От България стартира новата европейска гранична служба

Благодаря на ЕК, че снощи преведоха първите 120 млн. лв. от транша, който беше гласуван в Братислава. Но средствата не са достатъчни.

Обратно в новината

Коментари - От България стартира новата европейска гранична служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха сега да видим с тия милиони дали цяла есен и зима полицаите ще си строят найлонови навесчета и ще си палят огънчета насред калта в Странджа и ще се трепат със старите камиони по разбитите пътища или накрая ще им осигурят някакви човешки условия.

За толкова работа толкова заплащане. Да не би като си граничар да си опазил границата? За граничарите на Герб би трябвашо да дават по няколко години пандела защото допускат да влиза вражеска войска.

Всъщност аз бях картечар в "преден отряд" - 33 Мотострелкови Полк - Звездец 1987-89 г. когато границата беше неприкосновена, та мен ме остави. Но ми е криво за полицаите, които и те не знаят за какво се мъчат там. Заповедите са нещо от сорта: "Спирайте нарушителите, ама не много".

Дали това не е началото на края ?

Тази организация ще бъде към дирекция на статистиката. Всяка вечер ще издава бюлетин за броя на заселените в България пришълци.

От България стартира окупацията на страните от Източна Европа. С благи лъжи и за 12 сребърника. Както заличиха икономиката.

Отдавна знам, че живеем в луд свят, то днешното ми идва в повече. Меркел казва, че граничния контрол не трябва да се затяга, че трбва да се даде шанс на мигрантите, Боби рапортува, че е съгласен и днес ново 20-сет. Той приветсвал Фронтекс. И знае ли какво точно е приветствал ? Мигрантите от Германия ( бедните и необразованите ) да бъдат върнати и да останат в България. Сиреч, който е дошъл и сме го регистрирали у нас, да го приемем за постоянно. Само срещу някакви си 150 млн., дето още не сме им видели очите ? И да попитам за колко мигранти ще стигне тази премия и за колко време ? Те това е въпроса, на който искам да получа отговор. Другото е боза Бокова комунист, а Кристалина комунист, ама от нашите.

Абе как не разбраха всички че Меркел не е европейка и не е християнка. Затова постъпва така. И обама не е християнин, именно на тази почва се разбират.

"По думите му е много важно споразумението за реадмисия с Афганистан да проработи" Ха дано ама на дали"колкото проработи споразумението със Турция толкова ще е и с Афганистан.Нула.Още повече да бъдат хванати че и върнати е мисия невъзможна.То голямо гонене ще падне.Играта тепърва започва. Ха да видим кой кого че хване?

Борисов е продажен наивник, които го въртят както си искат. Тъп до безкрайност. Те затуй го поставиха. Изпълнява всичко, което му наредят без да се замисля.

И какво - европейски заплати ли ще вземат българските граничари - или ще работят за 900 лева рамо до рамо с германците вземащи по 3000 евро ??!!

Ще полага същите усиля за мигрантите както във средиземно море.Направо си ги превозват комфортно до ГЪРЦИЯ.На българската граница ще ги посрещат и законно ще ни ги доставят да се грижим за тях.За да им повярваме поне малко да кажат какво че е задължението на ФРОНТЕКС.ЩЕ ГИ ПОСРЕЩАТ ИЛИ ЩЕ ГИ ОТБЛЪСКВАТ?

"Ние сме ЗАД България в тези трудни моменти, заяви той.

ни съ наяде деба дебелака мръсен, ще се пръсне и пак се напиня още да погълне..идва народния съд, ще виси от някои ел стълб

Пишете е бегала тая служба щом от България ''стартирала'' а и като гледам какво ''опазване'' на Гърция от навлеци направиха там вкупом държейки се ''хуманно'' с навлеците и НЕхуманно с населението там си представям какво ще стане у нас

ами нещо да сте направили без турско разрешение или съвмесно - предатели

АБЕ БОРИСОВ ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА ЛУД.?? АКО НЯКОЙ ТИ СЧУПИ ВРАТАТА В "БАНКЯ "И ТИ ВЛЕЗЕ В ЖИЛИЩЕТО-КАК ЩЕ ПОСТЪПИШ ??? ХУБАВО Е ДА НИ ОТГОВОРИШ.! ! ЩЕ ГО ИЗРИТАШ ЛИ ? ЗАЩО НЕ ИЗРИВАТЕ ОБРАТН ТЕЗИ НАХАЛНИЦИ т.н.НАРЕЧЕНИ "МИГРАНТИ" ОБРАТНО В ТУРЦИЯ?ЗАЩО БЕ БОРИСОВ? ТУРЦИЯ ГИ НАБУТВА ПЛАНОМЕРНО КАТО МАШИНА ЗА ПЪЛНЕН НА КОЛБАСИ А УТРЕ ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ- И ПАК ЩЕ МЪЛЧИШ!?

E те това е корупция и юдаизъм! Да продадеш страната си за 100 милиона лева! Страната си, за чиято независимост са положили живота си дедите ни и хиляди руснаци! Дядовци и баби са загубили главите си, отказвайки да сложат фес, а сегашните ни продажници за шепа жълтици ни го наденаха арогантно! Позор!

Интересно коя е тая посока "надолу-изток"?! Може би има предвид Средната Земя от Властелина на Пръстените? Аз виждам някаква алегория...:)

г-н премиер,вие май(но сме октомври) вече имате някакво прозрение,но е късно.А ако някой ви каже днес 06.10.2016,че след една година българското население в България,ще е на изчезване,какво ще направите???Куфарите стягай и се евакуирай!Само оправдания г-н примиерино,само оправдания,а само преди 5 години ни прогонихте с репликата "на който не му харесва,да си стяга куфарите...,имало и други държави"!Борисов има за какво да страдате,много съдби обрекохте!Е браво,а спите ли спокойно???

"Нямаме шанс да се защитим, ако в тази посока надолу изток няма мир, каквито и сили да сложим тук, виждате колко момчета има тук от много страни..... Дали се чува,сам Боко, какви несвързани ги говори....Ами ,Баце нали имаме бази ,безплатно дислоцирани тук.Те защо са ни?Май само за нападение с/у Русия?????За това ли? Я обясни по-подробно, какви ше са функциите на тази ероп.гр.служба?Какво ще ги правите тия живялите в средновековието-авганците и иракчаните ?Няма да ги пускате през границата или ще ги ловите и складирате в България.Обясни хубаво Боце....Опасявам се ,че е второто.Не ми говори общи приказки..

Пак ли режеМЕ с ножичката?

Ха! Дир смениха заглавието на тази новина?! Що така бе, дир - предишното по-точно отразяваше същността на този щедър "дар"!;)

Ами да ни е честито! Освен всичко друго, България вече загуби суверинитет и за границите си! Кой, кога и какво ще влиза, ще излиза ли и как вече ще се определя от Брюксел! Мигранти, терористи - каквото вкарат - това е! Няма не искам, няма недей! Раята да си знае мястото!

120 милиона евра и сега на всяка крачка ще има арабин и освен за циганетата, ще плащате и за арбелите - детски, болнични и т.н. А честито циганско-арбаския Булгаристан!!!

Бългаските жени ще трябва по-яко да работят и да не мислят за деца за да могат да плащат европейски заплати на арабките дето ще си раждат деца без да работят. Ха сега да ми каже тъпия бойко това не е ли робство.

аха, а тия ще обикалят наоколо и като видят от клетите брадати майки учтиво по европейски ще ги првозват до новият им дом - ислямското гето българия

"ек ни преведе 120 млн. ЗА бежанците" - много точно заглавие. Ще дойде Видов ден!

Ще легна до момчетата на Лъвов мост.Ще попеем, ще пийнем по кафе.Ще се слеем.Ще получа статут.Ще отида в Мюнхен, ще си взема германка с големи ненки и ще си народим цяла сюрия деца .Ще съм щастлив.А вие стройте стена.

Само кажи откъде ще намериш германка с големи ненки и аз идвам!

ЕК са на пряко подчинение на сатанистите замислили това преселение на джихадисти в Европа.Едва ли ще изпълнят договореното със своя слуга.

И пенсионерите ти благодарят, ама с проклятия! Продажна, аморална твар!

Нашите граници ще се пазят от официалните трафиканти на имиграти-нашественици, наречени Фронтекс. Те са същите, които ходят до Либия да превозват пришълците до Италия. Определено Бойко българоубиец и тъпата бъчва, искат да променят етнически България и да ни превърнат в гето пълно с арабопитеци!

Пази се от данайците, когато идват с дарове...

И НИЕ БЛАГОДАРИМ ЗА АФГАНЦИТЕ ДЕТО НИ НАСЕЛВАТЕ САМО ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ТЯХНОТО ОСНОВНО ПРЕПИТАНИЕ ДОСЕГА БЕШЕ ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХАШИШ А ОТ НЕГО ПРАВЯТ ХЕРОИН . ЗАТОВА ЛИ ГЕРБ НИ ГИ РАЗСЕЛВА ?

Парите са за интеграция на бежанците. Не ги искаме, и парите и бежанците! Борисов - оставка. Ако не иска - идат избори.

БОЙКО ДА ПРАТИ КОМИСИЯ ДА ОТДЕЛЯ НАЙ РАСОВИТЕ И ЛИЛАВИ АРАПИ И ДА ГИ РАЗТОВАРВА КРАЙ КОПРИНКА И БУЗЛУДЖА ЗА КЕФ НА ПРЕВТАСАЛИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ И АТАКАДЖИЙСКИТЕ ПИДАЛИ!

Тъпо. Да беше проверил, че в Казанлък (който е най близкия град до язовир Копринка и до връх Бузлуджа) управлява кметица на ГЕРБ, и че тя и доста от гражданите на Казанлък бяха протестирали преди 2 години, когато от правителството мислеха да създават "бежански" лагер там, и в резултат на протестите правителството се отказа от това. Така че скоро не вярвам на някой да му хрумне да настанява "мигранти" в този регион!

Оставкаааа!!! Щом дойдоха парите - да се дръпне, че нашите от ДПС и БСП да се заемат със социалната политика!

Все по-тъпо и все по-тъпо. ОТШУМЯВАШ

ТЕ СА СИ ЗА НЕГО , ЗАТУЙ БЛАГОДАРИ ........ НЕ СА ЗА НАС .

Не са, не са.. Европа пари за кебапчета не дава. Само асфалт, тел и колове. И с най-добрата салата не стават за ядене.

НА МОМАТА И САЧМАТА ЕВРОПА ЩЕШЕ ДА ДАДЕ 120 ХОЯ !

Добре, че е той да спира орките. Другите са такива продажници, че вече да бяха направили джамията задължителна за всички.

Да, Борисов и ГЕРБ са най добрите ибрикчии, устните им постоянно са залепени за нечий задник - или на Меркел, или на Обама, или на Ердоган или на някой друг "евроатлантически партньор"!

като болен и путен

подминаваш с пренебрежение малкия Пу..Борисов му хариза цела каракачанка!

ихаа,лапачката е тука,кво му дреме на бокич за разни оонета и маанета,да са живи и здрави европата,сега вече усрахме странджа

НА ТОВА ЛИ СЕ РАДВАМЕ ??? Има постановление на МС, с което се е приела наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумения за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила! В наредбата е записано: осигуряване на жилищно настаняване; записване в детска градина или общинско училище на деца, подлежащи на задължителна предучилищна и училищна подготовка; провеждане на обучение на български език; здравно осигуряване и обслужване; професионално ориентиране и включване в обучение на възрастни; включване в програми за заетост и обучение.