Илиян Зафиров: ДПС ще придобие КТБ с помощта на Горанов

Хора около Делян Пеевски и ДПС ще придобият КТБ на нищожна цена във взаимодействие с министър Горанов, заяви бившият директор на банката Илиян Зафиров.

Обратно в новината

Коментари - Илиян Зафиров: ДПС ще придобие КТБ с помощта на Горанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли и аз така мисля?

КТБ е само върхът на айсберга, целта е бизнесът на Цв. Василев, а крадците са ДПС, БСП групата около Станишев и със съгласието на ГЕРБ. За БСП е ясно,ДПС е хидра която само смуче и краде, а участието на ГЕРБ е заради аферата Костинброд, която Б.Борисов не може да прости понеже е извършена с помощта на Бареков, тогава соло ташак на Цв. Василев. Ако искате факти относно действителността и реалността за дейността на Василев, проверете предприятията които е придобил и техните финансови резултати, ще останете доста изненадани от финансово състояние преди закупуването им и печалбите след това. Но няма журналист който да разкрие тази действителност. В държавата на платената проституция има само ДРЕБНИ ДУШИ ЛИШЕНИ ОТ МОРАЛ И САМОУВАЖЕНИЕ, които сведоха живота ни до ТОВА - платени журналистика, прокуратура и съд

Пеевски и цялото ДПС и всичките сподвижници, съсипала КТБ на съд!

Може ли цяла България да крещи и да стачкува срещу ПЕЕВСКИ и всички органи прокуратура, съд, полиция да си траят??? Данъчните да го проверяват Пеевски или и данъчните са на ДПС? Прокуратурата? или Пеевски е купел прокурорите? Съд? или съдът е купен от ДПС? За какво иде реч в България??? Цял народ сочи Пеевски с пръст само институциите не знаят, не виждат и не чуват??? България това държава ли е или е диагноза?

Факти, Зафиров, факти има ли ? ДОКАЗАТЕЛСТВА.

Фактите, пред съда. Само че в държавата на Пеевски и ББ, съда не приема факти и доказателства. Така че фактите ще ги видим по международните съдилища! Реално в България заинтересованите по случая КТБ са лишени от достъп до правосъдие!

Боли ли,боли ли?

Този мазен Горанов има по-важна задача: да разпредели 16 милиарда между ДПС и ГЕРБ! Окрадоха де що може - сега крадат и бъдещето на внуците ни!

А дано вече да се нагушат и да станат по 300 кила !!!!!

Досега се е говорило само за международни кредитори и облигационери. Най-голям кредитор е държавата, и тя ще има право на първи избор. Може да се опита да продаде банката като цяло предприятие. Илиян Зафиров каза, че "кухите фирми" имат много атрактивна собственост, като печеливши предприятия и хотели, включително по морето, и цитира огромна годишна печалба. Цената им се изчислява приблизително за десетгодишна прогнозируема печалба, и мисля че каза, че е 5 милрд. лв. Така че офшорката, която придобие банката като цяла предприятие, ще е на печалба!

Ново двайсет. Човече, аз съм В КТБ. Нямаш ни най-малка идея какъв грабеж извършиха квесторите. Обвиниха служителите на КТБ, че са крадци, а какво ще кажеш за факта, че на втория ден от квестурата от коридорите изчезнаха кашони с редки и скъпи питиета. Имаше кашони с книги-луксозни и редки издания. Да не говорим за картините. Това са кокошкарски кражби, да, но го направиха квесторите. А да си спомняш колко кредитни досиета изчезнаха? И знаеш ли колко кредитополучатели започнаха да плащат на нови кредитовзискатели? Само един факт, в трезора(джоба) на тариката и мръсник Хампарцумян се посипа златен дъжд от над два милиарда. Ето това е истинския крадец.

Иване, абе квесторите нали са спешните лечители на закъсали банки!

Убеден съм, че Пеевски не може да е всесилен като Ким Чен Ир, ако зад него е само Ахмед Доган. Всички съдилища - районни, окръжни, върховни, касационни, са под контрол. Следствие, прокуратура също. Много икономически структури. Има НЯКОЙ зад Пеевски, зад Доган!

Русия.

Milen Gagov

Драги мой,ООД-то ДПС,поне доколкото аз си спомням,не беше...листвано от...Русия,а от другия ни...Голям Брат!!! Сети се сам кой е той!!! Иначе всичките"кадри"в ООД-то са от...бившите служби на ДС,подкрепяни от СССР навремето!!!

Има,много си прав:)))!!! И знаеш ли кой е този...някой??? Ние,самите ние стоим зад тези идиоти,никой друг!!! Повече от четвърт век вече сме зад тях и продължаваме тъпо и упорито да копаем...собствените си гробове!!! Ние,с нашата робска психика и овчедушието си!!! Ние...и никой друг!!!

Щели ДПС да купят банката. Ами тя си е тяхна поначало. Пеевски от коя партия е? Направиха този панаир, за да ограбят още веднъж и без това бедния българин! Къде е държавата питам?

Горанов да не се окаже комунист??? Какви бяха тези случайни негови срещи с Пеевски??? Въобще що за стока са хората на пост финансов министър....Всичките отиват да работят за Путкин след като не са министри....странно!

Не не е комунист, обикновен бандит е. Отвратителен, ниско интелегентен, нагъл. В нормална държава на запад от БГ, щеше да работи на бариера. Дори до затвор трудно щеше да стигне, защото такива като него нямат капацитет дори за това.

"Най-големият кредитор на банката е фирма на Делян Пеевски." Що за банка е било това, щом една фирма й е кредитор? Една нормална банка е кредитор на фирми, а не обратното

Предполагам, че е искал да каже, че Пеевски е с най-много кредити към банката.

Точно това каза, че фирмите на Пеевски дължат на банката връщането на огромни кредити. Ако си слушал интервюто, Зафиров заяви ясно и точно. Но ДИРниците са го изманипулирали. Превърнали са го в нещо противоположно, в нагла лъжа. Да те учудва?

Това е много странно, прав си. Знае се, че фирми до Пеевски са кредитополучатели. От фалита те нещо ще спасят, особено ако нямат обезпечения. Но ако някоя друга фирма е крупен кредитор, печалбата ще е по две направления!

Като се знае.... какво прави прокуратурата.. едно е аз и Вие да го знаете.. нищо неследва от това.Щом прокуратурата не реагира..марш на вксички ни на жълтите павета и както излезе народа срещу този Дебелян преди години и не допусна назначаването му в ДАНС така и да се изиска пълно разследване на този човек ... ако трябва държавата да плати на външна разследваща институция.. щото то при нас всичко е корупция ..продадоха си народността запари Прав е Хафъзов от ДПС...... и той какви ги говори за нас.. и никаква реакция от отговорни институции за подобно говорене срещу български народ и срещу държава... Да се събуждаме,докато не са ни заличили,като нация... и то не някой друг а нашите си българи..

абсолютно съм сигурен,че депутатската заплата на прасето е единственото легално нещо в целият му живот!

Защо този човек-милиардер /Д.Пеевски/е в парламента...Как е допуснат там/С купени гласове и притискане на хора-това е явно/Какво е свършил,като депутат ? Нищо.Сигурно стои в парламента за имунитет..Хората в целият парламент са сбъркани... за това положението ни е такова"цветущо"Аз не виждам нито един качествен човек...

Дами и господа,там,където се споменава името на...дебелото момченце,любимеца на всички в нашата кочина,нашия си...Ким Чен Ир(или,както му беше там името на този идиот),та това име,спокойно може да го заменяте с името на онзи,който де факто дърпа конците на...нашето дебело чучело,т.е.,с името на...СоПола:)))!!!

Нашият Кич Че Ир, много точно казано. Но не той е виновен. Заслужаваме да си го отчуваме още сто години! Вижте съда как раболепничи пред него, решенията за Булгартабак, и за всичко останало обслужат него, и обръча около него! Дали Влади Горанов, дали ББ са част от модела КОЙ! Прокуратурата пришита ли е към този модел! Искров пробит ли е от този модел! Дано да открием отговорите на тези въпроси някой ден!

Milen Gagov

Няма как и да бъде иначе,защото сме си...роби по рождение!!! Или пък не сме:)))??? В момента,в нашата кочина се управлява като в древен Рим-дай на народа...хляб и зрелища,и си гледай...животеца,кУрвите и далаверките!!! Няма нищо лошо,но трябва сами да се запитаме,дали на самите нас ни харесва да сме в ролята на...плебс?!?

Прокурорът Цацаров не мисли така. Няма причина да разследва Пеевски.... Защо ли ? Като цяла България знае,че Ахмед Доган е Министър Председател или Президент в сянка и ни управлява толкова години със слугите си -български,като Делянчо ,Бисеров и т.н други продажни българи... ни е като народ "кво праим" В ефир пред цялата нация Доган каза"Аз разпределям порциите в тази държава" в по прав текст да ти кажат истината и ти да не реагираш. Нито институции,нито прокуратура,нито ни е ,като нация... какво се учудване на заграбени банки,унищожени хора,бедност и падение на тази държава... какво хубаво ще се случи?Кога,като ни е неправим нищо и не търсим отговори..какво по-вече трябва да ни направят за да се събудим.......

Какво правим ли:)))??? Драчим се по форумите,псуваме вечер около масите,а през другото време си бъркаме в носа или в задниците като разнообразяваме от време на време с чалга,просташки сапунки и дращене на SMS-и в подкрепа на разни идиоти от тв-предавания!!! И люпим семки,разбира се:)))!!!

Става дума за фирми около Булгартабак. Преди атентата срещу Банката директорите обвиниха две такива фирми, че са спряли обслужването на кредитите, и заведоха дело. Само след седмица прокуратурата повдигна обвинението за опит за убийство на Пеевски, и започна войната срещу КТБ. В интервюто си Цветан Василев пише, че изпратеният представител на КТБ от квесторите на общото събрание на Булгартабак, където КТБ е миноритарен собственик, е гласувал въздържал се. От това веднага е възникнала загуба за КТБ за десетки милиони. Пеевски като депутат няма на свое име фирми, каквото е изискването на закона. Естествено, няма и кредити. Но се предполага, че е скрит собственик на Булгартабак и много други фирми чрез офшорка от Кипър! Интересно съвпадение е, че друг акционер в Булгартабак е и ВТБ. ВТБ го откриваме като акционер и в КТБ и Виваком. Като акционер в КТБ не си мръдна пръста за спасението на Банката. Има тенденция да придобие и мажоритарен дял от Виваком. Всички обаче подозират ДПС че са турски агенти.

Другарят Зафиров, вместо да го усуква, трябваше да каже, че бат Бойко всъщност не е изял ония 2 кила фъстъци в самолета, а ги е продал в Ливан, а сега с парите ще купи КТБ. Другарите вече стават абсолютно смешни в опитите си да манипулират общественото мнение.

ОТ ЮНИ 2014 Г. СЕ ЗНАЕШЕ, ЧЕ СЛУЧИЛОТО СЕ С КТБ Е ДЕЛО НА ДПС И ГЕРБ! ЯЗЪК ЗА ДАНЪКОПЛАТЕЦА ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЗАГУБИТЕ НА БАНКАТА ОТ 4 МИЛ. ЛЕВА И 16 МИЛ. ЗАЕМ, НО ЩОМ КАТО МЪЛЧИ! - ТОВА МУ СЕ ПОЛАГА! ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ!

мил.=млрд.

И за най-глупавия човек става ясно, че зад краха на КТБ стоят ченгетата от ДПС, Пеевски, прокуратурата, БНБ и други държавни органи. Сега главния прокурор Цацаров има всички основания, да тръгне по следите на казаното от Василев и Илиан Зафиров. Но той мълчи, крие се и защитава мафиотската група, част от която са ченгетата от ДПС, защото и той е от тази мафия. Цацаров, кога ще си размърдаш дебелия задник? Не се ли срамуваш от детето си? А шефът на БНБ - и той е в кюпа. А може би и Горанов? И той е купен? Страшна мафия! Просто да се срамува човек, че има такива българи!

Като виждаме,че никой нищо не прави,като парламент,прокуратура и съдебна система.. ний къде сме?/Да се разбира народ/ да не са се родили на тези служби.Щом не работят за интереса -български вън... и ги смъкваме.. Нали ние сме суверен... защо не си вършим работата,като такива.В другите европейски страни за елементарни неща излизат и изикват .. ние не искаме да оправим живота си не ги притесняваме.. за това "ядем дървото"Всеки си стачкува поотделно....Е така няма да постигнем нищо.

Е, сега на кого още не му е ясно, че ГЕРБ, ДПС и БСП са една партия?! И че КТБ си беше на ДПС и пак ще си бъде тяхна! И че всичко в тая държава е собственост на ДПС - та чак БФС, Българския Футболен Съюз! Има ли някой да не е разбрал,че сме под четворно US-евро-руско-турско иго?!Е, някой да ми каже как да се освободим от това иго.

ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ, ТОЙ НЕЕ С ВСИЧКИЯ СИ. ОПОРНАТА МУ ТОЧКА ЯВНО Е ПИСАНА ОТ МАЯ ПЕЧАТАРКАТА!!!

Не са луди тия /ДПС/,които ядат баницата ,а тези ''българи''които им я дават/подаряват.

Ще придобият и на Гришата "Петрол" дори--- а ние ще плащаме държавно-частния дълг!!! А с цесийте на Веждата и другите - какво стана??????????

А той - Гришата как придоби "Петрол" от КТБ????

Цацата и тоя оня и Гришата само знаят как ама няма да кажат..

Само чешене на езици и глупави коментари на дилетанти! Който и да "купи" тази разбита банка, ако изобщо става въпрос за "продажба", трябва първо да се разплати със задълженията. Мушмороците с кухи фирми или свързани такива с акционерите, които имат непогасени кредити, кой глупак ще се върже да им погаси или опрости масрафите. Но се дава медийна изява на разните му следствени пишман банкери, да пускат партенки и да пречат за излизане на истината.

Джиджи Биджи,за какви задължения ми говориш??? Бантустаня тегли заем и се разплати с онези,които можеха да носят...тояги,брадви,пушки и други такива..."спомагателни"сечива:)))!!! По-големите тарикати,т.е.,онези с парите над гарантираните..."пиха"по една,безплатна и студена чаша вода за сметка на Василев(ако не са били от онези,които...предварително знаеха за сценария),а още по-големите тарикати,с милионните кредити,т.е.,това са същите тези,които в момента точат ножовете за онова,което все още става за...ядене,то те ще са тези,които ще ударят двойното шано в края на цирка:)))!!! Или не ми вярваш:)))??? П.С.И кой плаща всъщност в края на краищата...чуждия масраф:)))??? Правилно,всички ние,които все още...спим:)))!!!

е най-накрая заинтересованите лица се събраха и е..ха мамата на народа.

Преди дни Цветан Василев каза,че в един момент,точно в дните,когато се решаваше съдбата на КТБ,на банката му не са й достигали само...500 милиона лева,за да има ликвидност?!? Как така той,"кръговете около него",Свети Петър,БНБ или пък Филан Кишията,ако щете,не можаха да ги намерят тези пари??? Припомням само,че на ПИБ бяха дадени,за същото нещо едни...1,2 милиарда лева!!! Та мисля си аз като...прост човек,че сценаристите и от двете страни на барикадата са знаели...какво правят,и какво ще се случи!!! И за да бъда голословен,то само ще добавя,че вече почти година...никой нищо не...знае:)))?!? Все едно марсианците са я създали тази банка и те са я...фалирали?!? Смях,смях и пак смях в...Бантустаня!!! П.С.Посочете ми и някой от онези,които фалираха навремето банките,при първата такава...схема у нас,който да е понесъл...отговорност!!! Има ли поне един...такъв???

Ако Доган я купи и тои за 1 (бир лева), тогава вече Василев ша има 2 (еки лева). Щото преди това се направи на мн хитър.

Да се допълня сам и да спомена,че едва ли в онези дни,преди близо година е имало друга банка в Бантустаня,която да е...оперирала с почти всички читави активи на нашата...кочина?!? Или се бъркам??? Цацаров,тука търсете...заровеното куче,ти и другите...лешпери като теб!!!

деер

Аз гласувам за Пиночет и без прошка за никого!!!

"Елементарно, Уотсън!" (Холмс, Шерлок Холмс)

Тоя няма ли накрая да го вкарат в затвора а?

Е този Владислав Горанов министър от ДПС ли е? Той сигурно се е казвал Влагюнтур Гораноглу, а сега е под прикритие? Горката партия ГЕРБ. Те просят по кюшетата, а ДПС лапат кюфтета. Ама така е като са по-неуки. В ДПС сигурно работят най-добрите експерти.

Не е важно как се е казвал. Важното е, че много обича парите и е готов на всичко за тях.

Командния център, управляващ България се намира в Росенец! Доган Бей разпределя порциите! Човека си го каза в прав текст!

ДПС е проклятието на България!

А ДПС е рожба на БСП(к)

Както и ГЕРБ

ГОЦЕ , БОЦЕ И РАДАН СЕ КЪПЯТ ВЪВ ХАМАМА НА АХМЕД ДОГАН :)))

Долу Делян Пеевски!! Върнете политбюрото на Тодор Живков. Те ще оправят настоящите управници най- бързо.

Нещата в Бълхария винаги са били много прости... След като 45 години ни беше виновен "световния империализъм" в последните 25 години открихме още куп виновни за овчедушието ни: 1. БСП - но само онази част, която и остана вярна, тези, които се пребоядисаха многократно, винаги бяха на правилна позиция 2. ДПС - въпреки, че всички досегашни правителства разчитаха на нейната подкрепа, тази етническа шайка се оказа и удобна боксова круша, която е виновна за всичко 3. Русия - no comment Във всички останали случай, виновен е Дилян Пеевски!

Ти не си глупендер. Обикновен кретен си. Малоумник!

В предният парламент Горанов помоли Б.Борисов да го освободи от парламента, защото искал да работи в частния бизнес, тъй като депутатската заплата му била малка. Сега обаче се върна от частния бизнес пак за малка заплата като министър. Странно. Явно има нещо друго примамливо. В пресата излезе снимка на среща между него и Пеевски е едно кафене - само двамата.......(преди изборите)...???!!!!

Браво!

Схемата е абсолютно елементарна и абсолютно същата като на Виденовите крадци.Това не са умни крадци,това са тъпи турско-червени крадци.Раздават си кредити,изсмукват банката и беж в чужбина.Банката била здрава,разбираш ли,ама я нападнали...Що не се опитаха да фалират ''Райфайзен''?

Просто погледнете как изглеждат политиците в скандинавието..такива антипатични хора като пеевски не съществуват..погледнете бегло...

Този и този ще "купят на нищожна цена КТБ" - ха-ха-ха - ами НАП ще АНУЛИРАТ СДЕЛКАТА!!! ако АЗ СИ ПРОДАМ ЗЕМЯТА НА ЦЕНА ПОД АКТУАЛНАТА НАП ЩЕ МИ АНУЛИРАТ СДЕЛКАТА, НАЛИ?, А СДЕЛКАТА НА ПЕЕВСКИ КОЙ ЩЕ АНУЛИРА СДЕЛКАТА? ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!

Е сега всичко придобива смисъл.изясняват се доста неща.пак дпс.почва да ми писва от тях.не е ли време някой да ги удари през пръстчетата?

Нали Пеевски нямаше нищо общо с КТБ нали каза пред цяла България че няма кредити от тази банка а сега какво излиза че той бил най големия кредитор ха ха ха свинята сама ще влезе в кочината.Трябва да се вдигаме народа страната ни се разпродава на турците ако наистина това се случи трябва да изметем тази сган от парламента и правителството

Абе,тези наистина си правят т*шак с малоумния електорат.Василев продава за 1 евро,някакъв мазен лъжец пуска фишеци..Абе,ей директор ли си,лукова глава ли си,дай точен отчет колко милиони профукахте за заплати на куци коне,дето се наричат футболисти.Точен отчет за харчовете на Дудука..Подли гниди..

Ти може да поискаш някой да ти даде отчет ако си му баща. В частна банка ръководството прави каквото прецени. Никой вложител не е заведен там насила. Питай Пеевски да ти даде отчет а?

Частна банка не е като частна кола бе,интелигент.И нямаше никой да им иска отчет,ако не се беше се наложило да се ръсят ДЪРЖАВНИ пари..А Пеевски да го пита този,който го назначи за шеф на ДАНС.Не да се скатава в Брюксел,ни лук ял , ни мирисал

Да си припомним снимката със случайната среща в кафене на Горанов и Пеевски.

Аз пък се чудя КОЙ назначи това дебело, полуграмотно момче за главния олигарх на малка България. Генезисът е в биг Мама и в една снимка от 2002г., на която 22 годишния Делянчо е на разходка с Илия Павлов на откриването на Парадайз Бийч в Свети Влас ;)

Да си дойдем на думата !!!

ГЕРБ и ДПС фалираха банката, а сега ще си е купят за жълти стинки - това в Булгаристан го наричаме успешен бизнес.

Наистина си агент на Пеевски.Кога стана фалита на КТБ-ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ ИЛИ ОРЕШАРСКИ.КОЙ ИЗТЕГЛИ ДЪРЖАВНИТЕ СРЕДСТВА ОТ БАНКАТА-БОРИСОВ ИЛИ ОРЕШАРСКИ.И накрая кой разбута кошера на банката Цацаров или Борисов.

agent provocateur

Воистина съм агент на себе си ... Това, което искам е да провокирам малко мислене сред хората с цел да разберат онова, което знаят - там, където са парите, политическите цветове са само за пред масите.

Докато ДПС присвои и открадна и територията на Бг ,и парите ,и ВЛАСТТА ,то ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ ДРАСКАХА ПАМЕТНИК ,СЛЕД ПАМЕТНИК ,И ЛАПАХА МУХИ....

Съжалявам но,....АЗ СЪЩО НАПУСКАМ РЕДИЦИТЕ НА БСП! Пълна трагедия ,БСП продаде цялата държава на ДПС.

ДПС още ли управлява,в Бе-ГЕТОТО?

Шепа хора, ненавиждащи факта, че в България има българи, станаха милиардери. С един ход спечелиха два пъти. Напълниха се с пари, а мечтата им българите да мрат или бягат от това парче земя, е по-реална от всякога. Изключително ефективна формула при скопен и страхлив народ. А с ДПС можеше да се приключи отдавна. За един ден, дори за часове... А сега какво се получава?.. Шепа простаци със скотска мисъл; сричащи български не от нещо друго, а точно от нечовешка простотия грабят огромни ресурси, а милиони българи през това време...гледат телевизия или отиват в "по-хубава" страна.

Ето ти отговора......... Защо наричате прехода от тоталитарно общество към демокрация измама? - Грандиозна измама! Политическа и икономическа. Наследството от социализма, основни фондове стойност на близо 150 млрд. долара, заводи, цехове, складове, хотели, курорти и др бяха превхърлени в ръцете на около 300 фамилии, всичките свързани по линия на БКП и ДС! Това стана чрез две приватизации, едната при Виденов в периода 95 -96г., чрез ваучери и 30 приватизационни фонда, а втората при Костов, в периода 1998 2000 г. чрез прословутите РМД-та.

Не знам как е по света, но в в Чалгария си имаме вече патент - някой хора, вместо да са затвора, обикалят TV студия и раздават акъл...