Клошарят подпалвач от Пловдив остава в ареста

Бездомникът, обвинен за пожара в тютюневите складове в Пловдив, остава в ареста. Любомир Данчев е обвинен за умишлен палеж на един от четирите тютюневи склада.

Обратно в новината

Коментари - Клошарят подпалвач от Пловдив остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е удобна тази версия с клошаря, излиза им много евтино и удобно...Какво могат да му направят ??? :) Смешно ще го осъдят еее, може и услуга да му направят на човека.....Според мен е важен поръчитела на тази сага, а не физически извършителя. Рибата се вмирисва от главата, а не от опашката ....

ПЛОВДИВ 2019 НАПРЕД АМА С ДРУГ КМЕТ,ТОЯ СЕ ОСРА ТОТАЛНО,ТОТЕВ И КУЛТУРА СА ДВА ПРОТИВОПЛОЖНИ ПОЛЮСА,НЕ СЕ ВЪРЗВА НАРКОМАН И КУЛТУРА,РОКЕР И КУЛТУРА МЕТЪЛ И КУЛТУРА,ПОДАРЕНА ДИПЛОМА И КУЛТУРА,КЛЕПТОМАН И КУЛТУРА,ПИРОМАН И КУЛТУРА,ИМПЕРИАЛист И КУЛТУРА

Аз не мога да разбера как така имало любителски запис, явно отпреди пожара след като Любо бил влязъл според записа, излязъл и тогава тръгнали пламъци. Значи имаме любител, който снима клошари за удоволствие, така ли? И то в моменти, когато клошарите се прибират във временните си убежища??? Този любителски запис да не е направен от подпалвача на сградата, от която миришело на нафта, както казаха очевидците? Пали, но предварително е заснел клошар и вече си има алиби???

От кога любителски записи са доказателство? Аз ако запиша как някой ме заплашва, тормози, краде не минава в съда, шчото не го е правил Цвъ. не било СРС. Или тоя точно запис го е правил Цвъ?

Колшарът запалил или не сградите, определено не е убил човек, но остава в ареста (най-вероятно е много опасен и ще се укрие в ЮАР). Гъркът, тучинът и румънката обаче са навън. Първият оправдан, вторият пуснат (при положение, че е убиец), а третата няма какво да се коментира. Е*ах го и съда...

Храбрият подпалвач - 5 с един фас по Братя Грим.

ОСВЕН ВИНЕТУ , МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ТЮХЧЕВ ЯВНО СА ЧЕЛИ И ХИТЛЕРОВАТА МАЙН КАМПФ ... ПОНЕ ДА БЕШЕ ПАРЛАМЕНТА :)))

Добре, да приемем, че този човек е запалил складовете. Той отрича - да приемем, че той не е разбрал и не е осъзнал, не су споня, ЗАЩОТО ВЕДНАХА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ ЛЪЖЕ, а и ако се позамисли човек, той няма и необходимост да лъже, ТОВА Е ДОМЪТ МУ, КОЙ СИ ПАЛИ ДОМА, освен ако не е луд! (А ако той е луд, значи не подлежи на осъждане, ЗНАЧИ Е НАЙ-УДОБНИЯТ ЗА ВСИЧКИ, И ЗА ИСТИНСКИТЕ ПОДПАЛВАЧИ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ИМ, КОИТО ОЧЕВИДНО СА СВЪРЗАНИ СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ, И ЗА ... СЛУЖБИТЕ, ЗА ДА УСПОКОЯТ ХОРАТА И ДА ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ ИМ!!!) Обаче ... СВИДЕТЕЛИТЕ, ПЪРВИТЕ СВИДЕТЕЛИ, КОИТО СА ВИДЯЛИ НАЧАЛОТО НА ПОЖАРА И НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ОЧЕВИДНО ИНТЕРЕС ЗА ЛЪЖАТ ИЛИ НАБЕЖДАВАТ, И КОИТО СА УСПЕЛИ ДА СНИМАТ И СА СЕ ОБАДИЛИ НАЙ-НАПРЕД ЗА ПОЖАРА, КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВВАТ, ЧЕ ... ДОКАТО Е ГОРЯЛ ПОЖАРЪТ В ЕДНАТА СГРАДА, СЕ Е ... ПОДПАЛИЛ И ДРУГИЯТ СКЛАД, НО - забележете и това - ВЯТЪРЪТ Е ДУХАЛ В ТОЧНО ПРОТИВОПОЛОЖНАТА ПОСОКА ОТ ГОРЯЩАТА СГРАДА!?!?!?! И аз, както предполагам всеки нормален човек, имам само един прост въпрос, ДОБРЕ, АКО ТОЗИ НЕЩАСТЕН БЕЗДОМНИК И ЧОВЕЧВЕЦ, КОЙТО ЛИЧНО НА МЕН МИ СТАНА МНОГО СИМПАТИЧЕН, НАИСТИНА Е ЗАПАЛИЛ ЕДНАТА СГРАДА (макар че той казва, че не е бил там в нея, а е помагал навън на някого...) ТО ТОГАВА АЗ ПИТАМ - А КАК Е ПЛАМНАЛ ДРУГИЯТ СКЛАД, КОЙ Е ПОДПАЛИЛ ДРУГЯТА СГРАДА, ЗАЩОТО ВЯТЪРЪТ Е ДУХАЛ В ПРОТИВОПОЛОЖНАТА ПОСОКА!!!

ТО ТОГАВА АЗ ПИТАМ - А КАК Е ПЛАМНАЛ ДРУГИЯТ СКЛАД, КОЙ Е ПОДПАЛИЛ ДРУГЯТА СГРАДА, ЗАЩОТО ВЯТЪРЪТ Е ДУХАЛ В ПРОТИВОПОЛОЖНАТА ПОСОКА!!! От там нататък ако прибавим свидетелствата на хора и пожарникарите,които са гасили за синкавите пламъци, които индикират химикали и запалителни вечества, и миризмата на нафта, ако се замислим ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ИЗОБЩО, АКО ПОЖАРЪТ Е НАИСТИНА ОТ ЗАБРАВЕНА ЦИГАРА, той да се разрастне с такава сила и да обхване за нуила време такова голямо пространство И ДА ГОРИ ТАКА, НА СЕКТОРИ, ако чуем и свидетелства на очевидци, ЧЕ Е ГОРЯЛО ОТ НЯКОЛКО СТРАНИ ЕДНОВРЕМЕННО!!! (забележете, от няколко откъснати едно от друго места), И МИСЛЯ САМО ДА ДОБАВЯ ОЩЕ САМО ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО: Оказа се, че собствениците са италианци, които са купили тези имоти знаейки, че има ограничения по тях и ползването им, макар и намного атрактивни места, и са били искали наскоро разрешения да съборят стении пр. И СА ИМ ОТКАЗАНИ! И накрая - при Светло Василев ("120 минути*) ТОЙ НАПРАВИ ЕДНО ИНТЕРВЮ С МОЖЕ БИ НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ ИТАЛИАНСКИ ПРОКУРОР ПРОТОТИПА НА ИЗВЕСТНИЯ ИСПЕКТОР КАТАНИ, КОЙТО Е ПОСВЕТИЛ ЖИВОТА СИ НА БОРБАТА СРЕЩУ МАФИЯТА, И Е ВКАРАЛ НАД ХИЛЯДА МАФИОТА В ЗАТВОРА, СРЕЩУ КОГОТО ИМА НЯКОЛКО ОПИТА ЗЕ ПОКУШЕНИЯ И АТЕНТАТИ... И който каза, че ... 'В БЪЛГАРИЯ ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ ПЕРЕ ПАВИ В ЛЕГАЛНИ БИЗНЕСИ, КАЗИНА, И НАЙ-ВЕЧЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ....."!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Не знам защо ми хрумна точно това тук под тази статия, не знам защо се сещам и С КОГО И КОИ ОПЕРИРАШЕ И ... "КРАЛЯТ НА КОКАИНА" Брендо например...И КАК ИТАЛИАНСКИЯТ СЪД ГО ОСЪДИ ЕФЕКТИВНО НА 8 ГОДИНИ ЗАТВОР, ОЩЕ НЯКОЛКО ПРОКУРАТУРИ ГО ТЪРСЯТ И ИСКАТ, КАТО РУМЪНСКАТА НАПРИМЕР, А ТОЙ ... СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!! И каза, ей така, между другото, на времето - и то бе отправено като открита и откровена заплаха към ... МИНИСТЪР НА МВР, че ако си отворел устата и ...ОНЗИ ЩЯЛ ДА ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ!!!

Редакторът е нацелил пълния член в КЛОШАРЯТ ПОДПАЛВАЧ, само не се е сетил, че се пише КЛОШАРЯТ-ПОДПАЛВАЧ.

Значи според нашите власти, полиция, следствия и пролутатура, КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ С МИНУС 10 % ДОВЕРИЕ СРЕД ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, този човек бил запалил складовете. И случайно той не много слаб и не е в позиция да си осигури каквато и да е защита... Ей това най-много ме отвращава в нашите престъпници и мафиоти, тоест политици и упрвници, все кой от кой по-велики тарикати и мъжаги, уж са много силни, уж са много умни, уж са много големи мъжаги, с чест и достойнство и винаги с активно отношение по всички въпроси, и ВИНАГИ СА ПОСТЪПВАЛИ КАТО АБСОЛЮТНИ МЕРАЗВЦИ, СТРАХЛИВЦИ И ПОДЛЕЦИ, винаги са вършили престъпленията си скрито и след това до дупка са отричали ИЛИ ДА УМИРАЛИ ДА НАБЕДЯТ НЯКОГО ДРУГИГО, ПО ВЪЗМОЖНОСТ НАЙ-БЕЗЗАЩИТНИЯ! Затова винаги съм казвал и напомнял че толкова големи боклуци като нашите май няма никъде оо света, започам да се замислям дори и руските им господари дали настина са по-големи от тях!!!

Просто, неволно си спомних за подбудителя Гошо Върбата и умствено изостаналият му съучастник Ван дер Любе.

Дирнициии, дирниции....вие сте огледалото на свинщината на боцковската територийка. Няма презумпция за невинност,няма човешки права, има само плиткоумна, но зловеща и тоталитаристична пропаганда.

"Клошарят подпалвач"- преди да мине на първа инстанция в съда медиите вече му са издали присъда на човека.-Клошарят подпалвач!!!....Ами ако в съда не издържи това медиите ще му се извинят ли на човека?

Интересно как удобно се появи версията за клошар подпалвач? Трябва да си малоумен за да й повярваш!

щом от партията ти казват значи е така! ... А портрета от стената строго гледа!

Необходимо е провеждане на теренен следствен експеримент с набеденото лице, за да се "докаже" запалване на сграда с фас и чак след това повдигане на обвинение и последващи действия. Но така е по-удобно - бедния изпаднал клошар е виновника.

Има и един друг клошар тука в София :-) беше запалил неква банка КТБ май май :-) тия клошари съсипаха тая държава Горкия човечец ;-( горката държавица

там му е мястото.слава бога има справедливост.

youtube. com/watch?v=jlNmuZLLXD8

Заинтересовани от строеж на терена на тютюневите складове се опитват да прокарат проект, но той е отхвърлен, след това се разрушават единия с фалшиви документи и тогава удобно се появява един бездомник, който удобно оставя незагасената си цигара върху два бидона нафта и всички складове изгарят

това е идеята деее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дали Боко Тиквата има обяснение как се пали покрив с фас или пък с купчина фасове!

тъкмо са го приютили и са му дали покрив и храна на клошаря. И както пита и един човек по-надолу, а в затвора ли са Пеевски, Цветанов и останалите завлекли милиарди на наш гръб от КТБ????

Турчина Убиец на свобода , бедния невинен българин в затвора ! какъв 3-март ,какво освобождение , робство 2016 г.

както е тръгнало няма да има българи а рая

Някой вярва ли, че Цаца може да лови акули!

Толкова са некадърни работещите в МВР ,че си измиха ръцете с един клошар. Доколкото знам ,в Пловдив директор е Разсолков. Какъвто директора ,такива и подчинените му...

Те много добре знаят какво правят!!!!!!!

Просто чудно. Намериха виновник за палежа. Човечеца, ще си го проберат на топло в буквалния смисъл, ще си го хранят по три пъти на ден, че и душ сигурно му се полага, вместо да е клошар. Складовете ги няма, всеки доволен. Разрешат ли да се съборят вместо да се реновират, значи всичко е ясно

Много хубаво са направили. Сега няма да си харчи парите за пиячка и да пали чужда собственост. Какво прави там изобщо ?! А ако спеше на твоята вила ? Пияните клошари точно така си хвърлят фасовете и дори се самозапалват.

Какво стана с кражбата на 5000000000 лева от КТБ - Има ли арестуван поне един човек ? Клошари , кокошкари в затвора това е..... Този палеж не може да се докаже по никакъв начин.....

"Клошарят-подпалвач' някак не е коректно в заглавие, няма влязла в сила присъда срещу г-н Любомир Данчев.

Намериха си удобна мишена.Приемат с хиляди бежанци ,настаняват ги ,а в същото време има българи ,които са без всякакъв покрив,оставени на произвола на съдбата.Криминалното му проявлвние ,че откраднал 63 лева.Те държавата изнесоха и я съсипаха и най големите крадци са на свобода ,а в тоя случай се занимават с един бездомник.В пълна сила важи поговорката"За кокошка няма прошка ,а за милиони няма закони"

Бушонът е намерен, клошаря ще го отнесе, а мьфиотите ще съроят на разчистения терен.

Сега е момента клошаря да забогатее като поеме вината.

С една дума-работата е опечена и в пряк и в преносен смисъл.И как така в страна от ЕС,която предоставя убежище за бежанци,които ще ги пращаме на курс по български,ще им осигуряваме работа,все още има клошари и умиращи от глад хора?

аиде стига!!!!!!!!!!!!!! подпалила го е европата! ако я нямаше демокрацията нямаше да има: клошари бездомници емигранти хулигани безработица малоумни постройки алеи на безумието професори-садисти и т.н. и т.н....

И за сестрите Белнейски осъдиха някакъв случаен,както и сега,толкова е тъжно и жалко всичко.....

Боко-дебил системата: - договор за наем - клошар подпалвач - асфалт на дъгата

Смешници! Клошаря само остана !

Преди месец прокуратурата повдигна обвинение срещу главният архитект на Пловдив Румен Русев . Според разследващите Русев е извършил близо 60 нарушения на нормативната база, регламентираща проектирането, изработването на устройствени планове, издаването на т.нар. скици-визи и тяхната презаверка, както и издаването на разрешение за строеж и неговото съгласуване и заверяване. С действията си той е допринесъл за "осъществяване на противозаконна дейност в защитена територия за опазване на културното наследство". От прокуратурата подчертават, че тютюневият склад е обявен за паметник на културата още на 22 март 2000 г.

Защо на заглавието пишете клошарят подпалвач откъде сте сигурни че е тои или вие платено да пишете че тои е подпалвача еи такива измислени псевдо журналисти едно време пишеха по вратите на градските клозети сега много се изучихте че да драскате в интернета глупости и лъжи

Прав сте, ама то е световна тенденция. Защо всички наричат терористите ИД, като Д-то значи държава. Нима те са признати за държава?

Точно затова пишат ИД, за да не споменават думата "държава". И какво значи ИД е въпрос на конвенция, за теб значи държава, толкова си разбираш, харесват ти терористите, мислиш с различни части на тялото.

Намериха си удобна изкупителна жертва за пореден път.

Ne mi se 4etat pove4e gluposto. tezi PRO BONO e ot Iasno poiasno 4E "rabotiat" za slava, ili s drugi dumi - da si vdignat malko renometo(ako ne dai si boje spe4eliat) ! Ne mojelo da se ZAPALI ot edna tzigara, O, Boje! Ami kak GORIAT GORI, be. !!!!!

беше забранен износът на дървесина, как не горяха гори?

Imate si POJANIKAR. Na...4ELO Sto ne go pitate KAK. stavat TEZI raboti ?

I predi I SEGA gori si goriat, sas ili bez darvesina

Наводнени са подлезите в района на аптека "Марица", над "Тримонциум" и на Централна поща. Все още нямаме обаждане за потрошени автомибили", съобщи говорителят на пожарната Цвятко Пешев. В момента грее вече слънце, но продължава да вали дъжд.- Това се случи на 7 юли2016г,през август гредите вече са барут и пламнаха от един фас.

Със всеки ден вижовете на властта стават все по-тъпи и по-тъпи: - Клошаря /Ван дер Любо/ запали 4-5 склада с един фас. .... Ало клоунатурата с фас не може да запалиш дори бензин, даже обратно, фаса ще изгасне. .... А портрета от стената строго гледа!

На нощните снимки от дрон се вижда как горят два склада на разтояние десетки метри един от друг, като между тях няма никакъв огън. Как набеденият за подпалвач клошар е запалил отдалеченият склад ако пожара е тръгнал от негов цигарен фас? - питам аз и отговор не искам.

добър специалист. Я, вижте за убийството на Кенеди каква траектория му измислиха на този "вълшебен" куршум, дето първо го удря отзад, после 2 пъти отпред. И цял свят го вярва. Ей, това са експерти.

imam vsi4ki usnovanieta da pritpo4itam 4i nie toi pudtdpalva4ad. Ili vse pak ako e toi dali samo edno tam 1000 lv. i toisa e iskoshil

дивоиче, коиту въи учил дъ пишити пу български, да ви върне парити убратну. че не можете да пишете на нормален български е явно - това не можете да прикриете с "умишените" правописни грешки. не се разбира що искате да кажете, дори и да сте понякога права. тъи д'е! и нии знаими дъ м'аками. худ'ети със здрави.

Пожарникарят Христо Димитров твърди, че е горял таванът, а не самата стая. Това отговаря и на впечатленията на първите очевидци, които твърдят, че пожарът е бил първоначално на покрива, подчерта адвокатът.

айде тоязавалияра остана безработа, кЪк тъй шче разваля смешките на прокурора?

Трябва да се раследва клошара от къде е откраднал тубата с бензини и кибрита.

черен хумор - какви клошари подпалвачи ражда нашата майка юнашка - не един, не два - цели четири склада подпалил - професионалист, значи - този, който го твърди е направо за психиатрията поради невменяемост

Смърт за подпълвача ! Изгори хубаяите складове и сага италянеца ще трябва да строи ,ще остане гол и бос !

За клошаря да е в ареста е шестица от тотото. Топло, хранят те по три пъти, пазят ти правата и тн А за подпалвача - остава възможността да построят един хубав МОЛ

Мафията си има държава!

В България клошарите са най-опасните престъпници. Палят складове, убиват и имат фирми със задължения за милиони и милиарди.

Намериха виновника. Те не си вярват, а кой ще им повярва?

Съдията.

Този клошар се прочу като същински Ван дер Любе! Да запали едновременно цели четири огромни сгради! Със сигурност е работил като пожарникар и познава особеностите на стихията, иначе не мога да си представя как е овладял изкуството да борави с огъня така умело. Пожарът наистина будеше страх.