Бивш военен застреля лабрадор и го хвърли в кофа за смет

45-годишен бивш военен застреля домашен лабрадор във Варна и изхвърли трупа му в контейнер за смет.

Обратно в новината

Коментари - Бивш военен застреля лабрадор и го хвърли в кофа за смет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си беше тичкало на обособеното чрез общинска заповед местенце, сигурно нямаше да го гръмнат...

тоя е бил въоръжен, със зареден пистолет и черен чувал в джоба ?? защото кучето е увито в черен чувал и така е пуснато в контейнера !! Значи - има предумисъл и готовност за престъпление ! сега - ефективна присъда и да ходи да стреля по хлебарките в пандиза с воден пистолет. И отнемане на военна пенсия, която и аз плащам от данъците си !!

СЪД СЪД СЪД И ЗАТВОР ЗАТВОР ГЛОБИ ГЛОБИ ГЛОБИ УТРЕ МОГАТ ДА УБИВАТ И ДЕЦА ЗАЩОТО ТИЧАЛИ СРЕЩУ НЕГО ДОКОГА ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ

Няма по-опасно нещо от алкохолизиран скот със зареден патлак и лоши мисли.

Снощи като гледах репортажа по телевизията се потресох от наглостта на собствениците на кучето.Ако има държава община Варна трябва да ги глоби 1000 лв. за това ,че кучето се разхожда сбободно.Или ще чакаме поредният ухапан от куче итогава държавата да се намеси.Кучено няма никакава вина.Тези безотговорни хора трябва да си понесат наказанието-така става в цивилизованите страни.

а на убиеца - алкохолик , медал да му връчим?

Проблем е, че човек може да застреля куче! ТОВА Е ПРОБЛЕМ! Военният трябва да покаже белег от ухапване, за да регистрира нападение от куче; Ако не, затвор до три години! Ако го пуснат по-рано ЩЕ ГО ЛИНЧУВАМЕ НА ПЛОЩАДА!

ако ви ужили пчела и се наложи да ви приемат в шоково отделение, защото сте алергична, това означава ли, че трябва да избием всички пчели или може би да им сложим чипове под крилата ?? Който убива - в затвора, независимо дали е куче, котка или човек. Има закон, мадам.

да , сега се замислям, защо пчелите летят където им падне и като влязат в някое дърво, не смееш да минеш от там. Трябва -по логиката на защитниците на това престъпление - пчеларите да не пускат пчелите да събират мед и да им махат жилото.

Застрелян лабрадор!?!?!? ГОЛЯМА новина, няма що!!! ЗАЩО "журналиста" писал статията НЕ Е проверил това животно ПАСПОРТ има ли?? Данъка в Община Варна ПЛАТЕН ли е ???Има ли ВСИЧКИ задължителни ВАКСИНИ??? И ТОГАВА ДА "драске" "статийката" за важното събитие- убито куче!!!!!!

какво общо има данъка с убийство, ти плащаш ли, ако не да ...............

Ако не е предлагам да дойде да го гръмна аз!!!

и да няма ваксини, НЕ МОЖЕШ ДА ЗАСТРЕЛЯШ ЖИВОТНО; НЕ И В ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ!Убиецът ще стои в затвора, някой ще отвори сезона на големите присъди за убииство на малките ни съграждани.

Добре, няма да колим и прасета, щото е убийство

Когато намериш на улицата домашен любимец спазвайте следните инструкции:1.Приберете животното удома на топло и сухо място. 2.Окъпете го. 3.Нахранете го.4.Намерете стопанина и го почерпете,за удоволствието което сте изпитали с неговия любимец.5.Не забравяйте да уведомите природозащитниците.

и сарказмът тук е неуместен

Докато се гаврят с живота на животните и дават условни присъди на престъпниците - така ще е ... Но имайте пред вид , че въоръжените луди в един момент ще подпукат и деца , и старци , и всякакви беззащитни ...Ама кого го е грижа ..?!

човек,коù проявявя егресия към животни прави същото и с хората .сигурно в дома му знаят,какво имам предвид. изрод, максимална присъда и глоба!

всеки скиташ пес без собственник на кайшката и наморник е скиташто се куче по закон.тези субекти пикаят серат и ближат където им падне разнасят 100 зарази включително бяс и кучешка тения.по закон в населено място не може но на 300 метра от табелата всяка ловна дружина по закон е длъжна и трябва да ги убива с истрел от ловна пушка.това е правилния начин за регулиране на скитащата се и мърсяща популация-евтин и ефективен и единственно за сега законен.на който е против му пожелавам на най милото кучешка тения-понеже се лекува и господ да го пази от бяс че се мле в адски мъки 100 процента няма ваксина или атнидот

Не знам колко си УДОБЕН, но няма да ти го сложа, защото си ГРОЗЕН. Страдай! Да си БЕДЕН не е порок, но да си ПРОСТ е за цял живот.

Убиецът го показаха по новините - мерзавец и пенюга, алкохолизирана утрепка, на която всички данъкоплатци й плащаме военната пенсия, докато той се разхожда по улиците и си търси жертва, върху която да си излее омразата и комплексите. Всички, които го защитават, да си помислят добре, защото утре на мястото на кучето може да се окажат те самите или тяхното дете!!!

дано успеят да го осъдят този, казва, че го нападнало и му скъсало дрехите, ама не видях рани по ръцете му.

видях репортажа,наистина този е алкохолик,само му вижте очите...лъже като дърт циганин,нарочно е издебнал кучето.Ефективна 3 годишна присъда и да му се отнеме оръжието!

Не знам, защо всички милиционери и военни, особено от нисшия състав си приличат? Като че ли по някакви показатели (грозни, прости, нагли, алчни, подкупни, мързеливи, страхливи, подли, лъжци, мижитурки.....) ги избират и назначават и се чудим защо циганите нямат страх от тях!

"Бивш военен застреля лабрадор и след това се самоуби."

Предпочитам да ме ухапе куче (и ме е хапало), отколкото да ме гръмне ненормалник. Щом е успял да го хване за врата, значи кучето не е имало никакви намерения да го напада, особено предвид породата. Изрод мръсен.

TIREX

значи плебса го вълнува :защо някой бивш военен има оръжие/ но не и защо варненски мутри са на свобода/ Защо бил убил куче? а не се вълнуват че всяка твар е опасна в определени условия. заключенията са видни нация от тъпаци защитаващи безпризорни кучета.не се възмущават от боклуците оставени от такива кучета. Браво на Варненския бивш пенсионер. Сатър за всяко безпризорно псе.

А ти за какъв се имаш,аристократ може би?Като те вълнуват варненските мутри защо са на свобпода,ами иди и попитаи варненските полицаи може би?След като не обичаш животни,никой не те кара да лeeш импотентни мисли тук.Намери си статия за варненските мутри.

М-да 'всяка твар е опасна в определени условия'. Ти обаче си опасна твар при всички условия - обзалагам се.

Чета ви тъпите коментари и не спирам да се чудя, колко бедни душици сте, колко елементарни, безсърдечни и безмозъчни. Няма нормален човек, който би подкрепил убийство, било то и на животно. Но какво ли се чудя, да си човек не е лесно, а да си тъп е професия с която доста коментирали тук, явно се занимават. Знаете ли какво драги, пожелавам ви ако има следващ живот, а аз вярвам, че има, да бъдете кучета (макар тези създания да не заслужават да бият в гърдите им вашите сърца) и да ви гръмнат по същия начин. Ако някой пипне някое от моите животни (които са повече човеци от вас, гнусни твари) ще го открия и ще му причиня нечувани и невиждани неща!!!! Като завършек: Боже, слез и прибери тези утайки, тези грешки на природата.

ИД идва така както е тръгнало първо ще си заминат най-ербапите (скотове). На някой човекоподобни явно не им увира главата, че за да се наречеш човек рябва да се научиш да обичаш .

Моите съболезнавания на собствениците на кучето, знам че е било член на семейството, а шока от тази насилствена смърт е ужасен. Може да съм кучкарка, коткарка и т.н. , но за мен всеки живот е ценен. А любовта и вярността , която съм получила от животните, ме е направила по-добър човек . Човек , който не може да оправдае постъпката на изверги като този.Но рано или късно всичко се плаща!

Съжалявам за загубата на тези хора. Само ще кажа, че ще стрелям по всекиго, който се опитва да навреди на съпругата мми, на децата ми и кучетата ми. А този извратеняк, дето е убил лабрадора, Господ наистина ще го накаже... А ние ще помогнем на Господа!

Обикновено социопатите се отнасят с пренебрежение към цената на човешкия живот. Вземи мерки преди да е станло твърде късно, лекувай се!

Със сигурност това не му е за първи път на този бивш военен, за да ходи със зареден пистолет по улиците и да стреля на месо, явно го е правил много пъти. Само че сега са го хванали. Показателно е, че е излъгал три пъти полицаите - явно е свикнал да му се разминава, само при споменаването на думата - колега - . Бързата процедура и в затвора !!

Нещо не ми се връзва с това - пенсионер. Военните се пенсионират при 27 години стаж най-малко, а тоя лумпен е на 45 години. Няма как на 18 години да е бил вече венен. Значи - пенсиониран е по болест. Ако не е психически добре - що ще на улицата със законен пистолет?

ми за да се барикадира, недай Боже един ден в къщата си и пак да стане мазало.. затова. Всички пенсионирани полицаи, военни и пожарникари са с оръжието си, и то не само в къщи.

Защо се крие лицето на хладнокръвния убиец?Покажете го да си пазим нашите любимци от този изверг а и ние да се пазим да не ни отстреля като дивеч

Няколко истински истории: 1. Колега се прибирал късно и намира голямо хубаво, добре гледано куче, да рови в кофите за боклук. Прибира го и намира стопаните - какво се оказва - имали 2, мъжки и женска, решили, че са им много и изхвърлили мъжкия. Та така той се сдоби с куче, а кучето - с дом. 2. Двете ми деца са хапани от улични кучета - не до кръв (за щастие), но години след това като видеха куче, се криеха зад мен. 3. Мой познат насред Люлин куче, което си върви спокойно, изведнъж го захапва и побягва. Били са 5 човека, неясно защо него са си го харесали. Така че кучкарите - много моля, стига с простотиите. Като искате кучета - на каишка и с намодрник, както е по закон, а не на улицата да правят каквото си искат. Като са ви мили помиярите по улиците - вземате си по един и у вас на отглеждане.

няма куче, което да напада без причина !! Най лошото е, да започнеш да бягащ или да се опиташ да го удариш с чантата си- тогава със сигурност си ухапан . Елементарно , но явно това не го знаеш.

Това ,което казваш не е вярно.Мен ме ухапа улично женско куче,което беше кастрирано.Изобщо нито съм го ритала ,нито викала по него.Хранеше го една природнозащитничка.Направо ми се хвърли върху гърлото.Не разбах защо ме нападна-ходих при ветеринарен лекар..Той ми обясни ,че когато някой храни помиярите ,кучетата смятата че ще им вземеш от храната. Сега като видя някой да храни помияри свивам в съседните улици.

Кучкарю, тия ги разправяй на баба си. Като за тебе има едно клипче в интернет, където куче издебна иззад кола и нападна 2-3 годишно дете на колело и една котка го спаси. Търси cat saves boy from dog attack и ми кажи с какво детето, което почти стоеше на едно място зад колата, е предизвикало кучето. Между другото, в държавата, в която е сниман този клип не само, че кучето отиде директно на евтаназия, но и стопаните платиха глоба. Защото хората са по-важни от кучетата, нещо, дето вие, кучкарите няма да го разберете.

Значи ако бягам, кучето ще ме нападне и ухапе без причина, така ли? Вас, кучкарите, трябва да ви третират както помиярите, дето хапят хората - кастрация и в кучкарника, че нещо много сте се навъдили. И ако не ви потърси никой до 14 дни......

къде пише, че застреляното куче е уличен помияр- понеже това разбрах от коментара ви? Знаете ли калко деца , ритат с топка по прозорците и правят пакости? Да ги прибиваме ли за наказание? моя, като и вашия каментар нямат нищо общо със статията, под която се пише

Било ли е без стопанин навън - да. Точка. Нещо като опре до спазване на задължения много почвате да се оправдавате....

говедо, като знаеш толкова добре законите,по кои закон другото говедо от сущата раса като теб се движи с пистолет по улиците?

човече, твоите истории са истински, но нека не се считаме за господари на Планетата; Ние сме само на гости тука, за малко; Какво правим като сме на гости- гледаме да не счупим нещо и да не изцапаме много! Ако някой се разпищоли, внимателно го изпращаме до вратата, но ако извади пищова си- усмирителната риза или нарът! Поздрави от заклета кучкарка и цветарка

Застреляли са улично куче, какво толкова? Стопаните - хайде не с тия номера "кучето само си излезе". Ами ако беше нахапало някое дете?

а да ходиш с чувал и зареден пистолет е много добре ли? а ако този сметне детето за извънземно?

Слушай, тия кучкарските мантри сме ги слушали ли слушали. Днес нападнал куче, утре щял да нападне дете дрън та пляс. Покажи ми статистика, че хората, отстрелващи кучета, стрелят и по деца. Нямате такава. Само ви бива истерии да насаждате. Какво му е ненормалното да се разхождаш с пистолет, ако държавата ти е издала разрешително? А какво му е нормалното да си пуснеш кучето без каишка, да не говорим, че е незаконно?

Абе я ти се гръмни, неграмотник. Сигурно и ти си бивш военен без 2 грама мозък.

Благодаря за пожеланието - съответства точно на умствения капацитет на един кучкар. Вместо да спазвате закона, като си водите кучетата с каишки и намордници, пожелавате на хората, които са против вашите нарушения да се гръмнат.

БОГ ДА ПРОСТИ МИЛОТО КУЧЕ ЗАТВОР ЗА ТОЗИ ИЗВЕРГ ТАКА МОЖЕ И ДЕТЕ ДА УБИЕ ДА СЕ ОТНЕМАТ ОРЪЖИЯТА НА ВСИЧКИ КОИТО НАПУСКАТ АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ НАЙ-ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИЗМЪЧВАТ ЖИВОТНИТЕ ГОРКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ МНОГО МИ Е МЪЧНО ЗА ТЯХ И ТЕХНИЯ ЛЮБИМЕЦ ДА ГО СЪДЯТ ДО ДУПКА ТОЗИ ПРОСТАК ИЗВЕРГ ИЗРОД ИДИОТ

Първо: Пенсионираш се-връщаш оръжието. Не ти трябва, като не си вече на служба. Второ: на 45г. пенсионер? Има нещо за да го изхвърлят толкова рано-я здравословен проблем, я нещо друго. Да застреля питбул донякъде бих го разбрал, но голдъна са толкова общителни и добри кучета. Сега съд до дупка.

военните се пенсионират много по-рано. не знам как е в бг, но американците работят 20 години преди да ги пенсионират. аз имам прятели, които на з8 години са пенсионирани от армята. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болшинството от кучетата у нас имат НЕМАРЛИВИ и НЕДИСЦИПЛИНИРАНИ стопани, които не ги водят вързани и им позволяват да замърсяват безразборно, включително и там където играят деца. Мен са ме хапали два пъти свободно пуснати кучета. Така че, ако трябва да се избира ухапване или убито куче избора е винаги УБИТО КУЧЕ. И при шофьорите проблема е сходен, но там има КАТ и те ще ни научат на дисциплина.

Правилно, трябва да избиваме кучетат и шофьорите, туко виж станала бела някъде някога. Защото нито КАТ нито Съда си върши работата.

Питам се дали този тъпак, ако се беше почувствал застрашен от човек, щеше да го гръмне? Така де, днес ме е страх от куче, утре от човек... Всеки ден се разминаваме на улицата с такива индивиди, че често се замисляме дали не е по-безопасно да минем на отсрещния тротоар.

Защо този военен се разхожда оръжие?

Забележете, на 45 години и пенсионер!!!!ей това е, да си тъп шапкар в българия!

А каква глоба и затвор ще отнесат собствениците за немарливото си отношение към домашния любимец? Да, пенсионерът е проявил жестокост, но нима собствениците не са длъжни да извеждат кучетата си на каишка? Аз почти в София не виждам това да се случва, масово кучетата се разхождат пуснати свободно по детски площадки

По-добре е да чака да го ухапе ТОВА куче, защото няма да бъде ухапан до края на пенсионерския си живот, а кучето щеше да е живо. Въобще не си прочел статията, направи си един пеговор, да не пишеш глупости.

Тоя глупак е застрелял 'това' куче, защото само такова куче може да дайде и да стои хванато за врата от напълно непознат човек. Тоя поради абсолютна неграмотност е убил най-безобидната твар, която е срещнал в живота си. Глупак! Аз имам такова животно, на 10 години е, верно е, много прилича на куче, лае като куче, всичко му е съвсем като на куче. Не гони котки, не 'отбелязва други животни въобще, включително и кучета, не е пазач, не е посегнало за 10 години нито веднъж д муцуна към някого, много добре се справя със стадо тревопасни - инстинкт! Инак това е работна порода, използва се за водач на слепи хора и хора в неравностойно положение, но е ловна порода, служи за апорт на дивеч в заблатени местности. Както и да е, взехме го, заради голямата ми дъщеря, когато тя беше на 2 години. Единствения недостатък е, че е много лакомо (но това пък позволява да се обучи много лесно), замислял съм се за намордник само, за да не изяде някакъв боклук от улицата. Никога не се разхожда само, винаги съм с него, не защото се опасявам да не направи нещо лошо, а защото ме е страх за кучето, някой да не му направи нещо. Лае само когато спрат да го галят.

Понеже не мога да сложа 10 + след поста, го правя тук. Много хубаво описание на тази прекрасна порода кучета. Трябва да си кръгъл идиот за да не можеш да усетиш благородното излъчване и да видиш интелигентния поглед на това куче. И се намира един изтрещял кретен, който вади пистолета от джоба - да не си в джунглата, изрод такъв, дори там не по всичко се стреля, и да го застреля хладнокръвно. Нямам думи.

Всички тези случке стават ,защото не се спазват законите и няма никакъв контрол .В София почти няма завързани кучета -разхождат се и тичат по поляни и детски площадки. Заглаваето е много позвеждащо-кучето било миролюбиво.Всяко куче обича стопанина си защото го храни ,а всички други хора ги приема за врагове.

Обобщенията ти са несъстоятелни. Това, че някакви глупаци имат кучета не означава, че всички кучета са на глупаци. По същия начин, ако съм видял някоя фльорца, мога да обобщя, че и Рита е фльорца, защото е жена. Тук не коментираме какви кучета и стопани има, а конкретен случай с точно определно куче, точно определни стопани и точно определно поведение на смахнат бивш военен, което е и записано с видео камери.

от тези 1000 коментара, дали има 150-200 само за случката, другото е размисли и страсти за живота.

Явно си от провинцията,но си дошла да живееш в столицата..Първото нещо ,което ми прави в коментарите че провинциалистите започват да обиждат -фльорца,идиот психично болен. и други такива епитети.Просто не могат да надскочат средата си.Всички ще стават столичани,но човек преди всичко тлябва да има ВЪЗПИТАНИЕ И ЕТИКЕТ ЗА ТОВА -АКО МОЖЕШ ДА МЕ РАЗБЕРЕШ.

Друг път! Въобще не познаваш породата! Ретривърът приема всички за приятели, радва им се и иска да си играе с тях. Нормалното му изражение (ако не е тъжно, че не му обръщат внимание) е УСМИВКА. Ако не си чувала, за него казват, че ако крадец влезе в къщи, най-вероятно е кучето да го посрещне с размахана опашка и да го разведе, показвайки му всичко интересно.

аз съм от малък провициален град и в него си живея. Имам кокер, нямаме площадка специално за кучета, имаме такива за деца. И въпреки, че моето куче е расло от бебе с малки деца, не си позволявам да го пускам, където има такива, не защото ще ги ухапе, а ще скочи да си играе и е възможно те да се уплашат. Всеки стопанин, всяко куче и всеки човек е различен. не е редно да се слага всичко под общ знаменател

И аз имам кокер на 9 години. Преди него имах боксер. И ако за боксера можех спокойно да гарантирам (много умен и уравновесен беше), то кокерът си е малко непредсказуем. Понякога ме е хапал до кръв както си играем. Колкото за голдън ретривъра - те са наистина най-добронамерените кучета...

"На него се виждало как кучето се лута без да лае, без да напада, до момента, в който този човек го хваща за врата и го застрелва, За какво говорите всички тука, че кучето било виновно. Много прост народ и дървени философи има в тази държава.

И ще излежи ли този 3 г затвор? От статията излиза че е виновен и е за максимално наказание, даже ако доцента фантазира вярно.

Калпаво са те учили, такива кат мене, ама то кво е наред при назе? Плачеш за последствията, като че ли не знаеш причината. Защо е тъй както пишеш? А е тъй. Защо се застрояват незаконно цели квартали? А след туй опитват да примирят хората с преговори? Защо всичко в територията е незаконно, например сметищата? Защо са оставили давещите, да се спасяват сами,ама са им вързали ръцете? Защо премиер се моли на фирмата да работи качествено, да не получава заплата от нея? А пък за шапкаря убиец въобще не ми се говори.

Но не се прибираш със заредения си пистолет, ако нещо мръдне в тъмното ПРОСТО ДА ГО ЗАСТРЕЛЯШ; ЗАТОВА СТАВА ДУМА!

КУЧЕ НЯМАМ , ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА ИМА КУЧЕШКИ ЖИВОТ ... ... ЗА ДА ИМАШ КУЧЕ ТИ ТРЯБВА РАНЧО И КУЧЕТО ДА МОЖЕ ДА СИ ЖИВЕЕ БЕЗ КАИШКА И ДА СИ ИМА КОЛИБА ИЗВЪН КЪЩАТА ... ТАКА И ВРЪЗКАТА С ЖИВОТНОТО Е РАЗЛИЧНА - ТО ТИ ПАЗИ ТЕРИТОРИЯТА (ИЛИ ТРЕПЕ ГРИЗАЧИТЕ ОКОЛО КЪЩАТА ЗА КОТЕТАТА ) , ТИ ГО ХРАНИШ ... А ТОВА ЗА ЖИВОТНО В БЛОК ИЛИ КЪЩА С ДВОР СИ Е МЪЧЕНИЕ ЗА ЖИВОТНОТО...

Покъртително заглавия, всяка думичка от него манипулира и, хоп, 1000 коментара.

Откога псе, ако ще да е от много престижна порода, стана домашно, след като се разхожда без каишка? или пенсионера трябваше да чака кучето да го ухапе?

Вие нормални ли сте? Това е куче и ми писна да чета колко били интелегентни. А, ако ви нападне детето, ще викате пак, ама то е най добрата порода. То е кучеее! Що за простотия чета тук.Стопаните му да ги пратят на съд!

пий си хапчетата !

Разговор между дърт циганин и хлапак. Ей, циганин. Ей, българин. Циганиииин. Българиииин. И ТЕ ТАКА, ДОКАТО МАЛКИЯТ ЗАГРЯ. Та, всички в БГ се правят на съдии, па правосъдие няма и няма. Що тъй, ма Минке?

Пожелавам ти да те срещат не бездомните куучееета, а един луд с пистолет; Ако не е много бърз можеш да имаш време и да си промениш мисленето.

В този случай кучето е превъзхождало по интелигентност дадения човешки индивид. Явно никога не си контактувала с Голдън ретривър!

ТВА ПЪК Е НАЙ - ДОБРОДУШНАТА ПОРОДА КУЧЕТА .. И СА ИНТЕЛИГЕНТИ КУЧЕТА .... СУПЕР ПРИ ЛОВ НА ВОДОПЛАВАЩ ДИВЕЧ ... .... А ВОЕННИЯ - ОСТАВИЛ СЕ ДА ГО ТАКОВАТ МУТРИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ - А СТРЕЛЯ ПО КУЧЕТАТА ... ИДИ ГИ РАЗБЕРИ ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ ????

Защо в цивилизования свят няма глутници бездомни кучета в обществените места ? Кучето е животно и в качеството си на такова не носи отговорност за действията. Гледам,че някои вулгароси тук се стараят да им прехвърлят вина, за това че са безсъзнателни същества. Че даже се и хвалят как ги отстрелвали. Тези вулгароси не са подчовеци-те са ПОДживотни и заслужават грозна съдба. Впрочем много от тях си я получават. За има няма седмица повече от 4 вулгароса са размазани от влака,само по линията София-Перник, дълга 33км. Четири вулгароса и нито едно... бездомно куче -:) Наздраве!

Защото в повечето цивилизовани страни, включая и Щатите, ако прибрано от улицата куче не бъде потърсено в срок от 2 седмици, го умъртвяват. И това е единствената причина, че там броят ухапани от бездомни псета е многократно по-малък.

Живея в САЩ от 5 години и бездомно куче или коте не съм виждал. Има други животинки но те са диви ...

Каква ще е присъдата за този, който е изпуснал кучето ? Като за опит за непредумишлено убийство ?

пише се психиАтрия. Ти си за там, неграмотен кучераст..

Жал,ми е за кучето!Това показва примитивност,деградация и варващина ,на българските военни. Щом този подобен на човешки индивид е убил най доброто на човечеството същество-куче,значи би убил и човек!Трябва да бъде ефективно съден и глобен!!

Точно под тази новина.Това са най-големите проблеми на българия.Да сте живи и здрави

gabipap

И кои са големите проблеми на България, драги? Не са ли тези, че дебили се разхождат с оръжие и гърмят по живи същества? Не са ли тези, че уж закони има, но никой не контролира спазването им? Всички проблеми в тази държава се дължат на неспазването на законите и дълбокия сън на държавните служители. Защото, ако в случая е допуснато този бивш военен да си вади пистолета където му падне, и е убито куче, следващия път може да го подразни и човек. Ако този човек е ваш близък, ще оревете орталъка, че полицията нищо не прави, нали?

проблемите са1 тотолна липса на ценности и коректив което създава удобни лоши хора.Хора които не могат да мислят и лесно им се отвлича вниманието днеска са били бебе,утре куче вдругиден нчкой карал пичн уюруш народе.2липса на визия за бъдещшето на надежда за млади и стари-още по добре без морален коректив и живот ден за ден3недостойно заплащанш и липса за самучуствие-сега вече си злобен роб без морал.Н апечелившите честито.Вместо да сте всички на улицата да се борите за достойно заплащане ,образование и бъдеще за младите сигурност за децата,болните и възрастните.Ви скачата като кучета на всичко което ви отклончва вниманието.и пак бъдете живи здрави и отговорни изразходвайте си енергичта правилно подрете си приоритетите направете първо вашич живот по добър.Бог да ви благослови

преди да получи разрешение за притежание на оръжие,всеки разумен човек трябва да знае за какво ще го използва, а и държавата,трябва да знае защо му го дава.защо ли, му е на този ,а и на който и да е бивш военен или полицаи оръжие .за какво ще го ползва.и защо въобще ме у на човек оръжие.а и колко ли луд трябва да си за да произведеш изстрел . та всеки 1 куршум е 1 отнет живот, няма значение дали на човек или на животно.светът явно е тотално полудял

Който нож вади, от нож умира. И при огнестрелните оръжия е същото.

ТОВА КУЧЕ БИЛО ЛИ Е С НАМОРДНИК?НЯКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ ЗА ИЗЯДЕНИЯ ОТ КУЧЕТА ПЕНСИОНЕР В СОФИЯ,И ДУЗИНАТА ДЕЦА И СТАРЦИ ОСТАВЕНИ САКАТИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ?ЗАЩО ЗА ЦИГАНИ И ПРИТЕЖАТЕЛИ НА КУЧЕТА ЗАКОНА НЕ ВАЖИ?ИЗОБЩО ИМА ЛИ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕКА ОТ Т.Н. ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ?НИЩО ПРОТИВ НЯМАМ ВСЕКИ ДА СИ ГЛЕДА КАКВОТО И ДА Е ДОБИЧЕ,СТИГА ДА НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА ХОРАТА.НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ЗНАЕ КОЯ ПОРОДА Е АГРЕСИВНА И КОЯ НЕ.СЛЕД КАТО ЧОВЕК СЕ Е ПОЧУВСТВАЛ ЗАСТРАШЕН ИМА ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТИ.

1.Няма нужда да крещиш 2.Можеш да се поинтересуваш колко агресивни са голден ретривър кучетата,щом се обучават за водач на слепи хора. 3.Кучето не е нападнало или застрашило никой,а е срещнало луд с пистолет.

Най-накрая един истински коментар.Браво!!!

И защо ми скрихте коментара? Какъв призив ви се привидя? Горкото куче, циганите са най-добрите хора на света, всички военни - в затвора! Сега доволни ли сте?