Пребиха български студент в Полша, сбъркали го с бежанец

Полски националисти са пребили в трамвай група студенти, които помислили за сирийски бежанци. Повечето потърпевши са турски граждани, а един - българин.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха български студент в Полша, сбъркали го с бежанец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам че в Полша хората все още си представят Българите от времето на социализма. За да не стават грешки някой трябва да обясни на Поляците, че Българите са мургави, говорят Турски и изповядват Исляма

Я го дайте да го видим колко е българи. За да го помислят за мигрант не е българин със сигурност, а само гражданин на БГ по лична карта и всъщност някой турчин, арабин или циганоподобен. И като чуя такива да ги наричат медиите и институциите българи - ми се гади.

ганьовците и фесовете са лика прилика

само са ги помислили за руснаци...всички патриоти така обичаме "руските освободители"

Много странно как така Български студент е говорел на турски с турци? То е ясно колко е бил нашенец тоя , само по лична карта.

Родните лайнари хем си гледат циганските и ориенталски муцуни, хем се борят с мигрантите , които минута не искат да стоят тука. Абе тия хора толкова ли не разбраха, че са неразличиму от мангали. , 50 години ги управляваха чисти цигани като Живкови и Бокови и неслучайно не разбраха , че са мангали, щото са същите на вид, като тях.Накрая бой ядат наште мигранти, които при външния си вид , музиката и културата , никак не могат да убедят европейците , че не са мангали, араби или турци.

Ами битите са били всичките турци, като единият от тях е имал български паспорт! Това означава, че единият е български гражданин, но е етнически турчин! От тези, които родителите му са преселници от България в Турция, ама си вадят паспорт, за да митрстват спокойно и без визи в ЕС!

Покрай сухото..и суровото гори...Ми на пшеките- шляхтите не им допадат ни анадолци, ни сирийци ни африканци ни каквито и да е араби..Факт! А нашия просто си го е отнесъл като стой та гледай!

Я бързо да освободят братята поляци, да не се излагат...

Така де - не били компютри, а компоти. Първо били български граждани, после били турци и един "български" гражданин, от ония дето мязат на афганци и говорят на турски. И са ги били защото са говорели на турски, включително и турчеещият се циганин, който сте окичили за българин. Браво на момчетата - турчин, където и за каквото и да го биеш, няма да сбъркаш. Долна сган. А дрника понеже, нали ще борите фалшивите новини, хайде да си преборите и тая дезинформация и да си коригирате подвеждащата статия. Примерно - "Пребиха турчеещ се циганин, с българско гражданство, заедно с други турци".

Истината е,че всички българи са насраняци. В Пловдив има един сириец с Мерцедес за 200 бона прави си каквото иска а жените му скачат. Същото е и с Златко Баков барон от мешерето с коли за милиони. А вие ги гледате насрани

Я пак

toq pa da ne iskash da biesh I dqdo mraz shtoto imal brada. polqcite I rusnacite sa nai golemite kuhari I ska4at ot pokrivite da se snimat

Историята вече е ясна, българският студент се казва Денис и е от турски произход, той е говорил с другите турски студенти на турски, и братята поляци са ги ошамарили, БРАВО!!!

Да не се окаже ,че нашенеца е мангал,който се е лепнал за турците.

На полските водопроводчици в англосаксонците им скъсват задниците от бой. Еми така е едните бият нас, тях ги бият други, ние бием трети

ima prebit portugalec I sushto germanski professor zashtoto govorel nemski v polsha ot tiq piqnici

Аз пак да си кажа ..проверете полските медии, вижте видеото, изслушайте представителката на полската полиция..и после пишете за това как полски националисти пребили български студенти...защото в момента е точно като в онзи стар виц за компютрите и компотите

Скинарите и нацитата навсякаде по света са най-тъпите песове. Бият се много на малко и винаги са с бухалки,ножове,боксове. Това са най-големите утайки и смешници нереализирани бедняци :Д

И скинари и анархисти и всички подобни се бият много на малко или както падне на момента

Пребиха на скоро един мой познат такива другирани лумпени и то ЧИСТ БЪЛГАРИН трима на един. Дано пукнат в мизеря мършите. Смели са само на група иначе посрани гледат в земята

така се е казвало по времето на социализма Хулиганите се срещат по мачовете значението на думата е друго. Тези са побойници и нацита

аиде да спираме глупостите!!!!!!!!!!!!!!полша е нормална страна и стига с тези демагогии стига !!!!!!!!!!!!кажи на поляка че си българин и тое до тука нас много ни уважават и стига с тези националисти ми тем подобни !!!!!!!!!!!живея в полша 10 години и приятели бол и съседи бол и все нормални а не както е написано в новината имам полска карта и се чуствам много добре тука ние сме славяни и те за нас са много благосклони и стига глупостите че поляците са боклук!!!!!!!!!!!!!!!!има националисти ама те са настроени браждебно не към нас а към боклука които меркел им го постави да приемат боклук брадат!!!!!!!!!!!!!!!!

Мат холера полска

Тоя студент щом е бил с турци ,толко е и българин!

И що да не е с турци, арменци руснаци? Хората по света който имат кинти движат с сякакви а не като теб скинар без 5 лева в джоба с грозна жена

"кинти" , "движат" ,"сякъви"...ти ще дойдеш някои мулти-културен, мулти-милионер, мулти-интелектуалец ;) А и още нещо да знаеш от един хайде не "скинар" а националист - жената не е вещ та само по външен вид да я оценяваш ;)

"Гръцкият Вуте ( нерегистриран )07.12.2016 18:27Нацистките психари се хранят от страха и омразата. Национализмът (като всеки "изъм"), въобще не е еднозначно нещо положително и спасяващо.Има си твърде тъмни и опасни страни." Питане - отнася ли се за капитализъм, империализъм монархизъм?

Да, както и за "комунизъм" и всяка друга, създадена от човеци идейно-политическа система. ЗА мен, кризата в Европа и в Запада въобще, е предимно криза на Демокрацията. Лесният път е тя да се отрече, и да решим че е добре да ни се качи на главата един цар, диктатор, тиранин, олигарх-си. А после; Как ще му искаме сметка; Няма лесни решения.

Нацизмът,тоест етническият национализъм е вреден само за народите,които са влезли по земите на други народи-вреден за албанците в Македония,вреден за турците,арабите,индийците,афганистанците и всякакви чужденци там,където те не са желани.Едно е движението на работници в някаква бройка за конкретно време или студенти на обучение/туристи,друго е компактно население от чужденци,които още повече не се съобразява с местното население. Това,че някои хора използват религията за да изкарат всички народи и раси равни няма значение.Всички модерни изобретения и постижения са на бялата раса,почти без изключения и всичко е доказуемо и в реалният живот. Това,че някакви книжки пълни с лъжи за Господ и Аллах ни изкарват равни не променя фактите от реалността. Руснаците също наричат украинците,които не ги искат по земите им-"нацисти". За турците кюрдите са същите нацисти,които се цепят от "майка Турция". Всички държави създадени на езиков и културен а не на етническа основа,тоест всички фалшиви многонационални държави са против "нацизмът",защото етническото отделяне и отцепване на отделните народи,които ги съставят ще ги разруши и отслаби. Това е. Евреите глобалисти,които се борят за отворени граници и смесване на народите плюят "нацизмът",защото само при такава идеология те няма да имат власт-те ще се върнат в държавата си Израел или Биробиджан в Русия а всичките им слуги пришълци сред белите ще трябва да се върнат по родните си места. Няма глобализъм,няма изкуствени проблеми и воини,опростачаване,разврат,наркотици на килограм. Това е лошо за едни хора и добро за други.Въпрос на гледна точка.Нека черни и жълти си бъдат нацисти по земите си-не искам да ги владея и източвам ресурсите им. Нека обаче и чужденците си заминат от България-не защото ги мразя,не,но защото обичам България и народът си. Това да ми е лудостта,лудите,лудите,те да са живи.

Валидно е само за тях!

Айде турците не се роднят със славяни и т.н., ама май лъсна истината, че приличаме повече на тъмничките си събратя, та чужденците като им обясняваме разликата, продължават да правят грешки?

от името ти личи, че за теб, това е валидно. Не и за българите.

Еми стават грешки....

Мъжете да махат така модерните тлъсти бради, че съвсем мязат на арабески талибани

Кой те пита бе пут..о

Ami taka e kato murgавелите са на почит в България и наще леки жени (в повечето случай) с кеф им се отдават и раждат още цигани!Поляците са бели хора и както много бели Българи не понасят мургава кожа от рода на цигани араби турци и т.н. негроиди!А наще се наакаха да правят реклама за приемане на още циганьор в страната ни.Е нема кво да се сърдите че ви приемат за мангали!

ВСЕКИ човек на тази планета носи и "черни" и "бели" гени. Ако не бях възпитан, бих те нарекъл абсолютен глупак, но няма да го направя в този конкретен случай. На двама бели, руси родители може да се роди дете с по-тъмна кожа! Много често няма значение кой с кого... генетиката е МНОГО по-сложна от това и нещата в генетичния код се трупат със столетия.

Квото и да ме наречеш няма да ти помогне да избледнееш!Все още не съм видял сред поляците от двама бели да излезе черен!Американските филми дето ги гледаш едва ли ще ти помогнат да те разберат някои субекти!За мен белото си е бело и се радвам че не съм мургавел!

Че е сложна - сложна е , но кой си ти да спориш с Дж. Уотсън ;)

Леко встрани от полския въпрос, един паралел с България. Позволете да припомня, че преди известен брой години група скинари пребиха големия български актьор Асен Кисимов, защото им приличал на циганин, или нещо подобно. Проблемът с приказването от страна на разни "патриотични" партии, което става все по-популярно и в България е в това, че не всеки българин е чисто бял и че без да видиш паспорта на някого или чуеш неговото обяснение кой е, няма как да знаеш... а тези с бухалките и "пазачите" на границите и "радетели" за "българщината", така наречена, първо бият и после питат. Ето в това е целият проблем на демагогията и популизма на крайнодесните партии. Друг е въпросът, че ако в България повечето хора отидат и си направят ДНК тест, включително и много от тези момчета с късите чела, които се явяват големи пазачи на България, ще се окаже че мнозина от тях имат не само турска, а може би и сирийска кръв... Просто народите са много много много смесени, така е от векове.

Генетично изследване е правено в България, и за твой ужас резултатите не ни сближават с турци и сирийци ;)

Афганистан и Пакистан. Щастлив ли си ?

Ти не си чичо Гошо, ти си свинята Гошо! И твоите гени със сигурност са мешани! Точно за гена на българите пък да се изказваш така неподготвен! Явно си е чиста провокация, манго! Щото какво знаеш ти за гена на турците? - това е най-мешаната нация в света, нация едва от 93 години!

Бил е с тумба анадолци. Шанса да е етнически българин клони към нула.

повечето бантускотове и тъмни балкански субекти дето лижат англо саксонски задници биха ги пребилии в страните на господарите им;)

Какви ценности, какви пет лева? Нали сме единни, уважаваме "различните" и им подаряваме земите си, парите си от данъците ?Вече не съществува никаква обединена Европа, съществува "разделяй и владей, предизвикано отново от империите и банките.

хахаххахахах значи все пак прабългарите са били тюрки, щом хората не виждат разлика между българи и турци

От къде да значи бе, да ти имам логиката. Нашия е пак турчин от българските турци.

иска ти се да е турчин хахахха

ако е бил некой възцърен като теб, нормално. То в България е пълно с дошляци.

То понеже съвременните турци имат толкова общо с тюрките ...

Защо в статията банда примитиви е наречена "патриоти"??? Ако патриотизма е да биеш чуждестранни студенти по рейсовете, пикая аз на такъв патриотизъм!

начи, сирийски бежанец -бой! Ами ако баха го взели манго, за афганистанец, какво щщеше да му се случи в тая недемократизирана комунистическа и т. н. държава? Горкият българин! Да им беше казал, че си има БХК да го пази, а той...

Аз одобрявам действията на поляците. Турците нямат място в Европа. А нашия е също гаджал. Иначе кой нормален българин се сприятелява с турци?

Пишете поне малкото име на Българина ,така ще можем и изводи да си направим.

Кичо

Звучното българско име Мюмюн

Нацистките психари се хранят от страха и омразата. Национализмът (като всеки "изъм"), въобще не е еднозначно нещо положително и спасяващо. Има си твърде тъмни и опасни страни. Основното остава демокрацията и върховенството на общоевропейските ценности, зачитането на личността, независимо от цвят, произход, националност, религия. Всъщност, това са и основни християнски ценности.

Независимо, че се забавлява с жена ти, дъщеря ти, внучката ти...?

С чия жена се е забавлявал българският студент, пребит от тия комплексари? Знам им тестото, много добре. В Гърция се подвизават под "крилото" на пронацистката Златна Зора, в България се наричат "мутри", и изпълзяват като плъховете винаги, когато може да се лови в мътни води, т.е. по време на социална нестабилност. Трябва да се внимава, кой яхва вълните на народното недоволство. Иначе, от зле ще стане много по-зле. А който твърди, че турски студент, отишъл законно в европейска страна да учи, трябва да бъде пребит, значи а същият психопат като полските биячи и само с едно е по-ниско от тях: че седи на топло и пише какво ли не, а го е шубе, самият той да отиде до някой ВУЗ където учат турци и араби и да приложи на практика своите "убеждения".

Препили са го защото българският студент се е движел в група с турски студенти, и са ги взели за бежанци (е не знам, дали са ги взели за бежанци, по принцип, братята поляци мразят турчолята и си ги бият редовно). Но на българския студент какво му е работата да се движи с тия?

националисти велики да ви питам ако сириец мюсюлманин фен на асад пребие българин примерно член на РБ вие на чия страна ще бъдете??

Добре, ако въпросният българин е говорил на турски е нормално да бъде объркан. Мен ме съмнява, поляците да не могат да разберат една българска псувня и по нея да стане ясно, че етническата принадлежност. Иначе причината е в политиците, те изолират населението. Примерно у България простото циганско и турско население, бива подлагано под радикални внушения, че Турция била велика, силна и да се турчеят. Без да им кажат, че във великият план, те са жертвата и техните домове и имане, е предвидено за други, който ще бъдат живи хора. Обединението прави силата! Това че някой е по-мургав не е повод да бъде бит. Това че някой е с български паспорт, а с арменски, турски или каквито и с идеи нашата страна да бъде разцепена и превзета, е национално предателство и боя не е достатъчен ... Това е нещото, съдебната система е виновна, че националното предателство за нищо го няма,.Политиците дето се турчеят и говорят за "нашите хора" като имат предвид разделение и подялба на държавни пари на етнически принцип и т.н. ДАНС да работи и да закопчава всяка душица с не-българско самосъзнание, преди да са изтървали края!!!

ли?

джордж оруел: национализмът е най-големия враг на мира

анархията (демокрацията), беззаконието и фанатизма

1. оправяй се с оруел 2. демокрациятга е ред, а не анархия 3. просто приеми че си тъп и отиди да си почиваш

Национализма в момента е враг на този,който те е наел да тролиш.

e той си е бежанец - от България...