Барак Обама се извини за бомбардирането на болницата

Президентът на САЩ Барак Обама се извини на президента на "Лекари без граници" за американската бомбардировка на болницата на международната организация.

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама се извини за бомбардирането на болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ооооо Драма,ще възкреси ли загиналите???

свинщина защо имало 11 септември?! Чудя се как изобщо са спрели подобни атентати!!!!

и след това се извиняваш?! Ако това не е наглост и безочие,то не знам какво е ?! Хитлер не трябваше да се самоубива, а просто да се извини и толкова!!!

Освен това извинение, ни дължат обяснение, - кой бомбандираха една година в Сирия и Ирак? - кой финансираха от участниците в конфликта там? - как така през това време ИД се разрасна?

Обама що не се гръмне, пък аз ще се извиня на американския народ.

И Все-Пак - дядоЛибенизъмът-хаджиГенчовизмът Е Недопустим .

Къде е сега съдът в Хага, който следва да накаже виновните за бомбандирани и убити мирни граждани-лекари и болни, които са били в поразената от САЩ болница в Афганистан?

Безумието и наглостта на американските политици ще им докара нов 11.09., но този път няма те да са го подготвяли.И тогава 11.09 ще се види цвете на американския народ,какъвто и да е той, а и аз имам близки и приятели тръгнали подир "амер. мечта".Винаги политиката е била и е сметка и интереси,но тези се самозабравиха.Приличат на непрокопсаници-тийнейджъри,които мислят че са недосегаеми за всички(родители,училище,общество,полиция...),но всички са им длъжни,докато не ги намерят в някое дере,отишли на оня свят по много причини.Явно и в историята има тийнейджъри,но време е да пораснат,ако не искат да отидат в канавката и "америка" да се закрие.

аз се съмнявам, че 11-9 е станал без намеса от вътрешните служби...дори може да си е тяхно дело... тези служби, често обслужват корпоративни интереси и не се свенят да убият който и да е държавен глава, даже и на САЩ... пример - Кенеди

Не че нещо, ама не е ди малко нагло?Грешка било, извинил се, ама хората в блницата са си отишли.Това е военно престьпление и трябва трибунал за виновните по Женевската конвенция.Носителя на Нобелова награда за Мир трябва да го знае.

Болнична песен от Афганистан ----------------------------------------- Музикален тест: баа Тодорка Пеещ керкенез: Вес. Маринов Гинекологичен к-т: д-р Цицов

Гнусни управници. Всеки един западен лидер се изреди да оплюва Русия заради действията и в Сирия, защото бият по техните терористи(ИДИЛ и тнт), но нито една критика никой от западните лидери не отправи заради грешката на САЩ.

"Много се извинявам, но съм убиец"..... А роднините на тези хора? Какво ще ги стопли това извинение?

Мечтая някога да чуя и някой руски държавен ръководител да се извини за нещо. Ех, мечти...

За какво ? За нападение над болница= Ами руснаци не бомбардират болници - така че за какво да се извинява?

Има Вероятност. За В бъдеще. Надявам се Непосредствено. (Браво !)

Да се истропам на твоя вдървения език белким задърдори по- глатко?

Американците винаги са имали проблем със селф имиджа си. Затова и нямат победи в сериозни конфликти. Принципа на железния юмрук в кадифена ръкавица не работи. То или е юмрук или е мека китка. Не може да почваш война с морални задръжки. Или пълна ерадикация на врага или си седи дома пред телевизора и плаши гаргите с тлъст военен бюджет. Особенно показателна е Виетнамската война. Дори ги беше срам от собствените им ветерани. Наричаха ги детеубийци и какво ли не. Е, не че не са избивали жени и деца, но както казваха самите виетконгци, да бяха устискали още малко и щяха да спечелят. Същото и с Ирак. Почнаха да ги обиждат, те се нацупиха и си тръгнаха. Оставиха Ирак с надут корем и хоп, роди се ИД.

"Извинявам се, че осрах света." Човека е безскрупулен. Да стигнеш до този пост, без да си член на една от няколкото фамилии "избрани" за най- можещи и знаещи. Трябва да си готов да минаваш през трупове. Мургавия явно е много добър в това. Така, че разкаяние от безскрупулен човек е равносилно на разкаяние от шизофреник. Човека така е научен.Ще излъже и ще продължи на татък. А мъртвите, бог да ги прости.

Това там - НЕ е Диктатура...като В ... Обама - НЕ са от Фамилиите...

Извъртате нещата, вие неприкрити проамерикански слуги! Обама не се е извинил, а е поднесъл съболезнования, така както се прави при починали от естествена смърт хора например. Въобще никакво извинение е нямало и Лекари без граница вече са завели дело за военно престъпления.

На Уса явно всичко им е простено, защото всички им прощават. Един показателен и пресен пример с "извиняваме се" бе в Ирак, когато излезе, че не намериха химически оръжия, но разрушиха държавата. Докога!?

Преди пет дни американците са нанесли 43 въздушни удара. Никой не знае къде, кога, какво са ударили и какви са резултатите. Колко невинни дечица са убити? По стара американска традиция, колко сватбари са загинали този път под бомбите, пак ли са 70? Колко болници са сринати, жертвите отново ли са 22?

Спомням си един друг случай - Кадафи и самолета над Локърби. Там имаше едни компенсации за жертвите ум да ти зайде. Обама не е ликазал нещо за компенсации?

Барак Обама се извини за бомбардирането на болницата и обеща, че следващия път ще ударят някоя сватба и по традиция ще убият 70 сватбари.

И "демократична" Саудитска Арабия трябва да се извинява, вчера са уцелили 2-ра сватба, в Йемен. хе-хе

Всяко зло за добро! Форашките не са от умните. Стигат ни тия два-три ВИПа, да се перкат Дрогаря ББ с Двата мандака и дебеланата, Министершата на пътищата със дупките, и тя с два мандака, милата?

Шило

"...Президентът Обама разговаря по телефона с Джоан Лиу, президент на "Лекари без граници", за да се извини и да поднесе съболезнования на екипите на ЛБГ и пациентите им, които са били убити или ранени, когато американски въздушен удар погрешка улучи болница на ЛБГ в Кундуз", заяви говорителят на Белия дом Джош Ърнест, цитиран от Франс прес и БТА...." На ранените добре, ама убитите как са приели съболезнованията и извиненията? Пичове, като пишете, съобразявайте малко. Не казвам, че е от редактора на Дир, ама...

Нали са голямата работа в разузнаването...лайна сама бля бля!

така става когато ракетите са умни,а пилотите прости..

обама е мъж извини се за трагичния инцидент путин кога ще се извини за лекарите и децата в боинга ???? путин - руската путин

това нещо се зачасти - техните извинения= Ако там твои деца - ще ги приемеш ли? Свадби, болници - и тази хамерска сган иска да управлява света

Напълно Ви подкрепям ! .... И ! - да Не забравяме че ЗА комисия за Разследване - Е решено.

КОЙ, КОЙ - Благой ! Още ли ще питате? Дайба вашта мамка, дайба Соростийска ! Вгз, демократичната. бесна баба Тодорка

Няма вечно приятелство.Има вечни интереси. Погледнете кандидатите във ФИФА за "преместване" в забвение на Сеп Платер. "Приятелство между Франция и Германия-Оланд и Меркел. Путин и Обама. Русия и САЩ. Нещата са ясни като гръм от ясно небе. Само България няма истинска кауза , а се клатушка между земята и небето и вечната караница в Парламента. Смешна история с вечния трагичен край. Обединението правила силата. Там някога го е казал Аспарух или..... на синовете си. Де ги тези бащи и синове. Татовисти като неговия цигански тато. Днешни и вчерашни мекерета без извинение.

значи обяснението за нарушаване на въздушното пространство е по важно от убитите лекари и болни. браво наглоста ви няма граници.

Извинил се ... това ми напомня на българското правосъдие. Хващат престъпника, доказват вината му, после той си признава и му дават половин присъда ... да ви е.а толерастията!

мисля, че трябва да проверят, дали няма български корени, нали на български извинявай е - опппааа... Не! Неговото - Извинявай, че те убих! е по-нагло.

Шибан негер, оди си у Африка!

той няма вина!Виновни са други пръстати във всички правителства на т.н. "демократични държави".Тай,милия, е само машата!

Барак откри вода на Марс, и е време да напусне Бялата барака, барабар с раята! Да го набутат, да го смотот в някой безпилот-безмозъчен самолет, и да бомби на Марс! Гледаш го, нищо плазмодий, пък какви свинщини продуцира? За резил, за резил станаха! Либия, Египет, Сирия , Украйна- каде ли не, сега и на ичка си майна, за резил станаха!

гого

трибунал трябва , международен ... и да съдят който е виновен

И аз съм за! Но виждам разликата между Обама и Путин. Обама има доблест да си признае Путин е лукав и никога не си признава. Като за Боинга над Донбас

гого

явно за боинга путин няма какво да признава , не си ли се замислял. я си представи че твоето семейство е било там и Петро го е свалил ... пак ли щеше да ти е толкова симпатичен ? (не им е за първи път ...така че като нищо, а какво мислиш ? )

Не са били американците,сигурно руснаците са бомбардирали болницата.Американците никога не правят такива безобразия...

Поспахте ли, Избрани 'наши' ? ....щото добре Си 'постлахте'.

някой ден в далечното бъдеще може да се извинят и на Ирак, Югославия, Афганистан, Либия, Египет...за унищожаването на държавите им.

И на София за бомбардировките през ВСВ. хе-хе

ако беше някой друг щеше да каже, че там под прикритие на болни са лежали в отделението най-големите теро...ти от афган...стан.

гого

Ако беше Порошенко щеше да каже че сами са се взривили или климатика е гръмнал

Странно, че не е казал, че диктаторските болници са били заплаха за демократичните бомбардировачи на САЩ. Защото обикновено такъв му е стила!

Значи Американците взривиха болница и - извинявай. Руснаците прелетяха малко над турската граница и вой до небето да се изтеглят от Сирия и да спрат с агресията. Е вече някои политици стават смешни.

Конеца скъса ли се веднъж и да го завържеш остава възел....

обама е международен терорист номер едно!

Арменците/ките - СА свестни Хора. - Защо ги срамите ?!