Говорител на ЦИК за референдума: Обвинява ни жалък мошеник

Членът и един от говорителите на ЦИК Цветозар Томов излезе с остра позиция срещу обвиненията на "Шоуто на Слави" за манипулации с резултатите на референдума.

Обратно в новината

Коментари - Говорител на ЦИК за референдума: Обвинява ни жалък мошеник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо го обиждаш , бе шут такъв.Да - никой не ви вярва , да - ще искаме да ви проверяват и това е наше право. Ти да не си Господ , да не си изнън закона?! Много си повярвахте ...!

Яко тролене и плюене срещу тоя слави, бе! Явно е бръкнал на някого в гъза неолиберален.

че в ЦИК се фалшифицират изборите е ясно на всички, така че този динозавър отдавна трябва да е в пенсия, а не на тлъста заплата в ЦИК

ВАЖНОТО Е, ЧЕ МС ВЕЧЕ СИ ГЛАСУВА 11 ЛВ НА ГЛАС И ТВА Е.

БАСИ ТОЗИ НА СНИМКАТА КОЛКО Е НАГЪЛ.

Верно, с фамилия РОДШИЛД са мнооого нагли!

има ли някои да не подозира какъв класически мошеник е Слави. Мошеник - изкачи се по главите на Ку-ку . Те поне бяха интелигенти, образовани. А той - селянин. Спомням си даваха кадър как преди 20 години го използваха в едно шоу - изкачва се по стълби да посочи победителя.Това дотогава му беше най-главната роля. Така се беше зарадвал от соловата си акция,че се спъна и претърколи - ха-ха-ха.

Ако са меродавни пликовете защо на избори се гласува САМО с бюлетини?!

си мисля, че мошеника е този на снимката, който за свое оправдание не можа да каже две думи пред медийте.

А ми, защото и ти си полуобразовано селянче, като Слави, дошло от село, в София, и което се кефи на плоските и цинични шегички във великото шоу, което съществува, само защото на някои им е угодно!

И не е само това че Слави е мошеник... Той води група мошеници наричащи се сценаристи, големи тъпанари поскомунистчета... А всичките са наркомани и наркопласьори по т. н. мегаконцерти на нискоразрядния виолист от Учин дол - НЕ ОТ УЧЕН ДОЛ ОБАЧЕ...!!!!!!

Гласувах в Лондон Стратфорт . Когато се гласуваше за референдума имаше само една кабинка и се чакаше 3 до 4 часа . На балотажа кабинките бяха 2 и се минаваше бързо .

Ти се радвай, че е имало въобще. Ако зависи от мен нямаше да има. Щом не пребиваваш в България не трябва да имаш право да гласуваш. Нямаш морално право да определяш съдбата на България. Ти не живееш в нея.

А, защо маймуните от ЦИК взимат 12 месеца заплата като избори има на 2 години и кампанията трае 2 месеца. Леко се гушкат кинти от нас тъпите данъкоплатци.

А знаеш ли колко вземат в "шоуто"?

вземат много, но не от данакоплатеца, те работят в частна фирма ако не си загрял.

Жалък мошеник си ти и то не от вчера изчезвай тъпанар докато не сме ти светнали един за да разбереш кой е мошенника

Ай стига мускули и чалга! От малоумщината в държавата най-тъпите станаха, за срам на знаещите и можещите, първи!!!!

Луд умора няма - това се отнася за троловете, пишещи едно и също тук. Що за хора има по тая земя, Господи!!!

Като искаме да им намалим паричките на 1 лев , реват , а как живее народа и с по малко от левче на ден - не ги е еня , защото това са наши пари и те ги крадат ежегодно а ние можем да преживяваме и без пари, пари за пенсси няма за образование няма в медицината източват парите - такъв геноцид към всички нас е чудо не виждано и тоя наглец седнал да ни обеждава че не са манипулирали пеферендума - гаранция хората са гласували повече и нарочно го обявиха с по малко гласове за да да не е по волята на хората - само че друг път

Мошеника си ти нещастнико защото няма едни избори които да не сте манипулирали както ви е угодно, дори и правото на глас не ни оставихте като не го чувате с добро ще има дърво по наглите ви тикви

Прислужника Цветозарчо се изказва неподготвен,но послуше.Слугите Цветозаре никой не уважава , а само използва.

А Славчо? Само наивник може да смята, че той не е манипулатор и много по-добре платен прислужник!

Приготвих си пуканките. Маркучът от БТВ стана милионер от осъдени малоумници, които не умеят да си мерят приказките. "Жалък мошеник" е добра оферта. Бирата ми се охлажда.

За милион от осъдени е лъжа, ти си знаеш. За цирка - заблуда, няма как да осъди човека в този случай, не е лично обръщението.

Това е валидно, само ако г-н Цветко е обвиняван не единствено от организаторите на референдума. Ако необявеното лице е единствено, просто е вързал кънките по надолнището. За милионите съм съгласен. Хипербола.

Веднага да се смени ЦИК.

Тези данни кой ги провери и изнесе че са истински.Или "СИК" а грешка ЦИК сам си ги провери и гарантира с истинноста на резултатите.Ах мамините.Те са вода ненапита и не правят далавери. ВЕРВАЙТЕ ИМ!!!!!!!

Щом Слави го е казал по телевизора, значи е истина, или? "Народът прост, животът тежък, скучен..."

доказано и пак не признавате за измамите от ваша страна....

КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК СЕ Е ИЗПРАВИЛ ГОРДО ТОЗИ ПРАВЕДНИК И ЗАЩИТАВА НАРОДА МИ СЕ ИСКА ДА МУ ОДАРЯ ШАМАР И НА ДРУГАТА БУЗА! ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ХЛЕНЧАТ ЕТО ТАКА ЗАБРАИХТЕ МА МЕНЕ БЕ ЗАБРАИХТЕІ ТАКА РЕВЕШЕ КОКИНОВ .ЩЕ ЗАБРАВЯТ И ТЕБЕ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА СЕ ПРАВИШ НА МЪЖ И ДА ХОДИШ С БРАДВА ПРИ ОТРЯЗАНО ДЪРВО ЧЕ ГОЛЯМ ЩЕ ГО ЯДЕШ.ПО НАШЕНСКИ.

ЖАЛЪК СИ ТИ И ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ КАТО СИ ПЛАТИШ ЗА УДОВОЛСТВИЕТО ДА СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА ГОСПОЖИЦА.... ВАШТЕ ГЛУПОСТИ АДМИНИСТРАТИВНИ СА БЕЗКРАЙ... НИКОЙ ОТ ВАС НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ПОСТА И ЗАПЛАТАТА.... А КОЙ Е ЖАЛЪК МОШЕННИК КАТО ТЕ ПОДГОНЯТ 3,500 МИЛИОНА ЩЕ ВИДИШ И ГАЩИТЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СИ ДИГНЕШ.......... БЪЛГАРОУБИЕЦО!

Не зная още но като гледам тук основно храчещите се пишат с някакви номерца....това номерата от досиетата ли ви са и ги пишете за да се отчитате по-лесно после за копейките?

Цветозаре само като ти скръцнат със зъби командирите от упрвал партия и цели чували ис бюлетини заменяш без да ти мигне окото. Помним как юнаците от гроб "помагаха " с чувалите в изборната нощ.Айде не се прави на принципен.Който брои той печели..Знаем го всички

Славуца мошеник! Ами това е твърде любезно определение за Славуца!

Този дето определя другите е "голям дърт мошеник", всички знаем как се манипулират нещата когато го поискат и винаги в ущърб на хората. А това че нарича без име Слави мошеник, не му прави чест, излиза че е смотаняк и страхливец и по-добре шоумена пред този с физиономия на сухар.

Чалгара трифонОФ е сатана, вижте само рисунките по телото му, черепи и кости които са символ на най кръвожадните масонски ложи в света военнопрестъпници , убийци , изнасилвачи с една дума наште поробители.Вижте също надписа ,, аз идвам и след мен идва адът ,, . Това е последният жокер на задкулисието, който винаги завършва предаването си изплезен и с ръка показващ знака на Бафомет. ТОЯ ЛИ ТЕ ЗАЩИТАВА НАРОДЕ ?????????????

Господине , не бъркайте шоуто с реалния живот ! Всеки вижда това което иска да види , но истината винаги е друга !!!!

Вервате на Слави, ама както се е ошарил и показва дяволски пръсти така и си го ПРОПАГАНДИРА сатанинското. Ама оня ви е заслепил та не видите веригите на хомота върху вас. Четете Библията!!!

Колкото повече велизаровци в бг управляват, толкова по-зле за бг. И умоляваме западни държави да приемат болни, слепи, защото се явяват в телк,град,софия и не ги освидетелствуват, а здравите получават пенсия. Наши близки са. Никога няма да забравя, когато заедно отидохме с племенника на съпруга ми в моят роден град при известен очен лекар и той(преди 26 г. е случаят) лично пред него, аз бях там и чук с двете си уши. Ти Х си зле с очите, ти го знаеш, с едното око си сляп, а с другото - 5 диоптър очила, т.е. виждаш само с едното око... Сестра му е след развода с пенсия от психодиспансера, работи от 10 г. в Германия, сега брат й, полусляп и той без пенсия иска да отиде при сестра си. А майката е неподвижна на легло, съпругът й почина наскоро... Вярно е, че не сме по темата, вярно е че не харесвате никого, комунистите, харесвахте ги, когато през соца ви работиха за жълти стотинки в монопола, когато вече мъртвият човечец с една отрязана ръка ви хранеше, защото се занимаваше с животновъдство, а сега само вие трябва да ядете, а останалите да мрат като пилци... и точно в това семейство-- детето е умно, завърши психология в Германия, сега учи Магистър, и знаете ли как се чувства в тази среда... Аз го виждам отстрани, но не мога да помогна, защото и ние сме на този хал. Младо , на 23 години, и то се моли, има си приятел германец/немец, моли се милото да се омъжи за немеца, не им се иска да се върнат в провинцията, и в краен случай в столицата ще отидат, защото имат рода от комунистически род, там да се задомят... Истински съдби, трагедии по-точно. С тези ваши разбирания и не допускане друго мнение до там я докарахте страната ни. Не всички деца на комунисти са умни и обратното. Не всички деца от разведени и пр. родители са проЗти...

симо

Нямам думи....ТИ ---гражданин....Аде бе...Боклук си ...тъп боклук.

СПОРЕД ГОВОРИТЕЛЯ НА ЦИК СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ЖАЛЪК МОШЕННИК,БЕЗ ДА Е ВЗЕЛ НИТО ЛЕВ ОТ БЮДЖЕТА!!! А КАКВИ СА ДЕПУТАТИТЕ, КОИТО ВЪПРЕКИ РЕФЕРЕНДУМА СИ ГЛАСУВАХА ОТНОВО 11 ЛЕВА ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ!!!

ПРЕПОВТОРИМ! НЕ Е ВЗЕЛ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА?! ВЗЕЛ Е,НО ПОД ЛЕГАЛНА ФОРМА-СУБСИДИИ,ПАРИ ЗА РЕКЛАМИ ЗА КАМПАНИИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ДР.!!! ЕДНА МИНУТА РЕКЛАМНО ВРЕМЕ ПО БТВ Е НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЛЕВА-4 - 5 ХИЛЯДИ!ВЗЕЛ Е И ОЩЕ КАК!!!

Ами лъжеш, като си измисляш - сам казваш - взел е от партии за реклама, не от бюджета. Или понеже не ти изнася, си повтаряш лъжата, да си вярваш?

Тоя на картинката въобще не му вярвам.Възпитан човек не може така да обижда.

Простак! Това, че са отпечатани и изпратени пликове, не означава, че са давани такива на хората, бе мошеник! Е гати как иска да ни изкара олигофрени! Аз ще изпратя 100 000 плика в една секция и ще оставя другите без пликове и после ще почна да разправям, как съм изпратил достатъчно пликове?! Никога! Понеже имам достойнство.

Определението за Слави "жалък" е все пак евфемизъм.Той е много жалък.

АМИ ТО В ТАЯ ДЪРЖАВА САМО ЧАЛГАДЖИЯ НЕ Е БИЛ НА ВЛАСТ

Ще лъсне следната истина: 1. За мажоритарните са казали НЕ 2. За задължителното гласуване са казалри НЕ 3. За намаляне на субсидията на 1 лв са казали ДА И Слави и неговите скрити командири ще изгърмят! Забелязвате ли че никой не говори за намаляне на субсидият а са се вторачили в промянат ана изборната система? Иде реч да покаже че някои хора са решили да рестартират живота си! Ама не на народа живота!

Проблема тръгва от изборите. Когато ти дават да избираш само 5 яйца, избора ти е ограничен и предизвестен. Когато можеш да избираш от всичките 100 яйца, тогава вече имаш избор. Когато си избираш все лоши лидери, не може да очакваш нищо добро.

симо

Проблемът е , че ,,яйцата,, СА НА ВИТРИНАТА-някой ги е сложил там /купил,сортирал,подредил,рекламирал/....Дали са 5 или 500--НЯМА значение.......Това , че избираш от витрината е проблемът,защото не виждаш доставчика и аранжьора.

Как може да нямате елементарно логическо мислене? Аз бях наблюдател за референдума в моята избирателна секция. Комисията отказваше да брои бюлетините от референдума, под претекс,че не знае как да попълнипротокола! ЦИК МОЖЕ ДА ОБЯВИ КАКЪВТО ИСКА РЕЗУЛТАТ! ТЯХ КОЙ ГИ ПРОВЕРЯВА-НИКОЙ1

Така е. Обаче работата е там, че народа е докаран до тежка дългогодишна мизерия и му е много трудно да мисли вече, защото ежеминутно е ангажиран със своето оцеляване. А повечето от другите, с лъскавите вещи, са по един или друг начин свързани със статуквото и голяма част от тях не желаят то да се променя, защото това ще доведе до промяна на техния социален статус.

НЕ БЕШЕ ЗАЕДНО С ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ,А ОТДЕЛНО,ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ ЕДНА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!!!НИКОЙ НЯМАШЕ ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ГЛАСУВА!!!И ТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕХА!!!

ЦИК - ЦИРК. А иначе мажоритарни избори има в САЩ, Великобритания и Канада. При добра конституция, мажоритарните избори са добри. Всеки кандидат да е живял минимум години в района, където ще се кандидатира и т.н. Трябва политическа воля за промяна, а такава очевидно няма.

МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА,НО НЕ и на два тура с АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО! Обикновено мнозинство-50+1 от ГЛАСУВАЛИТЕ Абсолютно мнозинство-50+1 от ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС. Кажете ми как ще изберем дори един депутат при изискването за абсолютно мнозинство???

Тези неща подлежат на дискутиране. Но проблема е в това, че няма политическа нагласа за промяна.

Слави Трифонов като не е съгласен да направи втори референдум , платен от собствените му милиони . Сега в тази ситуация , когато ни подпират от Европа , Турция и Русия , не му е времето в парламента да влизат мажоритарно Сульо и Пульо . Имате пример с мажоритарният президент Радев , който не ми изглежда много адекватен за пачите яйца на които се е насадил .

Всички президенти и кметове са мажоритарно избрани в България. А иначе сульо и пульо са в парламента откакто елита сред свинарите взеха властта през 1944 г. Днес там са техните роднини. Партиите също да правят избори с техните милион, които всъщност ги получават от народа като субсидия, която сами са си определили и гласували, без да са питали народа.

Е да де , в ЦИК въобще НЕ СА МОШЕННИЦИ ???

Слави Трифонов винаги е бил мошенник , направил пари яхвайки недоволството на хората , а в личният си живот е приятел , на същите тези , които оплюва от екрана . Само наивници могат да му вярват

Що не сте съгласни с мен ? Преди плюеше срещу мафията , а беше пръв приятел на Илия Павлов и рева на погребението му . Така е и с другите , които оплюва . Лицемер от класа .

Референдумът урежда селските бекове,тъпите мутри.

Нито пликовете, нито бюлетините са достоверен докумет,защото нямат печат/ЦИК нарочно разпореди това в последния момент преди изборите/. Единствения достоверен документ са списъците с подписите на гласувалите! ЦИК НАРОЧНО ОМЕСИХА ПЛИКОВЕ,БЮЛЕТИНИ И ГЛАСУВАЛИ,ЗА ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ! СПРАВКАТА НА Г-Н ТОМОВ ДА Я ПРАТИ НА АРМЕНСКИЯ ПОП!

Щеше да си прав ако изборите бяха отделно, а сега ставаше такова объркване, че ако преброят подписите, ще излезе че са по-малко от пликовете. Чисто технически се пропускаха такива.Имам пряко наблюдение. Най-точния показател са броя пликове, не зависимо дали са с печат или не. По принцип подписите и пликовете трябва да съвпаднат.

Излиза, че референдумите по закон се провеждат с други избори.

НЕ МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНА СТРАНА И ДА ТИ Е БЕЗРАЗЛИЧНО КАК ЩЕ ЖИВЕЕШ И В КАКВА СТРАНА ЖИВЕЕШ, А ЗА НЕГЛАСУВАЛИТЕ ИМА ЕДНО РЕШЕНИЕ = ЛИШАВАНЕ ОТ АДМИНИСТРАТИВНИ СПРАВКИ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ. ЗА НЕГЛАСУВАЛИТЕ= КОМПЮТЪРНА СТАТИСТИКА. ИНАЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА МРЪНКАЩИ СЪЩЕСТВА-НЕДОВОЛНИ ОТ ВСИЧКО.

по/големи мошеници от ЦИК няма

Какво ли разбира главицата ти от социология и статистика? Вероятно нищо...

Но поставени под такъв огромен натиск и контрол, не са луди да фалшифицират. Контролът е голяма работа!

Кога в България е имало ЧЕСТНИ избори ...????

ТОЗИ,ДЕТО ГИ СЕЗИРА С ЖАЛБИ !!!

Ало, експерта, къде по света броят пликове, а не бюлетини? И, защо на избори се гласува изобщо без пликове?

Обяснявам за малоумници 1. За да се отчетата колко са гласували се броят ПЛИКОВЕТЕ 2. За кого са гласували се броят бюлетините. Причината е че тъпани може да си свият бюлетината и да пуснат празен плик.Слави протестира за да става шоу, а на практика броенето на пликове е в негова полза, ама тъпана не го разбира.

Презирам крадливата и тъпа върхушка, но в случая категорично заставам на страната на професионалиста, отколкото да се доверя на хора от телевизионно шоу, за които България очевидно е само сцена за изява.

3евзек

Тъпанът не е тъп и много добре разбира, но по-важно е манипулациите да си вървят и реклама да си прави. Така телевизионното му време излиза далеч извън рамките на един час по една телевизия.

я погледни блроя н пликовете. според тях са гласували близо млн души

Ако са меродавни пликовете защо на избори се гласува САМО с бюлетини?!

Боя се, че пак се водим по агресивността на провинциални парвенюта, които се самозабравят. И се налагат в неща, за които нямат ценз.

Сега много видни политици и социолози се упражняват на гърба на Слави. Но в случая е много по-важно, че 3.5 милиона граждани са гласували на референдума. И гнусните политици и социолози се правят, че нищо не е станало и се опитват да заобиколят тези 3.5 милиона.

И да и Не 1. Бутането на БЮЛЕТИНАТА, КАКТО И задължителното гласуване си е изнудване на народа да гласува. Много дойдоха да гласуват, защото ги е страх от санкции ако не го направят. 2. И да прав си, политиците трябва да се съобразят с вече гласуваното (макар и насилствено такова)

Явно само в България може да се роди такова малоумно изречение - "изнудване на народа да гласува"

Браво Цъфи! Смело отстоявай позициите си, които са правилни! - 5-та гимназия

Най-после един смел човек се намери да закарфичи този наистина жалък мошеник......

Да вземаш решения, когато имаш познания, е смело и правилно, когато ги вземаш без познания, е смело и пагубно.

Тези, които са следили култовото детско списание "Пиф" знаят, че Слави Трифонов прилича на визуално на Крапулакс - милиардерът-мегаломан, който иска да завладее света, а Пиф и Еркюл се борят срещу него...

Аз гласувах против две от точките в референдума, но все пак мога да кажа няколко неща: 1. Слави действа некоректно- ако иска истински резултати, да направи отделен референдум без друг вид избор. 2. Управниците- Не Ви прави чест да кажете че подкрепяте вот-а на хората, а на практика да не се съобразите. 3. Под мажоритарен вот разбирам да няма спуснати кандидати,трябва се избират стъпално, защото сега ще влизат пак същите , само че могат да си платят за това.

Що първо не прочетеш закона за референдумите и тогава да даваш мнение. Референдум се провежда със следващите избори. Било то за президент ило НС. Не се чровежда самостоятелно! Ама кой да чете. То повечето все дават акъл без да са чели и за това такива идиоти ни управляват.

Не ме интересува какъв закон са приели популистите за да вдигнат активността. Знам че като давахме пликовете и бюлетините за референдума, хората рядко отказваха, но малко питаха за него. Истинските резултати са ако избора е отделен. Нали ако бъде направен пред църквата на великден, ще има най-много гласували.... И още нещо, гласуването за Президентските избори е задължително, а за референдума не е.... Как тогава да става всичко това? И понеже ти видях долния пост да ти отговоря и на него, гласувалите само в Турция са 75000 , при 35 секции или по 2000 на секция.... ГАРАНТИРАМ ТИ ЧЕ ТОВА НЕ МОЖЕ БЕЗ СПЕКУЛАЦИЯ. В една секция няма практическа възможност да гласуват повече от 800-900 човека. Това е при гласуване за по-малко от минута. Сега сам се сети колко време ти отне на теб.

И ти си го чел, колкото Слав. Референдум се провежда с изборите, ако годината е изборна. Така референдумът за АЕЦ увисна.