Юнкер ще участва в икономически форум в Русия

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се е съгласил да посети Русия за икономически форум, съобщи говорителка на ЕК, цитирана от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер ще участва в икономически форум в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Либерала отвратително се помиярчи. Само със сарказам мога да изразя своето отвращение към ЕК: ЕК: Няма да си говорим повече с вас, докато не пълзите пред бандеро фашизма! РФ: Хубаво, чиба! Чиба твоите працали от моя вход! По- късно: ЕК: Настояваме да ни се извините, че да почнем да си говорим с вас? РФ: НЕ! Чиба! ЕК: Ама няма ли да ни се извините, че да почнем да си говорим с вас? РФ: НЕ! Чиба, мръсни... участници в гей-паради! ЕК: Вие ни убидихте! Няма да почнем да си говорим с вас! РФ: Добре! Чиба! ЕК: Сега ще пратим нашия шеф да ви напомни, че трябва да почнете да си говорите с нас! РФ: Хубу. ЕК: Ама да знаете че трябва... РФ: ЧИБА! ЕК: Ама вие сте много груби бе! Ние колко нежно ви казахме, че сме ви обидени, вие колко грубо отказвате да пълзите пред бандерофашизма! РФ: ЧИБА! * Предстои продължението.

нагъл лисугер и главорез....

Не му пука за Великобритания, но май му пука за Русия.

Явно Г7 са решили някой да отиде и да каже на руснаците, че санкциите няма да падат. Не отиват един по един защото това ще е все едно отделна страна, а цялото ЕС

ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА БАБИЧКА КАКВО ЩЕ ПРАВИ ТАМ

Щерев ти ли си бе? Тъкмо се чудех, къде изчезна.

Е, ако НАТО се прибере в САЩ може и да стане! Ще стане ли?

Участието на Юнкер е в противоречие с поетата политика на санкции срещу Русия. Това е недопустимо разминаване, което изисква неговата оставка или отпадане на ембаргото към Русия. Всъщност украинците трябваше вече да протестират срещу подобно предателство, защото хиляди хора бяха убити и от двете страни, а атовете се срещат да си говорят за бизнес. Както се казва 'бахти демокрацията безпринципна! Излиза, че главата на европейската политика е безпринципна , а краката и гръбнакът на ЕС трябва да понасят тежестите от лудостта 'и.

Трай коньо за зелен хайвер...

Брей! Путин бил голяма работа, щом разни бабанки му боядисват и лакират коня...

мдаа Западния бизнес завзе Крим :)

Е НАТО му се точеше, но беше изпреварено. Затова цялата демагогия...

Финансов клоун и мошеник прегръща офшорен БГкомунист и озурпатор на властта.Що е то?

А що е то Озурпатор?

Как що е?Грешка.

Тоя път,ЕС отива не със свалени гащи,а направо без гащи!Какво ще прави,Кончита там? Млякото,месото,зеленчуци,и тн.т.Проститутката на Сащ,разбра че сутеньора само я използва,а трябва някак да се преживява.Но руснаците са добри и това е грешка.

Руснаците са добри, даже са супер в изтребването на народите! 200 милиона жертви на руския комунизъм! За справка - "Черната книга на комунизма"!

Arkadiy Andreev

Оху Боху и .... знаеш ли,как продължава вица?ако не попитай,срамно няма,млади сте има време.И това за 200 милиона ги разказвай на баба Гицка,и акраните ти,на хора запазили се от синдрома на чичко Сорос,няма как да повлияеш.

Този безкрупулен еврогейски идиот е за затвора.

юнкер го стяга вратовръзката, но е добре да помисли за оставка. Ще му я приемем с удоволствие. Не само млекопроизводители са пред фалити заради санкциите, но ще се бръкне отново в хазната на европейците, защото утопични социалисти, като туск, меркел оланд и георгиева к. управляват съдбините на европееца по заповед на обама. Пълен провал. Трясъкът винаги идва малко по-късно от картината. Неотменим Закон.

Това недоразумение , какво ще прави в Москва, какво може да каже ? Кого представлява, какво, коя държава ?

симо

ха ха....боклук....ХА ХА ХАААААААААА.

симо

Путин е добавил още, че до края на живота си ще защитава руския суверенитет, отбелязва изданието. ....БОЖЕЕЕЕ,някой от нашите тъпанари да има това поведение???????

Когато на дърта проститутка порасне девствена ципа,тогава от "бившите" БКПсемейства и други криминални престъпни организации БСП,гърбавите,туркоциганите и други подобни ще защитят България.

Комунистическата партия властуваше от 1944 до 1989. Но ти се пенявиш за последните 25 години. Искаш да кажеш, че от 44 до 89 година в България е имало мир и благодат? Тогава същите тези сеиейства бяха на власт и се грижиха за народа си? Какво ги промени така драстично след 1989? Обясни на простата женица този факт.

А после кой ще го защитава? Без Путина нет России! Колко ще изкара още Путин? И кво ще стане после с Русия?

След 2 седмици Юнкер отива на икономически форум в.... Русия. САЩ и някои кръгове в Брюксел естествено са против. Първа визита на висш европейски политик (в случая председателя на Еврокомисията) в Русия след започването на "Играта на санкциите". Май топенето на ледовете в Арктика стигна и до Европа?

А този виц знаеш ли на колко години е, само си му сменил името, сигурно е на два пъти на колкото години си ти съмия, претоплени манджи.

Четете много добре последното изречение от статията. За това световните глобалисти ореваха орталъка и вият до небето, включиха и пресата в света и всичко каквото се сетите против Русия.Просто им забавя изграждането на Новия им световен ред.Те са глобалисти, а руснаците си държат на суверенитета, за нас, без коментар , то се вижда !!!

Президента на Русия ли отива в Брюксел да се кланя, или президента на Еросъюза отива Русия на поклонение при Владимир Путин!??

Бас,че САНКЦИИТЕ ОСТАВАТ!!! Това с Юнкер едно чиновниче е ОБИДЗА за Путев.Тоя късия що гафове:Ю.П.,Т.П.Кит.П. нищо само плямпане като Гоце със Шлемовете.те са в една лодка-лично богаташи,а държавите им във фалит.Путев се изложи с ципрас какво договаряш пак патока не става.Ами Бедняк е кво чакаш бе Путе!!!

Защо Президента на ЕС Юнкер по решение на Еврокомисията отива на Бизнес форум в Русия ! нали има санкции ? Мохамед отива при Планината разбира се ! Планината няма нужда .

Защото санкции си остават и се влияят само от изпълнението на критерии, а не от приказки!

явно на никой не пука от критериите на едно безпомощно малцинство.

Мохамед,ти малоумен ли си нали Русия го кани.При все,че ЕС казва няма сваляне на санкции.Що за фалш от късия.Нищо не каза важно.Г-7 му казаха ГЛАД,отпадане на санкции няма. Оръжия не се ядат.Те се трупат.Технологично Русия е 50 г.назад и Путев ко признава,но той знае ,че това не може да се преодолее за 20 г.затова си делка оръжия ненужни под претекс да пази суверинитета,т.е. да гуши военните,които го държат на власт.А ти ако малко имаш моз.разбираш,че ик.закъсване е РЕЙГЪН 2.Т.Е. никакъв суверинитет путевски.МИСЛЕНЕ трябва а не оръжия .Те ще си останат в бункерите/ракетчик съм/а санкциите ще стопят Русия и въоръжаването.21 в.света галопира а Русия само оръжия.

Русия намали зависсимостта на бюджета си от износ на въглеводороди ...беше 52% а миналата година сспадна до 40% Уввеличава ссе бързо Износът на Храни,зърно,машинотроителна и високотехнологична продукция . Как да разбиеш страна която си Произвежда всичко необходимо за нормално същетвуване? Как ! ладеят близо ппполовината източници на питейна вода ...знаеш ли како означава това сега и след ...10 години примерно . Я по-добре се занимай с ракетата си.

симо

Вие,като сте 50 г, НАПРЕД--какво СЪТВОРИХТЕ?????Прогрес или мизерия?????

мале какви коментари само-умрял е Путин да кани някакъв офшорен анонимник от ЕС същият оня ЕС който се раздира от криза всякаква -безработица,мигранти,фалити,бедност /25 % /, липса на инвестици и работни места, липса на растеж. Путин си взе европа без нито един изстрел.

Руски медии за събитието: Юнкер СРОЧНО лети към Путин ХА ХА ХА

Никой не се и съмнявал!! Руската пропаганда работи, затова Юнкер трябваше да им откаже!!

Тези фрази не съм ги намерила в руска преса, но вашия болен мозък не можал да измисли нещо по-умно. Жалко джавкане на пинчерче, из-зад ботуша на хазаина - това сте вие. Смешни,жалки и не интересни. Собствено няма да ви нарушавам забавление, само това имате

Абе колкото и СРОЧНо да лети, тя руската икономика си пада по бързо !-

дано не закъснее - хахахаха

ли бе пак ли пада и докога така? А бе тя все пада от 3 години а нищо не е паднало.Паднаха обаче други глави.

Дали Юнкер ще отиде на форума ,за нас няма никакво значение.Путин вече два пъти призовава ЕС да си помисли за санкциите.Който следи неговите изяви ,би трябвало да знае ,че трети път покана няма да има/Да си припомним Южен поток /Факт е че от санкциите най-много губи ЕС.Факт е че САЩ непрекъснато насъскват различни държави от ЕС към конфронтация в Русия.Както казва проф.М.Константинов "светът навлиза в период на турбуленция" и е много важно кой как ще излезе от този период .За ЕС той ще бъде решаващ -или ще стене действително Съюз на европейските държави,или продължаващо подчинение на САЩ с перспектива разпад.За нас можем да бъдем спокойни -ние вече нямаме никакъв шанс при каквото и да е развитие на събитията!Нашата съдба е да внасяме доматите от Турция,чесъна от Китай,ябълките от Македония ,солта от Полша,гроздето от Гърция,прасковите от Италия,а българи ще внасяме от Ирак,Пакистан,Афганистан,Сомалия,Либия и т.н.

Да си припомним ЮП ? Ми припомни си го де. Ква прави Путин при Цупрас ? За какво си говореха ? За ланския сибирски сняг ли ? Малей, че русофилски глупости.

Малей или не. Каквото кажат началниците, това ще се случи в окупираната територия България. Да не мислиш. че някой вече ни пита за нещо?

Путин е изолиран, свърши парите и не два, двайсет и два пъти ще му се налага да предупреждава колко ще е зле на Запада, ако не приеме Крим и Донбас и не даде пари на руснаците

"Я вам напомню, где взялись русскоговорящие крымчане. Крымских татар выселили в 1944 году, а в их дома поселили выслужившихся энкавэдэшников", - российский журналист Джемаль. ВИДЕО

ПраБългари дошли на тези земи и избили траки - коренно население. На една тема може да се измисли много вариации. така че продължавай

Бих искал да попитам "загрижените" за загубите на европа, какви са обемите на бизнесите които европа има с русия.Аз не знам числа,но знам правилото:КАКЪВ БИЗНЕС МОЖЕШ ДА ИМАШ С НЕКОЙ КОЙТО НИЩО НЕ УМЕЕ.Ми за да ти купи стоката той требва с нещо да плати.А като няма с кво да плати за кви бизнеси става дума.Или примерно за колко евра,ес изнася за русия и какъв е процента на тоа износ от всичко което съюза произвежда.Нали разбрахте кво казвам...Хаха

А бе теа проценти за които питам да не са 2-3% а? Ами,не бе 20-30% са....УУУ.Требва да са повече може и да са ...110-120%...хаха.И не ми скачайте,аз съм измислил процентите и знам кво значат...хаха

събитията в Украйна 25 % от износа на земеделски и хран.стоки на ЕС беше за Русия.Русия имаше индустриални поръчки за Германия което осигуряваше работа на близо 200 000 работници там.1/3 от автомобилостроенето на ЕС беше за Русия.Това са доста сериозни цифри.

Питайте европейките бизнес лидери които реват от "санкциите" наложени ...На Русия ! Питайте ЕС държавните лидери които открито се обявявяват за спиране на санкциите ривващи Техните ,ЕС икономики , питайте Германският бизнес +техния вицеканцлер защо ???!! итайте над 100 000 нови безработни вв Г-я ..защо ! Тях ппитайте ! Тука тролове на Соро ще ви кажат ,че Ес има полза от санкциите, Меркел ссъщо е за санкции,но след 11 годишно САЩ подслушвване на Всичките и телефони ,Меркел е Зависима като куче ! А вие на какво сте ценител?

Умнико,аз питах за цифри ,за проценти...Хаха извинявам се питах за ЧИСЛА не за цифри...А бе ти умнико правиш ли разлика между ЧИСЛО И ЦИРА.Щото като некой умник ми се изцепи и каже "цифрата" едиколко си милиона и на мен почва да ми се повдига.Значи цифрите са десет-от 0 до 9.И човек криво ляво успява да ги научи и с тях да прави числа и да смята де.Представяте ли си сега да требва да запомните милиони отделни символи както твърди тоа идиот с "цифрата" не знам колко си милиона...хаха

и питай милионите фермери и работници /вече безработни/от все още минимално съществуващата свита до най ниските си размери индустрия на ЕС-иди в центъра на Рим,Париж,Берлин , Мадрид и т.н.и ги попитай.Там има война.Даже питай чуждестранните банкери напуснали русия кви загуби инкасираха.

Русссскиййй задник,коя дума от поста ми точно над твоя не разбра,та требва отделно да тия обяснявам...Милиони фермери казваш...Аз бих попитал дали не са милиарди фермерите а що не и трилиони.Ръпончо, с теа цени на енерго ресурсите вие нема с кво да плащате бе цървул.Хората ви дадоха огромен финансов ресурс -25г безумни цени на нефта и другите енерго ресурси нямащи нищо общо с пазарните цени.Цени определени по политически причини. Само и само да залебите.Но не било така... Вместо да ползват теа кинти да си мидернизират страната,чумавите в кремъл ги ползваха за превъоръжаване.И знаеш ли кво излиза, че с наще пари чумавите в кремъл са направили оръжия с които да ни убиват....хаха...

Операция разбиване на Русия както при Наполеон и Хитлер не успя Отново ! Не успя Ограбването на най-богатата страна в света . Както и преди ,започва операцията на Запада ...на Колене в Москав=спасяване на задника ! Дано Путин им прости, но запада ще си плати ...или ще продължи да запада !

Как завърши операцията по разбиване на СССР??? Аматьорска работа.

Горбачов Предаде ключа на Русия директно на САЩ ...без бой ,доброволно! Ключа на защитаввания от селджукските турци -Търновград , също беше продаден от един син давидов . Така се случват САЩските "победи" с подкупи ,или с Ядрен холокост над милиони цивилни !

"...президентът Путин е заявил, че не Русия е започнала конфликта..." - баси наглеца!

Ал

Ти не помниш ли как г-жа Fuck EU организира майдановския преврат и реално спретна цялата сегашна ситуация?

А колко години преди това Янукович открадна от народа 25 млрд долара ? Европа им била виновна !

Вълчанов

Т.нар. от теб "майданен преврат" си е вътрешна работа на Украйна! Докато, виж, анексирането на Крим... си е работа на Путин! Изпращането на Гиркин/Стрелков в Донбас - също работа на Путин. Изпращането на оръжие, боеприпаси и "доброволци" в Донбас - също работа на Путин. Отказът да се изтеглят всички "доброволци" и тежки жръжия от Донбас - също е отказ на Путин. Свалянето на малайзийския "Боинг" - също по заповед на Путин... И т.н.... и т.н.

Ла стампа/Италия/-Путин влезе в Европа без нито един изстрел и ги постави в шах,а НАТО ще инсталира ПРО в Румъния и Полша и щял да стреля.И кого ще уплаши. хахаха.

Ал

"...Юнкер се е СЪГЛАСИЛ да посети Русия за икономически форум..." Сякаш някой на колене го е молил... То може и така да е, но не са руснаците, а най-големия губещ от санкциите срещу Русия - европейския бизнес и съответно Европа. По-скоро ми изглежда, че Юнкер ще ходи на колене да моли за едностранна отмяна на реципрочните руски санкции спрямо Европа. Изглежда почна да осъзнава последствията на собствената си недалновидна политика. Който нож вади... слепи ги ражда.

Я прочети надолу за да разбереш защо не си прав!! Обсъждахме го вече. Точно руснаците са му се молили да отиде и са го поканили.

стига си разказвал вицове бе на кой му е притрябвал някакъв си геронтофил от ЕС който нищо не значи, след като на подобни форуми присъства почти целият световен бизнес елит.

Руснакът кани Юнкер в града със звучното руско име Санкт Петербург. Той, от кумова срама, приема поканата и русофилите заочват да плюят по него. Каква гротеска.

РУСОФОБИТЕ.. Те са правят на забравили, как още след третия месец от въвеждането на санкциите и контрасанкциите, министа на селското стопанство на Герчания търча до Русия, да иска руснаците едностранно да си вдигнат санкциите.. Че подопечните му фермери търпяли огромни загуби и фалирали.. Пък сега литовците и прочие прибалтийци ходят да се молят руснаците да си върнат транзита през техните пристанища.. Масово съкращавали ж.п-ейци, докери... Абе, безработица им причинявали руснаците, щото през руските пристанища износа си почнали да правят..

"ФСБ взрывает Россию" !!!

Баси ужас! Ти да не си зомбясал, Сашенька?

Руснаците у форума се представят като много "доброжелателни" към народите на източна европа. Те се прават на неразбрали по въпроса:КАКВО ДОНЕСЕ НА ИЗТОЧНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ ОКУПАЦИЯТА ИМ ОТ СТРАНА НА РУСИЯ.ВАРВАРСТВО-това донесе съветска русия на европа.И "хитрите" апологети на еврейската комунистич. чума обясняват че варварски бил руския народ. Съжалявам "другари",не руския народ накара БГ подлоги да избият 25000 души в дните след септември 1944.Ей така за кеф...Цвета на БГ нация.Не руския народ накара най-низшето съсловие в БГ-събратята на руските комунисти- ДА ОТКРАДНАТ СОБСТВЕНОСТА на БГ народ ЗА СЕБЕ СИ.С така наречената "национализация",за да могат да го превърнат в роби.Не руския народ а комунистическата върхушка в москва постави на власт най-низшите същества в БГ... ЗА това кажете доброжелателни руски "братя".Не руския народ а комунистите отделиха БГ от цивилизования свят...Кажете сега как човек да не ви "обича",когато сте провалили животите на ТРИ поколения източно европейци. Техните,НАШИТЕ ЕДИНСТВЕНИ ЖИВОТИ...Как да не ви мразим...

Русссские,нали се сещате:ТАКИВА НЕЩА НЕ СЕ КАЗВАТ ЗА ПАРИ.ТАКИВА НЕЩА СЕ КАЗВАТ ОТ "ЛЮБОФФФ"

A ние българите имаме двойна причина да не ви харесваме.Само на вашите БГ подлоги дадохте картбланша преди 89г да се подговат за това дето вие знаехте че предстои.И така дадохте възможност на вашите подлоги да заграбат собственоста след 89г а и цялата власт в БГ.За това БГ е на този хал.Тя не е помръднала от 89 г и на сантиметър.Просто защото тези които тогава беха на власт,са на власт и днес.Със ВСИЧКАТА ИМАЩА ИКОНОМИЧЕСКИ СМИСЪЛ СОБСТВЕНОСТ В ДЖОБА СИ.И разбира ПАК БЕЗ ДА ПЛАТАТ И СТОТИНКА.Пак ЧРЕЗ КРАЖБА.Това е...

Ал

Мличък, страдахме най-вече заради западната изолация. Същата каквато я виждаш днес спрямо Иран, Русия, Северна Корея, Куба и т.н. Затова и навремето се направи опит за създаването на СИВ.

алчо,не съм сигурен че ако прочетеш няколко пъти отново, написаното от мен ше разбереш нещо или по скоро ше поискаш да разбереш нещо...Така че няма смисъл след като не искаш да разбираш,да пишеш глупости като тази.Требва да си забелязал добронамереноста ми.Щото за такива умизаключения заслужаваш мнооого повече...Разбра ли.

Когото и да канят в Русия-путиновата икономика няма да се оправи и отива към фолит

Стамате, защо му е икономика на Путин? Тия преди него са му осигурили ресурс, по-голям от на всички други. Бизнеса му е да продава, щото има, и да бие по пръстите крадливите ръчички. Дано ти се светна най-сетне.

А какъв е бизнеса на руснаците?? Глад? Това което го казваш е бизнес модел на третият свят!!

манго - ори, мели, яж ???

Едни чичковци от щатско твърдят, че примерно барел петрол към 2040 г. вече ще струва 240 $ барела. А другите суровини, при това положение, колко ли ще струват. Бизнеса на Рашата е да пази богатствата си, парите ще идват, не се кахъри за тях.

ма прочетете малце повечко. Заглавия като: "Азербайджанският газопровод издаде двойния стандарт на Еврокомисията за Южен поток".. Пък после пишете, че АЗЕРИЯ - дето всичко е собственост на фамилията АЛИЕВИ, ша прай нещо по европейски стандарти.. АЛИЕВИ ще вадят газта, АЛИЕВИ ще я изнасят, АЛИЕВИ ще бъдат оператори на тръбата до Гърция..

Не чети тъпата руска пропаганда!! Не ни заблуждавай и нас!! А къде точно е двойният стандарт не казват нали?? Щото няма такъв. И този тръбопровод носи диверсификация и е важен за Европа. Руските тръби не са , и без това са много.

Щото като четеш не можеш да мислиш ли??2 Ами това си е твой проблем.. А таз ДЕВЕРСИФИКАЦИЯ си я тургай - знаеш къде.. 63 МИЛИАРДА куб. м. на година срещу 10 МИЛИАРДА на година... Турция е заявила за ТАП - 7 милиарда за нея. ИТАЛИЯ - 8,6 милиарда... А азерите към 2022 година обещават да достигнат 10 милиарда износ. С твойта ДИВЕРСИФИКАЦИЯ и ЕДНА ЗАПАЛКА НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СИ НАПЪЛНИШ!!

Канадецо, турчино или какъвто си там? Относно ''уместното'' ти изказване във форума, че Русия е мразена от всички и най-вече от Вас, свестните българи, приемам, че не съм свестен, след като не я мразя. Защо не вземеш един импровизиран микрофон в ръка и да си направиш усилието да задаваш въпроса "Мразите ли Русия" само десетина минути на някое оживено място в София, Пловдив, Варна, Бургас, или където и да е в България. Убеден съм , ще бъдеш много учуден, че само ти си свестен българин. А аз си задавам въпроса и не мога да си отговря, колко дребна, низка, подла, коварна и неблагодарна душица трябва да е човек, че да мрази страната, която е освободила прадедите му от 500 годишна тъмнина. Не намирам отговор на този въпрос, определено не съм свестен българин.

Не я мразиш защото си неук и заблуден от комунистическата история която си учил?? за това учил ли си: ВОЙНАТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ДОБРУДЖА (1916-1917г.) Май го нямаше в учебниците ни по история??

той ако беше умен щеше да знае за Брест-литовският мирен договор.Когато някой е тъп и е русофил е за дълго

Ако махнем емоциите в писанията ти, посочи кои са приятелите на Русия ? Вземи микрофона и тръгни по света и питай !

А да обобщим съветската опорна точка. Когато Путин отиде някъде, то е, за да заповядва. Когато някой отиде при Путин, то е, за да се моли.

Вкарвам една нормална гледна точка на руснаци. Ако Путин отива някъде - иска да установи нормални политически и икономически отношение. Ако някой отива в Русия - това е защото иска негова страна да развива отношения с Русия. А твоя склонност към "молене, заповядване" отдавам само на мазохизъм.

Само обобщавам смисъла на коментарите, нищо повече. А че те са такива, е факт.

Русофилите не го виждат така, но те са и най тъпата част от българският народ!! А Юнкер отива защото е поканен. Точка. Да убиваш хора в Украйна или Грузия или Сирия не са нормални политически отношения. Ние хората от ЕС ви го казваме.

Като взриви няколко блока в Русия и обвини чеченците за това. Агенти на ФСБ бяха арестувани от милицията когато минират друг блок. Наблюдателен живущ в блока ги забелязва и алармира милицията. Извинението на ФСБ беше че тествали дали гражданите внимават?? И че в чувалите имало само захар?? По това време Путин е шеф на ФСБ.

Извинявай - ти ли си един от тези чеченци,че толкова наясно с проблема? по тази логика - американски президент гръмва 2-те кули , Порошенко - боинга, Оланд - сатиричен журнал, а меркел опипвала момичета в Къолн. Много си прозорлив, баце

Да лъжа нещо?? Хванаха ли ги от ФСБ когато минираха блок?? И ти съмняваш ли се кой взриви блоковете?? Защо убихте Политковская?? А че един от терористите в Норд Ост сега работи в канцеларията на президента??

Ако Юнкер наистина виждаше ефекта от санкциите, какъв го дири в Петербург? И ако Путин е такъв, какъвто го описват троловете-протестъри, защо ЕС ще му правят салтанати? Как подействаха санкциите на северната част на Корея? Явно цирка на големите никога не е свършвал... При едни реални санкции и контрасанкции дали Европа, дет си няма никакви ресурси, нямаше да е клекнала досега? Много въпроси се събраха.

Защото е президент на Русия, и това не е вина на ЕС! А е вина на руският народ и те си го знаят!!

Ама нали това е главния въпрос - хем не го одобряват него лично и политиката му, хем налагат икономически санкции, но отиват на икономически форум в Рашата? Къде виждаш логиката? Защо досега не са ходили на такива форуми в Пхенян?

Друго си е да са като нас. Ние вече всичко заместихме. И храните и производството, а сме били едни от водещите. Но пък на вас така ви харесва. Не ви се налага да си напъвате и без това полуживите мозъчни клетки. Те онези с шапчиците и пари дават и стоки. . "орс ( нерегистриран ) 30.05.2016 14:40 . Е, руските царе са били умни хора..Аристократи..Знаели са, че трябва да се учат от развита Европа..И връхлита червената чума, изтребва всичко умно и от тогава са си дебили..Вече 100 години..Тръгнали кретеноидите, дето освен да дупчат за газ друго не могат, да правят ''импортозамещение'' и да цъфтят..К'во ще заместите бе, пъпеши? "

Скоро 1992 ще бъде отново в Русия. Времето на опашките и общите столови за да се хранят бедните със помощи от цял свят. А Путин ще разправя от ТВ за просперитета в страната.

Този път помощи и икономическа подкрепа не трябва да има. За да се научат, че не може всеки път, като се позамогнат, да започнат да се въоръжават и да гледат към земите на съседите си.

Путин бе в Гърция.. Явно е казал нещо на Ципрас.. За проекта ТАП, дето и ЕК са пръкна да му делка лентичката в Гърция.. С АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ НАРУШЕНИЯ на Третия енергиен пакет, с който беше спрян ЮП!! Може нещичко и за съда в Страстбург да му е промълвил... И ХОП - ЮНКЕР тръгва за Русия.. Да не сте изненадани, че ЕС и ЕК дават гаранции за руската тръба до ГЪРЦИЯ и ИТАЛИЯ..

каква руска тръба при ТАП, бре ? Руснаците се натискат да ги допуснат до проекта, но той не е техен. техни са ЮП, ТП, КП, СП -2 и всичките са в поза партер !

ТАП в ЕС ще се строи по Третия енергиен пакет, без изключения. Само руснаците мошеничат и шикалкавят с правилата.

Какъв си ми безмозъчен. Кой е този никой? Бизнеса е в позиция нисък старт и чака падането на санкциите. Американски фирми се сертифицират по ГОСТ, но нашия платен трол за стотинки и майка си ще продаде. ък ( нерегистриран ) 30.05.2016 14:24 . А Русия защо постоянно се тика в Европа?? Никой не я иска, а тя се натиска?? Защо канят на колене Юнкер??

Другарки и другари ! Еврогейския съюз го очаква тежка финансова криза подобна на Гръцката ! Общия дълг на страните от ЕС /най-вече на "богатите " западни страни/ е равен на дълга на САЩ ,около 18 трилиона долара и като се добави вътрешната задлъжнялост -цифрата става страшна ! Ще има масово орязване на социялни придобивки ,обедняване и небивала безработица и именно това е обсъждано на срещата на "Г-7". Странно ,защо дълговете на САЩ не са били обсъждани ,а само на Европейските страни !?? Всичко това ще се стовари най-тежко върху страни като България ,защото и без това се движим по ръба на оцеляването ! Алкохолика Юнкер не случайно е принуден да ходи в Русия ,защото положението хич не е розово....

Надежди говежди!! Не е принуден ами е поканен. И то с много теманета.

ще ще ще ще ще ще ще ще ще ще... това го слушаме от 1917та.... ще ще ще ще ще.... ма не ще.

Мале, мале... Къде ви намират такива?

Радвахте се, когато вече няколко пъти пророкувахте, че Гърция ще фалира, заради дълга, а с дълговете на САЩ и ЕС са съвсем безобидни. Та, къде вас ви намират такива?

Аз му се моля да дойде бе серсем. Да види, че слушкаме та барем каже добра дума за нас и ни свалят не само гащите, ами и санкциите.

Путин: Юнка... ела да видиш. Правим всички както казате. Юнкер: Путя... още има да бачкате преди да ви смъкнем санкциите.

The Wall Street Journal: "Cracks Begin to Show in German Support for Russia Sanctions." И писаното в нея е далеч от изказването на ТАНТЕТО след Г 7... А сега си прибавете протестите във Франция, Италия срещу продължаването на ембаргото.. И още нещо - ЮНКЕР ще ходи в Русия с РЕШЕНИЕ НА ЕК!! Прочетете си изказването на официалния представител на ЕК - Маргаритис Схинас. Да са просветлите..

Приех поканата с отвращение и от съжаление.