Шефът на Банков надзор в БНБ вече не е независим

БНБ прие план за реформа на банковия надзор у нас. Предвижда се подуправителят, отговарящ за банковия надзор, вече да не е напълно независим.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Банков надзор в БНБ вече не е независим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше независим шефа на банковия надзор, щеше ли КТБ да фалира по този начин? А и Димитър Костов мисли ли го някой за независим? Ако беше независим, щеше ли да си живурка толкова време в БНБ?

Била си изтеглила парите часове преди затварянето на банката? Интересно е, ако квартала ти пламне, дали първо ще грабнеш собственото си дете да го извадиш от къщата, или ще хукнеш първо да вадиш децата на комшиите? Колко човека биха постъпили така???

Това, че си изтеглила спестяванията часове преди да влязат синдици е нормално, защото там работи и има информация, но този пример с горящия квартал, си го заври в тоалетната !..

Отдавна трябваше да се направи тази промяна. Защото, ако подуправителите са напълно независими, за какво тогава ни е управител и управителен съвет на БНБ - само да взимат дебелите заплати и да си разхождат костюмите ли? Всеки подуправител на БНБ трябва да се отчита пред управителния съвет, чиято дейност се ръководи от управителя. Най-голяма винаги трябва да бъде отговорността на управителя - затова и заплатата му е най-голяма. Управителят е избран да ръководи ЦЯЛАТА БАНКА, а не само секретарката, охранителя и шофьора.

пик*лата не е осъдена за това че е помогнала всички торбести да си приберат мангизите , а че си е прибрала личните хаха шегата на поредния ден в българя

loyola

добре де, ама нали някой досега е вземал меко казано тлъста заплата, защо да не влезе в затвора за тежкото престъпление свързано с фалита на КТБ?

иван костов пак добре.

И какво, че Нели Кордовска е подала оставка.При положение, че е уличена в неправомерни действия два дни преди затварянето на КТБ, трябва да и се търси законова отговорност, а не да се измъква с една оставка.

При тях да се отстраниш сам от яслата е равносилно на бавна смърт!Рано или късно ще умре от мъка!

Не се е отстранила от яслата, просто ще й намерят друга. Ако някой се интересува, може да проследи и сам, че това са едни и същи хора, които заемат различни престижни длъжности в държавата. Никога не остават без доходна "работа".

"Освен инспекции на място вече ще има и дистанционен надзор. Повече ще са и инспекторите. Одиторите на банките ще се сменят. " От дефект - ЕФЕКТ! Корумпираните партии направиха обира на века сега за награда ще назначат още смучещи пиявици, за да контролират още по-добре мангизите на олигофренния маТ'рял !!!

все слагат някакви увъргаляни в ла.ната и постфактум уж подават оставки.Защо не се проучват преди това тези "наши хора".Проба -грешка ,е до кога.За една чистачка искат от 9 кладенци вода ,за подуправител на БНБ-боклуци и не само там ,навсякъде е гмеж.

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!