Интензивен трафик и 180 полицейски патрула по пътищата

180 полицейски патрула следят движението по основните пътища в страната. Трафикът на ГКПП "Кулата" и "Станке Лисичково" е интензивен, а на "Хемус" има 8 км тапа

Обратно в новината

Коментари - Интензивен трафик и 180 полицейски патрула по пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сичкото столичанин бяга към родните села да рупа марули.

Разбирам, че на теб ти се струва невероятно, че може от родната София да съм поел към чужбина да се повеселя, ама има такова нещо! Моите съчувствия за теб и другите господа кореняци, които не могат да си позволят да попътуват малко по-далеч от корените си!

И кво? 90 кинта винетка, а се движиш по магистралата с 30км/ч, а?

От София до Ловеч имаше само еди полицейски патрул.

180 патрула няма по пътищата на целия Европейски съюз в един и същи момент.Много грижовни в тая наша родина,та чак започват да те обхващат някакви съмнения в мотивите!!!

Анализ на риска! ами да анализираме! Митнически служител с инициали П.Р. идва от село с Рено в Пловдив. След 10 години на квартира и заплата 1000 лв, той вече карана Джип Нисан за 60000 лв, пуши цигари за 7 лв и вечеря по ресторанти. може би се питат хора защо името е с инициали, защото така се обявявят престъпниците от малцинствата!Кога ли ще го АНАЛизират!?

200 хиляди коли ще напуснат София, а това означава че най-малко 200 хиляди "кореняк софиянци" ще отпътуват за родните си места и това не са всички, защото в тази бройка на колите не влизат и другите пътуващи в тях както и тези които напускат столицата с автобуси и влакове! Смешното и то наистина смешното е това, че сред тези напускащи столицита "софиянци" са и тези, които да вчера по форумите гръмогласно наричаха другите селяни. Да си роден и израсъл, както и да живееш или работиш на село не е обидно, защото това е част от живота. Срамното е когато забравиш произхода си и в стремежа си да се покажеш като нещо което не си започнеш незаслужено да обиждаш другите. Весели празници по родните ви места "кореняк" и истински софиянци и спокойно празнуване на оставащите в столицата, защото от десетилетия е така - дойдат ли празници София опустява и сатва един спокоен град.

пожелавам здраве, весели празници и приятни мигове с близки и любими хора! Това пожелание се отнася и за "кореняк" гражданите!

Кореняк софиянци трето-четвърто поколение кореняци, някои са второ, ама има и пето!

не само пето, че от 1878 година до сега София от мижаво село в шоплука стана голямо, ама много голямо село! То си личи, човече, колоко са истинските софиянци. А отгоре на всичко точно по празниците, по различни причини, в София остават най-много от хората които не с кореняк софиянци.

по логиката ти да не отиваме да почиваме, защото нямало да бъдем "кореняк". боже мили!!!!

та да се понаядеш с пресни месца и зеленчуци, да пийнеш домашна ракийка и винце, пък на изпроводяк да ти понапълнят и багажника, та кото се върнеш в голямото си село да имаш сили да викаш "селяни.и.и.и"! Сигурно и админа на сайта е от "кореняк" софиянците та се докача на чест и трие репликата ми към поста или пък самият той е автор на репликираното!!! Трили не трили истаната е тази и не можете нито да я скриете, нито да я отречете че главната причина за празничните пътувания е "почивката" при близки и роднини на село! Действително има и хора които отиват да почиват на други места, за това на тях им пожелавам весели празници и приятно пътуване за там където са тръгнвали, а на другите с насмешка, и то има защо, им казвам пожелавам приятно плюскане "кореняци" и на тръгване си помислете да оставите нащо и на тези, които са ви посрещнали от сърце, но преживяват с мизерни доходи по селата!

От Търново до Пловдив нямаше жив полицай.

Какво става тук :) ? Нали в България ревете, че все нямате пари и колко ви бил мизерен живота и т.н. Колкото пъти влеза в дир.бг да прегледам какво става в Татковината и толкова пъти чета за някакви безкрайни празници по 5-6 дена на куп, задръствания, кебапчета, кюфтета и т.н. Живот си живеете там, ей... Дежурната реплика на коментара ми сигурно ще е: "Ами защо не се върнеш като толкова ти липсва България"

От село ли пишеш? Никой не иска да се връщаш никъде.

Аз съм си тук, но съм на същото мнение - значи Боко бил разсипал България, и хората тънат в мизерия, а пък сега 200000 коли напускат София, 100000 от които в посока Гърция, Много бедни бе, ако бяха богати не знам какво щеше да стане

Аре, бе Кореняците, тръгнахте ли си за провинцията!!!

Едно време по бай Тошово един началник на КАТ се изръси по радиото: "Пътищата са натоварени, защото софианци си отиват по родните места."

Ще го призная Борисов,и Фъндъкова,когато измислят данък''СЕЛЯНИН''за тези които идват във София да живеят под наем,и работят,Който не е със Софийско Жителство да му се одържат 20% от заплатата като Данък Натрапник:)

Ти си неграмотник, при това софийски!

Софиянец който като си разрови гардероба и отнего се изипват калните цървули на дядо му!

Да ама софийско гражданство могат да имат само наследниците на 7000 българина и 13 000 турчина, циганина и евреи, които през 1878-ма са били жители на гр. София!

от луната си личи че си от село. единствено новодошлите селяни или тези 2, 3- то коляно повдигат темата за селото- тъй като тя "крещи" в самите тях. истинските кореняци софиянци по жълтите павета няма как да се сблъскат със селяните...или почти:)

Всички които ще се завърнат във София,от Родните си места,ако разбира се бъдат Пуснати през загражденията на КПП-тата във София,Излишно се забранява внасянето във София на всякакви Буркани зимнини от Провинцията,защото после ще го изхвърлите като Боклук във Софийските Кофи,за които вие не плащате Данъци Тук,и никой не ви е длъжен да ви чисти Боклуците донесени от Провинцията за препитанието ви,защото парите ще ви отидат за сметки и наем.

Честно момче, баси селянина дето си :D Даже под наем някой да живее, данък не се плаща на калпак, плаща се на жилище. Платил си го е данъкът с наема. ДДС-то и всички данъци като осигуровки, алабала, освен някои дребни местни данъци влизат по сметките на Министерството на Финансите. Да си видял камиони с пари да летят от София към провинцията? Винаги са в обратна посока от страната към София и там в центъра на жълтите павета ги карат :D.

Да дойде свинкята с винетките!

нали нямаше да ходим в Гърция, нали нямаше да им купуваме стоките... ама после като ни кажат че сме гяури скачаме... и пак си се гяурим. Турците са били изключително прави за нас... ние сме добитък. Догодина пак границата ще е затворена и пак за "последен" път ще даваме шанс на гърчулята... народ от тикви.

В Гърция е супер,седи си в дъждовния кенеф

Както се вижда от мученето на "софиянците", няма защо да се чудим, че пропадаме отвсякъде като народ. То не е злоба срещу сънародниците "оттатък Полето", то не е чудо.

от селянията дето мрази българите зад граница. И колкото са по образовани толкова са по мразени.

Най-големите селяни се разревали и викат на всички други, че били селяни.

Сега в тапа-та на Хемус Х-5-ците, С-класите, Инфинитата, Кашкаите, Кайените и Ку-седмиците вървят точно толкова колкото ескортите, голфовете, 19-ките и ладите на простосмъртните.... Ха-ха-ха... Малоумни откачалки, къде са сега 300-та коня на инфинитито ви бе..или на Х-5 цата или седмицата, знам ли вече... Смешници... Детски гъзове на по 40, 50 и повече години, хайде бързайте , че в хипера ще изпуснете точките за раница, чанта или куфар...Ха-ха-ха

Всичко добре, ама къде слагаш тая смехория Нисан Кашкай до сериозните автомобили?!

Искаш ли да ти кажа бе! Тия в ладите като теб седят и точат лиги по мацките в Инфинитата! Уахахахахаха! Уахахахаха!

По-големи комплексари от "кореняците софиянци" май няма.

в София..Обичам да се разхожам из града когато ги няма пришълците. Стана непоносимо ...чуваш диалекта гарниран с простотии безспир, защото телефоните не слизат от ухото им навсякъде.

Относно темата за кой кореняк , кой не ... само едно е ясно:ю - Хората от провинцията идват в мизерната софия, защото нямат много избор... Работят като за 3-ма мързеливи софиянци , след което е логично да могат да си позволят екскурзия до Гърция или да си платят горивото за да си видят семействата. Доколкото ми долавя окото, СОфиянците които са по форумите са заядливи, комплексирани безделници , които завиждат на останалите граждани на Република България!

Малко ще подиша София 4 дни от селската пръдня

Миекащите селтаци ,да не се връщат в София ,стойте си по родните колиби,миекащи тарикатчета......

А на театър може ли да ходим, дето е построен докато София е била кално поле ?

Неделя Сутрин,предлагам да се затворят всичко входове на София със Бариери,и да бъдат пускани само тия със Софийско Жителство по Лична карта,и коли само със рег-СА/СВ,ДР НЕ!!!

А вие със софийското жителство ще имате ли право да излизате по-далеч от околовръстното ?

Ние ходим на екскурзии....а не ви се дотрисаме да живеем с вас.

Нали Българските Превозвачи,щяха да блокират Гъцката Граница,от кум наша страна по празниците,уж да им ги били върнели за зимната блокада от тяхна страна на Фермерите им,какво стана бе Български Цървули???

Превозвачите не ударжаха на думите си. Туристи има и към византия. Въпреки, че последната ни бърка дълбоко в джоба всяка година. Ето за това ни подритват навсякъде извън 111 000 км2. Ходете и дайте пари на тия дето ви плюват па после се чудете заще сте последна дупка на кавала!

ПРЕВОЗВАЧИТЕ ИСКАХА ДА ПОМОГНАТ НА БГ ХОТЕЛИЕРИТЕ , НО ХОРАТА ПЪТУВАТ И ГОСТУВАТ ТАМ , КЪДЕТО ГИ ПОСРЕЩАТ С ЖЕЛАНИЕ И УСМИВКА , УГАЖДАТ ИМ ; ДАЖЕ РУМЪНЦИТЕ ВЕЧЕ СА ТРАНЗИТ ЗА ГЪРЦИЯ....

Голямото напускане, Голямото завръщане...аман от тривиални и безинтересни теми, от които трябва да се направи някакава сензация с цел "захранване" на зритерската и читателска аудитория!

аз акам на пътуващите

все тая. Всеки шофер трябва да го води патрулка като национално богатство, един вид ВИП, демек. И сега, като си апнат на корем йагнешко-о, ох, батка-аа, а после напълнят багажниците със селски благини и...айде към столицата-а, па да се бутаме и псуваме.

Къде се юрнал народа , нали е беден?

много от софиянци отиват на гости на родителите си в провинцията, всъщност отиват на гости по родните си места.

ади ве само 200 000 селяни ли има в Софето?

Като видя някой да казва ВЕ ,започва да ми се сере. Само селяните в България говорят, толкова различен български език, че дори не разбират, какво им говорят по телевизията. Срамно е испанец да говори същият език както цяла латинска америка, а благодарение на диалектите българи не разбират други българи и македонците даже имат език, защото тъпанарите , казват Ве , вместо Бе, тифон, пипируда, тиливизор, жи си ем ..... и т н

До мурзилките - та колко казвате, че са бедните българи, които едва се изхранват?

Ами мсички останали.

Както сакрално се изказа Премиерът:"Много шум за нищо". Ще"следят"....и това там. Както по всички Празници,едни ще карат пияни,др.друсани,трети незнаещи и неможещи,четвърти премного самоуверени и нахални.... И понеже кой знае какви др.,новини не се очакват,черната статистика отново ще запълва дупките в новините,уви.

Право казвате, че го "следят". Само го следят, без да си мръднат пръста да го улеснят. Напротив- само го затормозяват и стресират и плашат хората по пътищата. Патрули...По-скоро статисти от НСИ.

540 000 автомобила се контролират от 180 патрула !? !? !?