Веселин Георгиев окончателно невинен по ”Батко и братко”

Върховният съд окончателно оправда бившия началник на Пътния фонд Веселин Георгиев, известен с прякора Батко. Делото продължи близо седем години.

Обратно в новината

Коментари - Веселин Георгиев окончателно невинен по ”Батко и братко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

седем години ????????????????????????

Браво "правосъдието" ,отнова тържествува .Ако случайно някой си е въобразявал ,че той ще бъде съден ,ще е наивник като мен.Има една поговорка "Гарван ,гарвану око не вади".Нека не забравяме ,,че правораздаването за огромна част от магистратите е ширпотреба, основното им внимание е съсредоточено върху лобизъм,хотелиерство,издателски бизнес,все неща свързани с правото

Те Христо Бисеров оправдаха, дето крадеше и с гъзъ си, та тоя ли няма да излезе окончателно невинен?! Кой лапал - лапал, който не е - да е! И още ще лапа - в тая държава е така - важното е да се закачиш на някой важен клон, разпределящ държавни пари, и да уредиш себе си и цялата рода, докато си на поста, после може и да си свиркаш до края на дните ... Отврат и това си е, и промяна няма, който и да седне отгоре! Много противна физиономия! Нагъл и крадлив - вижда се на всяка снимка!

Страстна любов между престъпници и съдии.

Защо ли никой не е изненадан от това решение?!

Нали знае не само да взема, но и да дели! Пък при това знае и на кого колко е частното при това деление! Не е бъркал в сметките при делението, това е! Ако не беше делил и не занаеши при делението на кага колко да даде до сега не само щеше да е осъден, но и да е излежал и половината от годините си като затворник! Е ако не е невинен то ще трябва да посочи и имена, а избори идат, избори.и.и.и! Пък и ако продума току виж пострадал я при катострофа, я от асансьор или пък го хванала някоя скоротечна болест като инфаркт, инсулт или нещо подобно!

Добре де, а тези регионални директори на агенции кой ги е назначил, не е ли пак този същия батко?

А престанете с тези северни кореи,сибир, алканзас и т.н.Нас ни ошляпват.....киликанзери сте смотани-какво да се прави,това е въпроса.

...."луната спи, Луната спи, а някой краде..." и естествено е невинен,честито на всиички съдии, прокурори, адвокати, законотворци балами платци, това е възможно само у нас при управлението на мутри и мутреси и сега на магистратите за ЧНГ да им се дадат отново 2-3 млн.за премиални - отлична работа, ама българска,оставка и само оставка ще ни отърве от мутризацията

Ако тези неврастеници бяха забелязали за цели 7 години,че договорите са подписани от другите и бяха повдигвали обвинения и срещу тях, то те щяха да си кажат какви наставления им е давал шефа отгоре.Но, ние все сме си откъм страната на булката и така ще продължава!

"И няма край и няма край на шир и длъж..." припев на комунистическа песен

До dimbi 74 Тези златни 45г,сега ги живеят в северна Коря.Можеш спокойно да заживееш там с цялото семейство.Няма да го направиш нали? Тогава за канарчета ли ни вземаш или рубличките които заработваш те устройват.

Отвратителен бардак!!!

То хубаво, ама, кой е виновен?

Виновен за какво?

факта че толкова малко хора коментира, докезва , че никои не е изненадан от решението на магистратите. големите престъпници в бг са невини....

не че съм се съмнявал, ама тия срама нямат! направо да го закрием този съд, че само пари наливаме, а полза - никаква

Ако не е крал достатъчно за да плаща и най-големия комунист ще закъса в държавата на мутрите.

Само не разбирам защо му губят времето на човека да го разкарват по съдебните зали, та той винаги е оправдан. Да му пращат съобщение на телефона, да не губи време в път.

комунист виновен няма

Нали сме уж силно гражданско общество според силата на демокрацията и еврогейските ценности!!!А сега направете една ГРАЖДАНСКА КОМИСИЯ , която да установи имотното и финансово сътояние на този шеф и на братята му,и още на областните управители ,председателите на областните комисии и тяхните членове осъществили схемата на тази корупция!!!!!!!!!!!!!! Един въпрос -ако този лешпер не беше шеф дали братята му щяха да вземат поръчката?????А може да се окаже даже ,че братята му са регистрирали фирмите си когато лешпера е станал шеф на агенцията,и после са се наредили изпълнители ,под изпълнители и цяла шайка лапачи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Странно, тези областни шефове не са ли разпитвани, няма ли разпечатки от телефоните им със повишена активност със шефа в дните преди търговете, никой ли не ги е притиснал на разпитите да си кажат майчиното мляко, няма ли търговия с влиние, подкупи, внезапни увеличения на личните им сметки, или странни назначения и повишения след като братята са спечелили. Започвам да мисля, че разследващите са оплескали предварително нещата...

ВОТ ВАМ ДЕМОКРАЦИЯ ! ВОТ ВАМ КАПИТАЛИЗЪМ ! Заспал народе !!!!!!!!

Съдът в България е ЧП с добра финансова поддръжка от осъдения ! Виновен е Ботко от всички гледни точки ! Чакам да дойде някой Ердоган и всички Съдии дори и Конституционни в затвора за многое лета !

ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Предлагам Студио Бояна, бТВ, Нова, БНТ и пр. медии да помислят върху създаването на филми и и сериали, във които се акцентира върху бой за възмездие на: - "магистрати"; - "политици"; - "началници на комисии, управления и фондове" - "кметове"; - "полицаи, митничари, чиновници"; - Нина Корнелиева, от Крушовица и паплачта около нея; - Некоя Тиква от Банкя и другите зеленчуци около нея. МНОО ША СА ХАРЧАТ, ЕЙ!

Като се върнат другите комуняги (БСП) на власт, ще трябва да се ровят бакиите на сегашните комуняги (ГЕРБ). Тогава пък те ще оправдават гербаджийските кражби. Дебелото Лили и сие могат да са спокойни. БСП ще им върнат жеста.

Шалом отче,ги шъ съ върне бесепету?? В кой живот Смешнико??

Не е дебело Лилето, добро си е :) Пухкава сладуранка е тя.

КЛАСИКА! Насърчават крупните крадци да не намалят оборотите!

БКП умря. Да живее БКП !

някои да си е помислил за друга присъда освен оправдателна - не вярвам да има такъв. Спомняте ли си какво пише в част първа "Ад" на Божествена комедия от Данте Алигери - "Надежда всяка тука оставете". Живеем в страната на абсурдите, който е останал тук е като в чистилището. Всичко е пълен абсурд.Опасни производства не се проверяват и гърмят, добре че Господ е българин и не хвърчим. Софиянци, не някое забутано село пият фекалии, щото няма кой да види че Искаро е фекална река. Трафиканти, съдят ги месеци наред, когато всичко е от ясно по-ясно получават четвърт милион лв. за официално превозване на мигранти, Този случай - осъдени н Германия но тука - не-е-е - нали са приятели на Пръванката. Те това е.

Тоя си плати където трябва и го изкараха невинен.

Едно на ръка, че бедният народец плаща бесни пари за безброй депутати и държавни хрантутници, ама колко пари отлитат за безполезния съд, прокуратура и полиция- не мерено!

То да е само Батко и Братко! Ами дупката на Белене? Ами Цанков Камък? Ами реакторът? Ами КТБ?! И все нема виновни, и все ние сме ограбени! Предлагам Студия Бояна да започнат да правят филми в които бият съдии и политици. Много ще се харчат.

В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА КРАДЕШ МНОГО И НИКОГА,АМА НИКОГА НЯМА ДА ЛЕЖИШ В ЗАТВОРА.ПРИМЕРИ БОЛ: ХРИСТО БИСЕРОВ,ЛУПИ,МУРГИНА,МАСЛАРОВА,ГЕН. СТОЯН ТОНЕВ И ОЩЕ БЕЗБРОЙ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА!!!

Ердоган го прави под прикритието на народен съд

Преди време г-н Борисов раздразнен от въпросите на журналисти за борбата с корупцията в Румъния каза,изчакайте малко и ще видите какво ще се случи у нас, е видяхме.

Трябваше Борисов да осъди Батко? ;))

Още не мога да го проумея: 1. Този е бил Шеф на агенцията 2. Братята му взимат 130 милиона 3. Според Съда той няма общо 4. Според мен братята му не са знаели, че брат им е Шеф 5. Той не е знаел, че братята му печелят поръчка за 130 милиона Малко ми е мозъчето за такива огромни ситуации и започвам да бъркам ситуацията с бой, като в онзи виц..

Ааз все си мисля , че оправдателната присъда е доживотна.

хахахахха, много ми хареса! ;))

Народа пък още не знае , че Бг-СЪД.СИСТЕМА е най-''ХУМАННАТА'' в света , и още я търпи????

Правилно разсъждаваш. Ако продължаваш в същия дух, шъ та напраим съдия в Апелативен съд, за да можеш да се аргументираш когато ни оправдаваш :)

А само като си помисли човек, каква славна история имаме. То са хайдути, то са воеводи и апостоли, тръгнали с кремъклии да побеждават турската империя. То са опълченците на Шипка, които повтарят подвига на Термопилите. После следват Войнишко въстание, Септемрийско. Да не пропусна и първият партизанин Козарев, въоръжен само с барбанлия с няколко патрона, тръгнал срещу цялата държава. . Нали знаете, защо изреждам всичко това? Ако знаят тия хора, какъв хомот носим безропотно, ще се отрекат от нас. Това не е присъда. Това е плесник в лицето ни и в лицето на целият народ. Който безропотно търпи. Защото не сме вече народ, а мърша. И заслужаваме съдбата си.

Много избирателно...все за партизани пишеш. хайде холан, напиши и за атентата в църквата Свети Крал, за 45-те години терор, кражби и убийства. А, сега е продължение, този е работел за Гея, син и наследник на отговорни другаре.... от БСП-БКП, за тях кражбата, измамата и убийството е естествена като въздуха.

Пиша за хора, които се давали живота си за някаква идея. Или пък заблуда, според някои. Но смисъла на моят коментар се намира в краят му. Не се ли чувствате унизени от това, което четете? Какво прави в същото време Калинка Захариева? Още ли пишат "риформи"? Прави ли се реформа с крадци?

Какви 45г терор, това бяха златните години от живота на българския народ.

Аз предлагам БАТКО и БРАТКО ,....ТАМАН СА ОПРАВДАНИ , ОТ ''ХУМАННАТА'' НИ Бг-СЪД. СИСТЕМА.... Нали са си , от БСП, ДПС, НДСВ... МНОГО ''ОБИЧАНИ'' ПОЛИТИЧ. ПАРТИИ ,....БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО НИ УПРАВЛЯВА ТЯНОТО ''ДЕТЕ'' ,.....ГЕРБ.

ДУША СА ИЗПИЛИ , ЗА ПРЕЗИДЕНТ , И ВИЦЕ ...

Аз

Аз предлагам полиция, следствие и прокуратура да бъдат закрити, също и криминалните съдилища. Така и така всички са невинни, та не е нужно да се харчат грешни пари за преливане от пусти в празно...

грешните пари отиват на правилното място да си видял някой беден и честен съдия

ТОЛКОВА ПАРИЧКИ ПРИБРАХА СЪДИИТЕ,ПРОКУРОРИТЕ, СЛЕДОВАТЕЛИТЕ, ТАКА, ЧЕ Е СРАМОТА ДА ГО ОСЪДЯТ !!!( схемата е проста, ти крадни да делкаме, а ние ще те оправим)

намам думи... както казах преди време: ЗАКРИВАЙ

Е, няма такава държава в която "за кокошка - няма прошка", а "за милиони - няма закони". Да се радва нашият "премиер - слъне", че сме единствени и ненадминати в световен мащаб и да отиде да се похвали в Европейския парламент и Европейската комисия за нашите "върхови постижения" в борбата с корупцията. контрабандата и наркотиците и всякакви видове финансови престъпления.

Нова 'добра' работа на БГ съдебната система - престъпника навън, народа измамен!

Наред са , КАКИТЕ . А НАРОДА , .....ДРЕМЕ ЛИ , ДРЕМЕ! От министерството на науката и културата ,...топки и един голям КОЛ !

Мотивът беше, че под спорните договори за ремонти - до подписите на Емил и Бойко Георгиеви, стоял не този на брат им, а на шефовете на различни регионални дирекции на Пътния фонд Ебаси и мотива.Значи бат Веско не е виновен за това , че като шеф на целият фонд е разрешил на своите подчинени от регионалните му дирекции да се разпишат под неговото име по договори с брат му.

Да осъдят подчинените му,и те ще си изпеят

Посоката е нагоре.КОЙ го назначи

Според Европа има нарушение. Според Съда ни няма. Като не ни харесва, не ни държат насила! Къде другаде можеш да намериш цяла държава от невинни..?!

Ами как ще осъдят бандитите като системата позволява те да прескачат законите както циганин чужда ограда!!!!!!!!!!!!!

Много неззвисими се оказаха областните дирекции на Пътният фонд. Никой не може да нареди на шефовете им с кого да сключват договори, но странно те ги сключват все с братята на шефа им. Няма сблъсък на интереси, няма корупция. Колкото си платиш, толкова ще ти отсъди независимият от правото и справедливостта съд.

d4

Върховния Началник нарежда на Областните началничета с кого да сключат договорите. Ако случайно не изпълнят нареждането МУ, следват жестоки административни наказания, вкл. уволнения. Всеки си пази хляба. В случая БАТКО и БРАТКО нямат вина. По документи всичко е ОК. Но....40 млн. лева не са никак малко. За нормалните данъкоплатци. Тоя от снимката поне се е подсигурил до края на земния си път. Дано обаче този път е кратичък...

да го духате балъци

Само бог може да го накаже справедливо в такъв случай ( щом съд не може!) - дано му отреди хубава "цел" и да не му стигнат парите на този престъпник!Ама и за тези, които се подписаха под оправдателната присъда- и за тях да се погрижи!