Кабинетът издигна Кристалина Георгиева за шеф на ООН

Премиерът Бойко Борисов обяви, че кабинетът издига кандидатурата на еврокомисаря по бюджет и човешки ресурси Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът издигна Кристалина Георгиева за шеф на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ НАРИЧАЙТЕ ТОВА НА ДОНДУКОВ , КАБИНЕТ -- ТОВА Е БОЛНИЧНА СТАЯ С ЛУНАТИЦИ , А ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ТЯХ

Сталинка е номер едно! Боко форевър!

шопара.

Какво се случва, когато релсите свършат и влакът на социализма спре: - При Ленин - всички слизат, правят съботник и полагат релси. - При Сталин - машинистът се разстрелва. - При Хрушчов - вземат се релсите зад влака и се полагат отпред. - При Борисов - началник-влака и кондукторите клатят вагоните, машинистът надува свирката, а пътниците си мислят, че влакът продължава да върви.

....това е даното !

със достойнство отколкото да си спечелиш позор.какво толкова ако Бокова загуби?Решението да се смени кандидатурата е позор за българия и Борисов.На целият свят вече стана ясно че Борисов е командван от Меркел и изпълнява всичките и прищевки. Целият свят ще ни се смее и подиграва!Това е не само изплюване във лицето .Това е ПОЗОР!

за шеф на оон трябва да е жена че и от источна европа?кой се е загрижил салед като нас источно европейците винаги са ни смятали за 2 ръка хора?нито една от 2-те няма да изберат?

Леля Кристалинка-линка, 'мириканскаЯ калинка-линка! БКП-то не загърби-гърби, на ООН-ето шЪ се дърли-Ърли (too early).

Бoковица във ОО.Нето-нето, Кинти гепти и с ду.пето-пето, ПАРТИЯТА не за.брави-брави, 'Хапартаменти тя на.прави-Здрави.

прилич1а на дръта счетоводителка,не бих и поверил и 2 лева ще ги открадне

Жената за пари и хуй какволи не прави !

матряла е виновен

за т'ва до казана на българите в ада, няма дяволи

не си прав!Вчера гледах по новините е даваха тази пача,редеха се за обща снимка и барозу в центъра,а тази като се е ухилила подтичва от страни и се бута до барозу ухилена до уши и като де ли се натиска в португалеца и го лови под ръка,като тъпчеше от щастие на място с копита.СМЕШНА НАГАЖДАЧЕСКА КАРТИНА!Изключително противна жена ,която не допринесе с нищо за България по време на отделните природни бедствия случили се в страната ни по време на нейният мандат!Жена която с удоволствие би ни предала на всякакви нашественици под егидата за подобряване на демогравският проблем!

сссороссс

И ПОНЕЖЕ Е МНОГО "ПРИНЦИПНА "ТЯ ПЪК ПРИЕ! ТОВА ДА НЕ Е НЯКАКЪВ НОВ СЦЕНАРИИ НА РОМЕО И ЖУЛИЕТА ЗА ХОРА С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ? КАТО ГЛЕДАМ ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ ОТ СНИМКАТА МАЙ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ КАРЛУКОВО... АБЕ ТАЯ МАЛКО ЛИ Е ДЕБЕЛА ,ЧЕ ИСКА ОЩЕ?

Българска му работа (в смисъла на определението на Иван Хаджийски). Ако политиците ни от различните партии бяха и малко държавници, вместо да се ритат по кокалчетата в стила на Гочоолу, Дочооолу и Данчо Хаирсъзина (непроменен от 130 години насам), с подходяща първоначална номинация можеше да стане така, че сега България да има едновременно трима висши представители в международните институции - един еврокомисар, един генерален директор на Юнеско и един генерален секретар на ООН. Но, както обикновено, профукаха благоприятните за нацията възможности.

Глупости.

В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА ВИНАГИ ИМА ПО-ХУБАВА ЦИГАНКА И НА ЦАР КИРО ЛЮБИМКА!

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

Наще политици винаги са били подметки и лизачи!И сега продължават да са такива!

Аз предлагам 2 в 1 . Двете каки да станат един генерален секретар . По този начин ООН плаща 1 получава 2. И това ще бъде пример за сиамски близнаци в световната политика. Ако и това се роди в България под мъдрото ръководство на ...

Разбира се че от Движение Путинова Сила (ДПС) ще са против Кристалина Георгиева.

Ба си циганията! Най- залюханата във всяко отношение държава в Европа издига кандидати за генерален секретар на ООН, че и цели 2 броя. Това, че на половината свят въобще не му е ясно какво е туй нЯщо България, половината на другата половина го мисли, че е в Африка, а останалата част го знае, защото идва тук да се напива с най-евтиния алкохол и да ч*ка най-евтините проститутки. И Цецка Цачева да издигнат за кандидат и Милко Калайджиев, все тая- няма да изберат българин никога!

Ореолът от почтеност, изграждан до момента упорито около Георгиева, се срина само с нейното съгласие за участие в подобен жалък и срамен за България фарс. Това само подтвърждава пред обикновения български избирател, че понятията "български политик" и "морал" и "почтеност" са несъвместими понятия!

Очаквах, че Георгиева има повече акъл.От два стола седнахме на земята.Така ще е докато решенията ще се вземат след нощен запой, между две кафета!

Че Георгиева няма НИКАКЪВ шанс за поста е повече от ясно! С подобно жалко деяние на българския политически елит, даваме сигнал на останалите нации, че сами не подкрепяме единодушно кандидата си, а очакваме да го направят те. Няма начин! Ние като българи бихме имали само полза от заемането на подобен пост от наш съгражданин, независимо от неговите предимно представителни функции. Тогава е редно да си зададем въпроса: Чии интереси защитава подобен ход, след като определено не са националните? Отговорът оставям да си го направи всеки един от вас, знаейки зависимостите на ББ и шайката национални предатели около него!!!

Ами и на мен ми се гади.

Като гледам тази 2-ка от снимката просто ми се повръща :-( ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАМ,ЧЕ СЪМ ОЩЕ БъЛГАРИН В РОДИНАТА СИ ЗАРАДИ ВАС ДВАМАТА И ДРУГИТЕ ШУТОВЕ ОКОЛО ВАС?

Щото си мръсна комуняга и следваш опорните точки на путин и доган които искаха бокова за шеф

От цялото изречение, не разбрах, думата "комуняга". Може ли да я разтълкуваш за да я разберат повече хора. И ако може да кажеш дали разбираш значението на думата "шушлЯк" /скъсан/.

какви простаци и мутри ни управляват и ни отведоха на дъното

Съвременник съм на т.н. демократични промени в България. Не се търкалях по жълтите павета по онова време, но имах тайна надежда , че нещо ще се подобри. Ако тогава някой ми беше казал, че след 25 години България ще се управлява от такива боклуци, щях да го взема за пациент на лудницата, използвал револиционното вълнение за да избяга.

Поредното доказателство, че сме троянски катър на азиатски-болшевикистан в Нормалния Свят, та кой ще ни има доверие и защо сме на туй дередже.

Днешното решение на борисов показва, че някой силно стиска топките му. Очевидно това не е Путин, защото тези топки вече щяха да са сплескани. Другият очевиден факт е че топките на Борисав се стискат от мека, бих казал съюзническа ръкавица. Основният въпрос е чии ръце са пъхнати в тези ръкавици.

Че ББ има ли още топки?! Така като го гледам- май виси там нещо, но не са топки!!!

Че ББ има ли още топки?! Така като го гледам- май виси там нещо, но не са топки!!!

Колко и да плюете по социализма , таково чудо тогава неможеше да се случи. егати демокрацията , в която аз , ти обикновения човек е нищо , плюнка .Никой не го зачита за човек , нагло и безочливо се подиграват и нямат поне мъничко срам , поне по _ прикрито да го правят, да имитират поне , че се съобразяват с хората , не , те ви казват с всяко свое действие , че ние сме едно НИЩО за тех. Боли ме душата , а вие как се чувствате, не сте ли унизени ......?

Лари, за сегашното унизително положение на обикновеният човек в България е виновен единственно същият обикновен човек. Защото независимо от големите изборни фалшификации, днешните боклуци които управляват България са избрани от глупавите обикновенни хора.

БОКОВА - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!

Едва ли съзнаваш колко си прав ! Благодарение на уникалната по своята същност глупост на Буда е на лице най-благоприятният момент , инициативен комитет да издигне Бокова за кандидат за президент, а тя да си вземе неплатен отпуск.

Не, че ще бъде КриСталина, важното е да не бъде Бокова..... Българска излъгация....

Ако вземат, че я изберат Кристалина - ко прайм ?

Ми ся кат е кумисар ко прайти?

Ами, ЕС трябва да се разпадне, защото друг по-добър комисар няма.

Как ще е първи дипломат,като тя не е ???

Аз си мисля, че както винаги, руснаците играят на няколко фигури, но основният им фаворит накрая ще е португалецът Гутиереш, но ще го кажат накрая. Преди това, с уж-подкрепата за други просто въртят търговия и ще получат нещо. А ще подкрепят Гутиереш защото им е изгоден отвсякъде: 1. По вижданията си е пълен социалист, да не кажа комунист - даже е бил президент на Социалистическия интернационал. 2. Той е върл привърженик на масовата миграция от Азия и Африка в Европа. А тя неминуемо ще доведе до срив или/и разпадане на ЕС.

НИКОГА никой не ще измести бг политици от званието НАЙ-ТЪПИ на света!

Кога ще поумеете, че нещата не зависят от нас , а се решават от друго място?!

така ще бъде, докато тази географска ширина се населява от п*тьовци.

е вредна за България.

Кристалина тук, Кристалина там....Като парцал я развяват насам натам. Като е толкова ценна като комисар, защо бързат да се отърват от нея? Сутринта вече бяха готови с ласкавите отзиви.Вече знаеха как ще ползва отпуск и кой ще я замества. Голям труд е паднал снощи

Мислех си , че по гадно същество от кунева няма , а се оказа , че греша. сталинка е по _ гадна и от кунева и от простит....щата мрежа взети заедно.

Ще изберат кандидата на Черна гора или Сърбия!

Толкова си от Лондон, колкото аз съм "чахкиня от Пазарджик". Прочети колко десетки милиони $ бяха отпуснат след настъпилите бедствия в България и то под въздействието на Кристалиона Георгиева. Ти, "рубльовец" такъв получаваш своята лепта от "Империята на Злото" но не в рубли, а в USD или EUR. А може би любовта ти към Русия, те е накарало да забравиш, че си българин? Или не знаеш, че окупатора съветски изби след 9.септ.1944 г. най-видните български политици, военни, икономисти, учени, инженери, духовници, редови честни българи, които не желаеха да бъдат роби на московските главорези. Около 95000 (95-хиляди) са избити само в първите 2 години след като ни окупирват. И не забравяй Ти-родоотстъпнико, че от 9.септ.1944г.до 10.ноемв.1989г. България 3 пъти е девалвирвала своя лев, и 3 пъти златото на БНБ е било изнасяно на "съхранение" в ГостБанк и още не сме си го получили обратно глупако "От Лондон".

Скрит зад държавната машина , охраната на бай Тошо се прави на мачо в България. Когато обаче отвън му свирне големият началнит, той в миг се превръща в проскубан пощенски гълъб, готов да изпълнява всякакви чужди заповеди, без оглед на националните интереси. Когато Буда със своите действия резели само себеси, това е проблем на безмозъчните герберасти. Когато обаче тази персона със своите действия резели България, то тогава това е проблем на всички мислещи българи. Коя персона стои в дъното на интригите срещу Бокова, преди време беше ясно заявено от от висши представители на президентската институция на Русия . Защо ли не се учудвам, че това е големият началник на пудела от Банкя. Никога не съм вярвал в мантрите за непогрешимият инстинкт на Борисов, но сега той действа като генномодифициран човек на който са отстранили инстикта за самосъхранение.

...па пелснаха с ръце и се прегърнаха.....Нещо много еднополова ми изглежда тази снимка и не мога да позная от коя страна е мъжа,ако въобще има такъв на снимката

АМЕРИКА НАРЕЖДА - БЪЛГАРСКИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ КОЗИРУВАТ, ПУДЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДЕЙСТВАТ /ПИСМОТО НА "ГОЛЕМИЯ РЕЖИСЬОР" ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ/ И ЧАКАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА АВТОРИТЕТ. СМЕШНИ, ЖАЛКИ, И СЕ ДУЯТ КАТО ПУЯЦИ САМО ПРЕД ИЗМЪЧЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ХА ВЪРВЕТЕ , ЧЕ ГЛАСУВАЙТЕ И ПАК ГИ ИЗБИРАЙТЕ ТЕЗИ ИЗМЕКЯРИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ.

за генерален секретар на ООН е МАФИОТСКА ИСТОРИЯ. Като мине през подмолните действия на "ПРИВАТИЗАТОРА" на киностудия Бояна Евгени Михайлов. През Идеми, Дойдеми на Бойко Борисов и непрекъснатото оплюване от страна на "Протестна мрежа" ме води на мисълта, че този ход е предварително заплануван от определен "център" дърпащ конците на политиците в България. Едно е сигурно в тази история, това е че Кристалина Георгиева и хората свързани с нейната кандидатура за генерален секретар на ООН НЯМАТ МОРАЛ.

boko,boko,.........kuv si prost!!!!!!!!!!!!!