Германия и Франция искат задължителни бежански квоти в ЕС

Европейската комисия ще призове страните членки на ЕС спешно да си разпределят 120 000 допълнителни бежанци, за да се посрещне миграционната криза

Обратно в новината

Коментари - Германия и Франция искат задължителни бежански квоти в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 224 страни в света по прираст на населението Германия е на 218 място с минус 2,87 на 1000. България е на предпоследното място 223-то с минус 5.38 на 1000. И на последно място е Украйна минус 6.31 на 1000. Така че Германия жизнено се нуждае от имигранти, поне 100,000 на година. Шум, крясъци, най-накрая всички ще отидат там. Някой трябва да стои край конвейрите на Опел и Ауди, все пак. И Германия ще си избере от тях - младите, здравите, християните, образованите. Има и хора със специалности, има и по-заможни. Малките сирийчета - колко му е да ги погерманчат, ще отраснат и първият им език ще е немски. Всички останали - болни, заразни, сакати, бедни, необразовани, екстремали, радикали, няма да получат визи. И ще бъдат върнати "в страните откъдето са влезли в ЕС, или съседни". За това са тези "квоти", затова са тези "крайгранични лагери". 120 хилядна квота за България (не за 1, за 3-4 години) и сме дотам. Борисов ще каже йесмастер, къде ще ходи !?

Много искат! Квота за САЩ няма ли, нали тяхното пъклено дело доведе до всичко това, що не ги товарят за САЩ?! Баба Марчела (пардон, Меркела), съвсем изперка ... Да им спретне едно барбекю в задния си двор!

А източноевропейци не щат, само квоти за мангали има. Ех вата мама!

Справедливо е България да участва на равна нога с Германия и Франция при разпределение на бежанците.Когато се водеха войните против арабския свят, България беше между най активните на страната на бомбандиращите.

С какво сме ги бомбардирали, с пиратки от Китай ли?! : ) И ти не си в час...

пак са се разбирали по телефона меркел и оланд - какво да решават народите на европа. на това му се вика баш демокрация или по-точно телефонна демокрация. по-голяма диктатура от това и хитлер не успя да постигне. а войната просто следва водителите я. факт.

ние 500 години сме били роби на тая религия и сега отново да поемем подобни ,които са от 10 -ти век.През тия 500 години да не би Франция и Германия да са ни облекчавали ,да са си поделяли нашето робство.Не не и не.И кое налага да приемаме това цунами,несъвместимо с нас,нито по религия,нито по култура,нито по ценности,нито по бит,език.Това е унищожение на бялата раса.

Да, за Германия и Франция само квалифицирани роби, за България, Румъния, Унгария - нови неграмотни цигани, да ги хранят.

Исмаиле, сам си отговори на въпроса защо да ходиш в Турция, аз ти обясних веднъж, ти се правиш на неразбрал но продължаваш да искаш нещо, кажи какво искаш от България като и ти си българин като всички останали, както сам казваш, пък после ние и вие, ти що не си продадеш апартамента та да дариш на църквите, нали си българин нали уважаваш другите религии. Нещо се увъртоли в собствените си думи май не знаеш какво искаш

Прави са европейците, аз предлагам и да има задължителни квоти за всяко домакинство - например по един или двама души. Това ще е много полезно за бежанците, защото то ще научат езика.

Ей путеноид защо пишеш от мое име???По добре е бежанците да ги пращаме в страна огромная....тъкмо рускините да не търсят истински мъже по Европа и България...

Какви задължения бе олигофрени. Ка'т пускахте бомбите бяхте със САЩ, споделете задъ;женията си и ОТГОВОРНОСТИТЕ СЪС САЩ , ТОВАРЕТЕ ГИ НА ГОРАБИ И ВЪВ КАЛИФОРНИЯ НА ТОПЛО. ПА ДАНО СЛЕ 10 ГОДИНИ ПРЕЗИТЕНТ Е НЯКОИ СИРИЕЦ ТОГАВА ДА ВИ СПУКА ГЬОНА. ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ И МИНИСТРИ К'ВО ЧАКАТЕ ИСКАМЕ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР В ЕФИРА.

Германия и Франция да бяха мислили преди да играят по свирката на черното маймуне от овалния кабинет. Сега да си нърбат надробеното.

Ега ти държавата е България щом хора от третия свят предпочитат да се удавят, да ги разстрелят на някоя граница или да им мине влак отгоре, но в никакъв случай да не останат тук. Потресен съм и дълбоко обиден !

Така е, България не е за всеки - малко могат да издържат тук.

където на Мария там неква до мост, живееше хирург, който се бори и ми даде живот. да тровя вашия... но не става с акция. става със собственици, кои вероятно ша требе да плащат. не му благодаря за мен. благодаря му, че видя деца на годинка. ...човек трябва да може да почива,..след шиене и рязане на ..черва например. Е, днес там нейди можи да има друг хирург. за бежанеци...за органи. вий бежанеците..кво ви е излишно? тук е България. и нема сучайни бития.

може да бегате от тук???? и ще избягате ли ..от тук. дето и да сте.м ти, дюнерджия, на мост до ..помниш ли как се поднасяше с дъщеря ми на 11 години? колко беше мил, любезен.. мразя дюнери... не здравословно е. некав майтап с чеверме. после друг с пилци яки. пазете си вкуса.

с секане на връзка... ко не видтие и мрежата. знм че я има. нашта и друга подруга. знам. има я. една сче ме обича-.

Надай се како! Словакия вече заяви, че не може да осигури това, от което се нуждаят бежанците щото видиш ли, хората там нямали една джамия в страната си. Камерън и той, откак вдигна преди пет години среден пръст на ЕС, още не го е свалил....

можиха да минат с сас 5 лимона бежанеци от бегето... скъпи са нашите пари и пот. варват..с рушвет. към кого..никога ни най са. знай са - че убива. деца най вече. а, още са слепи. тва ес то зе да меза на стриптийз бардак....

Късно е вече! Те искат в Германия, там Меркел ще ги подслони под крилото си както квачка - пиленца!

Нашта е лесна, щото се нямаме за хора . колкото смятаме българите за хора и се грижим за тях, толкова и за бежанците. С две думи полуживотни с грижма да има мизерия за всички. Трябва да ги разберем, там нещата са по-сложни, не са имали руско управление и човек, значи същество , което има достойнство и следва да живе достойно , има социален елемент, не просто нещо наред с овцете и козите, затова и бежанците не остават тук при животните свикнали с това да са животни , щото друго не знаят. Дори африканците знаят, както и целият свят без ганьо, че тук са животни, а те са нещо по-сложно и предпочитат да умрат ,отколкото да останат тук , като животни.Там за тях се грижат, това струва усилия и пари, а тук от местните животни от това правят пари , като ги изнасят като животнтоНе спекулирайте с това, че сте скотове,не сте полезни нито за себе си, нито за другите.

По мракобесие тия надминаха СССР. Вече даже не си играят на демокрация. Народите нямат думата. Решенията се взимат дори не от нашето правителство, а от Меркел и Оланд за целия ЕС. Когато и да се махнем от ЕС все ще е късно. Мислете българи за кой ще гласувате от сега нататък и не си казвайте "от мене нищо не зависи", а после да ревете, че ви управляват продажници, избрани с купени гласове и ви натрапват решения във ваш ущърб.

подранил си за коментар. земи чети и мисли. оти па си закъснел за регистрации...на жители, грешка, на граждани. или не си?

Сбывается проклятие Каддафи (31 Авг 2015: link Высказываний по проблеме мигрантов множество. Но совершенно очевидно одно никто толком не знает, что с ними делать. Принимать их в нынешних количествах и обустроить Европа вскоре не сможет. Но и остановить их все увеличивающийся поток тоже невозможно. Поневоле вспоминается последнее обращение полковника Каддафи, сделанное им за несколько часов до мучительной гибели: А теперь слушайте вы, люди из НАТО! 

Вы бомбите стену, не пропускавшую поток африканской миграции в Европу, стену, останавливавшую террористов Аль-Каиды. Этой стеной была Ливия. Вы разрушаете ее. Вы идиоты. За тысячи мигрантов из Африки, за поддержку Аль-Каиды гореть вам в аду. И так оно будет. Я никогда не лгу. Не лгу и сейчас. Каддафи не лгал люди из НАТО, они же идиоты, действительно разбомбили страну, бывшую стеной на пути миграции в Европу.

Всички искат Германия, а не Франция, Словакия или Чехия, че дори и Австрия!!! Да му мислят и ако са малко умни ще се оправят сами!!!

Те искат в Германия при "Мама Меркел", какви разселвания?!

На този свят няма нищо по-гнусно и по-античовешко от западняшкото лицемерие.

Вие разбихте държавите и живота на тези хора а други ще носят последствията от вашето малоумие

били много милозливи бе??що не реваха за хилядите убити руснаци в донбас,а??и там имаше безанци в руся,ама такива циркове нямаше,а?? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква стана тя - арабската пролет се превърна в арабска есен, но в Европа.

Имам идея. Бежанците, които са у нас, се разселват из циганските гета, (все пак си приличат), след това информираме циганите, че им спираме всички помощи, защото трябва да ги даваме на бежанците, после си взимаме по една бира и един пакет пуканки и сядаме да гледаме сеир!

На света колко млрд. има желаещи да лежат и да ги издържат?

Ние също взехме решение за бежанците. Страните, които разсипаха Либия, да приемат либийците. Страните, които разсипаха Ирак - да приемат иракчаните. Тези, които подкрепят сирийската опозиция - да приемат сирийците. Тук има един малък проблем, че Боко Тиквата им спретна една конференция в България на тея отрепки и затова смятам, че е справедливо сирийците да ги настаним в двора му в Банкя!

Абе приемане, никакво приемане .. кашите или да се оправят на място, или да се мине на стария изпитан метод - като са ти набили армията, ти окупират държавата а не ти приемат "бежанците"

По какъв критерии идващи от територията на Турция се водявт бежанци, като там война няма?

Първо, не са бежанци, а нелегални имигранти без документи! Второ, 80% от тях са мъже в наборна възраст! Те подлежат на мобилизация в страните си и трябва да вървят в армията! Иначе казано - те са ДЕЗЕРТЬОРИ, т.е. престъпници!

Само две държави ли има да решаватъ вместо вси4ки останали?!

Ей дираджии тази снимка я показвайте на немките промити мозъци!!!

призная и на мен ми действа емоционално. А пък днес, като гледах как онази си търкаля детето по релсите и то изплашено реве, направо не ми стигат думите....

Вси4ките реват МИРКИЛ! Там при мама им! Тя е мащеха за ЕС!

Аз искам водка да вали от небето!

години ще стaнaт 200 млн.не знaм колко ще бъдaт рaзпределени у нaс ?

В Германия в Германия при мама Меркел, тя да осигури материала пък след нея то се знае, какво ще стане...така де то в Германия няма много мустакати, но понякога се явява един с мустачки и тогава става една, пък и материал бол.... Пришълците си мислят че знаят какво е война, не нищо не знаят, те си нямат представа какво е война в Европа!

всички искат да ходят в западна европа, там имат повече възможности. Западна европа има задължения към циганския етнос. В продължения на векове са извършвали геноцид спрямо циганите. Поради това там нямат цигани в момента. Не е справедливо спрямо циганите, германците, француьите и другите европейци са им задължени. Хазарите са по устати и нахални получават милиардикомпенсации, както в пари така ив оръжие за израел. моралното задължение на запдна европа към циганите е не изплатено. Германия трябва да се погрижи поне за 1 милион цигани а франция за още един милион. Източна европа е изпълнила своята функция, като е запазила циганския род в продължение на столетия от западно евопейския геноцид. Нека западна европа да изпълнк своите задължения или да замлъкне.

евреите и арабите, бият се карат се, пак са заедно. далече от тях, а колкото да снимките с деца, като ги гледам тук как си бият децата от бебета още, това са хора психопати, сбаркана религия, правят деца само заради социалните помощи

Аааа,не,не!Интегрирайте си ги бе!Да видите що е мангалска напаст.

emigranti,kato kazat che si iskat semeistvata,na koito imat pravo.i eto ti 4-5 miliona.do tri godini shte badat veche nai malko 10 miliona.mi sega......???

Добре,бе пич!Ама напиши го на кирилица,не на маймуница!

Преведено - разбрали са се бившият комсомолски секретар в ГДР и агент - ниско ниво на ЩАЗИ и един яростен социалист как да пре...ват цяла Европа.

Обама и екипа му доказаха,че са класи над евролидерите. Похарчиха бая боеприпаси,компенсираха ги с безплатен петрол и превърнаха европа в гето.Тарикати са,затова са свръхбогати и силни.

VIPER

Европейците не са глупави Има нещо , с което САЩ държат Европа и което ние не знаем По моето скромно мнение , това е пазарът на облигации , чрез който САЩ могат да сринат Европа

А според мен са множеството хамерикански бази и военни, назначените от САЩ европейски марионетки и зомбираната немалка част от "не глупавите" европейци.

За да разбереш как и кой дьржи Европа трябва да четеш.Има два рода единя управлява Европа, другия САЩ.Няма нищо общо с акции и облигации, по скоро с един политически театьр разиграван от кукловоди.

С квоти или без квоти бежанците искат в Германия, така че ще е най добре, в името на правата на човека и западната демокрация, а и за удобство на хората, ББ да нареди да се организира съответен превоз още от турската граница, та чак до Германия. Добре ще е и да извика Станишев и Местан да му помагат, че с изборния туризъм и манифестациите натрупаха опит в извозването.

не съм експерт, но не разбирам защо ние сме длужни да ги приемем, а великобританя (която е една от наи-проспериращите) не ги допъска да припарят до там? защо никъде в чуждата преса не се пише за хилядите нелаглни бежанци в нашата страна, а се споменават само германя, италя, унгаря и гърция?

VIPER

Квота за САЩ ?????

Ми САЩ си ги обявиха официално: - 2015 г. - 2 000 сирийски бежанци - 2016 г. - 8 000 сирийски бежанци. Според Тръмп, приемат се само мюсюлмани - сунити, на християни , язиди се отказва. Никой не е оспорил твърдението му.

VIPER

А останалите 60 млн за Европа ?

кашите ги баркат едни, после всички да сарбат

VIPER

Пък европейците да си сънуват руската заплаха Тях ги нападнаха вече

да не се карат, а да хвърлят чоп кой от тях колко взима... Орбан става за арбитър.

Pesh0

Германската канцлерка Ангела Меркел заяви, че Франция и Германия са постигнали съгласие за задължителни квоти за приемане на бежанци от европейските страни. Аз и Иван , се разбрахме да таковаме Пенка

Те не искат квоти за чужди държави,искат германки,шведки и по 1000 евро на месец

Вижте само колко лицемерие, лъжи и противоречия: - приемете бежанци за да се реши мигрантската криза (сирийските бежанци са доста по-малко от половината от налазилите ни пълчища) Мигрант и бежанец съвсем не е едно и също нещо и следователно решаването на бежанската криза не води до решаване на мигрантската криза. - уважавайте правото им да отидат в ЕС - но задължително ще ги "въдворим" в страните от ЕС без да ги питаме кой - къде иска да отиде (щото 99% искат в Германия, Швеция и Великобритания) - мъже и жени бягащи със семействата си - как не?! - 96% са млади мъже, без семейства - уеднаквяване на правилата - че те са заложени в Конвенцита за бежанците (1951 г.) и Протокола към нея (1967 г.) - останалото е налагане, заповядване на нови правила от Берлин и Париж - Германия и Франция постигнали съгласие за задължителни квоти - ми да си ги задължават - те нямат право да решават вместо нас, останалите старни от ЕС, ако не е така - то е по-лошо и от Варшавския договор и СИВ

VIPER

При Варшавския договор такива цигании просто нямаше как да станат

При "Варшавския договор" никой не искаше да идва, само се бягаше ;)

Ами майха те се бе таваришч то ЕС. Да знаеш от кога чакаме това да си пожелаете...

VIPER

Кои сте вие дето чакате - циганите от Столипиново ли ?

VIPER

Франция поведе бащината дружина при бомбардировките над Либия , щото много искаха нефта на Кадафи , пък сега ревнала за квоти Я си........