ЕК: България да приеме 788 мигранти от Италия и Гърция

ЕК може да предложи нова схема за разселването на мигранти, ако България бъде залята внезапно от бежанска вълна.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: България да приеме 788 мигранти от Италия и Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕК да не ни определя 788 мигранта , а да определи 788 евро минимална заплата.

Чета и се моля: Господ да ни е на помощ!

Тия които ги въоръжаваха и подстрекаваха да поемат бежанците, а не да ни ги изтърсят тук. БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО ЦИГАНИ ЗА ДА ПРИБИРА ОЩЕ НЕСРЕТНИЦИ. ЕВРОПА И САЩ, КЪДЕТО ДОХОДИТЕ СА ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ ПЪТИ ПО- ГОЛЕМИ ДА СЕ СПРАВЯТ С БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА, А НЕ ДА НАТОВАРВАТ НАЙ- БЕДНИТЕ В ЕВРОПА.

blagart

БРАТЯ ,ПОЛОЖЕНИЕТО Е СРИОЗНО! ДАЖЕ И 1 "БЕЖАНЕЦ" ДА СЕ ПРИЕМЕ ТОЙ ПОСЛЕ ЩЕ ДОКАРА ПО ЕС ЗАКОНИТЕ 10 РОДНИНИ И ЗАПОЧВАТ ДА СЕ КОПИРАТ. КАЛКУЛАТОРА ПУШИ?? АЛЧНИ АДВОКАТИ-ПОЛИТИЦИ-ДЕПУТАТИ СЪЩО НЕРВНО ЩРАКАТ ПО КАЛКУЛАТОРА ЗА СУС ПАЯ ОТ ТЕЗИ 6000 ЕВРА. СЪОТВЕТНО ДО МУРГАВИТЕ БЕЗДЕЛНИЦИ НЯМА ДА ДОСТИГНЕ ПОЧТИ НИЩО И ТЕ ЩЕ ПОЧНАТ БУНТОВЕ,КРАЖБИ,ИЗНАСИЛВАНИЯ И ГРАБЕЖИ ЗАЩОТО РАБОТАТА ЗА ТЯХ Е НЕПОЗНАТА. МИСЛИ БЪЛГАРИНИ ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО. В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ВЕЧЕ СА НАПРАВИЛИ БЕЖАНСКИ ЦЕНТЪР И ТЪРСЯТ БЪЛГАРИ ЗА СЛУГИ.

Няма ли да се роди най-после български политик, който да удари по масата и да каже: Гейските, содомитски и педофилски закони си ги дръжте при вас!!!

Няма... А и народът спи и се спасява индивидуално.

има и той тропа по масата всеки ден но предателите и заблудените са повече

тоя номер го знаем "Земи ти ся тва пък после ще видим..."

В БГ бългаски граждани се продават по избори за 20 лв. но ще приемем мигранти. То няма работа и препитание за половината бългаски граждани но ще търсим такава на мигранти. Какъв е този ЕС, след като в БГ МРЗ е 180 евро а в Люксембург е 1800 евро. 2 милиона българи изчезнаха поради лошите условия на живот, а то ще пиемаме мигранти. Ами да ги приемат Люксембург. Германия, Франция, Италия, богатите страни, не ние!

Камене, нищо не си разбрал! Изобщо не става въпрос за бедни или богати, става въпрос за един огромен поток от хора, в който има милитизирани фанатици, да влезе и да се установи поравно в Европа. Не на определени центрове, а да обхване колкото се може по-голяма територия. Така, хората които са ги обучили и спонсорирали, щото това коства много повече от 6000евра на глава, могат да имат здрав коз в Европа. Оня Хасан с промития мозък да реже глави е удобно оръжие в ръцете на неговите създатели, няма нужда да ти казвам къде са те... Затова Англия не иска да приеме бежанци.

Има и друго решение.Европа финансира и транспартира,Украйна обезпечава коридор и всичкото това нещо се изсипва на Русия.Нали там рай било.И всички доволни!

Добре-трябва да проявим загриженост,да търсим решение ,да се разделим с пари-но защо в Европа,бе хора?Знам аргументите,че там няма къде и няма как.А в Европа може,така ли.Там и географски и верски и етнически са си близки.Да окажем помощ и това е!Какво повече?Ама няма да е достатъчно-съжалявам,но това не е наш проблем. И въпреки това правим нещо./ Когато казвам наш,имам предвид ЕС/

Вчера генералният директор на Международната организация по миграция Уилям Суинг призова Европейския съюз да приеме много повече хора. Уилям Суинг от къде е?и как се вмества в американските планове за европа чийто клин тук е англия която е толкова демократична че няма да приеме никакви бежанци?

Тази прекалена демократичност и солидарност с хора с агресивна вяра ( мюсюлманство ) ще изяде главата на Европа!!!! Дойде времето Европа да вьведе желязни мерки по общата Европейска граница, да се забрани влизането на нови имигранти от Азия и Близкия Изток..... Ако трябва, да се вьзприеме Австралийския модел за справяне с мигрантска криза-залавят се мигрантите и ве врьщат там, откьдето са трьгнали. Успоредно с това в родината на мигрантите се изграждат бежански лагери с пари от Европа. Така хем ще се осигурява подслон на бежанците, хем ще се предпази Европа от потенциални ислямски терористи!!!!

Тази теория е валидна само ако смяташ, че Европа има собствена визия за бъдещето си. А такава няма! Няма и Европа, има отделни държави, всяка от които дърпа чергата към себе си и се стреми да е първо другарче на Щатите. А те се подсигуряват с бежанската вълна, че всички Европейски държави ще бъдат безсилни

ама това за един ден на нас се пада по 788 . за 365 дни направете си сметка колко черна твар ще засели нашата прекрасна страна. но и се пригответе да ги храните обличате и изхранвате честито балгари европеици. хахахахахаха

ГЕРИ ТИ НАДМИНА КАДЪНАТА ПО ТРИЕНЕ НЕ Я ВИДЯ ДА НЕ СА Я УВОЛНИЛИ. ДНЕСКА И НА ВИКТОРЧО ПО ЕДНО ВРЕМЕ НЕРВИТЕ МУ НЕ ИЗДЪРЖАХА

За съжаление, за всички вече е ясно, че демографията е подписала смъртния договор на етносите, които населяват европейския континент. Коренните етноси в Европа ще бъдат изместени от емигрантските етноси от други континенти. Европейските бюрократи са слепи за етническите проблеми, които ще се стоварят внезапно и изведнъж като изкочил насрещен влак.

Емигрантския поток е следствие на войните, разпалени от Запада в района. Хората бягат от войните и търсят мирни райони. Редно е емигрантите да се препращат в страните подпалвачи, а те се знае кои са! Да си сърбат попарата, която са надробили, а не да ни ги разпределят! Изхода е излизане по най бърз начин от тоя скапан съюз и укрепване на ВСИЧКИ граници, защото ще става още по зле и страшно. Ние в момента сме разграден двор!

Хора купувайте си пищаци докато можете, че страшно ще става!

никакво приемане дори и на 1 , това е най-добре за нас. Да си ги премат в сащ , нали те разпалиха конфликта в близкия изток най- вече сирия ! От кадето идват тези бежанци. Явно по др.начин немогат да накарат някои страни от ес да да са против сирия . България е манипулурана от ес и америка да приеме тези хора!?

Никакви талибани в България ,а тези ,който са тук да бъдат изгонени.

не ми ттрябват,,имаме достатачно потомци на имигранти от индия..

Продажната гейберастка шайка може да договори повече пришълци и да приеме всички нашественици. Вижте как реагира правителството на Унгария. Но ГЕРБ са българоубийци и потомци на българоубийци.

за съжаление, изводът ни е един: българоубийците са българи , българоубийци. това е!

умишлено забравяте нулите?! А това са нули след цялото число на посочената от вас неярна цифра и се материализират чрез реални хора, а не са нули след десетичен знвак които да не променят нещата!

Не бойте се, бе! Мигрантите ще пообиколят България и като видят, че е по-зле от родните им места, ще духнат обратно или към баш-Европата.

На нас ни се падна - като тото- тука има тука нема .Ма те не искат в България- те знаят, че и ние сме като тях сиромаси.

Щели да ги разпределят според доходите на населението и според броя на населението. Германия 12000 с 83 милиона население, България 788 със 7 милиона население и в пъти по ниски доходи. И отчитат ли вече приетите емигранти в България.

България да приеме бежанци колкото приеме Великобритания, но само след като се изравни с нея икономически.