Симеонов: Писахме първата двойка на Радев

Първата двойка на Румен Радев му я писахме ние, каза по БНТ съпредседателят на Патриотичния фронт и лидер на ПП НФСБ Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Писахме първата двойка на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понякога Симеонов ми звучи като говорител на Цветан Цветанов.

Щях да гласувам за вашата сбирщина на задаващите се избори но се показахте като поредните политически онанисти. Засрамете се! ДПС за пореден път се държаха по-достойно от вас, какви патриоти сте вие бе!...

жалък е тоя, мнооого жалък

Ако само знаеш ,колко си гнусен ,злобата ти към Русия ти е изкривила циганската физиономия

Абе Симеонов, абе жмуньо мамин! Как можа да се изцепиш с тия глупости, бе ахмако? Загуби стотици хиляди гласове на предстоящите избори!

Електромеханик на траулер ще поставя оценка на един от най-добрите пилоти. Смешник.

Ние пък ви писахме последната двойка Валери, не си мислете, че с ония примитив Каракача ще ни заблуждавате още дълго време. Ходете си заедно с Реформаторската глутница докато можете да си отидете с мир.

Валерка, много си елементарен, че да коментираш жената на новоизбрания президент или да прояваваш пълно неуважение по време на речта му с каруцарските си възгласи и подвиквания. Ти си един пълен с въздух балон, който скоро ще се спука от надувки.

Този палячо сам си казва на на 23-тата минута, че не ги разбира тези работи защото е прост човек от село...

Дано това е наистина последната седмица на всички 240 бездарници, някои от които се закотвиха с десетилетия в парламента. Този националист (демек комунист от ДС) няма да липсва на никой с гейската си физиономийка.

ще му липсва

Какъв политик си ти бе чучоло нещастно, само за затвора си

то и ти вече мязаш на нещо, изпълзяло от нискобюджетен филм на ужасите, ама на кой му пука, важното е сам да се харесваш, дет се вика

Кой си ти, че ще пишеш двойки бе? Защо не се огледаш и да видиш колко си зле, хората не те харесват, и ти вероятно не се харесваш. Просто си простия симеон некой си! Тъжен нещастник!

в панделата - те тамколкото щете се матаете

се опитвате да му пробутате някоя от вашите.

А като му подвиквахте, докато четеше, не бяхте унизени, нали? Ти лично, като обясняваше на българите в чужбина, че нямата право на избирателни секции, не беше унизен. Хайде да спрете да драматизирате, защото в петък парламента се разпуска. И седмица не ви остана вече, некадърници.

И аз се чувствам унизен, Симеонов. Прекалено много ви даде...

гнусно лигаво същество!

Уважаеми дами и господа, Предлагам да преустановим коментарите за изказването на този педерастичен червей! Не си заслужава!!! Пожелавам Ви активност за БГ, а не за личности!!!

ТОЗИ НЕЩАСТНИК ВИ ДЪРПА НАЗАД ,ВЪРВЕТЕ НА ИЗБОРИ ,БЕЗ НЕГО ,МНОГО Е ГНУСЕН

Утайките са само надолу.И миришат лошо

ТОЯ Е МНОГО НЕЧИСТОПЛЪТЕН ЧОВЕК....ОСОБЕНО КРИВАТА МУ УСТА КОГА СЕ ХИЛИ, ПОКАЗВА ЗЛОБА И ДВУЛИЧИЕ.ДАНО ГОСПОД ГО НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО.

ГОСПОДИН КАРАКАЧАНОВ, КОГА ЩЕ НАУЧИТЕ, ТАЗИ ПИЯНА ФЪШКИЯ, КОЙТО Е С ВАС В КОАЛИЦИЯ, ЧЕ ВЪВ ВСЯКО СЛОВО, НА КОЙТО И ДА Е, СЕ ЗАПОЧВА С ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАЙ ВИСШЕСТОЯЩИЯ И СЕ СВЪРШВА С НАЙ-НИЗШЕСТОЮЩИЯ! НЕ СМЯТАТЕ ЛИ Г-Н КАРАКАЧАНОВ, ЧЕ ТОЗИ ПИЯНИЦА ВИ ВРЕДИ НА ИМИДЖА И ЧЕ МЕСТОТО ВИ НЕ Е В КОАЛИЦИЯ С НЕГО! ТОЗИ КОРУМПИРАН ЦИГАНИН-ПИЯНИЦА Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!

простако та да пишеш двойка на човек дето е хиляди пъти над тебе.Ти си едно долно същество случайно влязло в парламента, но вече само ще го глредаш от телевизора. Пукни се от яд и посинеи още повече простако

ако не изпъкне с тъпотията си,как ще получи такова внимание,както сега

Този Валери нещо не е в час, а що се отнася до 10- те дни?:) Ами точно толкова му остават, а вече са и по-малко:))))))

Този пък за кой се мисли? И той ще си ходи.... те затова подскочиха срещу референдума, защото разбраха, че народа не е тъп. Ако бяха оставили и точката за мамаляне на 120дупетата... сигурно активността щеше да е поне с 50%отгоре, защото на всеки му писна от тази крадлива уродлива сган наречена- парламент!

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ БЯХ НА МЯСТОТО НА ГЕН. РАДЕВ! КАКВО ЩЯХТЕ ДА ЧУЕТЕ, ОБИДЕНИТЕ, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА! Остава ви още една седмица! Това е обидната фраза на президента ген. Румен Радев, която накара присъдружните на ГЕРБ Групировката да се обидят, въх, мари, майко И от личен опит ви го казвам, ако вземат да заведат граждански дела с искове към ген. Радев, ще спечелят, защото в съда е пълно с грантови съдии, за които всичко е обида и клевета, стига да опраскват неправилните Тия, нахални, нагли, слуги на народа, ореваха орталъка колко били обидени, а един Кабелар, с типичния си просташки профанлък, даже възкликна: Оставало ни една седмица? И кой го казва? Един паднал от небето. Ако имаше в тази държава прокуратура на място и служби, които не са под шлифера на Оня от Банкя, всички вие, обидените, вече щяхте да сте по килиите и да се тропате един друг, понеже сте храбри като мишоци. Ако имаше и народ, досега всичките вие, обидените, щяхте да сте се покрили вече в чужбина, защото камънье и дърве щеше да лети към наглите ви физиомутри. Добре, че не бях на мястото на ген. Радев. Бедна ви е фантазията какво щяхте да чуете в прав текст, ало, обидените! А след речта ми, другият изумен Гоце нямаше да рече идиотското скрупольозна реч, както го направи за ген. Радев, а направо по винкелски щеше да отсече: Е сега си е майката! Защото си заслужава да изречеш грозната, мръсна истина в очите на намкьорите, и да го направиш в техния нагъл стил грозно, режещо и така че да онемеят. Преди да ги измете Съдбата. Пък после, който иска да се обижда. Съдиите никога не са били, не са и нямат да бъдат Господ. А когато си нарекъл едно мекере мекере! трябва да си горд, че български съд те е осъдил. И да си сложиш присъдата в рамка. Която да ти напомня, че не си плъх. И никога няма да бъдеш.

Цветът на нацията вече е достигнал критичната точка и е готов да повтори съдбата на предишния ( до 44г.) цвят. Има ли някой, който да е против?

съм,че най-тъпите показаха простотията си,както магаре реве пред много публика.Осраха се и си го размазаха по кирливите мутри

Може ли някой друг та ти напише двойка с кожена писалка на здника, а?

Каракачанов! Плюй си на петите и бягай от този човек!

Този човек в току-що даденото интервю в "Офанзива" по канал 3 самоуби патриотите!

Освен всички злобни коментари, които си позволи да изрече срещу новоизбрания президент, си позволи да коментира и съпругата на Радев, че била дълга и не била негов тип! Това ли е нивото на депутатите от ПФ, това ли е нивото на интелигенцията /според думите му/, която се помещава в НС и която работи с такова напрежение, че някои от народните представители дори получавали инсулти /пак по неговите думи в интервюто/. Според мен такова поведение е диагноза!

Даже изкара, че в парламента са се събрали елита на нацията. Със игурност не е адекватен.

Това джудже-грандоманче изобщо не е мой тип,а само тип

Абе Валери, като си патриот и мислиш за нас простосмъртните , подай си оставката на депутат. Така ще ни помогнеш много повече. Казваш че Радев не е влязъл във длъжност , а ти е обещал една седмица да те търпи. Когато се пише двойка , необходимото условие е ученика да влезе във час. А ти...? Май те сърби задника и си мислиш за "колче". .. На изборите ще го имаш от мен. Чудя се Б. Борисов , как те е изтърпял. Не съм гласувал за Радев , но уважавам избирането му.

Абе пигмей долен и аз гласувах за теб,от злоба и от простотия не си пораснал.Иди си на село и си гледай кабеларката,кога стана и ти политик не случаен.Първо се научи да говориш,а не да мякаш,и да фъфлеш,че нищо не ти се разбира.

В момента дава интервю по канал 3 Не знаех, че е толкова прост човек. Или пък е пийнал?

Толкова злоба има в този човек, че ако плюе в морето ще отрови рибата!!! Итервюто му по канал 3 е пагубно за него, че и за останалите 2 т.н. патриотични формации! Голяма излагация ....

Обикновенно така се държат мижитурките. Почувствал се бил обиден, че Радев му казал, че му остават 10дни. През цялото време плюеше. Радев бил шофьор на самолет. Всички пилоти първо се оглежсали за ръчката за катапулта. Жената за Радев била дълга и нямала право да вилиза в парламента... И все от този род. Този човек не мисли ли, че с такива изказвания работи против себе си, или така са му казали.

След седмица, ще пишеш двойки само на жена си. Или тя вече те е изкарала "калпазанин" с някой "отличник".

Саде и то да се обади, да не би да да не запази някоя глупост за себе си.

Президента Радев в резултат на махленското ви държание много правилно ви напомни, че ви остава малко време, даже не е една седмица а по-малко. Доста меко ви го каза като имам предвид каруцарските ви подмятания по време на неговата реч! Свърши тая когато говори президента ще има ред и дисциплина, това не е онова предишно мекотело Плювналиев, това е български офицер, истински патриот, а не като вас и Паричния фонд!

пълен лаком кретен!

Олицетворение на помияр! Едно към едно!

Този да не си е направил и частно училище????

Какво частно училише ше открие този малоумник??? Алкохольт ше е единственият му успешен ученик! Гурел, такьв!

П - пари и П - постове Н - нацонален Ф - фронт за С - спасени на Б - Бойко Има ли нужда от коментарии?

Монка, пет дена! Обаче двата са почивни, значи три дена. И повече няма да те чуем и видим! Сб

Симеонов ако я караш така ще гледаш парламента отвън при нови избори . Нищо градивно от Вас до сега. Помислете какво сте направили в градивен план , все недоволства ?Става ми смешно и пр.

Уф и тия ли бе майна. Тва ли ви е патриотизма да плюете единственият човек който народът подкрепя. Ай сиктир...

Симеонов трай си, защото с това изказване изгуби и ще изгубите страшно много хора, които щяха и биха гласували за вас. Хората, които подкрепиха генерала не искат и да чуят за Герб, БСП и реформаторската утайка и виждахме и във вас някаква надежда, а ти буквално се изсра на метеното с извинение.

Вече се изсра...

Симеонов, няма смисъл да преписвам думи казани от г-н Тръмп - 45 президент на САЩ... ...дава се на народа..., ...не само думи, а дела, ...работа трябва... наслушахме се на идиокрация...

Тоя пък се сърди-президентът не му е козирувал.......

Само че двойките ги пише народа, а не вие долнопробни влечуги!

А може ли да получите двойка на изборите? Речта на президента не съм я слушал, но я прочетох. Можеше да бъде по-добра, но и в този си вид можеше да бъде изслушена без апострофи. НС не е махленска седянка независимо от това, че понякога прилича на такава. Това е манталитет.

Който много говори, работа не вьрши! Радев е военен, човек на действята+резултати и то доказани, а не празноглав дьрдорко! Успех, г-н Президант!!! А, бе Симеонов, кой си ти, бе, че не знам нищо за теб??? Кой си ти, бе " интелект",че си позволяваш да даваш оценки? Ти си двойкара на и в този Парламент, нещастен пияница.....

БОЖЕ, ТОЙ БИЛ ПИСАЛ ДВОЙКА НА РАДЕВ! АЛО, ЛИЛИПУТ-МАНГАЛ, ЧЕ ТИ ЗНАЕШ ЛИ ДА ПИШЕШ? МАНГАЛ ПИСАНЕ НЕ ЗНАЕ, ТОЙ ЗНАЕ САМО ДА КРАДЕ И ПИЕ, ВИДЯХМЕ ТЕ И ВЧЕРА В НС КОЛКО БЕШЕ ПИЯН-ЗАЛЯН!

Типичен манталитет на парвеню - няма право да пише оценки на президента, дори и групово. Няма и неоходимото възпитание да не се държи менторски с човек по-интелектуален от него и на най-високата държавна длъжност у нас.

Абсолютно съм съгласна с мнението ти! Този пък кой, че да дава оценки на човек избран от народа. Тоя затова не иска мажоритарен вот, защото тогава пък ще бъде никой.

...народа на вас ви пише двоika...защото сте лажепатриоти !...вие сте хрантутници ,лажци,мошеници и крадци !...всичките от парламента сте за сад и зтвор !

Всички русофили ли сте малограмотни?

...не мога да ти отговоря на този вапрос еднозначно...имаме грамотни а и по-малко грамотни ,но е факт ,че след идването на така наречената "демокрацiя-демонокрацiя"...или с други думи с идването на власт на русомразците...количеството на неграмотните отнесено кам количеството на грамотните балгари ,рязко се е повиSHило в следствие на реформите по западен стандарт !...предполагам отговора ми те удовлетворява ...