Берлин протестира срещу забраната депутат да посещава Русия

Обявената от Москва дългосрочна забрана за германския депутат Карл-Георг Велман да посещава Русия смая Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Берлин протестира срещу забраната депутат да посещава Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойчо гледа учудено, като дете което е обещало да не се на.ква, но пак го е направило и сега пита защо го наказват.

мухахаха- ами няма само Европа да налага санкции,германците руснаците си ги мразят по природа,кво се учудват ,че му забранили,малко им е ! Това се казва суверенна държава,а не колония

е "необяснима" и "неприемлива". Да бе, щото е много обяснимо и приемливо да налагаш санкции и да разсипваш национните стопанства на страни членки за интереси извън Европа. Тия счупиха тъпомера!!!

го тоя депутат в дебати по немската телевизия - изключително арогантен и агресивен. Право са му показали обратния път! И той на хранилка на чужди фирми. Не е зле германското правителство вместо да се възмущава, да проведе разследване на чии разноски е тръгнал въпросния господин, по какви въпроси в действителност, след като няма покана от официалните власти. Русия не е разграден двор като България, където всеки който си пожелае може да се упражнява на тема национална сигурност безнаказано.

Тоя къде си мисли че се намира?Русия да не би да е село без кучет!Явно малко са ги били Руснаците преди 70 години,щом отново се промъкват като лисици.

Шут в гъза за този гей-мен, имал срещи, ами да си ги прави в Германия...

През 1992 г. Държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър заявява пред конгреса: "Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долари, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив".

Значи за руснаците забраната важи, а за германците не...така ли! Е сега разбрахме, че забраната е взаимна и нема лабаво!

очудването от "нема лабаво", действие второ ще бъде да лазят пред Путин. Руският президент и класи над всички европейски пудели взети заедно. Изключително методично и дипломатично размества пешките , дори понякога си мисля, че се забавлява с тъпоумието им и фалшивото самочувствие на европейците. Защото като им изтриеш боята, под фасадата на квази борци и прочие захлебени дейци на "евроценности" се оказва че няма нищо, кухо, та дрънчи.

А защо Берлин трябва за се чувства и прави на "Продадена невеста"/не по Бедржих Сметана/!Щом са решили ,че Русия е извършила престъпни действия,значи скъсват връзките,отказват се да я посещават,отказват бизнеса,отказват да купуват газ по Северен поток и т.н.Русия нито реве,нито се тръшка,нито устройва истерии-преориентира се отношенията към Изтока и основно към Китай и толкова.Не се оплакват,че им липсват нито немското свинско,нито полските ябълки,нито италианските портокали!Преди всичко-каквото са си отгледали,това ще ядат,внос само в краен случай!Баба Меркел и другите лицемери ни принудиха да се откажем от Южен Поток и Белене,ама те не се отказват от руските дивиденти!Руската позиция е много по-достойна от немската/еврогейската !

Оди да въвеждаш ред у Израело-арабските отношения, чи скоро шъ ви забрадят момите.

И защо д ане могат да налагат забрани.... брей че нагли западняци, само те искат д аказват кой ще пътува и кой няма? А русия пак леки ответн мерки взе... малко да се позасили и съвсем ще им тегли една майна по руски... на изток пазара е отворен и няма санкции????

Приберете нацито в Сибир като толкова много напиня.

ХЕХЕХЕХЕ голям кеф! Санкциите не болят, а жилят. Висял нашия депутат като редови пътник, ходил до тоалетна като редови пътник и накрая повисял като редови пътник. Прекрасно обичение е провел другарят Путин. Да продължава и за нашите депутати!

А Германия защо не протестира за върнатата от границата на Украйна ГЕРМАНСКА журналистка??? Никаква реакция и възмущение.....

Защото са лицемери.

Не знаех, че немците имат чувство за хумор :) Наложиха се сума забрани на руснаците, а накрая "що стана така".

нещо не разбрах от текста-каква е тази ГЕРМАНСКО-УКРАИНСКА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА?? Да не би вече украинския парламент да се е обединил с германския? Много е лошо дипломат с претенции да не преценява къде е подходящо да ходи!

Ако е имал статут на дипломат пристигащ за предварително договорени разговори е НЕДОПУСТИМО да научи чак на летището при пристигането си, че е нежелан в държавата. Но руския Хутин не спазва никакви международни споразумения, безцеремонно ги нарушава, обявява се над над ВСИЧКО и се чуди защо го изхвърлят от Г-7, налагат му санкции и по този недалновиден начин води успешно страната и народа си към пропаст. Лошото е, че той е в състояние ВИНАГИ шумно да затръшне вратата след себе си, защото загубата ще е за цивилизования свят, а не за сметка на водещия жалко съществувание беден, изстрадал и нещастен руски народ!!!

Г-н Лоялен, ако имате статут лоялен русофоб, то ругаенето на президента на една велика държава е добре заплатено.При това в манипулативната статия е пропуснато да се отбележи, че въпросният депутат е дипломат, оето би било нонсенс.

Благодаря за твоя загриженост за изстрадал руски народ. Но ти попита руски народ дали той се нуждее в твоя защита? Това е първо. А второ ,ти може да е лоялен , но не е информиран, защото този "дипломат" дошел по покана на измислено ,спонсорирано от чужбена германско-украинско дружество. Никой от официални лица не го е канил. А какво украино -германско дружество крепи в Москва - това е друг въпрос.

ЗАЩОТО над всичко, ПУТИН СИ ПАЗИ ДЪРЖАВАТА. ТЯ , С НЕЙНАТА МОЩ И БОГАТСТВА Е ГОЛЯМА СИЛА И Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ЗАПАД. АМЕРИКА ЗЛОБЕЕ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ПОКОРИ Р У С И Я. КОЯТО Е ПО-СИЛНА ОТ сащ

Единствения плюс си е твоя засрами се!!!

Е, германците са се изненадали, че лицемерието не навсякъде е добродетел. Но човек се учи... Man lernt nie aus....

Кой СЛАВЯНИН, като знае, че някой го ругае, приказва и крои планове срещу него и семейството му ще го допусне в дома си? Вероятно западните "демократи" трябва да се научат, че не навсякъде са добре дошли защото техният навик да налагат "демокрация" не е приемлив, ЗАЩОТО Е НАХАЛСТВО.!

Сетих се за един Карл шведски 11 дето се беше опитал да по патува из Рус ,за тяхна сметка и тия гадняри взеха та го пратиха на оня свят през Турция та си беше и написал на чист български плачевната реч.Май и този Карл върви на там през окрайната и плачевната. За пари ли бе гнидо проклета. Ей голям джоб дащен

Плямпа пропаганди по немската телевизия, после се чуди защо не му дават да влиза в страната :D

имал дип паспорт и кво от това бе тва да не ви е неква васална страна ка БГ територията ...че и възмутени били фашурнгерите гоукем смех

той да напише или каже нещо против Обонго или САЩ те няма да го пуснат , направо ще си го приберат и ще поживее в Гуантанамо за да обмисли какво е казал на спокойствие и в уединение няколко годинки.

Другият път да провери преди да тръгне... Все едно аз да тръгна за Щатите без виза! И да напомня кой първи въведе санкцията "забрана на руски и украински граждани да влизат и пребивават на територията на Европейския съюз"...

Ми да си протестира като гледам този е поредния изхвърлен. Виж ако ЕС се помоли както трябва и се извини за провалените си проамерикански опити да ограничи някак Русия чрез неработещи санкции може и да го приемат тоя / и не само него / ако внимава как се изказва вкъщи и по света.

Русия не разчита на преговори за Украйна, а на нещастните войничета от ГРУ, които не знаят дали са в отпуск или на военна операция!

пред ZDF бил прокурор обвинител, а малко след това - дипломат? ха, ха ... (не е ли братчед на яйцеглавия, или на адолфина хитлериани, но не прилича на прасенко и на сюлейман паси)

Ами да си протестира,никой не му пречи. Слава Россию!!!

Явно ще трябва да изгонят дъщерята на Путин от Германия!

От Холандия вече я изгониха след сваления Боинг.

Много ти е стара информацията, явно четеш стари вестници - дъщерята на Путин още миналата година се прибра в Русия. Така че - първо се информирайте, а след това коментирайте.

Шопа,тоест аз,много точно го е казал: "Он знае що го бият".Противник на Русия какво търси там?Естествена е реакцията на руската държава срещу хора работещи в нейн ущърб.Това не са нашите продажници,които позволяват да обират България и да помагат с всички сили и средства и то за едното потупване по рамото.Уникални комплексдари ни управляват!!!

Тоя явно се смята за незаменим. Колко ли се е втрещил като са му показали обратният път. Ку ку ри гууууу.

Този немец май е на заплатка от пентагона. И сега заплатката ще му секне, щото не може да върши работа. Ама не го мислете - кучетата, дето лаят, не умират от глад.

Вот Ви Битте и санкции в действие... Нали за това плакахте? А гейчета и краварчета ? А

Русия напомни на всички"неразбрали",че трябва да поглеждат в списъка от лица,на които им е забранено да влизат на територията на Русия. Този списък не е нов.Освен това е в отговор на подобен списък на руски граждани,които имат забрана да влизат в ЕС.

Германците вече не са германци. Гей ценностите силно им влияят. Даже футболният им нац. отбор е повече южноамерикански и африкански, с всевъзможни Гомеси, Кедири и Боатенги. Обичат да ги подслушват хамериканците и шпионират Брюксел в тяхна полза. Гаранции не изпълняват и думата на германеца вече не струва /Вижте какво става в Донбас, където Меркел уж била гарант за мира/. За това руснаците изритаха Велман от Москва.

" Неотдавна депутатът заяви по германската телевизия ZDF, че Русия е подпалвач на войната, която се води в Източна Украйна, и че сепаратистите са "маши" на Москва. " Бе тоя пудел от американците ли се учи на наглост. Плямпа против Русия после се чудел що не можел да влиза там.

като малки деца са в тероРусия. Взеха да се сърдят ако някой им каже че им тече сопола дори. Не са обявили никъде че е забранено да ходи там, па се сетиха като е на летището. Сополанковска му работа.

ех муньо муньо ... ще повЕрвам за малко че хората са ми набили тези 14 минуса, а не ти през 7 браузара и 2 ИП-та... за малко да повЕрвам :))))

Ако Берлин се е смаял, жалко за политиците. Не стават за чеп за зеле.

И още нещо - г-жа Меркел добре владее руски. Когато беше в Москва си говореше на този език с децата по пътя към Кремъл. Нима не е прочела какво казаха руснаците относно списъците - американски, европейски, руски и др. Няма нужда Берлин да се прави на неразбиращ - олеква.

Берлин е окупиран, подсушван, зависим. Сега на тоя няма да му подновят диплотаческия паспорт - за това реве. Леле, ако му се наложи и да работи.

Сега лае швабата, за да си заслужи хонорара, защото няма да може да си свърши работата в Русия, за която е взел пари. Белким поне му платят нещо и се оправдае защо не си е изпълнил мисията. Немците хич ги не бива в дипломацията, все с гърдите напред, и после се врътнат с продължението на гръбовете си. Шаблонно поведение.

австрийският евреин адолф хитлер, след получаването на германски паспорт станал ли е немец? ахмед доган, въпреки българския паспорт - за българин ли се има? ??? ...

Щом са го върнали не е бил поканен нито от президента, нито от правителството, нито от парламента. С кого ли е искал да води преговори.

преди 25 години такива като тебе говореха че най-демократичната и развита държава е СССР. Сега била САЩ. Когато те излъжат веднъж е неприятно, но ако и втория път те излъжат по същия начин - най-вероятно означава че си глапак...

И к,во като има дипломатически паспорт. Нали част от санкциите на Запада са срещу физически лица. Руснаците отговориха: И ние имаме списък,ама няма да го публикуваме. Като дойде някой от списъка,ще си се върне от границата. Тоя не е първият.Що се правят на дръж ми шапката? На едните правителството им пише имената на стената,дето се казва,а тук някакъв си дребен чиновник му теглил шута. Това се вика отговор по руски. Оня ден канадците спряха руска делегация на международна конференция по разоръжаване. Тогава що нямаше толкоз вой и лай?Ония по-малко дипломати ли бяха?

по-правилното заглавие е: машата на вашингтонските щази протестира от името на работодателя си (да не се бърка с избирателя си), че не може да се меси във вътрешните работи на трета държава.

Тоя за какво отива там? Да сее раздори! Само в смачкани псевдо държави като БГ можеш да отидеш с официална мисия да плюеш срещу техните основни държавни институции. Който не вярва, да пробва да вземе виза за САЩ и да каже на интервюто, че отива там с основна цел да плюе срещу Обама.

такова се обадило. Тоя кво търси в Русия, да ходи на гости Ляшко в Киев.

Капачка, на изток се разгаря класическа форма на гражданска война и нищо повече.Да, това е много страшно за съжаление и да не дава господ да го изпитаме.Две страни, всяка от които има своята истина и не позволява на другата да и се наложи.Факт.Има територия, където влияние имат едни и такава, на която влияние имат другите.За мен са прави тези,които се противопоставят на узурпиралите власта.За някой друг-другите, тези, които са се продали.Всеки избира според разбиранията и мирогледа си.

А007

Такива фашизоиди директно да ги връщат на границата, па и по един бой да има за изпроводяк.

А, не може бой. Немците си имат жени - нека те си свършат семейните задължения. Всъщност гадното е, че го злепоставят пред работодателите му. Така един такъв чичка става "бита карта", защото вече няма с какво да помоген на Вашингтон, след като не го пускат. Ще намерят нов, а на тоя ще му бият шута, щото работодателите му нямат нужда от него вече.

Стига с тая Германия,тя е изпатила държава,осъзнайте. МОЛЯ.Не се правете на германци . Какво става сега на изток е жестоко. Там е истината тъпчовци. Самите Германци ще ви се смеят

за руските депутати забрана важи и Берлин няма против какво се чуди толкова за техните

Морски вълк, кретен нещастен, на мен никой не ми плаща.Докато на кохортата олигофрени, сред която достойно място определено заемаш и ти определено ви се насажда специфичен начин на мислене, който несръчно поднасяте в нет-а.Иначе, нищо лично.

С една малка корекция - това, което им се насажда не е начин на мислене, а начин на НЕмислене.

Всъщност, определено сте прав.Начин на немислене.

Забавно е какво възмущение, гняв и объркване изпитват западняците когато бъдат санкционирани. Държат се като аристократ на когото е наложена глоба. Те горките, си вярват, че само те имат право да санкционират.