знае че само там може да му опазят задника..

"... че държавата се управлява от "тримата шишковци" - кои имат предвид гнома и рамадан? боко, пеефски, а кой е третият?

Този Данчов въпрос издава мнооого нисък интелект.

повечето новоизлюпени,, демократи имат ,,славно,,...минало...!!! не че и ,,народът,, не го знае....!!!

Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзово.д подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

Жалките червеи, щъкащи около Тиквата, и разясняващи ежедневните му глупости по медиите, са истинските гномове. Гербаджия вече е диагноза.

АБЕ ТИ НАЛИ БЕШЕ СЕ СКРИЛ ,ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ ???

Хората вече нямат никакво съмнение за общите действия на комунистите и олигарсите Костов, Прокопиев и другите газови, лекарствени и бензинови мафиоти.Те сложиха гнома да им върши работата да плюят по Герб.Само че народа ги разкри-комунистическите мижатурки и власт няма да видят.

Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България! Много се кефя да чета коментари когато се появи името на Костов. Невероятна шизофрения настава - бил комунист, ама направил приватизация... Бил окрал всичко, ама си седи в къщата в Драгалевци... Съсипал България, ама за пръв път след 1989 имаше цял мандат и редовно вдигаше заплати и пенсии... Абе като си личност и правиш нещо, средностатистическият мързеливец се чуди каква махна да ти намери... Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Когато Костов каза, че в договора подписан по негово време за Мариците няма никакви заробващи числа, почти никой не го чу или му повярва. По-късно, Делян Добрев оповести (оспорвайки по този начин шефа си от Банкя), че заробващ е не самият договор, а анексите към него, подписани от съответните енергийни министри по времето на НДСВ и Тройната коалиция. Ама който чул - чул, който разбрал разбрал, куче влачи диря няма. Важното е, че се чу, че сестрата на Иван Костов е ку р ва! Разкритията стават все по-гадни! Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина!

Мальк дребен , озлобен човек- това е Атаносов. Гном може да се приеме и за титла- Гном Атаносов. Льже , маже само да е интересен. Мальк човек огромни комплекси.

БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !

Странно, като говори очевадни неща, от другата страна го плюят. Се наплют си ходи, тъй де има други дето се "къпят в народната любов", трябва да има баланс.

прякора му е ГНОМ - дребен,грозен,зъл,отмъстителен,готов на всякакви мръсни поръчки,дясната ръка на политическия лаборант и другата черна душа - драгалевския грандоман Костов.Не мирясаха,бе.Те хората ги изхвърлиха зад борда на изборите,те още вият по медийте.

депесарска подлого и слуга на цигойнерите!

Разкритията стават все по-гадни! Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина!

Борисов , накъде си тръгнал?Ще стигнеш ,но ......няма да ти хареса , сикаджийска мутро!

По думите му настоящият премиер се е договорил с "тези, които го свалиха от власт 2013 г.", за да не се разследва скандалът с КТБ... Къде в цялата тази схема на джобното генералче е бившето джобно президентче? Защо генералчето мълчи и упорито и дума не обелва за яростната съпротива и отказ на Плевелниев да разсекрети стенограмите? Да не би да са се "договорили" и те за нещо?

Я! :) Някой да каже част от истината в прав текст! Не може да бъде! Къде е главният редактор, който е проспал тази забранена за публикуване новина?! :)))

Някой да ми припомни този нещо читаво да е свършил до момента ? Малък човек, малко съдържание. Те това, което го говори го знае и всяко дете от детската градина и то не вчера.

тоя не го обичам, но тук е 100% прав!

Нямат спирачки хората на Иван Грозни.

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди дни. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Атанасов, ако имаш доказателства, защо не го дадеш в прокуратурата или да ги покажеш по медиите? Ако не, ти си обикновен лъжец и клеветник.

Какви доказателства като мълчеше като риба гнома когато Младенов беше шеф в МВР.Защо тогава не се обади джуджета а сега.Или Костов му подшушна какво да говори.

Абе защо има още толкова заблудени гербераси дето си вярват че цацаратурата ще да вземе да разглежда нещо очевадно и знаещо се за да се напъва да доказва на простолюдието че това което виждат ''не е '' това което виждат..Какъвто и да е атанасов това си е 100 реалност..

Кога уйде коня у ряката /изтървахме кокьла/ - взехме да откриваме "топлата вода" ;) А кога бехме до лактите в кацата с меда - мълчехме кат риби ;) А представяте ли си какво ще се "разчуе" ако Цв.Цв или самият НЕГО го свалят от власт :) И всичко това дето некои "политици" откриват чак като паднат от власт - интересно но за народа не е никак ново ;)

Атанасов постоянно ги нарича престъпници, мутри и дори посочва имена, но никой не го дава на съд за клевета. ББ преди известно време за нещо много по-малко даде на съд Сидеров. Нещо не се връзва.

Какви са тези генерали - генерал Тиква, Генерал Гном ... и т.н. .... ????

... мисли дали казаното е истина, а не кой го е казал.

наско пед....ско казва истината този път

И този индивид се озлоби след изборния крах и се взе много насериозно след новата му длъжност. Жалко!

... ще отречеш ли казаното или ти е по-удобно от позата на голям "разбирач" да анализираш поведението на говорещия, а не същината на думите му. Заради такива всезнайковци, като тебе в БГ няма протести срещу мафията и мутрите - защото всички от всичко разбират, което всъщност значи, че всичко, което им се поднесе приемат. Нали знаеш кои животни правят така?

И на мен Атанасов хич не ми е симпатичен заради каузата Иван Костов. Но не мога да отрека всичко онова,което той твърди.Още повече,че ние от средното поколение сме съвременници и очевидци на това,за което той говори.Да се чуди човек как я докарахме до тук - овластихме с вота си мутри. Хак ни е!

И всички овластени мутри са сЕ бкп/кадесе/румно/капеесес/кагебе/гереу креатури, та затова сме на туй дередже, още под похлупака на азиатските варвари !!!

ДеСе и Бе не измряха ли вече......

Е самият генерал Атанасов

Първият глупак си ти! Атанасов говори за "трима дебелаци", тикво зделена! Нито един от тях не е глупав в общоприетия смисъл , просто и тримата са боклуци, съсипващи България!

атанасов ,сичките в парламента сте боклуци !!!!

Тримата шишковци хахах, а надолу по веригата са тъпите българчета! Дилянчо, Бойчу и третия не се сещам да му се невиди! КОЙ Е ТРЕТИЯ ШИШКО?

Цацаругин

Атанасов , Мавъра и Простия отдавна трябваше да са гей двойка в затвора.

Атанасов не ми е особено симпатичен, но казаното от него е 100% истина. България се управлява от проста, алчна мутра, по мутренски. Дори само близостта на Тиквеника с маргина, Маджо , Пашата, бай Миле в нормална държава ще го засили зад борда на политическия живот, а тук не само , че го търпим да краде, но го търпим и да ни излага посвета.

Ако пишеш за Боце - сигурно си права. Но и Гнома отблъсква достатъчно силно

А Б.Борисов - човекът, начело на "държавата" ни?!? Неговата биография?

Туземните главанаци, дето плюят Атанасов да си видят настоящия елит - сикаджия премиер, гл.секретар - охранител на мето илиянски, министър на финансите - счетоводител от свищов, председател на парламента - тоже счетоводител, министър на енергетиката - тоже счетоводител,..., а образованият, умен и почтен Атанасов - оплют от всякъде ? Чакайте ленинградското жуже да дойде да ви оправи, както ви оправи мадридския вражалец.

Фалшивият генерал Гном се излага все повече. Почти достига Радан по излагане

Тримата шишковци - това е новата политическа приказка на България. Управляват ни няколко безочливи дебелаци с тъмно минало, светло настояще и неясно бъдеще