Русия отхвърли обвиненията за удар по болница в Алепо

Русия отхвърли днес обвиненията, че нейни военни самолети са бомбардирали болница в северния сирийски град Алепо.

Обратно в новината

Коментари - Русия отхвърли обвиненията за удар по болница в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците не бива да преговарят с американските терористи.Тоя Бан Мун сигурно е скопен още на летището преди да стане генсек на ООН.

Я да опаткаме няколко болници и да го препишем на руснаците.

Всички атентати и братоубийства в България са ги подготвили и платили руснаците.И на Стефан Стамболов и на Георги Вълкович,и атентата през 04.1925г и т.н.Искат да лапнат целия свят,но ние ще им върнем партийните секретари и техните наследници

Разликата между православните талибани на путин и ислямските им ''врагове'' е никаква...Бог да прости загиналите в таз война!

Откакто ви изгониха от околовръстното се въртите с 2литровите шишета за плакнене около Козяк и пишете подобни простотии.

Руснаците никога няма да си признаят гафовете! Те са така възпитани! Те срам нямат! Да не говорим за достойнство и чест! На тях има дай само война и да анексират земя на чужди държави! Това е империята на злото!

Болниците са американски патент. Няма я новината, че Пентагонът няма да съди никой за това, че октомври миналата година 40 човека загинаха след бомбардировка на болница "Лекари без граници" в гр. Кундуз в Афганистан. Според американците това се дължи на "човешка грешка" и това за "съпътстващи загуби", американците са мислели,че там има терористи. Това е. Всичко е нормално. Да докажат, че руснаците са летяли, имаж възможност ако това е истина, имат техническата възможност. Но мълчат, както не изкараха спътниковите си снимки за Боинга.

Ето един начин за бързо еднократно излекуване - докато се усетиш, и хоп, вече излекуван. Някой уж се бори, ама не съвсем, уж подпомага умиротворяването, но не съвсем, уж говори за мир, но не съвсем, уж се изтегля, но не съвсем.... За да го каже дори човек на такъв пост като г-н Бан Ки-Мун, значи нещата наистина са сериозни! Няма как да му кажеш, че лъже, нали?

ЩО ЛИ "НАМИРИСВА" НА ТУРСКИ ПАРФЮМ??? ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО ИСКА ЗОНА, СВОБОДНА ОТ ПОЛЕТИ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ИНСЦЕНИРА НЕЗНАЙНИ НАПАДЕНИЯ НАД ЦИВИЛНИ, ЗА ДА ПОЛУЧИ ТАЗИ ЗОНА, Е МАЙ ЕРДОГАН? ТО И С АТЕНТАТИТЕ, ДЕТО ВСЕ КЮРДИ ОБВИНЯВА, СЪЩО НЕЩО НЕ Е НАРЕД! ВСИЧКО Е НАСОЧЕНО КЪМ ТОВА, ТУРЦИЯ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА СИ С КЮРДИТЕ В СЕВЕРНА СИРИЯ, МАЙ! И НИКАКВИ РУСКИ И СИРИЙСКИ САМОЛЕТИ МАЙ НЯМАТ НИЩО ОБЩО? МОЖЕ САУДИТСКИ? МОЖЕ ТУРСКИ? А НАЛИ НАСКОРО В ТУРЦИЯ ПРИСТИГНА И ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ АМЕРИКАНСКИ? ЩО НЕ ДОПУСКАТ И ТАКИВА ВЪЗМОЖНОСТИ? СТРАННО НАЛИ?

Мнооо ме кефат рашаните, не им пука нито от Америка, нито от НАТО, трепят наред "нормални" терористи-приятели на Америка!

При една война, правилата не важат и то когато има "нормални" терористи, единствения изход за тях е смърта!

Джуджето путин скоро ще изчезне,защото на света вече му омръзна прословутата руска наглост, имперска агресия,лъжи,лакомия и стремеж само да получават, без да дават нищо.

ти се радвай че не е изчезнал,че иначе нямаше да имаш пари и за едно яйце да си купиш за великден та да си го строшиш в умната кратуна

направо ме разсмя от сърце

тия не празнуват велик ден

много бъркаш пич. Бъдещето е в такива като Путин- да натикат чичо Сам в калта където му е мястото.

Са специалисти,по кенефите на ИДИЛ и болниците на населенито,разбира се!...

Дори да не е Русия, но тъкмо те контролират този район, разположили са С-400, но не казват кой е, защото са асадовските убийци насочващи бежанци към България, от матрьошките само наглост, лъжи и заплахи, безбожници чекистки, позволяват си и в такива свети празници да обдиват православните във вечни грехове.

Да се отрича!...

те и за Катин отричаха... руска работа

По бомбардирането на болници.Интригите и лъжите са им вродени.

"Русия отхвърли. . ." Лъготене на Разпети Петък- безбожници- патриарха им Кирилл да прокълне Хуйло, а не да благославя набега им у Сирия !

ВЯРВАЩ Е САМО СКИМТЯЩИЯ РУСОФОБ,АКО ТОВА Е ВЯРНО В БЪЛГАРИЯ ВЯРВАЩИТЕ СА ПО МАЛКО ОТ ПОЛОВИН%

що не се рaзкaрaш ?

НА СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕЗИДЕНСКИ ИЗБОРИ ,ПЛЕВНАЛИЕВ ЩЕ БЪДЕ БЕЗРАБОТЕН ,ДАНО ТОГАВА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СТЕ ЕДИН ФАЙТОН МЕКЕРЕТА

ДругаУя ПредседатеУел?!...

хахахахаха ( нерегистриран ) 29.04.2016 13:15 . сороски тролчета, толкова ли нямате нищо в главите и да разберете, че колкото повече риете срещу Русия, толкова повече българския народ е ЗА Русия? Пример- Шипка и соросоида Плевнелиев

БРЦК

Вече започна да се прокрадва информация ,че болницата не е ударена от самолет. А от наземна атака на терористи.

Това ли ви измислиха сега за опорна точка ?

БРЦК

Звучи по правдоподобно след като руснаците оповестиха графиците. А и лафове , като "вероятно" , "носят белези на" и тн. алабализми от изявлението на 'белия' дом някакси не ми звучат достоверно.

Болницата е ударена от 300 " специалисти" от ЦРУ, докарани онзи ден в Сирия, без разрешение на властите.

сороски тролчета, толкова ли нямате нищо в главите и да разберете, че колкото повече риете срещу Русия, толкова повече българския народ е ЗА Русия? Пример- Шипка и соросоида Плевнелиев.

Кой е тоя български народ ? Шепа малоумници от Атака ? Те какъв народ са, аутсайдери и предатели с чуждото знаме напред. Жалкари !

Малка част от него беше на Шипка на Трети март. Не го ли видя?

Ще отхвърля- кв'о друго й остава. Както отхвърля и че воюва в Украйна, и че не тя е открила радиото и електрическата крушка ;-))

Докато не се ликвидира Вашингтон, по света ще има войни !

И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН, АКО Е ПО РУСКИ СКРОЕН !

Ние, честните български патриоти се радваме на успехите на руската армия в Сирия. Там тя прави това, което винаги и навсякъде е правила - защитава народа и законно-избрното правителство от свои и чужди агресори. Освен това Русия чрез две военни бази укрепи своите позиции на Средиземно море. А това е колосална победа за нас, православните, за славянските народи, за всички унижени и угнетени по света.

Първо: българите не сме славяни Второ: само белорусите и сърбите донякъде поддържат Путин СЛАВЯНИТЕ СА ВРАГОВЕ НА ПУТИН: Украинци, Латвийци, Поляци, Чехи, Словаци, Словени, Хървати и тн

Ти със сигурност не си славянин. Може ли човек, чийто дядовци са дошли на Балканите от Анадолското плато да е славянин?

Че ти от кога си българин бе, потурнак?

И аз щях да се радвам на успехите, ако имаше такива! Ама най-големия успех и позорното бягство на руснаците от Сирия! Оказа се, че това е армия от страхливци, можещи да воюват само срещу невъоръжени хора и оглавявана от най-страхливия Върховен главнокомандващ Путин! За 6 месеца масирани бомбардировки не постигнаха практически нищо! Опозицията си съществува както и преди, Идил си съществува както и преди и настъпва към столицата Дамаск, вече и в крайните квартали! Путин се изниза като мокра връв, като видя дебелия! Позор за такава армия, воюваща не за благото на народа, а за благото на 120 руски ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ милиардера, во главе с кръвожадния МИЛИАРДЕР ПУТИН!

Явно още звучи залпа на "Аврора" в ушите ти, и гледаш портрета на Ленин, за да не виждаш и чуваш какво става. Край, ИД и опозицията са история! Асад победи! И на фронта и на изборите!

прочети "Сръбската военна пропаганда в Македония" от Светлозар Елдъров, та да видиш как яко са ни клали сръбските братя православни славяни, а също православни братя гърци !!! Да те е.а и малоумния рашофилистик.

Най-истинската, същностната черта на нас, православните е да прощаваме греховете на близки и далечни, на приятели и врагове. И това ни извисява над сивотата на ежедневието и дребнотемието, толкова характерно за алчните англосакси...

От 200 години практиката е една! Русия винаги и навсякъде е правила едно и също, мачкала и грабила! Затова всички бягат от нея! Не случайна е поговорката "там, където стъпи русский сапог, трева не никне"! Така, че твоите тъпотии си ги задръж за себе си, или за лудите от Карлуково!

Аха, руската армия воюва рамо до рамо с доказани терористи - Хизбула, само и само за да си запази единствените военни бази извън територията на бившия СССР.

НА СВЕТЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ НЕ АМЕРИКАНСКИ ПРАЗНИК ... ДА ЖИВЕЯТ БРАТЯТА РУСНАЦИ ... БОГ ДА ГИ ЗАКРИЛЯ

ДАНО БОГ ДА ГИ ЗАКРИЛЯ, ЩОТО ПУТИН СЕ Е НАТОЧИЛ ДА ИМ ВИДИ СМЕТКАТА ДО 2 ГОДИНИ!

амин! За многая лета!

ДА ЖИВЕЯТ БРАТЯТА РУСНАЦИ ... Съгласен. Да живеят в СИБИР и да не си показват гагите от там. Другаде не ни трябват. Особено в България.

а ве селенията от Софето още не се е изнесла на село и спами тука.

саддам загуби кадафи загуби янукович загуби всички приятелчета изроди на путлер загубиха и ал асад ще загуби и отново ще се докаже какви карикатури са путлерофилите

И Слободан загуби

Привет на пишещите и тролещите във форума с пожелание за весели празници!!! Накой публикува ли с какъв/какви боеприпаси е поразена болницата и съседната сграда, че аз не намерих? Това и истинското инфо, другото е празни приказки и плювки. Сирийците, руснаците, марсианците, детската градина от Стърчипишково с прашките....... Все пак иде празник, дайте го по-човешки. Сменете тона и късмет на всички!!!

Тъп въпрос? Цял свят знае, че руските бомби са най-високоточните! От 12 км.височина уцелват скута на медицинска сестра или болнично цукало!

"КРАЙНО време е да се забранят проституиращите у нас НПО организации. Вече всичко придобива гротески измерения благодарения на шепа глупаци на центова заплата. Ако има про руски тролове също да им се изметат от България. Писна ни от вас БОКЛУЦИ!!! "

Докато има семейни партийки, спонсорирани от руското посолство предполагам и НПО-тата ще са на мода. Иначе съм твърдо за всякакви НПО-та със съмнително предназначение, антибългарски Хелсинкски комитети и сборище на психичноболни и объркани люде като Атака не трябва да съществуват и да бъдат съдени за престъпления срещу държавата.

Русия още преди 2 месеца се похвали за 10,000 извършени полета и хвърлени в Сирия 200,000 бомби Месец след началото на кампанията Генщаба на Путин рапортува за десетки хиляди избити ислямисти и останалите бягали към ЕС Лъжите на руснаците край нямат

Кое е лъжата, Беге?

Ами десетки хиляди! 2000 души! Има го в Тубата нощният рапорт на шамана Шойгу! По 100 бомби на човек! Мухахахахахахаха!

Стига сте се напиняли! Време е за поллитра водка "Финландия", за мезе - пресен немски червен хайвер от магазините "Берьозка"! Ха наздраве!

Шило

Рано още, братле. Вярно, че са почивни дни, ама...Е, наздраве! Живи и здрави!

да ти сера на тъпите магазини Скъпо и некачествено, като самата Русия Предпочитам кримска водка, на която за да може да се продава в ЕС, пише: Производител: Крим, Украина

Много бръчкаш! В "Берьозките" не се излагат да предлагат руски стоки, освен руска водка! Всичко друго е западно с етикети на руски, иначе никой няма да го купува! Иди и виж с какво "загниващият" Запад храни "великата" Русия! Даже пелмените се правят в едно циганско варненско село!

Кримска водка? Голям майтап! По-добра от водка "Путенка с ботоксом" нема!

ИД нямат самолети, НАТО не са в този сектор. Остават руснаците и извънземните. Аз мисля че са извънземните..ха.ха

но вежливите зелени не малките сиви

Шило

Айде и за двама ви: "...Американските военни са започнали да използват бойни самолети в Сирия от Турция, обяви Пентагонът, цитиран от Вашингтон пост". Това ще позволи разширяване на възможностите за извършване на бомбардировки в защита на обучаваните от САЩ сирийски бунтовници в Северна Сирия...."

асад бил обичан от сирийския народ но целия сирийски народ заедно с русия великата иран - добрия ислямист китай - жълтия братушка не можаха да превземат алепо?!?!?

Шило

Когато фактите говорят, и ти трябва да замълчиш. Явно, наистина го предпочитат пред алтернативата, пред касапите.

очевидното е че огромна част от сирийците не искат асад иначе русия + иран + сирийския народ щяха да се справят много бързо но истината е че асад е кървав диктатор и много много сирийци не го искат!

спокойно, ще го превземат. Тогава какво ще пишеш? Че не са превзели Ракка?! Споко, не се вълнувай!

Много ясно, че руснаците не са ударили болницата, нали избягаха с подвити опашки.

КРАЙНО време е да се забранят проституиращите у нас НПО организации. Вече всичко придобива гротески измерения благодарения на шепа глупаци на центова заплата. Ако има про руски тролове също да им се изметат от България. Писна ни от вас БОКЛУЦИ!!!

наистина е гротескно! да харесваш путлер с приятелите му цигулари-милиардери и олоимпиадите му за по 50 милиарда долара! наскоро пак изчезнали десетки милиарди от петролна сделка с китай ограбва народа на русия очевидно! отделно чечня грузия украйна очевидното и гротескното е че сте или платени или малоумни!

Млъквай урод неграмотен! Ти си точно един от тези, за които говоря. Клечите тук по цял ден, пишете безумни и неграмотни простотии и ревете като разпрани за центовата си надница. Чумата да ви тръшне изроди мръсни!

Вълчанов

99.99% са изперкали малоумници, които не са разбрали че развитият зрял цоциализъм отдавна свърши! Те все още не са осъзнали, че България вече не е Народна Република България, че не е член на СЭВ и ОВД! Алоооо! Република България е член на ЕС и НАТО! РФ ни брои за врагове. По рашънските интернет-форуми не ухае на любов към българите и България! Вие, уважаеми бивши и все още щъпуркащи по нашите улици недобити комуняги сте престъпници и предатели! не може по друг начин да се нарече любовта ви към РФ и омразата ви към България, ЕС и НАТО! Очаквам с нетърпение денят, когато такива недоубитаци, като вас, ще са в миналото!

Тази твоя мечта може да стане само в терористичната руска империя. В Европа такива като теб са безгласна буква.ха.ха

Не им се връзвай, така или иначе е въпрос на време да им спрат парите. А какво ще ги правят после за да не проговорят не ми се мисли....

Моля, не пишете глупости, че Асад и руснаците не били освободили нищо за 6 месеца - само една Палмира. Преди месец имаше избори - 5,08 милиона сирийци са гласували, при общо 8,83 милиона потенциални гласоподаватели. Това значи, че по-голямата част от населението живее в райони контролирани от правителството. Другите са бежанци - в Турция към 2 милиона, в Ливан над 1 милион, а Йордания над 700 000 души. Саудитска Арабия твърди, че е е приела под 2 млн. ....

Избори в присъствието на руски военни??? Много си наивен!

Паисий

руските военни са в две бази - не са по цялата страна!

Шило

Че нали има и американски ? Нали опозицията също е въоръжена? Или тези подробности са излишни?

5.08 милиона, от общо 23 милиона сирийски граждани! 2 милиона гласували за Асад! Демокрация по путински! Не ставай смешен

Паисий

1. А колко са бежанците извън Сирия? - Те гласуващите не са 100% от населението, а само тези над 18 години. Има около 5-6 милиона напуснали страната. 2. не казвам че е демокрация, а броя населението в районите , контролирани от Асад.

Шило

У нас да не е по-различно? Или демокрацияата ни е същата? И правиш ли разлика между 5 млн. избиратели и 23 млн. граждани? Да не би у нас избирателни права да има 100% от населението?

Оху Боку, ами за наш Боко от 6 милиона, имащи право на глас като гласуваха само 1 милион, тази демокрация ти харесва, нали, тъпчо?

И за Катин лъжеха 50г. Но истината даже и след 50г излиза на яве.

сащ не е бомбардирал сирия от 3 години ИД се появи като държава с територия през 2014та година! как може сащ да са ги бомбардирали 3 години?! много нагли лъжци сте! или просто глупави не е ясно

Шило

ИД се появи през 2012-2013г. След срещата в Правец.И си прав- не ги бомбардираха. Защо ли? Макар, че летяха.

разбира се, че не са бомбардирали! САЩ 3 години само пускаха оръжие на ИДИЛ и Ан-Нусра от въздуха.

Шило

Ислямска държава води началото си от различни терористични групировки, възникнали в Ирак след войната от 2003 година, най-вече Ал-Каида в Ирак (АКИ), тогава водена от Абу Мусаб ал-Заркауи. Бруталното насилие на АКИ и опитите ѝ да разпалят религиозен конфликт между сунити и шиити са прекратени с елиминирането на Ал-Заркауи от американските войски. След изтеглянето им обаче иракските служби за сигурност се оказват неспособни да спрат възраждането на групировката под формата на Ислямска държава в Ирак, но въпреки това тя остава сравнително слаба. Нарастващото възприятие на сунитите за изолация от иракския политически живот и избухването на гражданската война в Сирия допринасят за увеличаването на влиянието на групировката[8]. Това е най-мощната опозиционна групировка в Сирия[12]. ИДИЛ прониква в Сирия, като се включва във въоръжената опозиция срещу управлението на президента Башар ал-Асад, заедно с Джабхат ан-Нусра (сирийския клон на Ал-Каида), но идеологически различия предизвикват война между двете групировки[13]. През 2013 г. групировките от Сирия и Ирак се обединяват под водачеството на Ибрахим Али ал Бадри[11] в Ислямска държава в Ирак и Леванта и завладяват сирийския град ар-Ракка, областен център на едноименната мухафаза[1

Само САЩ имат право да бомбардират болници!

след месеци бомбардиране на болници и деца руснаците + иран _ асад успяха да превземат само палмира!!! дори алепо не превзеха!!! кървави карикатури!!!

Шило

Хахахах, а преди това какво стана? Три години бомбардировки, ИД завзе 2/3-ти от Сирия, голяма част от Ирак, да не говорим за Либия. Във вярност им се заклеха Боко Харам и редица други. Защо? Как стават тези работи?

не е имало 3 години бомбардировки на сащ в сирия провери фактите започваш с лъжа няма какво да те чета повече

В грешка си - сирийците и руснаците за 6 месеца освободиха към 2000 населени места.

Освободили? Мухахахаха! А що се водят боеве в покрайнините на столицата Дамаск! Що свалиха самолет югозападно от Дамаск? Освободили 2000, а Дамаск почти обкръжен!

Те за Чернобил лъгаха и мазаха, та за някаква болница ще си признаят....

На американците им останаха само фабриките за лъжи - Специалните служби и Машините за печатане на пари , изпратиха 2 самолета в Румъния щото нямат напечатени пари за друг , 41 хиликоптери за Тюлените и другите рибоци ама и те половината в ремонт . Ако им сложат и един валутен борд ще им остане само най-лъжливата дума Декрация защото нито на теория нито на практика това съществува . А Доларите скоро ще ги печата от ГМО Коприва е малко ще е трудно за Дупетата ама ще е са мирис на Малини то и хартията свършва ... И не сам много по-добре от нас с тоз дълг ( на глава от населението )

с тези безпилотни самолети може да е всеки ,може ли да се разбере 100% ?.а и да се знае кой да ти каже ? много вероятно да е излетял от турция по заповед на ...... възможно да е руски ,американски ,израелски или сирийски ,а нищо чудно и иран да търсят нещо там .всеки който имал разузнавателна иформация за тази сграда ,че има нещо е реагирал . или с две думи който е преварил той е ударил болницата

За какво сложиха там С-300 и С-400? За парлама?

над Сирия летят всякакви самолет - без турски разбира се. Летят сирийците, руснаците, немците, американците ... Всеки може да е ударил болницата. Дори ракети на "опозицията" може да са.

болницата я удариха тези които не свалиха пътническия самолет над украйна които не анексираха крим които не нападнаха украйна терораша и техните пудели

Така е, ама над Алепо летят само сирийците и руснаците! Зоната за полети на другите се намира на 500-600 км. на изток! А и кво казват С-400! Как така не могат да разпознаят чий и самолета! Май са чист въздух под налягане, надут в гумен корпус! Да не могат да разпознаят чий и какъв е самолета! За чий х... кесят там! За да поркат разчетите им на средиземноморски курорт!

Шило

Казваш, американците не летят над Сирия? Я пак?

Алоууууу! Кво става със знаменитите С-300 и С-400! Стават ли за нещо или само за пуйчене! Путин пак стана за смях пред целия свят! Поредния як издън, след якото драпане от Сирия!

ти да не очакваш руснаците да свалят американски самолет? Или немски?!

Колко ли още време ще издържи пусито в Сирия? Пари вече почти няма, песнионните фондове са почти изискани, а нито една западна банка не му иска държавните облигации. Петролът може и да не стане пак 120$....

Шило

Само май ти не си разбрал, че още е там? Изтеглиха стратегическите бомбардировачи, демонстрираха си крилатите ракети, както и възможностите на Су 35 ши ги прибраха. На тяхно място отидоха хеликоптери, защото те са по-удачни за подкрепа на сухопътни операции.

демонстрираха бомбардиране на болници в алепо и избиване на деца а дори и не можаха да го превземат! това демонстрираха! сащ превзеха афганистан за две седмици с 50 човека от специалните части 25 делта форс и 25 тюлена пф

Отидоха два! С единия се случи издън! Летя, летя и изведнаж сам си падна! Кво стана с пилотите?

Като ми слагате червени точки, за онзи престъпник ли си мислите.

Аз си мисля за един, дето влезе в историята с една синя рокличка.

путлер откачи тотално :)))) обвини сащ за срутването на болницата?!?! кво стана с Ц300 ала бала пиле не могло да прехвърчи?? тва Ц300 лепило ли беше наглия путлер

Не съм чувал престъпник да си признае вината. Затворите са пълни с невинни.

Шило

На за да отидат там, първо трябват неоспорими доказателства, а не празни приказки. Защото много престъпници прехвърлят собствената си вина на други. Признават само тогава, когато са ги хванали със свалени гащи. Нали?

Вълчанов

Много си прав, ша знайш! :)))) Рано или късно Путя ша го фанат по напальонки. Той и без това се мисли за новия Напальон :))))