Бойко Борисов: БСП се готви да купи изборите

Със смяната на областните управители, на главния секретар, БСП се готви да купи изборите, заяви в Сливен председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: БСП се готви да купи изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ред им е и им се полага, няма само такива тъпанари като теб да ги купуват я!!!

Адски те е страх тъпанар, та плещиш каквото ти падне.

Бойко е абсолютно прав. След като и Слави Бинев отиде в ДПС и Евгений Михайлов в ДОСТ, политическата шизофрения е пълна За тези, които не са разбрали, Русия изсипва тонове пари. Цел - политическа неразбория, БСП на власт. По-далечна цел, отново абсолютна зависимост от Москва и поне на първо време фасадна демокрация и все още членство в ЕС, но само проформа. Всъщност членството ни в ЕС и НАТО ще бъде използвано за ерозия на тези два съюза.

ха ха ха. Толупа усети как ще гризне дръвцето и взе да си търси оправдания от рано. Тюфлек, БСП няма да спечели, защото ще си купи изборите, няма и да е защото хората ги харесват толкова много. Просто хората мразят теб и цялата ти ГЕРБераска клика и ще гласуват против теб. Както стана на празидентските. Затова ще загубиш, палячо.

Говори,говори Бойко!Последни издихания,последен отчайващ вой,плачи,но трети път народа едва ли ще ти даде шанс!

Този клоун приписва свойте магарии на други,Точно ГЕРБ са майстории на купуване на избори.Видя се и на президентския вот.Столипиново и др. цигански гета подкрепиха масово Цецка Крадеца вика -"дръжте крадеца"

Споко! ГЕРБ вече ги е купил!

От кого го пазят тоя???

От всенародната любов....неговата мам....!

Не знам кой разчита на Столипиново и какъв е начина там да гласуват за някой! А?

Разчита се и на Ердоганова Турция!!!

Тикво , ти не си ли осигури пак всички гласове от Турция или тоз път някой е дал повече от теб.Не се предавай , не унивай. С откраднатото само от 2 санирани блока може да си купиш баят турски гласове

ЖАЛЪК

на мен никой не ми е купил гласа, но няма да гласувам за герб. Къде мога да си получа парите, все пак?

Този вместо да е в затвора, по телевизора дава акъл на окаяното народонаселение,задължена принудително задължително да гласува за подобни като него.

От тоя болен... мозък са по-болни само тези, които ще гласуват за него.

Престъпни политици и партий се обвиняват взаимно в престъплениязащото: 1. Формираха престъпна държава, в която партийте и членовете им са навързани като свински черва. 2. Продължават грабежа на България с кражби, комисионни и други лични и партийни субсидии. 3. Всички партийни служители и водачи без изключение са на неограничени държавни финансови, материални и юридически помощи. 3. Никой от тях не страда, че сме под американски ботуш и че водят и определят България като плацдарм за война с Русия - до постоянни военни конфликти в Черно море и въздушното пространство околу нас както Гоналд Кук, сега с американския миноносец Портър, разузнавачите РС132, което е чиста ппровокация на УСА срещу Русия и България.

помним Костиброд...

няма само герберите да купуват избори-помня протоколите за общинските избори 2015 в София с много задрасквания обаче ги признаха. кой дърпаше боко за шлифера да подава оставка, сега да плаче пак за яслата ама няма да го огрее.

че дори Бсп и Герб да си купят изборите , 50-те % българи дето не гласуват пак няма за кого да гласуват - няма я тяхната партия,защо да избират изобшо ? Ако в магазина няма твоя номер обувки купуваш ли си друг номер ?

нали ни задължи да си купуваме цървули,защото ще ни отпишат от тефтера на магазинера.Добре,че съда отмени наказателната част от изборните напъни на джуджето-грандоман.Изхвърлето го тоя ненормалитет от изборите

Късопаметноста основна ценост на Бойко Борисов.Бойко много си прост с това елементарно активно мероприятие.Цвъки Тъщин Многоапартаментов ти е докладвал как се правят избори по Бай Ганьовски ,нали? За това не се прави на алтав,късопаметен и света вода ненапита.БСП няма средства да плаща на щатните и активистите си,наема за помещенията и тока си ,та камо ли да купува избори.За тази дейност купуване,фалшификации и плащане на протестори и протестни форуми сте известни с практиките си и на 18 годишните.Сам ти Бойко си призна в спор с М.Димитров преди 2 години по ТВ ,че ти си организирал протестите и плащаниятя за падането на Ореха от власт.Ако този път гласуват за Герб над 10-15% това означава ,че в България няма народ ,а мърша и тогава ще излезнеш прав за ,,некачественият човешки материал ..."населяващ България, тази земя като длан.

нещастник!Манипулатор и лъжец!Понеже няма какво да кажете,за всичко ви е виновен ГЕРБ и Бойко Борисов.И престани да пееш арията на клеветата,защото не правите впечатление на никого.Знаем кои сте и какви сте?

Това е езика на Щатният гербист.Злоба безмозъчна,примитивно мислене и накрая като не е в час приключва с,,...Оди се пери..." Бойко се заобикаля с елементари и с нисък мозъчен капацитет хора ,за да изпъква и да го тъщеславят.Даже когато греши, Бойко е прав нали г-н Оди се пери .

Ако нЕ лъже и краде ще се разпадне. Интересно какво са замислили сега червените мафиотите Ама през 1997 ги изтървахме, сега няма да им се размине ...

Пелените и политиците трябва да се сменят често ... поради една и съща причина.

комунетата в тази страна имат място само в кюшето на парламента. Те са изчезващ вид.

а извън Парламента.

с бсп напред:) само бсп ще ни оправи..

от БСП - а вие само с епитети и отговаряте. Добре де - метрото, магистралите, завода за боклук, зала Армеец - нищо не е. А БСП какво направи ДОБРО - това инфлация, затриване на бяанки, на КТБ и още колко го знаем.

децата ми са в САЩ. Но кажете ми какво добро направиха от БСП при тяхното управление? За себе си - направиха. БСП ,че няма да има повече гласове от ГЕРБ е ясно, но после - на тумби, на ту.мби ще се изселят и последните можещи през Терминал 2.

Тиквата потвърждава за пореден път поговорката: " крадецът вика - дръжте крадеца"! Не така Рапон! Вече вме ти сърбали попатрата девет години, а да не говорим за времето, през което беше кмет и главен секретар! Все едни и същи измишльотини бълваше, било като регистратор на поредното убито твое аверче, на което прибираше "бизнеса", било като намиращ кусури "специалист", събиращ санкции от изпълнителите. Леке си беше и тогав, леке си и сега!

КАК, КАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП И ПОСЛЕ ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕ Е С И НАТО, СЛЕД КАТО ПО БНP БОРИСОВ ОТ ГЕРБ ПРИЗНА, ЧЕ БСП БИЛИ ПО ЕВРО НАТОВЦИ И ОТ ГЕРБ, ДОРИ ГИ ПОКАНИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА ЕДНА МАСА! ГРЕШНО МИСЛИТЕ МИЛИ И ИМА МНОГО ИЗБОРИ ДА СТРАДАМЕ, ВИЕ САМО ТЕЗИ 2 ПАРТИИ ЛИ ВИЖДАТЕ МСИЛЯ, ЧЕ ИМАШЕ И ДРУГИ?

За да стане това, някой тярбва да продава, инак нема сделка :) Кой е продавача? Ако той не продава, кой ще купува? И да следва сеч, яка сеч на гнилите същества!

За всички симпатизанти и членове на БСП са закупени пазарски чанти за купуване на изборите.Бившият комунист Бойко проявява голямо старание ,за да се докаже като неадекватен пожарникар докопал се до власта.Костинбродската афера на Борисов не може да се прехвърли на други партии.Тя си е патент на умниците Боко и Цвъки.Бойко от ден на ден губи подкрепа с простотиите,които ръси.

не е забравил костен брод. Подготвени бюлетини за 10% смяна на вота в полза на герб.Така че Борисов да не се прави на ни лук ял ни мирисал.Колкото повече рови толкова повече мирише!

ми наддавай бе баце имаш пара цакай

Комунистите се връщат на власт - това е ясно. Изборите са нагласени като в Крим - БКП ще спечели с 80%+. България ще излезе от ЕС. Идват тежки времена, имиграцията наистина е единственото спасение...

Лъжец. България никога няма да напусне ЕС, защото това е България. Бившите соц.страни никога няма да допуснат това да се случи, както емигрантите възраждат Америка!!!!! Глупак си ти 71!!!!!

Не може да надминеш БСП по русофилия и патриотите по ксенофобия когато говориш като тях единствено легитимираш техните тези и се превръщаш в тяхно рекламно лице. Това е един от уроците които Бойко Борисов изглежда не може да научи и продължава да плаща за него със спада в подкрепата за партията му. Ако стратегията на Борисов е да се позиционира като по-голям русофил от БСП това просто няма как да се случи. Подобни коментари единствено отблъскват тези, които искат да гласуват за ястреби и убеждават останалите, че навярно не трябват да гласуват за ястреб за какъвто мнозина биха определили самия Борисов.

Ами само ти ли ще купуваш изборите?Дай право и на другите политически сили да го правят!

бб е мръсен лъжец

Не бе , ПРОСТО ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ!

по логиката на ББ /ако изобщо има такава/не трябва да се сменя никой за да може отново ГЕРБ да си спечели изборите/разбирай купи/

Крадеца вика "Дръжте крадеца!"!

Да ви кажа под секрет,че и БСП и ГРОБ купуват изори! Боко знае,че ще загуби изборите! Затова излиза с лафа за купуване,та утре да каже,че изборите са купени,И ПАК ДА ПУСНЕ ПЛАТЕНИТЕ УМНИ И КРАСИВИ ПЕДАЛИ,КАТО ГЕНОВЦИ И СИЕ???

Не разбрах ти за кои си - за Прасчо или за Курнелия?

Ако имаше малко мозък,нямаше да питаш?

Тези от тази фондация "Хайнц Зайдел" плащат костюмите на мутрата Борисов. За това раболепничи толкова с тях.

ДИР-а умишлено ли бави новината, че на Нинова е предложено да оглави "Социнтерна" "Очаква се лидерът на БСП Корнелия Нинова утре да заеме мястото на Антониу Гутериш в Социалистическия интернационал, съобщи bTV без да назовава своя източник."

Предателят Камен Петков пред камерите на бТВ и пред Антон Хекимян се обърка като пате в кълчища. Петков или не е българин, или е забравил, че е имало петвековно турско робство. И че по българските земи са върлували кръвожадните башибозушки орди и столетия наред са унижавали, убивали, изнасилвали българските деца, жени, старци. Позор и анатема за предателите на българщината.

Наркотрафиканта се тресе от злоба, че този път няма да има пълен контрол над манипулацията на изборите да са в негова полза.

Всеки уважаваш себе си психоаналитик би анализирал това изказване във връзка с подсъзнанието на автора му и изживяните проблеми в детството.За да имаш мисленето ,че някой друг "ще купи изборите" означава колко често в миналото си го правил сам или си бил със съзнанието за неминуемото наличие на такъв процес.Това е обидно за самия български народ, тъй като включва допускането, че хората толкова лесно продават гласа си за някакви си жълти стотинки, че само изчакват оферти за покупки на гласове.Досега никой не ми е предлагал нещо ,за да гласувам за него или представлявана от него партия.Но ако такъв индивид се появи, ще се погрижа за подслона му през първите 72 часа, а за след това ще се погрижи съдът.

Крадеца вика дръжте кредеца. На всеки разполагащ с поне малко повече информация е ясно, че БСП няма ресурс да купи изборите, доколкото ГЕРБ е натрупал достатъчно такъв, че на един, не два , а три поредни избори да купи.

купят. Ние сме пред парламента и ги чакаме с доматите и яйцата. Забравиха бързо как се изнизваха на прибежки в тъмното като крадци, каквито всъщност са.

Кое не е така. Не се ли криха в белия микробус легнали на пода на микробуса , криеки се от народната любов.

С изказването си Бойко, признава, че се е канил да купи с помощта на МВР и областните управители изборите. Иначе нищо ново под слънцето. Бай Х. плаче за Бай Х.

БАТЕ НИЕ САМО НА ТЕБ ШЪ ПРОДАВАМЕ.ТВОЙТЕ ХОРА ПЛАЩАТ ПО 100 ЛЕВА.

не се обърквай.

БАТЕ ПЛАШТА ПОВЕЧЕ.

боце мрази конкуренцията! ще вдигнат цените, ще трябва да развали депозита предсрочно и да загуби лихва...

АКО Е ПРАВ,ДАЛИ НЕ ПОДМЯНАТА ИМ ЩЕШЕ ДА МУ ГАРАНТИРА "УСПЕХ"НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ???

с рубли нема да стане