Нинова: Ястребът Борисов опитва да стане врабче

Ястребът Борисов се опитва от вчера да се превърне във врабче, но нещо не му се получава. БСП е против превръщането на Черно море в плацдарм.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Ястребът Борисов опитва да стане врабче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обича,да се прави на...пастърма!...

Бъркаш Нинова .Бойко е лъв с овча опашка.

ДИР, няма ли начин да не показвате тази физиономия ? Пишете си каквото е казала госпожата, само, моля ви много, щадете ни и не й показвайте физиономията.

АЛО , БУЗУСТАТА НЕ ТИ ПРИЛЯГА ТАКА ДА ГОВОРИШ.....

Пак добре ,че е врабче ,а не лешояд ката тебе.

А, бе, помните ли коя беше онази италианска проститутка,която изкара 2 депутатски мъндата в Италия?

JMM®

"По какво си приличат БСП и телефонните измамници? - По това, че само пенсионери им се връзват!"

ИЛИ ПО ТОВА, ЧЕ СА ПО НАТОВЦИ И ЕВРОАТЛАНТИЦИ ОТ, РАДАН, БОЙКО И ДЕСНИТЕ ПАРТИИ!

Моме, красная - кухая! Тез торбички под очичките в компанията на Мишо Михов ли ги "наливаш"?

Иска,да стане жар-птица,ама...ниц!...

Защо ли е толкова изявена злобата и напоризмът на тази жена? Защо ли отблъскващо нелицеприятна? Властта опиянчва, властта е нещо като хронично заболяване... А другарката с9 обещанията за пенсии и заплати? Беше до тук!

А ти какво си, кукумявка ли? Или сова, дето не е това, което е? Присмяла се хърбеловица на щърбел.

Курнелия се опитва да стане ...

...какво бе? Надървена ли ?

Не е лошо да знаете вие от БСП , че това печелене на президентските избори НЕ ВИ ПРАВИ фаворити!

По глупаво нещо не можа да измисли!

А вие другарко нещо повече от малки сиви мишки няма да станете никога...

Таа па намаана селяндурка,що не оди да копа фасуло,ами да краднье си точи лигите червени?

Стига комунизъм подпухнала бабичке, трябва да забравим че съществувате,налага се....sorry

кокошка,сврака,патка три в едно невероятно добра комбинаця!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТИ СИ "КРАСИВ ЧЕРЕН ЛЕБЕД"!!!!

ТИ СИ "КРАСИВ ЧЕРЕН ЛЕБЕД"!!!! БКП; БСП ТРЯБВЯ ДЯ АСТЯНЕ В ИСТОРИЯТА!!

ТИ СИ "КРАСИВ ЧЕРЕН ЛЕБЕД"!!!! БКП; БСП ТРЯБВА ДА АСТАНЕ В ИСТОРИЯТА!!

Истинския комунист спира,замразява,проверява и т.н и т.н , аз от тях избягах вече 30години и сърцето ме боли като гледам как продължават да ги избират и да им дават възможност да спират развитието ни. Трябва един път за винаги да бъдат прокудени, забравете за БКП ет БСП аман от комунисти, аман гади ми се само като си помисля.

КурНелия+Боко Мутрата=БКП СЕКС И НЕКА, БОЙКО ДА ЦЕЛУНЕ БУЛКАТА КУР НЕЛИЯ, А РАДЕВ Е ТЕХНИЯ ДЕВЕР... ЧЕ ДОРИ БОКО ПОКАНИ БСП ДА СЕДНАТ НА ЕДНА ОБЩА МАСА , ПО Б Н Р СЛУШАХ....БИЛИ ПО НАТОВЦИ И ОТ ГЕРБ...

време е за хапчетата ти, не ги забравяй...

Ако не беше безкрайно тъжно за българския народ, щеше да бъде много комично.

Чакали са ме да падна, за да стане това решение и това да се коментира, допълни лидерът на ГЕРБ".....че ти сам си поиска да паднеш бе, каун банкянски.

Това заглавие е все едно "Гъската Нинова се опитва да стане лебет"!

Лебед, лебед! Проверява се с "лебеДи. Учи се във втори клас!

Ама,тя иска,да стане лебеТ,май?!...

.....преди дни Борисов намекна за някоя ,че е рошова гарга....

Таз уфсъ ако стане премиер може да уреди Българите единствено с изходни визи и руски коли след 20 години чакане ...

На истина ли се мисли за важна особа ? Няма данни за лидер, Звучи като селска клюкарка.

госпожо, ако продължавате с този заядлив тон ще загубите умната част от народа- глупаците и тарикатите винаги ще крещят ура за победителите (независимо кои ще бъдат). Според мен УСПЕШНИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ТЕЗИ КОИТО СЕ ОПИРАТ НА УМНИТЕ, РАБОТЛИВИТЕ , ОБЕКТИВНИТЕ - изтъквайте положителните факти и ще Ви последват. С омраза и злоба нищо добро не чакайте - ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ РАЖДА САМО С ОБИЧ -семейство , деца , работа - само с обич са успешни . Злобата ражда войни.

От 12 правителства след 1989 г. само 3 са с цял мандат на Костов, Царя и Станишев. От 12 правителства БСП е участвала в 6 с недовършен, и само в 1 с пълен мандат общо 9г.и 10 месеца.

Партизан за бой се стяга мята агънце на рамо във торбата пита слага и ракийка най-отбрана па поема към Балкана! Там, готов за схватки люти, ще се събере с айдути. Там на сборната поляна бой със думи ще подхванат! Ще развеят червени знамената и ще пуцат в небесата. Ще се хвърлят в Интернета, като в община превзета и ще палят и ще бесят щото носят те прогреса! Прословутия Плювалник ще е техен дъжд-къпалник и от гордост упоени и от скука отегчени ще нахлуят с гръм и трясък в поетичния проблясък! В жаждата за нов девети ще се мръщят на куплети а романи и есета ще претрепват, като псета И викът си Кой съм аз ще развяват със захлас

Не е бил ястреб, не е станал и врабче. Нагъл хитрец и нагаждач е. Пълен с евтини номера от селски вечеринки. Никой не му обръща внимание, а Нинова му се връзва. Борисов и ГЕРБ са опасни не с изказванията си, а с подлите номера , които ще направят до изборите и след това.

Божкееее, тая дърта Урва с главно "К" се прави на светена вода ненапита. Ай улево

Ох, тия двамата толкова се искат......вече и от народа не се крият.

Към 20:24 - Те може да са били членове на БКП, но не са такава БЕЛЯ за България, както Корнелия БЕЛЯТА.

Корнелката явно с Русия се натиска, а скришом рожбата в США пратила да учи.

СОРОС урежда комунистическите паразитчета да следват в САЩ и стипендии им дават за''награда''

Чакали са те да паднеш - та ти сам си полегна !

е подпухнала . Май е от отбора на Мишо Миков .Устата й е като на шаран.

и гуша като на пеликан

Гарване, и ти птицо проклета,на чий гроб тъй милно ,тъй жално грачиш......?! НАРОДЕ????

защо мълчат всички на въпросите по-долу, защо мълчат жерналистите, - това всичко е факти - верно е - това е биографията ѝ. Колко трябва да си нагъл да се правиш, че тези ФАКТИ не съществуват. А електорътът ѝ явно е много прост да не ги забелязва или игнорира.

Дори сутринта по БТВ посочиха политичестите номади, но не знам защо пропуснаха да кажат за Нинова. Тези журналисти са здраво изплашени. Слугинажи, не разбрахте ли, че светът е променен и че се знае всичко. Милата Корнелия, бистра като сълза. Но все пак да добавя, че "Прекален светец и Богу не е драг." А фасетната усмивка Корнелчето Нинова е един Светец и нищо повече.Ама НИЩО!!!

Нинова, стига с тоя Борисов! Кажи, какво ще направиш за хората, като станеш премиерка!

Опазил ни Бог от такъв премиер

В момента,ДРУГАРИТЕ Нинова и Борисов са толкова НУЖНИ на България,колкото МРАКА и СУШАТА за всяко живо същество!? НАРОДЕ????

Коя е К.Нинова ? (+).......... След като през 1997 година, цялата се е боядисала в тъмно синьо и грабва тлъстия кокал, през 2005 година, без някой да забележи, тя умело се пребоядисва в тъмно червено и пак грабва тлъст кокал. Това доказва по безспорен начин неимоверните качествата, които притежава !!!!. Корнелия Нинова е най невероятният политически хамелеон, който сменяйки си цветовете, свобдно и незабелязано, може да преминава от една политическа партия в друга и все да има голяма власт и облаги. А сега най-голямото чудо , или може би най невероятната мистерия и тайнственост !!!!............. През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП, тъмно синята Корнелия Нинова е назначена в кабинета на тройната коалиция за зам министър на икономиката и енергетиката в мегаминистерството с министър Румен Овчаров, зам. Председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите Софийската. Вероятно, потайностите и качествата си на хамелеон, Корнелия Нинова сама никога няма да разкрие. Но е сигурно, че има хора, които ги знаят и които изгарят от изкушението, да ги покажат на бял свят. .......

А през 2009 е уволнена от Станишев (заедно с Пеевски) заради злоупотребите в енергетиката и Топлофикация - София. Шефа и - Овчаров е "помолен" да излезе в отпуска, докато попремине скандала.

Коя е К.Нинова ? преди 15 часа 35 31 Корнелия Нинова Жената-хамелеон..!!!!!!!! СДС ЯХНА БСП !!!!!!!_ В далечната 1997 година, след много битки, поражения и разочарования, СДС печели изборите, парламентът е със синьо болшинство, президентът също е син. Въобще златно време за СДС многострадалната синя партия, която за пръв път държи цялата власт в ръцете си. - Иван Костов Командирът е на върха на славата си, неговото мнение не търпи възражение, а думата му е закон. Но се случи нещо невероятно случи се чудо, забулено в особена мистерия и тайнственост.. За изпълнителен директор на Техноимпекс е назначена неизвестната, твърде млада на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова. Чудото продължава: Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на Техноимпорт-експорт друго външнотърговско дружество гигант. Корнелия Нинова е юрист и има 2 години трудов стаж. През 1995 г. за някалко месеца е стажан-тсъдия в Софийски градски съд . През 1996 г. за кратко е юрист-консулт в Столична община. През 19961997 г. също за кратко, за по малко от година работи като следовател в Столичното следствие, а от март до август 1997 г. е юрист-консулт в БТК. През есента на 1997 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как на крилете на изборната победа на СДС, г жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД една от ключовите тайни организации създадени от ДС и ръководени от ПГУДС търгуващо с оръжие . Но там, престоят й също е много кратък, защото започвамистериозният възход на синята Корнелия Нинова.

На другарката Нинова и мирише пу*ката... имаше един такув виц :) А тя на всияко отгоре си и мяза на проста селянка с чугунена глава!

Борисов е една крадлива сврака, Кунева е кукувица, а ти Курнелия си една лястовичка, долетяла на българския пролетен небосклон..

Сврако, сврако няма да се възпиташ. Като зяеш така, хич няма да ни очароваш.

тези от герб съсипаха бг пак искат кокала ма- ка им

Ох аман от глупаци като теб. 89 г като нямаше Герб, кой ошушка държавата бе...,че и продължи след това...

Нинова надмина Манолова по злоба и лъжи.Манолова миряса,може би защото разбра,че БСП хич ни ги е грижа за нея.Използваха я за свои нужди и я захвърлиха.Така ще стане и с Нинова-старите вълци в БСП няма да й простят своеволията и ще й намерят цаката.Но нека сега се порадва на лидерството си и да продължава с наглото си поведение да отвращава хората.

БСП пазят Манолова за лице, което да използват, когато сегашните лица се самокомпроментират.

Прашинке, ами Нинова на какво равнище е? Каквото повикало, такова се обадило. Тази тъпа кукумявка нищо няма да разбере от висок стил на общуване - на злобата се отговаря със злоба - тя си го търси. Тя не може да комуникира като човек, да си кажат прокуските и идеите, да се обединят и да водят държавата напред, Парите са я подлудили и за това се заяжда за всичко. И тая жена има претенции да е Министър-председател. Та тя ми всява ужас и не само на мене. Такова поведение не предвещава нищо добро.

Да,така е!Тая помиярка ни води към блатото,долна селяндурка,нищо не става вече от нея! Толкова ли е закъсала за пари,та се напъва да разтури цяла държава за кефа на лилипуткин?

493, вероятно тая кукумявка от алчност е закъсала с пари ако ги е вложила в нещо и трябва това нещо да го издрържа. Но по-вероятно е и тя като Станишев, който се покри в Европа, да се бори със зъби и нокти, за да ограби още народни пари и да се покрие при сина си в Америка. А ако се качи на самолета и се приземи в САЩ без пари, ще трябва да мете улиците, за да има какво да яде. Еврото рядко пада под долара. Блажени са вярващите, които гласуват за нея.

Много афродизиаци е пила другарката,гълта гълта и вряка,вряка ,туй парите развалят човека,ама тя работи упорито щъ си ги изкара!Кви добавки употребяваш другарко,сибирски елексири наверно,а?