”Газпром” намекна за промяна в сроковете за ”Турски поток”

"Газпром" няма да намалява доставките за Европа и не изключва промяна в сроковете за изпълнение на "Турски поток".

Обратно в новината

Коментари - ”Газпром” намекна за промяна в сроковете за ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газпром ,Отпуснат ли си? Натегни го Мустафа!

най голямата армия от нато до ес ще зависи от гъзпром. глупости на търкалета. е, за транзит можи и да можи. ма оти па Турция ша дава на Гърция... руснаците искат австрия и италия.. къв е пътя... как сте там, в молдова.. идин нашенец с мустак ви чака в сърбия.

Българите се ослушаха и в бъдеще няма да получават транзитни такси а ще трябва да плащат са такива. Турците също се поослушаха и транзита през тях ще е минимален ако въобще го има. Май първата оферта на руснаците винаги е най-добрата за клиента. Точно обратно на англосаксите.

Голяма работа ще го има ли ТП или няма да го има! Важното е, че "висококволифицираните" специалисти от "Южен поток България" АД за нищоправене си вземат месечните средни заплати от 7600 кинта!

По удачното заглавие е: "Гъзпром" омекна от "турския паток"

Или : "турския паток" омекна а руснаците още ги сърби "Гъзпрома"

още един от "стълбовете" на великият и непогрешим стратег др.Путя- се сгромоляса.Няма да има ПАТОК,ще има клякане и навеждане докато рашата каталяса напълно. На агресорите и окупаторите никой не пуска фандък.

И др, Путя ще се наведе ОЩЕ малко - "нищо лошо няма да стане" Въобще, да се слушат глупостите на гламавите мурзили е загуба на време.

Е*ати партенката на рождения (Дай Боже да е за последно) ден на оня неудачник Путя Руснаците имат: 1. УКРАИНСКИ ПОТОК - най-големият 2. Полски поток 3. Северен, ама на 30% Пропаднали потоци: Южен, Северен 2, Сила на Сибир Потоци в тиквите на руснаците: Гръцки, Македонски, Сръбски, Венгерски

Тъпото поведение на Кремъл развива свръхзвукова скорост и е на път да ликвидира турския поток по бързо и от южния му аналог.

Който вярва на руснак е глупакл Който вярва на тоя е глупак на стотна степен...ГъЗПРОМ.

ама хубави коли павят VW-AG

Незнам, но още си купуваме колите на германците. През 2000 година в Москва видях как на новите лади им падат задните стъкла.... Защо ли и руските административни шефове си купуват западни коли, та се наложи да приемат специален закон за забрана...

Е хубави са, спор няма.

Тавагишчи, както ви каза джужунко турецки паток утонул.

Това че Турския поток се проваля добре! Сега остава само да оспеем да се присъединим към Евраазиския съюз!

На мен ми е добре в ЕС.

Куфар,Гара,Сибир ....не сте много в един влак ще стигне да се присъедините!

Какъв влак? Те са едно купе хора!

Ще "Оспееш" ама на 36-ти!...

Ти си, ,оспял"вече и си, ,озрял" за путиниския съюз.По бързо се изнасяй за там,че да ни отървеш от присъствието си.

забавяне в строежа на турски поток? най-накрая една добра новина за соросоидите, че на тях много им се събра горките, откакто руснаците взеха да трепят техните приятели, 'умерените чалми' в Сирия.

тази "новина"си беше предизвестена....

"новина" е само за русофилистиците, нормалните са наясно, че до 2020 няма да има Южен поток, Северен поток-2, Турски поток, Силата на сибир, Алтай и т.н. тръболяци.