Мащабна спецоперация блокира Бургас

Полицаи и антимафиоти провеждат спецоперация в Бургас за задържане на лица, осъществявали престъпна дейност, съобщи директорът на МВР в града Калоян Калоянов.

Обратно в новината

Коментари - Мащабна спецоперация блокира Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледали сме го. Разчистват терена за някого. А, присъди, а отнемане на пари и имущество, кога ще го гледаме?

Толкова е блокиран, че полицай не се вижда...

Преди няма и година, когато надупчиха на Митьо мехура, нали пак се извършваха "процесуално-следствени действия", всички чадъри бяха махнати, каза кака Руми, и всички престъпници в Бургаско бяха респектирани и бяха станали "божикравички" вкл. и Божо Кравата....сега пак ли надигнаха глави??!!

Кога ще блокират главния прокурор ? Или той може да се среща нерегламентирано с бизнес мутри и сега ни отвличат вниманието .

Когато чета, как най после в Плевен са открили, че Куката е бандит, изпитвам гадното чувство, като че ли ми плюят в лицето. А в Бургас как е - още ли се стрелят за паркоместа?

Идва пак Боко от СИК и ще има: ТЕ ГИ ХВАЩАТ, НИЕ ИДВАМЕ НА ВЛАСТ И ГИ ПУСКАМЕ.

Сетила се Мара...Бургас и околията са толкова бандитски, че би трябвало да са блокирани ежедневно

Мащабна-мащабна, колко да е мащабна. В бардака, дето е в двора на ТОХ-а, цяла нощ бръмчаха на своеволие, мутри, проститутки, пласьори и сводници.

Ще има ли нов сезон на под прикритие?

Охо явно тази е от специалните новини, които подлежат на изключително стриктна цензура ;) Няма смисъл и на децата им е ясно, какво се случва!

Цацата се е спекъл... Цаца давай оставката...

Пишете, когато има осъдени... за акциите знаем каква е идеята им.

Дебелия се прави на топ-ченге ;) Бич Плийз!

Тоя цирк сме го гледали! Единственото, което ми е интересно е, защо точно сега се активизираха.А иначе всичко е ядно: Нито един от тези опасни престъпници няма да бъде осъден, напротив някой от тях в последствие ще осъдят България(нас) ;) Филма е игран и гледан.Мерси!

Извинявам се за "-", грешка!!!

Защото Цацаров го хванаха в поредната му изцепка, и тя е огромна и няма и не може да има никакво разумно и законно обяснение и окончартелно се саморазкри и сега се опитват да отвличат внианието на хората и да имитират дейност, защото на всички им е прекипяло от безобразията и лъжите им! Впрочем среди время в одна подобна ситуация на заседание в Глвна Прокуратура заместникът на Цацаров Сарафов прави предложение: "Ами да изпратим маскираните някъде в някой офис, ЗА ДА ВСЕЯТ СТРАХ И РЕСПЕКТ В НАСЕЛЕНИЕТО" Примитивно дела на примитивно хора, на примитиви! Това е съшият с просташкия манталитет и изказ, когото се опитаха да пробутат дори и във ВСС и имал не знам колко си имоти на името на майка си, вкл. в чужбина, с прокурурската си заплата... Толкова им е акълът, такова им е мисленето и ценностната система, това знаят, това правят!

Явно голям зор ги гони Цацаров, Борисов, Пеевски, Доган и останалите от шайката...:) Изобщо на никой не в ясно и в, и извън България какво и защо правят, и то точно сега!

след като го хванаха че работи на частно,получаващия държавна заплата главен прокурор реши да си върши работата.привидно за жалост

А нас никой не може да ни пипне!

Прокурорската тупалка започна да действа! Въпроса е защо чак сега и защо след скандала с "батковците"? Тия престъпни групи са действали от много години и никой не ги е закачал а 100 % се е знаело за тях и е имало чадър! Отвличане на внимание!

Като не е станало досега не значи ,че изобщо не трябва да става.

Чак сега, защото е с цел реклама - как старото ново правителство бори престъпността, част от която е то самото. Но явно някои се връзват, че се прави нещо реално.

Ама как е възможно цялата тази дандания да се случи в Бургас - най-добрия град за живеене в РБ? Кметът на града (ГЕРБ) как позволява да има престъпност в този хубав град?

не може да впечатли никого. В момента само с една новина може прокуратурата може "да хвърли бомба" - че са облекли шефа си в раиран костюм.

Пушилкааааааа ...............

Ко минат не само из големите градове може да се хванат за главата ма с корупция

Поредният майтап, пардон...мащаб!

Кво значение има бе

Мащабна, но от какъв мащаб? Защото мащабът може да бъде голям, а може да е и малък.

никакъв мащаб - осъдени, разбира се, няма да има