Мая Манолова е новият омбудсман

Мая Манолова е новият омбудсман на страната. Тя беше избрана от парламента след процедура на тайно гласуване.

Обратно в новината

Коментари - Мая Манолова е новият омбудсман | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Психопатка и патологична лъжкиня е омбудсман на България. Така бяха: за един ден Пеевски шеф на ДАНС (среден по мащаб долнопробен комбинатор), а Сидеров шредседател на комисията по парламентарна етика (Сидеров удари човек на магистрала и лъга, че е спътникът му, удари полицай и спътник в самолет, поруга дипломатка и т.н.). Манолова лъже. Тя е с психически отклонения. България е счупена държава заради сбърканите избиратели, които избират лъжци и мошеници, но са така тъпи (тези избиратели), че не могат да схванат от къде им идва бедността - от същите мошеници. Народе, нацията ни е разцепена на две: малцина свестни, доста уроди и между тези две маси има милион безхаберни и безсъдържателни люде - даже не ги отнасям към група, толкова са безсъдържателни.

е "омбудсфрау", макар че Мая демонстрира "здрави топки", когато някой я настъпи по интереса..

Ей, хора, защо сте ревнале против Мая? Ами, че тя все пак е учила, знае как, и може да ги оправя членовете (на закона де). Сопрете се малко! Кой друг, ако не тя може да работи на тази длъжност, за общото благо?

аз за тоя панчев ли е пунчев ли е дето беше омбудсман толкова години не чух нещо да е свършил, знам само че леко заеква....?

щом не е направил революция - не става!

Сега протестерите ще се оплакват на Мая Общата ,като ги маризят ченгетата....такава подигравка с хората и по времето на правешкият цървул нямаше... Боку си вкара не автогол, а автокур ....

+++

Важното е, че тя вяма да ни липсва!

Омблудсман-уолмън-нещо като,в близката далечина,нещо черно се белее!

Това е скромния, но доходен финал , който подготвяше тази адвокатка с откровен провинциален манталитет ...просто Натегачка ..но до време ..нищо вече няма да я ангажира с нищо ..даже и любимата евро и атлантически настроена соц партия..Ще изпия едно питие за да не повърна

герберчетааааа , честитоооооо , и за електорат не ставатеееее , аж чистито *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой не я иска в Парламента.. Гласуваха единодушно ;)

ще ходи при хората ! тъй е казала мая ! ще чакам и при мене да дойде !

Стою

Омбудсуоман.

Тази нали беше вече омбудсман на братя Галеви?

ОМБУДСРАНА МАЯМА!

ОМБУДСРАМА МАЯМА!

ВЕЧЕ НЕ Е НАША, НО Е ПАК НАША,,,П.С. "ПРЕОБЛЕКАЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ", ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАДОХА МАФИЯТА И МОНОПОЛИТЕ, СЕГА СА С ТЕХЕН ЧОВЕК НА 100% ДА "ЗАЩИТАВА" ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБИКН. ГРАЖДАНИН, НЕ, ЧЕ ПРЕДИШНИЯТ/НА КОЙТО АЗ ЛИЧНО МУ СЕ ОПЛАКАХ СРЕЩУ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ И НЯМА ДА ВИ РАЗКАЗВАМ КАК СЕ ДЪРЖА /КАТО, ЧЕ Е ЧАСТ ОТ ТЯХ/ ИЛИ ПО-ПРЕДИШНИЯТ, СЪЩО "ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР", /РАЗБИРА СЕ БКП-БСП/ СТАНАЛ ДЕПУТАТ И ТЪРСЕЙКИ САМО ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ, СЕ ДЪРЖЕШЕ КАТО ИСТИНСКИ МАФИОТ

Честито Майче, писна ми да го гледам онзи дърт ФЪФЛЯК, все едно че гледам "Усмивки от старите ленти"!!!

Много по-добре от сестра Галева.

ОМБУДС-ЛАЯ!!!

пак по- добре от Пенчев дето се чудеше как да се изврътка та да угоди на всички дето го пожелаха...

Майче, заслужаваш го, макар че гербаджиите лесно се отърваха от теб. А протестърчетата да те цункат отзад!

Гласувахме за Мая,защото помним,как Боко се молеше на Станишката да не му ги пуска и двете с Корнелия да го тормозят от трибуната на НС.

Ние всички българи ще си патим от впилия се кърлеж в нашите кесии!

смрад.... лъжат и мажат... това е подмяна на вота... празните обещания преди изборите са ПЪЛНИ ЛЪЖИ! ВИДЯ СЕ ЯСНО> НЯМА РЕФОРМИ! САМО ПРИКАЗКИ! КАТО ГЛАСУВАТ, ВСИЧКО Е ЯСНО! И МАЯ ОБЩАТА ОМБУСМАН!?!

Експериментите с българите продължават. Целта е очевидна - да бъдат сведени до екскременти.

Дали за Константин Пенчев не се готви друг по висок пост и за това не го избраха!? Има време ще разберем

Това,че избраха Мазната М.М за омбудсман на гражданите ,да му мислят гражданите,но кога ще си изберем омбудсман за нас БЪЛГАРИТЕ?

По време на Османската империя, е имало подобна закачка за селото и градът. Надявам се не ни връщаш там

Браво, жената е кадърна и го заслужава този пост! Има дългогодишен стаж като адвокат, и тази длъжност и подхожда. Всеки не става за омбудсман, трябва да си бил преди това юрист или адвокат, ако не се лъжа, тя има най малко 12 години стаж като адвокат! Поздравления Мая, имаш подкрепа от народа. Хейтърите вместо да завиждате на успеха на жена която заслужава това място, направете и вие нещо да прокопсате! Цъкайте минуси, сигурно така получавате душевен оргазъм!

Само не стана ясно,къде е завършила,право?!

В биографията и пише, че е завършила икономика и право в УНСС.

Отърваха се! Лошото, че я натресаха на гражданите!

СЕГА ОСТАВА ДА ИЗБЕРАТ И ДУДУКОВИЦА ЗА КМЕТ, И ВСИЧКО Е СУПЕР.

Жалко за Пенчев.Той беше един от малкото читави в тази държава.

Преди седмици и препоръчах да се омъжи и да се кротне,ама тя неще.Щяла да защитава хората.БОЖЕ пази

що не избрахме Костов или некоя синя силива бе? Пак се издънихме!

Боже!!! ПАЗИ БЪЛГАРИЯ....

Да я оази само от комунистите, останалото е `бели кахъри` ...

КАКЪВ ПОЗОР! ПОРЕДНАТА ДОЛНА И ГНУСНА СДЕЛКА! ТОЧНО ТАЯ КОМПРОМЕТИРАНА ХИЛЯДИ ПЪТИ ПЕРСОНА, КОЯТО Е В ЦЕНТЪРА НА ВСЕКИ СКАНДАЛ В ПАРЛАМЕНТА И ДЪРЖАВАТА ОТ ПОНЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ! ТЯ ЛИ ЩЕ ЗАЩИЩАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НЯКОГО?! ПОЗОР И РЕЗИЛ!

Браво Мая !!! Само напред и нагоре.

С това напред и нагоре е баш за червените фенери баце!

Народът стои твърдо зад Мая.

ЗАПЛАТА 7 БОНА, СЛУЖЕБНА КОЛА, ЛЪСКАВА КАНЦЕЛАРИЯ ПАРДОН СЕГА МОДЕРНАТА ДУМИЧКА Е ОФИС. СЕКРЕТАРКА ДА Й ПРАВИ КАФЕТО, ПАРДОН МОДАТА СЕГА Е ОФИС АСИСТЕНТ, РАБОТА Н И К А К В А. КОЙ НЕ ИСКА ДА ПОЛУЧАВА ВСИЧКО ТОВА, И ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТОИ. ЕХ ЖИВОТ, ЖИВОТ!

Няма отърване от тази простакеса!

ИСКАХА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО Й В НАРОДНОТО ВЕСЕЛИЕ /СЪБРАНИЕ/ И ГО НАПРАВИХА. ТОВА Е ТОЛКОВА ПРОСТО И ЛОГИЧНО. СЕГА ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА ДЖАВКА И ДА ИМ РАЗВАЛЯ РАХАТА.

Честито! Сега на всеки час с ново костюмче. Плати си, получи си. Реализира изборните промени, които хората мечтаят - дръжки реализира. Сега така ще работи и като омбудсуомън.

Пак сложиха вълка (кучката) да пази стадото...

Стою

Изборът е много правилен. Общата ще изслуша проблемите на всички (нали е обща). Ще бъдат разрешени проблемите на съответните (да не си мислим останалите, че е чак толкова обща). Другарки и другари, баянлар ве байляр, Честито, тебрикляр! Дами и господа, също и на нас - честито!

тъпа овца,кой я иска - народът - НЕ

А нарпда иска ли ти....а????? Мени си мнението като фурнаджийска лопата/и тако и вако/!!!!!!!!

След като е фурнаджийска лопата получава - тъпа оФца.