Българи гласуват и зад граница в 70 държави

Сънародниците ни зад граница ще могат да упражнят днес правото си на глас в 371 секционни избирателни комисии в 70 държави.

Обратно в новината

Коментари - Българи гласуват и зад граница в 70 държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За хора които не плащат данъци в България гласуването трябва да е забранено още повече за някакви си 100000гласа! Много щум за нищо!

Гласувайте! Поздрави от Мелбърн

Ибалсъм те в муцината и щраус бълхясъл! Поздрави от Анкара.

Вотът в чужбина е вреден за България и трябва да се забрани! На последните парламентарни избори от Турция пристигнаха 60 хил. гласа-всичките за ДПС. А от останалия свят където живеят над 2.5 милиона българи пристигнаха само 70 хиляди гласа, разпиляни за различните партии. Е, какво да говорим повече? Данните са красноречиви!

Скрий се бе боклук! Ако има нещо наистина вредно за България, това са чевените боклуци, разбойници и тъпаци, идиоти и тролове като тебе!

Това не са българи а носещи някакви български документи защото ако са учащи разбирам ама дето си гледат живота там а седнали да ни казват ние тук как да живее си е цинизъм от тях а и е цинизъм че се разрешава такова гласуване с парите на тези дето живеят и се трудят тук

Идиот, аз от чужбина те издържам и де факто ти плащам и заплатата, бе! И плащам много повече данъци и в България от теб, бе боклук! И ако не вдяваш и това да те светна - не говоря само за себе си, а за много, много българи, работещи зад граница и непрекъснато внасящи огромни суми (за държавицата ни, които са й жизнено необходими свежи пари). Така че скрий се обратно в дупката си, откъдето си се пръкнал - червен плъх или говедо! Ама не са няколкото милиарда, които всяка година ние, българите от чужбина внасяме в България, такива червени боклуци и тролове като тебе ще умрат от глад бе, кретен! При цялото ми уважение към всички българи, които и където и да живеят, и особено в България при тези тежки условия благодарение на червената ДС пасмина!

Явно за някои гласуването в чужбина е много важно - защото разчитат на интуитивния, но неинформиран избор на сънародниците ни, а тук никой не би ги подкрепил. Стига сте ни занимавали с тази тема-следете какво се случва в България и Турция. Гласовете в останалата част от света са ясни -вижте резултатите от предходните избори.

В Базел на гарата сбб има секция.

pılna izlagaciya nishto drugo

Не е важно кой ще спечели, всички са една пасмина. Важното е обаче турците и гроб да имат най-малко сила в парламента.

Пичове, давайте да го издухаме тоя Бай *уй, че вече хептен ни окраде.

Ако вместо Борисов дойде КУРнелия, все същият ХУЙ! Не по врат, а по шия!

26 тона злато, натрупано по време на Царство България, е откраднато тайно от Съветския съюз в края на 50-те години на ХХ век. Това шокиращо разкритие лъсва от разсекретени документи на Държавния архив и на Българската народна банка (БНБ), става ясно от разследване. 14 години след 9 септември 1944 г., когато Червената армия се настанява в България, т.е. през 1959 година, вече в разгара на Студената война 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка.

Тема на коментари са изборите. Ако не можеш да пишеш по нея, мини на друга или пиши утре, за да си изкараш надницата.

Егати колко примитивно племе са турчора. Само да им дадеш знак и - под строй да гласуват за некого. Явно изобщо не се замислят и не се чустват унизени, че ги използват ПАК същите от възродит процес, от потурчването и т.н. Не мога да ги уважавам въпреки, че ми се иска!

През пу...та ми е за изборите.

Хора, гласувайте с гъза си, та да сте в синхрон, как работите и живеете в България!

А ти тъпанар къде си? Ако си навън, сигурно миеш чужди задници, не се изказвай като си маломозъчен!

БТВ от ранни зори надъхват "Патриотите" измислени. В Турция напрежение, страхотии пред секциите.....щял ден ще надуват главите на серсемугерите с Турция и турците. За Руската намеса - дума не обелват.

Единствено вярно е, че БТВ са изначало манипулатори. За останалото пиши след като си изпиеш хапчетата.

УСПЕХ БЪЛГАРИЯ !!!!!

Всички знаем какво значи 69. Хайде сега да познаем какво се крие зад 10? Ами зад 11? Любопитни знаци ни дава съдбата.