Корумбашев: Изслушването на Мария „мина луксозно”

Предстои да бъде обявена оценката от изслушването на Мария Габриел за български еврокомисар с ресор Дигитална икономика и дигитално общество.

Обратно в новината

Коментари - Корумбашев: Изслушването на Мария „мина луксозно” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде е русия бе, мужици? на кон в ауспуха, изолирана от белия свят, санкционирана, бедна и изостанала. Ние поне се опитваме да вървим напред, вие стойте в блатото!

Тази жена наистина е умна и интелигентна. Просто, много е странно, че представлява мутренската партия в ЕС! В партия на калинки, на физкултулници и пожарникари, такива кадри не се срещат често.

Уж препитването беше с 30 минути по-кратко, защото отпаднали 3 от общо 25 въпроса, а тук май има нечетящ списвач

Комсомолските тъпотии на еврочиновниците.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски.

Значи нашите ДС агентите са обучавани в Ленгли а не на люблянка......свещена тъпота сте това селските комуноиди и каквото и да се каже за вас ще е малко......стойте си в невежеството и злобейте щом това ви харесва като живот и чакайте да дойдат "червените ескадрони":)))))

Може ли да обясниш "комуноид" ... за "селски" не питам - изказът ти говори ДОСТАТЪЧНО ...

Ние и преди знаехме , че е перфектна :) Усвоила за 8г перфектно да произнася - Yes , Sir :)

В тотална грешка си. Прочети статията! става дума за "vous monsieur".

Съвсем забравих :) Изпитващият и преди месец каза , че вече английският не е на мода :) Моя грешка :)

какво хулите да не очаквате нещо друго.Такъв им е манталитета треб да си връзкар да се умилкваш и те вземат.Какво толкова знаели ли незнаела ли език .Навират се тези дето са слушковци послушковци без всякаква съвест.Стани такъв и ще си на нейното място.Толкова щом е важно.

Тоя смешник нещастен Петьо КурОмбашевия да не се обажда от коневръза-щото той по милостта на кокошката КУРнелия СЛАнинова и дебелата, червенокоса мръсница Илианчето е в Брюксел и лапа по 5000 евра на месец. Кирлясал и мазен комуноид...

Хайде по-кротко. Точно нещасния смешник участва в прокарването на поне 3 проекта, от които страната ни има особена икономическа полза. И съдейства за още няколко. За разлика от Светослав Малинов, който не престана да се'е. Единствените претенции, които имам към Курумбашев са, че подкрепи идиотската евродиректива, забраняваща притежанието на огнестрелно оръжие от законопослушните европейски граждани.

От възможните номинации на ГЕРБ, Мария Габриел е най-доброто попадение. И не мисля, че във външно-политически план, българите трябва да си подливаме вода един на друг.

На тази Калинка английския е по зле от на Баце, чуйте сами на aferata,bg

Стоичков също не е английски филолог, което не му пречи да е най-великия!

Ама Стоичков не цица над 10 години бая евро от депутатстване в еврогейския за да седне да учи английски докато тая е използвала това време не за английски а за нагаждачество, подлагане и издигане в кариерата си криейки се зад ''български'' евродепутат а реално работейки за себе си и за менторите си..Тая и английския да научи както трябва на малкия пръст на Стоичков пак няма да може да стъпи...

по паспорт Мария и Габриел .Няма начин да не преуспее в Брюксел.На правилното място е В други времена и на друго място не ,но в днешна Европа ще грабне високата заплата и овациите на себеподобните.

Българомразците полудяват от мисълта, че българка оглавява една много важна комисия . Браво на Мария, нека работи за ЕС и България.

След като си я слушал /Габриел/, може ли да ми обясниш какво означава - "... ЛАБОРАТОРИЯ НА ИДЕИ ... " /тя - Габриел го каза/ ?!?!

боли ги дедовия руснаците за гейзирана Европа.Те си имат страна мечта да си я пазят да си я съхраняват да си я развиват това е гордост когато имат суверенитет .

Личи си кой е откачил ако не е такъв по рождение от писанията ви...

На никой ли не му прави впечатление, че името на Петър Курумбашев е написано няколко пъти грешно и нито един път вярно

Отгледана е и започна да се самовъзпроизвежда една политкоректна евробюрокрация, която срещу огромни НАШИ пари предава интересите на Европа. Суверенитетът на Европа е свършен, тълпи мигранти под благосклонното око на брюкселски марионетки (като нашата М. Габриел) нахлуват в континента и рушат един ред, създаван от поколения интелигентни и фини бели хора. Крепостта Европа се превзема отвътре, с помощта на предатели. Което не е ново в историята. Въпросът е да не стоим със скръстени ръце и само да гледаме безпомощно. А да се опитаме да защитим поне НАШАТА СТРАНА. Нулев прием на мигранти - както в Унгария, Полша, Чехия!!!

неоцапания в корупция Жозеф Дол и ненагласените конкурси в нешуробаджанащинска Европа оказаха прекрасна оценка за своето протеже.Брюксел дайте един пост на Корумбашев .Може за Сергей гербера не може за Корумбашев гербера?Дайте да човека и да миряса снековата непокварена Европа.

Препоръчвам на всички колеги, ползващи сайта, особенно на герберастите, да влязат в Афера.бг и да чуят 2 минутен запис, в който госпожата говори на английски!!Пълен потрес,дори и малката Крисия е в пъти по-добре с английският!!Ужас!!

Понеже аз не ги разбирам много нещата ... има ли някой който може с две три думи да ми обясни: -какви задължения ще има -каква отговорност ще носи -какво трябва да постигне с работата си и за какъв перид от време -какво положително ще има за България и Европа от нейната работа ..... защото от нейното "изслушване" аз не разбрах нищо от това ...

Ще работи за развитие на "информационната индустрия" :) и ще бори хибридната война с ГАБРИЕЛизация...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

"мочате ли газ" селски комуноиди.......явно сте мноооого тъпи и не разбирате,че тя вашата свърши и селският ви манталитет и морал никой не го иска......границата е отворена и билетите за руския рай не са скъпи,що чакате още????

От изброеното нищо ама авантата и ще скочи двойно и за това по този въпрос дума не обели..

Мария Габриел събра всеобщи овации - знае френски език.

и не само!

За тази позиция английският е задължителен и не се смята, така че знае още и български.

и успешно го съчетава с любов...!!! :::)))

И други френски неща знае които се вършат с езика.

Корумбашев е типичен комуноид. Цял свят се радва на Мария (Българският кандидат), а малкото червено човече се опитва да оригиналничи. Не си в чалга шоу драги а в Е. П.

И явно е "подготвила бързо новия си портфейл", защото стария е вече препълнен и не може да поема повече...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) ГРОБ за Организираните в Престъпната Група"герб" калинки, бръмбръм, и нагли мутри...!!! Дааа...!!!

Толкова си зомбиран,че никой не може да ти помогне но такава ще е съдбата на повечето зомбирани комуноиди които си останаха в миналото да живуркат и БГ няма никаква нужда от вас!!!

Корумбашев смени Йотова. Това не са негови думи, това са думи на вицето ни Йотова. А тя говори каквото и кажат от кулата в Останкино

Някак си мнението на Корум/П/башев не ми е критерий за случилото се...

Жалки и смешни са тия Герберасти!! Гледахте ли я на живо по Канал3? Смешна работа!!!! Както един другар каза по долу, НИЩОГОВОРЕНЕ.

Друго си е товарищ Бокова да ти заговори... и от устата й да потекат мед и масло...

Един от най-изявените ПУТИНУИДИ се титулува "българин"......само думичката предател е изпуснал отпред

КОМУНДЕТАТА ВИНАГИ СА БИЛИ ЗЛОБНИ ЗАВИСТНИЦИ И ЛЪЖЦИ.. ЧЕНГЕТО КУРУМБАШЕВ КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА КАЖЕ, НАЛИ ТРЯБВА ДА Е ВЕРЕН НА СТАРЦИТЕ ОТ ДС - НА ТЯХ ДЪЛЖИ ВСИЧКО...

Щом е жена, значи е проститутка! Много завистливо и разделено племе сме! Българин не иска да среща българин в чужбина! Ето защо ни е такава държавата! И няма да мръднем на сантиметър, ако продължаваме така! Да се хулим и обиждаме пред другите народи!

А не е ли?

Един скромен коментар и от мен /понеже така се случи че и аз изгледах в голяма част "изслушването/: Сухо, сиво, със заучени фрази и клишета, но ... с усмивка, по евро чиновнически правилно /може би така трябва/ ... следваха задължителни ръкостискания, погледи, усмивки в които видях много заучено фалшиво "правилно" евро възпитание ... За мене не станя ясно какво точно ще работи, какви задължения ще има и какво ще постигне и какъв ще е положителният и принос за България и Европа ...

Този просто е един завистник, България никога няма да има еврокомисар от БСП.....

Значи - не важно да представим БЪЛГАРИЯ, достойно, професионално с качества ... важно за теб е ДА Е или ДА НЕ Е от "партия" "група" ... Ами слаб кандидат от България е Габриел - с две думи /без значение от коя партия Е или НЕ Е/ ...

Имали сме и по- слаби кандидати като Румяна Желева например през 2010 година.

Какво разбира този червен тупан Курамибашеф от дигитали ация, същото което не разбират и останалите български тупани в ЕК, те са там не за да разбират от нещо, а да получават заплати по 30 хиляди евро, затова се натискат и комуняги и антикомунаги, а за народа ни им е на дедовия!

Видната комсомолка беше приета с фанфари в Партията. Ура!!!!

Каква комсомолка, бе, готин, 1989 е била на 10 години?! Това ли ти казаха да пишеш днес от Посирано?!

Айде и изкарайте, точно какво образование има у нас и от Франция ! Много се омешаха специалностите бре ? Цифровизация, журналистика, медии, медийна икономика.

Едно голямо нищоговорене. Новговор - "1984"

ти разбра ли бе братчед? Няква луксозна к... ва я минали....

Курнабашев е срам за България. Поне в последния момент на интервюто опита да замаже, че не е българин.

Как искате гербераст да не защити друг герберас.. Та тя толкова години е там депутат ама нещо реално направено за България от нея не сме чули защото винаги е ''да'' с това което реши епн поради липса на собствено мнение ама усвоено нагаждачество. Още веднъж не я представяйте като ''българка'' защото много отдавна тя няма нищо общо с България освен авантите както чухме от България. Поредната калинка в областта където ще ''прави'' нещо.. Гледах малко и освен ръкомахане и общи приказки нещо конкретно не чух..

Ами явно не следиш какво правят ТВОИТЕ евродупетати! Последното, което се сещам е, че Мария Габриел и Ангел Джамбазки са единствените български евродепутати, които принципно отхвърлиха и на двете гласувания евродирективата, насочена против българската оръжейна промишленост.

Цялата зала и се смееше Станахме за смях пред целия свят Ама нали е от определена партия ГЕРБЕРКА не трябва да се пипа Затова сме на това дередже

Цялата зала и симпатизираше и хората я гледаха с уважение, точно това ми направи впечатление от репортажа. Но вие комунягите си говорете глупости, не пречите на никой. Свикнали сме ви - да изопачавате истината.

И двамата не сте прави. Цялата зала спеше и чакаше да приключи, за да си ходят. Ама така става, като гледате манипулирани репортажи, а не суровата видео-транслация от европарламента. Седнете поне сега и я изгледайте, безплатно е.

Поредната калинка на герб,но поне явно знае чужди езици.

Поредната платена проститутка на Борисов. Дали ще е тя или някоя друга мърша все тая. Няма да си мръдне пръста за България или да защити родните интереси. Ще слугува и ще лиже задниците на финансовите си осподари като всичките и колеги. Важното да е послушна и удобна...

български еврокомисар с ресор "Дигитална икономика и дигитално общество". Спец е по икономика в направление "стокиране".

Това за българския казан си било абсолютна истина! Тия съвсем изплющяха!

Е това "луксозно изслушване" вече изби всички риби в световния океан! А дали всъщност не е било "бутиково"??

Важното е , Че се УСМИХВА. Това било ГОЛЕМ СИГНАЛ и

"Трябва да настояваме за медийно образование за всяка възраст, бих настояла платформите да развият лостове за оценка на качеството, за да защитим демократичните си ценности". Какъв отговор, какъв полет на мисълта. Бледнея.

Добре, че Антония Първанова от НДСВ вече не е там, защото щеше да "мине луксозно", ама друг път. Типичното българче - Тончето, което дърпа надолу другите във врящия казан. :)

Понеже сме големи ''реалисти'' и имаме ''принципи'' да се оповаваме на ''дявола и казана'' за това толкова години вървим надолу ама приказваме какво благоденствие е около нас. До кога ще си траем и няма да казваме реално какво виждаме за да не ни сложат'' при казана'' тия дето не им отърва истината.. Общи приказки без нищо конкретно и поне 50% едно и също при отговорите на въпросите...

Нова афера свързана с недвижими имоти и властови действия около българската кандидатка за еврокомисар Мария Неделчева Габриел разкри Биволъ. , нейният брат Борис е успял да се сдобие с голям апартамент в София в Комплекс Дианабад Резидънс на ул. Пимен Зографски в кв. Дианабад . И в момента там се продават свободни апартаменти. Цените се движат средно около 1000 евро/м2.Борис Неделчев обаче купува апартамент от 82 кв.м. Декларираната цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.

Такива обиграни далавераджии трябват на герб и енп а и толкова години сред тях няма начин тая да не е използвала да се обиграе като тях..

може да попиташ "малкото биволче" как баща му се сдоби с няколко имота в София а не да гледа само в канчето на другите

Браво, тази е по-добра от Желева, това ли има предвид бесепарската подлога Курумбашев?! И от тази нищо не става, но няма проблем, колкото я свърши Сталинка там, толкова и тая, нека си папка заплатката от 20 000 евро със здраве и да не забрави Предводителя на ирокезите, по-известен като Ядача на филии с мас по банкянските поляни и му личи отвсякъде, ударил е 180 кила....

Ми свършиха се калинките на бойко

Курнабашев не е ли човек на Курнелия е те и това правят за България...Да живее БСП!

не "..но имаше роля...", а трябва да се каже "но имаше значение", бе депутатино, с десет хиляди евра заплата! Не те ли е срам, че не можеш да се изразяваш на български а си на толкова висока позиция!

Луксозно минало щото никой не й зададе въпрос за 100кирането. Никой не посмя. И в ЕС са същите нагаждачи като нашите.

Ами защото щеше да каже че е ''политически'' и нямаше да отговори а и въпросите на 90% предварително са проверени и са и дадени с отговорите иначе нямаше да ръкомаха с ръце, да преповтаря и да се пъчи че знае и други езици освен българския.. Всеки уважаващ се наречен български евродепутат би следвало да отговаря единствено на български след като се перчи че е представител на България.