Домакинствата държат 44 млрд. в банките

В края на септември 2016 г. депозитите на неправителствения сектор са 66.380 млрд. лв. (74.6 на сто от БВП), и на годишна база се увеличават с 8.9 на сто.

Обратно в новината

Коментари - Домакинствата държат 44 млрд. в банките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПО-ДОБРЕ КОЛКО СТАНА ПЕЧАЛБАТА НА БАНКИТЕ КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА!!! ЗАЩОТО КЪМ СРЕДАТА И БЕШЕ ОКОЛО 900 000 ЛВ!!!

Просто, който има пари си ги къта за черни дни! Явно няма никаква политика на инвестиране, която да накара да извадят парите си на пазара. Съгласни са дори и Дянковия данък депозит да си плащат. Няма как да се установи колко са и в "буркан банк" и от тази работа кярат най-много ало измамниците. Работата не е на добре.

Домакинствата държат 44 млрд. в банките Дайте структиурата на депозитите, според големината им, за да разберем истината за това "богатство" на домакинствата.

Домакинствата държат 44 млрд. в банките Дайте структурата на депозитите за да разберем истината за това "богатство" на домакинствата.

И колко са семействата с над 5000лв?

Ако госин Драгалевски беше на власт,отдавна на е намерил начин да ги окраде.

Шшшшшт, тихо да не чуе дамата с магнолиите дет я онождаха в Симитли, че това и е болна тема! Ще ви спретне я някое ново КТБ, я винетки ще ви вдигнат, а данъци. Прокопиев и останалите олигарси трябва да папкат, не може така да имате пари в банки!