Филипинският президент обвинен в масово убийство

Филипинският президент Родриго Дутерте и 11 високопоставени служители бяха обвинени пред Международния наказателен съд в Хага в масово убийство.

Обратно в новината

Коментари - Филипинският президент обвинен в масово убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИОНИСТИТЕ СИ СЪЗДАВАТ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ"МЕЖДУНАРОДНИ"ИНСТИТУЦИИ,ЧРЕЗ КОИТО БРУТАЛНО ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ РОДОЛЮБЦИТЕ!!!ВАЖНОТО Е,ЧЕ СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ И ДИКТАТУРАТА НА ЦИОНИСТКАТА ВЪРХУШКА,БАНДА ПРЕСТЪПНИЦИ,ОТСЛАБВА!!!

Това, платените не се спряхте.. Защитавахте джихадистите, сега защитавате дилърите. Нишо нормално и човешко не е останало във вас.

брей когато спъваш бизниса на цру те съдят за убийства:) а буш, обонго, блаир и другите престъпници кога ще ги съдят, че избиха 10 милиона араби за 10 години:)

никога. убитите араби са си проблам на арабите. били са достъпни, беле са във вражда. още 10 ше избият и то за удоволствие.

Всеки, който се опълчи на престъпността, която командва света бива съден и изтезаван. Съдър в Хага е корпоративен съд на мафията. Убийствата в Сирия са позволени и убийствата в Европа също, защото кукловодите искат смърт! Смъртта на невинните, а не на престъпниците. Светът е престъпен, а не нормален.

утре някой тебе ще те нарече убиец и някой "борещ" се с корупцията ще те застреля на място без да ти даде възможност да кажеш гък...ама тази версия не ти харесва нали? това заради което го съди хага е не само престъпление срещу човечеството а и саморазправа точно това е проблема че горкия човечец се е взел прекалено насериозно а обикновенно това не е на добре...

"Бяx гневен, че е изнаcилена, това е едно на ръка. Тя беше толкова красива, че си помислих, че кмета е трябвало да бъде пръв. Каква загуба"

"Хитлер е изтребил 3 милиона евреи... Тук има три милиона наркомани. С радост бих ги убил", заяви държавният глава на островната държава. "Ако познавате наркозависими, давайте и ги убийте сами, тъй като, за да се накарат родителите да го направят би било твърде болезнено"."Забравете законите за правата на човека...." "Корумпираните журналисти във Филипините, които са избити в последно време, заслужават смъртта си, заяви президентът на страната Родриго Дутерте.

Тоя, като повечето като него покрай наркотрафикантите е избил най вероятно сумати народ, защото са му били политически противници или просто неудобни. Подобни типове смятат, че една добрина опрощава две злини.

1. Дутерте даде възможност на всеки наркотрафикант да се предаде сам в полицията, да си признае и да си получи присъдата, ако не иска да бъде "застрелян при арест". 2. щом съдът в Хага ще защитава наркотрафикантите, значи този съд е .... замесен в наркобизнеса!

3. Филипините имат население 100 милиона души. Явно 7200 души не са МАСОВИ убийства, а са наказания за наркотрафиканти и дилъри. Моля, не сравнявайте с Хитлер, той е избил няколко милиона души, а не 7000.

Рядко може да се види, дори тук, по-прост и по-малоумен екземпляр от теб.

старите въпроси обаче остават: Кога Международния наказателен съд в Хага ще съди за масови убийства лидерите на САЩ, Франция, Англия и т.н, които нападнаха Либия, Ирак, Афганистан, Сирия и н. и убиха 1-2 милиона души там!

Веднага след като приключи процеса срещу Путин.

и няколко рекламни паузи

Нека първо осъдят Джордж Буш-младши за един милион цивилни жертви в Ирак, и тогава да съдят Дутерте за неговите недоказани седем хиляди екзекутирани престъпници.

Цитат: "Мрачните статистики за над 7000 убийства, свързани с наркотиците, не могат да не бъдат печални, особено в контекста на това, че са изминали едва седем месеца, откакто Родриго Дутерте стана президент." Колко ли хиляди е спасил с тези си действия! От наркотиците нищо добро не е произлезло.

"Водената от Дутерте война срещу наркотиците беше осъдена от международната общност" Страшна журналистика!!! Направо невероятни .....

"Водената от Х. война срещу тероризма беше осъдена от международната общност"

Изверг, избива добрите хора които дават на децата да се повеселят. Това не е човек. Той е враг на евроатлантическите ценности

След няколко години да не се окаже, че Дутерте е най-големия нарко барон във Филипините!!!

Вероятно си прав, само дето сегавикащите "осанна", тогава ще мрънкат - ама ние не знаехме, просто ни харесваше как убива...

А, ако не се окаже ?

Не мога да повярвам, че един психопат, садист, масов убиец, абсолютен изрод има толкова фенове в България. Неговите "Ескадрони" и "доброволци - убийци" стрелят от движещи се коли или мотори по хората по улиците, избиват семейства в домовете им и всички които някой е решил, че не харесва са обявени за наркотрафиканти. След някой ден, когато истината излезе наяве, трябва да се срамувате.

Човек трябва да се опита да мисли с мозъка си, а не да го използува като машина за ксерокопиране - за възпроизвеждане на написаното в официалните средства за информация. Това е срамно. Това, което пишеш, го повтарят до втръсване, до повръщане, срещу толкова много неудобни на световните властници местни водачи.

е хубаво човек да мисли с мозъка си, а не да реагира първично - оооо той убива лошите, вярно, без съд и присъда, безразборно, ама нали не засяга мен и е далече - значи мооого хубаво, чудесно, велико..... Хитлер го е измислил в индустриални мащаби, значи е по-велик.

Законите се пишат от силния на деня. Както и историята.

До всички които не правят разлика менду наркоман и наркодилър. Дуерте поощрява убийството на наркодилъри и помоли наркоманите да се регистрират/преброят. Така че според Дуерте от това страда финансирането на ЦРУ. За всички коментиращи във форума и съжаляващи наркодилърите им пожелавам по едно детенце наркоман в семейството, за да можете да израстнете във вашите разбирания и житейска мъдрост.

Така излиза,че Хага е на страната на наркотрафикантите.Джулието Киеза-италиански политик,екс-евродепутат,журналист, той казва:Съдът в Хага обслужва западното блато и няма никакво отношение към търсенето на справедливостта и истината.Т.н.трибунал е сборище от лицемери ,които работеха и работят за империята,те не са носители на истина и справедливост.Западът потъва в собственото си блато.Западът разруши Югославия.Уби Милошевич.Обвини го в това,което не е извършил.Да се доверявате на Хага,все едно да вярвате на тази Европа,която подкрепи нациският преврат в Киев-резюмира Киеза.

Вярно написано. Но е неудобно за северно-атлантиците.

Преди няколко години в европарламата направиха интересен тест - взеха проби за наркотици от плоскости в 46 .... тоалетни. Установиха кокаин в 41 от 46 възможни - 89%!!!! Какво има да се чудим - Дутерте им е погнал доставчиците.

Luna0102

Българските психопати са му едни от най-големите фенове. Все още не могат да решат кого харесват повече - този маймун или севернокорейското кюфте.

Да. Харесваме един от двамата повече, но не и наркоманите.

Разбира се, къде къде по-правилно е да праснеш 60 ракети по някого, понеже "си мислиш, че знаеш, че е виновен", вместо да изчакаш разследването да даде мнение. Нещо двойни стандарти. а? Така нещо да кажете относно Руанда и (според официални данни) убитите между 500 хиляди и 1.3 милиона? Там никой не помня да се е намесвал примерно. Явно е нямало далавера. Иначе Асад бил ужасно чудовище, а там има няма 10% от този номер ... Нещо много стандарти станаха по света, човек вече се чуди кой да гледа ....

Престъпления и убийствата на милиони по света от изроди като бушмена, бараката, нетяняху и т.н., разбира се, съдът в Хага скромно ги пренебрегва, а се занимава с ликвидирането на наркодилъри!

същински плевенлиев. даже фонът му е подправен от некое нпо, като америка за джихада!

какво общо има Плевнелиев с този, по-скоро Путkин - ботоксовото джудже от Кремъл е като него - първо праща в Сибир а там някой трепе, поне не го прави собственоръчно. Ама то щото е ниско джудже, затова

САЩ кога ще ги бомбят ?

борбата срещу наркотиците е както борбата с ал кайда или ИД. няма разлика. в афганистан производството на хероин се е увеличило с 500%. странно, след окупацията от армията на сащ?!? не би ли трябвало да стане точно обратното? знаете ли кой е най-големият потребител на хероин? РУСИЯ... знаете ли кой е Хачим Тачи? какъв е бил? преди да стане Премиер на Косово? отговорете си на тоя въпрос и ще знаете колко САЩ "се борят" срещу разспространението на наркотиците...

Тачи .... че то вече по официални данни наркотиците са главен бизнес в Косово ... Дори по западните медии си го пише ...

Краварите су нарочат някой за терорист и започват да го замерят с Томахоук крилати ракети. Без съд и присъда. Преди 10 дена убиха 4 невинни деца в Сирия. Ще се самосезира ли сега международния съд в Хага ?

Аааа не! Не са били деца, били са джуджета терористи на Асад и всеки от тях е носил по една ракета със зарин в раница и е дърпал установка зад него.

Дуарте за министър председател на България защо не ще е по голям от тиквата банкенска

Дуерте, Дуарте или Дутерте ?Как се казва ? Разбирам ,че мучащите стават все по неграмотни и малоумни. Но ето ви задачка. дерзайте.

възхищаващи се от филипинския касапин, едва ли представят, че всеки може да бъде посочен за наркотрафикант от комшиите си и е пътник.

а иначе - без да те посочват ти натискат главата с кредити, дългове, данъци, цени.....живот на бройлер. не, по-лошо, биомаса.

няма лошо! дутерте не харесва някого, обявява го за наркотърговец и го трепе! хитлер не харесваше евреите и демотратите, и комунистите и ...и ги трепеше! сталин не харесваше руснаците, и ги трепеше! нашите комуняги не харесваха богатите и умните, и свещениците, и кулаците и..бе враговете на народа, и ги трепеше! утре на мястото на дутерте ще е някой дето няма да харесва тия що харесват дутерте, и ще ги трепе! няма лошо, дрОгаре! закона трябва да се спазва само когато друг е на власт!

Няма лошо, хамериканците нарочват някой че е терорист и започват да го замерят с Томахоук крилати ракети. Та по между другото и невинни деца убиха, ама ... Нали е демокрация.

ми те, хамерикосите нали това правят, каквото правят и путиновците? трепят тия, що трепят ония дето трепят другите щото не ги харесват! затова ти казвам, че закона трябва да се спазва само когато не си на власт, щото тогава друг трепе тебе!

Напсува Обама, заплаши да скъса военния съюз със САЩ, изказа възхищение от Путин, опита се да оправи отношенията с Китай...ето го резултатът...

Като е прост и не знае кой е шефът на света и плюе срещу вятъра, ясно е к'во го чака, шапката му е скроена, остава да му я нахлузят.

"Съда" в Хага на стараната на наркотрафикантите!! Е няма начин дрогата в ЕС да не се разпространява като "пролетни води"!

ще го съдят за "неспиращите убийства на заподозрени престъпници и наркотрафиканти".

и там красиви и симпатични ...абе все от един дол дренки тия сросоиди никво въображение след холивудските бози които зяпат

че в Хага защитават правата на наркотрафикантите?????

Дам. Това е най-измисленият и най-политически съд.

Освен тях,защитават правата и на всякаква ,,паплач,, налазила държавите ни преди и сега...а такива като нас, дето се бъхтем по цял ден и си плащаме,не ни забелязват...

докараите го да прочисти путлеристките агенти и тролове и му даите орден стара планина.

Кога ще чуем че са осъдили Суадитска Арабия. И там няма съм и ги бият с камъни за много по-дребни провинения.

хм ако непълнолетното Ви дете в бг не дай господи бъде заребено и Вие ще искате смъртно наказание за виновните и тея де си затварят очите , но няма да получите нищо заради подкупни ченгета и магистрати тъй че истината е някъде там...

питам и отговор не искам, в Библията пише - по делата им ще ги познаете

Щатите са най-големия в света потребител. Много повече, отколкото Европа. Направете си изводите сами...

Щото не си обърна дирника като нашия тиквоч.А ние като сме подложени на геноцид????

може да се "разкае" некой убиец и да наклепа който си ще. Не знам точно колко са неракритите убийства у нас от т.нар. мутренски времена, но сигурно са поне 100. Достатъчно е само да изтече "информация" от МВР по тези убийства, пък и да не изтече в медиите има предостатъчно подбробности. Кой ще ти помни детайли за нещо станало преди 15 години.

Малоумни изроди!!!Не престъпник-НОБЕЛОВА НАГРАДА ДА БОРБА ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА ТРЯБВА ДА МУ ДАДЕТЕ!!!ако всички бяха като него нямаше да има мимилони убити от наркотиците, нямаше да има и производство!!КРЕТЕНИ!!!

Абе малоумник, ако някой набеди баща ти за нарко дилър и преди още да си отворил уста го гръмне, ще запееш друга песен ? Или греша и няма как да стане това? Я си представи, че си ми съсед и ме дразниш и реша, че си наркопласьор?

Ти вече ме дразниш и си наркопласьор Бахххх

Все пак по-демократично и в съгласие с евро-атлантическите ценности е главният наркотрафикант да е премиер - . както в Косово, или в една друга балканска държава, където главния се гласи за този пост за трети път.

В Азия нещата стоят по-другояче. В определени страни живота съвсем не е сладка приказка, нито пък се цени особено. Конкретно Филипините са голяма по население страна, на сравнително неголяма площ, с природни условия, благоприятстващи отглеждането на "весели" субстанции и тънещо в бедност и нищета население... Останалото се знае... Лудия президент не е имал особен избор при справяне с престъпността в такива условия...

Не е лошо да проверят гози адвокат кой наркокартел го е наел.

Дългите им ръце достигат навсякъде, където ИМАТ нужда от пари и демокрация!

И какъв е резултата от тези кланета ,че сега неговите хора продават спокойно дрога.Или си мислите ,че там наркотици вече няма.

А колко хора са убити от наркориците? Не съм видял и един наркобарон да е осъден в Хага.Напротив борбата е да ги легализират за да може съвсем законно да тровят децата.

тук развилнялите се путлероиди да внимават какво си пожелават,

И в България има едни куурви митничарки и данъчни инпектори, които си мислят че може да крадат, лъжат. А останалите да седят , да ги гледат и да ходят да просят. Такива продават всичко което имат- дори и държавата си.... Плевелите, скакалци и мравки трява да бъдат убивани. Иначе държавата умира.

Ако си търси нова работа, добре дошъл е в България. Нека и тук да направи "пролетно почистване".

Долу свободата и демокрацията, смърт на съда и законността! Венсеремос!

масови убииства сред собственото население са типични за комунистическите диктатури, като тази в кремъл и всякакви други диктатури.

Е, както се вижда в случая, явно са типични и за американските протекторати, какъвто са Филипините!