Украйна предлага ”Антонов” за президентски самолет на Тръмп

Украинският самолетостроител "Антонов" е предложил на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп да използва техен лайнер за президентски самолет.

Обратно в новината

Коментари - Украйна предлага ”Антонов” за президентски самолет на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Украинският самолетостроител "Антонов" е предложил на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп да използва техен лайнер за президентски самолет." - Шегувам се! :)))

тия съвсем са загубили връзка с главният мозък!

Украйна "има лиценз" за производство на собствени самолети, да се пошегуваме и не само това , но пусна и нов транспортен самолет на пазара.

Нема проблеми. Антонова че ти го спретнат със сите екстри като елетркически прозорци, златна тоалетни и криптирана телекомуникация и за $10 милиона и даже 2 ядрени бомби подарък ше ти включат в пакета :)

Специализираният съд по икономически въпроси в Киев осъди "Газпром" да заплати 6,8 млрд. долара под формата на глоби и санкции, съобщи ТАСС. Присъдата е произнесена след жалба на антимонополния регулатор на Украйна.

Кой му дреме какво решават укродебилите...Те и 4 или 5 Майдан уж заформиха..ма нищо не стана..И над Крим щяха да правят учения..но пак нищо не стана:) Абе смешници:)

като партията ваша, те се справят и без зелени човечета.

Ми да си купи Тръмп, един Ан- 225 Мрия...И без това един е почти сглобен..Ще му излезе на далавера!! А Ан-124 Руслан, дори е по-евтин! И ням,а да му се налага да чака едно десетилетие за тия Боинг, всеки на цената на един самолетоносач!!!!

И ще замени въздушния ескорт, вместо изтребители, ще го придружават въздушни бензиноколонки.

Е та....Ма може да си качи цялата рода, всичките бизнес анализатори, цялото правителство и то в ебаси якия комфорт..Да има шадраванчета с шампанско, мраморен под и колони, дървена дограма от махагон паркети, а и може да си вози целия ескорт от бронирани лимузини... А и може да тече вечния купон с няколко стотин човека:) Ан-225 може да носи почти 300 ТОНА!!! Може да бъде превърнат в летящ дворец от злато и слонова кост..Като Тръмп тауър!

Работник в Украйна получава равностойността на 42,6 долара месечно, а в Бангладеш, Гана или Замбия заплатата се равнява на 46,6 долара

Украйна руския газ- сега във война с Раша, Украйна го плаща по 177$!!!!!

гъзолизците се познават веднага !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Украина произвежда най големите самолети. Ама това е грешка на тъпите руснаци. Вместо да концентрират всичкото производство в самата Русия, те са се правели на великодушни и са разхвърляли по всички републики, вместо да ги оставят само на селско стопанство. Сега си берат плодовете, но съм сигурен че това повече няма да се повтори

Можете да намерите интервюто с Путин в Тубата. Там той си признава, че 245 украински фабрики вече НЕ произвеждат оръжие за руската армия.

"Мы имели ввиду тесную кооперацию с экономикой Украины. У нас только в области обороны на нас работает 245 предприятий Украины. Вы же не будете закупать двигатели для МИ-8, их нет на Западе, или для судов?", - заявил Путин.

И "руския" самолетоносач е бил УКРАИНСКИ! Руснаците са го откраднали, както и мнооого други неща.

Украинците произвеждат най-големите самолети на Земята. Добро утро. А откак руснаците започнаха война срещу Украйна, на руснаците почнаха да им падат ракетите и спътниците. Защото най-тънките части са производство на Украйна. Руснаците не могат да правят нищо по-сложно от Калашници и блядки

Бая простичък и жалък си

А мурзилките не са жалки. Все още няма полетяла дори една изцяло руска ракета :)

къде е Пинокио, че само с теб ни е скучно. А Украина каквото има като производствени мощности го дължи на времето в което е била в състава на СССР. Чети, чети и пак ЧЕТИ, а ако можеш и мисли.

Бай Ставри

Да бе, тя Русия е СССР, руския князь Володимир е покръстил Русия, нищо, че Русия съществува от 1726 год, въобще руснаците и македонците могат да спорят коя нация е по-древна ХА ХА ХА

най-великите руски самолети били ... украински.

Само два трола ли има на смяна? Интересно минусите за какво са.

Щерю откачалката липсва нещо:)))

Дайте и да ви го отцепят веднъж.Да ви в украинците тъпи.

Аеропланът е доста голям и ако сложат вътре 2-3 палмички ще може да го ползва още сега и Настоящият им Президент!?

..А малко Хавайско заливче?....

Простотия... Тръмп на товарен самолет-това си е жива обида! При това ще бъде гъчкан със СРС-та...

АКО НА ПОЛША, БАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И УКРАЙНА НЕ ИМ ХАРЕСВА РУСИЯ, ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В АФРИКА

купили имоти в България, не им харесва в НАТО- ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В СИБИР!

Украйна и България са най-верните протрити американски изтривалки

Ба , имаме си доста тука с " протрити гъзове"!!

Укрите искат да му направят терористичен акт и да върнат алтавата Хилъри.

Украйна заслужава това. От една страна в световната опора на демокрацията пестеливостта е добродетел, от друга това би било признание на заслугите на най древната цивилизация на земята и нейните възможности да произвежда сложна авиационна и космическа техника. Веднъж скъсала се от оковите на азиатите Горда Единна Независима и Демократична Украйна разкри своите истински възможности. Днес прегърнала евроатлантическите ценности Украйна страна с мощна икономика, проспериращо население и най могъщата армия в Европа. Напук на терористите от Югоизтока страната крачи с огромни крачки към светлото бъдеще.

Ако просто заменим Украйна с България, същото ще важи и за нас. Ние все пак крачим в тая посока с 25 години по-рано от Украинската най-древна цивилизация. . . ! Добре, че са Плевньо и Прахоляка да ни водят към светлото бъдеще . . . !

Евала! Какъв сарказъм, какъв велик "ташак"!

Ба, имаше ли украинки по морето това лето?

Е, аркадаш, от руски мини на .украински. ...и ще ти потръгне!?

Че, то тези циганя ако набуат тоо аероплан с ръчни бомби и почнат да фъргат от Донбас до ...Камчатка - от Ръшата нищо нема да остане!?

Наборее, че то тва да нее Узунджово - Одрин, ба?

Хубавото е , че им е останала снимка на аероплана от ...Съветско време!

снимката е актуална, ако беше от съветско време, щеше да има петолъчки, а не националните цветове на украйна

Абе, защо Путин облиза хурката на Реджеп ? Нали беше много горд и обиден от свалянето на руската тенекия ?

Не знам на кой какво облиза ама доганя се извини нали? Как пък успявате да извъртите всичко бе? И това какво общо има с новината?

има доста коментари извън темата, но това е важен въпрос. Иначе е ясно че всички русофили сте поддръжници на доганя, това е новата опорна точка от Кремъл.

Твърде е възможно да е имал "съветник" като тебе - спец в тази област и ... го е подвел!?!?

Е, ка мойш а си прайш такава мазна пишка с чиляка, бе? И язе съ изчервих!!

Ако Тръмп се качи на АН, Боко тиквата няма как да се откаже да се качи на Лада Нива

Укро-фашистите не произвеждат вече самолети и този завод скоро ще бъде разфасован за скрап ! Най -големият самолет в света ,който произведоха по време на СССР за пренос на совалката ,трябва да го запазят ,защото ще им потрябва за бягството им в скоро време ! Между другото наскоро четох ,че китайците са искали да купят същия този самолет и нищо чудно да им го продадат !?

тоя па, виж си аватара бе, Втората световна свърши...

Втората тамън свърши, ама третата сега започва . . . ! Ще му трябва още главатара на чиляка, че тая армата и тоу не я лови.

верно ле беее ?отивай си на село, там Фандъкова няма да те притеснява

Маани ,бе! Данчето не ни притеснява! Притеснява ни бутонът на дирека , друже!

Никой не казва, че ще возим президента Тръмп на Антонов-224. Казахме само, че имаме опит в създаването на такива Лайнери. Новия ни секретен проект се казва "Ук_Мак - 1" - специална разработка за президентски самолети. Името е съставно от Националностите на фирмите разработчици. . . . . за "Ук", лесно ще се сетите, ама за "Мак" и президента Плевньолиев даже няма да се сети.

В този съветски самолет може даже и руски танк да си носи. Така де, за всеки случай.

Мрия ако падне Тръмп може да оцелее, но бабето Килъри в сълзи ще се облее! Още войни, и още кръв, много искаше!

Явно укрите са забравили, че президент на САЩ ще бъде Тръмп, а не тяхната фаворитка Клинтън.

Точно Украйна, за която президентството на Тръмп е равнозначно на бавна смърт да му предлага самолет? Украйна, която наля толкова пари във фондацията на Клинтън и беше в траур при избирането на Тръмп? Струва ми се, че Тръмп би стоял доста надалечко и от украински молив.

спокойно де, не вдигай кръвното...няма да го купи, няма, спокойно..

А аз да ти подаря вибраторче за Коледа - с регулируеми обороти и ...реверс??! Приеми го! Много си изнервен.

Виж, не се знае какво точно ще бъде президентството на Тръмп, надеждите на света са, че ще се меси по-малко във вътрешните работи на останалите държави, но историята показва друго, просто интересите на САЩ налагат намесата им в страни като Сирия и Украйна и президентът няма думата по въпроса, това са неща много над личността на Тръмп, могат да му позволят да си води полемики с разни лидери като филипинския или мексиканския, НО ако наистина бръкне в огъня ще се опари, това е положението.

Купуваме аероплана , НО - комплектован с тамошни стюардеси...извън цената!?

закакво са ти като заспиш ще те ограби и избяга , няма по долно племе от покраинските циганори от тях по добре надалеч .

По линия на Интернационалния обмен индианецат ме е цанил да пазя под аероплана!? Е, - то такива "розички" да ми паднат!?!?

малко им остава на бандерофашистите взели власта посредством въоръжен преврат в киев .

ПИПО

Базовият модел на Boeing 747-8 е 357 милиона $. За президента да стане двойно, ама чак пък толкова....

Колкото повече укри побира , когато падне - по-добре!?

Те, "укрите" от 45 мильона, не са толкова мого, баба! Другите там сами ша си ги биът и ебът - що да падат леш на къра?

Бяха. Вече са около 36-38 милиона. Много нанагорно им дойде демокрацията.

Укри трябва да предложат на Тръмп и ЗАЗ да кара вместо лимузина )))

сам си пишеш шеги, на които само се смееш, пък и сам се оценяваш, това само руски помияр може да го прави...

вчера в киев фашизирани укро радикали нападнаха група турски туристи след като ги пребиха нахлуха и в турския ресторант и устроиха погром .

ми да не са като русначетата, дето им дават калните си дупета, че умреха от глад...

Както Руслан, така и Мрия са съветски самолети. Това, че на украинските аборигени, са се паднали по наследство, си е просто чиста случайност ...

Аз съм голем ебеч! И да знаете само кви деца имам??! .. Ама ги имам с... Мария!?!?

С " Мрия" ли?? ..Да не вземат да .мрът. покрайнските циганя??! .. Бее - да мрат!... все тая.

Преведено от украински Мрия е Мечта ...

МЕЧта ..да .мрът.!!!

Тези украинци прекалено много са си повярвали. Май не са много наясно на кой свят живеят. ;)

поне са истински, а не измислени като тебе, дето душевно са руснаци, а телом са тук..като живите мъртви...:)

какво си искал да кажеш не ти се разбира , нещо маи не те слуша главата xaxaxa

Путката ти лелина!

За теб всеки който не е с теб е против теб. Бъди спокоен, българин съм си. Това че не мисля като теб не значи че съм чужда агент. ;)

Аз не харесвам Тръмп, прекалено луд капиталист, но почва да ме кефи. Надявам се да покаже на самозабравилите се кон боб яде ли. А украинците верно имали самолет? Или е останал от едно време и искат да го пробут на американците?

Хубав самолет, като всичката съветска транспортна техника. И за превоз на говеда става;-).

Ама тия от ден на ден все повече изглупяват

Украинците сега трябва да прекръщават 'украинския' самолет 'Руслан' на 'Украйлан'

И Руслан, и Мрия са разработени преди 1989-та, така че няма как да са разработки на споменатото предприятие.

Украинците предполагам не са разбрали, Тръмп иска да подпомага родното производство, а е отказал поръчката, защото от тези 3 млрд сигурно 2,9 са предвидени за комисионни.

Безспорно е така и все пак украинците могат да предложат нещо доста по-евтино от Боинг, въпрос на политическо решение е, но е ясно, че Тръмп подкрепя родното произвоство, просто 4 милиарда за 2 самолета е не просто скъпо, това си е пладнешки обир, дори целият интериор да е от махагон с инкрустирани злато и диаманти.