Гроздан Караджов обвинен в присвояване

Специализирано прокурорско звено „Антикорупция“ обвини в присвояване бившия народен представител от РБ и настоящ политик от "Нова Република" Гроздан Караджов.

Обратно в новината

Коментари - Гроздан Караджов обвинен в присвояване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният хайдук, който е обвинен за престъпление, срещу който делата ще се точат с години и накрая ще бъде оправдан, че защо не и по-късно да осъди държавата!

Не мое да бъде, я какъв е убав, възпитан, образован, и не крещи като Сидеров по площадите, папайте му акитата на грозданчо, и на такива като него и Бацето най голямият екскремент.

Лайното си е все ла..но...миризмата е непоносима!!!!!!

Ами спри да вониш тогава, бе лайно!

Тоя само като му видиш тъпата мутра трябва да е на топло без съд и присъда....

Където и да чукнеш във властта,все се пука! Там празно няма!

ЕХО ООООО,ПРОКУРАТУРАТА САМО ТОЗИ ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД???

А да видим какво ще направи нещо като прокуратура и към ДУПНИШКАТА ,,ПОПУЛЯРНА КАСА,, ВИНОВНИ ЩЕ И,ЛЕЗАТ ХОРАТА ДЕТО СА СИ ДАЛИ ПАРИТЕ,А ТЕЗИ КОЙТО СА ГИ ИЗМАМИЛИ .НИЩО.................

Отново неоснователно обвинен.Какво са пет милиона.От ново ,,много шум за нищо,,Днес Каракачанката каза ,че е необходимо един милиярд лева,ДА СИ ОСЪЩЕСТВИ ДЕТСКАТА МЕЧТА,ДА ВЪЗПРОИЗВЕЖДА ВОЙНИЦИ. МИЛИЯРДИ ИЗТИЧАТ ,А ЗА НАРОДА ВСЕ НЯМА.АКО ЧЕТЕ НЯКОЙ ЧУЖДЕНЕЦ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА,НЯМА ДА ПОВЯРВА ,ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА

Преди време се появи един странен скандал от далечна Норвегия, където Теленор сезирали прокуратурата за сделки, които са извършени в България по времето на сделката с Теленор. Там имаше много голяма подръжка за Теленор и при установените липси Космо Мобайл платиха сума кинти. А сега се оказва, че лицето от обществената квота на Реформаторите има нещо общо. Имам новина- Караджов ще бъде осъден и ще изгърми.

Брендо е най-чистия след Пеевски и Доган

ПО ДАВНОСТ, ЩЕ МУ ОТМЕНЯТ ОБВИНЕНИЯТА. ТИЯ ДОЛНИ КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОЧ...НИ

За длъжностно присвояване давността е множко друже, а за продължавано престъпление никак няма да му мине номерчето.

Вижте сега , Борисов и ордата му от хайдуци крадат много повече , но имат куче пазач - цацарска овчарка!А тия като не знаят да се пазят защо плюят!

корумпиран глиган

Караджов като собственик и управител на частно дружество е ощетил друго частно дружество с две сделки през 2011 година и една през 2012 година, поради което прокуратурата му повдига обвинение!

Само аз, Мама и Гражданинът Бисеров сме чисти като сълзи. А и Масларката, Овчия, и останалите честни бизнесмени.

От тези 50 милиона за държавата трябва да са поне 15 процента като данъци.

Този светъл лъч на демократичния небосклон не се е отказал от старите си навици.Когато 1997-2001ва е главен секретар на Министерството на транспорта и съобщенията, председател на УС на БТК,беше превърналцентъра за обечение на БТК в Банкя в ,лична резиденция .Там се весело плацикаше в басейна с минерална вода с весели и палави млади служителки от "елита" на БТК.Тук нещо плацикането е засякло , или както се казва далаверката е секнала

Цацаратурата работи, та пушек се вдига. Всеки, който е казал дума срещу Цацаратора бива опраскан!

Ако извърша услуга на някого и той не ми плати , прокуратурата ще го разследва ли за присвояване?

Какво става в тая държава бре хора !Ами то всичко в дясно е крадливо и корумпирано , трупащо с всички средства начален капитал , а мутрите които ни управляват ги ловят като пилци!Объркана работа!Да не са взели пример от Колонтай , Румъния , която уж била слаба работа!

Касичката на кого беше Грозданчо ? Това нагло човече с нищо друго не се занимава освен да присвоява. А за зимните гуми кога ще го подкарате!? И те така ....................... !!!

Добър си е народа наш с 500 години стаж.Дайте да се събудим българи,както румънците,в никакъв случай не сме по лоши от тях,те са по решителни а ние винаги чакаме.

Ама какви са тези работи? Значи да крадеш от частна фирма не е наказуемо.

Няма закон,който забранява краденето на вече откраднати пари.

Помните ли как лицето от снимката не помнеше дали Костов е искал 100 000 долара от Чорни!?! Или бяха повече???

Чист търговски спор, да си предявят претенциите в съда. Какви спец звена, кви пет лева - да не би да са разходвали публични средства? Ха, Ха бутафория ли е, пи ар ли е! Тва грозданчо, щото хич не е начетен, ще ги напрай за смях, не че го защитавам де!

тези големи инвеститори се самоизточили с 50 млн.

Мъ нали искахте Румънски модел? Е те, на ви го? Какво? Не ви кефи, че подпукаха секси десните? Много различните и тези дето щяха да борят корупцията от наше име? Е.... все от някъде трябва да се започне, нале?

в румъния разпукаха най-вече русофилите щото са една голяма руска мафия навсякуде затова румъния просперира а караджов и да е крал е крал от частна фирма тъпият ти русопляски мозък не прави ли разликата

Ееее не мога да се съглася. Значи в Румъния е политически лов на вещици така ли? Боже от къде се намирате такива идиоти? Правосъдие, но само срещу русофилите, наш'те хора да се пазят! Е те това е #Кой, ти точно това искаш пич. Сори, нема. А иначе ти гарантирам, че и тоя има партиен билет.

Ако това е вярно и го осъдят, този може да си купи затвора.

А па тАлавизора колко е хрисим горкия.

jingiby

Брей, това деформаторите всичкото престъпник, бе! А това ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. чисти като сълзици. Да се ненадява човек? Какви случайности има, брей...

ВСИЧКИ РЕФОРМАТОРИ ПОДСЪДИМИ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ СА ВСИЧКИТЕ ПАТРИОТИ ТАКА

величайте путлер и пеевски и ще сте супер! урокът е научен :)))

Хайде сега и лицата, сключили свръх неизгодни за България концесионни договори, също и тези които не контролират задълженията и изпълнението на инвеститори

а приятелите на пеевски и цацаров кога???

Гроздан Караджов обвинен в присвояване Цацаров подкара на конвейра всички реформатори, ама услужливо забравя да разследва бащите на Корупцията и кражбата Доган и Пеевски. Аз съм сигурен,че при едно обективно разследване от страна на Румъската/не нашата/ прокуратура, връщайки се от 1990 г. насам,Пеевски,Доган, и още няколко хиляди индивида, ще влязат в затвора поне за по 20 г.

Как Георги Гергов присвои ЦУМ и Пловдивския панаир с пари от закуски? Има ли простосмъртен който да вярва,че това е истина?

Хм... тук има замесен частен интерес. Няма да се отърве този Гроздан.

За други не съм сигурен, но за този е ясно, че е за затвора. Ако разчепкат повече(ако има кой) ще излязат още по-големи далавери на този ..... демократ.

А Кунева, кога? Унищожи цял АЕЦ, а се вее трътляко налево надесно

На тая Зурла свинска да му проверат и фодацийките и далаверите с циганина Костов!

червената русофилска прокуратура знае кои политици да преследва

Крадящите

да, но не и свързаните с БСП и ДПС мега-крадци!